dün iyice dalga konusu oldukdan sonra bugün gene o eczaneye gittim ve TARTILDIM
vee 68 e düşmüşüm bebeklerimm
menüm
sabah
2 dilim tambugday ekmeği(etimek büyüklüğünde)
2 tatlı kaşığı lor
4 yeşil zeytin
4 yk melemen
1 bardak şekersiz ıhlamur
1 mandalina
15 çiğ badem
öğlen
4 yk bezelye(yemeğin sonuydu)
1 dilim tambugday ekmeği(etimek büyüklüğünde)
1 bardak ayran
2parça bitter
canım elma istiyo belki 1 elmada yiyebilirim ilerleyen saatlerde bugün pek su içemedim işlerim vardı dışardaydım yeşil çayımıda içiyorm
hemen hemen tempolu 2 km yürüdüm şimdilik bukadar
valla canım ben her yemeğe 2 yk zeytinyağı koyuyorm tuzuda çok az atıyorm
çikolatayıda benim diyetisyenim öğle ve akşam arası olarak 2 dilim bitter 1 sade türkkahvesi olarak vermişti ve bunu 1 hafta boyunca yapmıştım günde sadece 2 dilim yiyebileceksen aldır bi defada hepsini yememek için insan tutuyo kendini
ohhh biteride yemişizz...bende istiyom yaaaa
1 kg vermişin kız,tıckerine yansıtsana.
tebrikler tatlım
menüm
sabah
2 tatlı kaşığı lor
4 yeşil zeytin
4 yk melemen
1 mandalina
15 çiğ badem
öğlen
1 bardak ayran
2parça bitter
canım elma istiyo belki 1 elmada yiyebilirim ilerleyen saatlerde bugün pek su içemedim işlerim vardı dışardaydım yeşil çayımıda içiyorm
tebrikler canım bir bir gidecek kilolar tabi yediklerinde güzel bitteri bende seviyorum yaa yürüyüşte yapmışsın
o yürüyüş hiçbişe canım ben spor manyağıyım o 2 km benim dişimin koguna yetmez
daha yarım saat bisiklet sürerim yarım saat leslie yarım saatda nivea body yaparım ozaman kendimi tam tatmin etmiş olurum
daha yarım saat bisiklet sürerim yarım saat leslie yarım saatda nivea body yaparım ozaman kendimi tam tatmin etmiş olurum
heheheheheehgörürseniz şaşırmayın tv de böle bi haber görürseniz yaa benim yada denizeliklim
eskidendi kız o zaten pili yok tartımın tartılmıyom hep aynı eczaneye giderim haftada 1 orda tartılırım hep aynı tartıda tartılmakda önemli
hahahahahhahahaaaaaaahahhahaha
tavsiyene uyacağım uyuyormda zaten tatlım
hehe dayanamadım tartıldım diyodun 2 kilo vermişim diyodunyalancıı
olsun okadar kız 5 günde vermişim 1 kiloyu yediklerimi görüyorsunuz kaçamaklarımda oluyo hatta bu hafta lahmacun kurpasta börek felanda yemiştim ama genede 5 günde 1 kilo süperrr hemen değiştiriyorm
bu hızla spor yapmaya devam edersen, uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın.
süpersin,harikasın
darısı başımaa
Gün içerisinde acıkmaya başladım acaba çok spor yaptığım içinmi
bugnden itibaren karar verdim sporu azcık azaltacam
menüm
sabah
2 tatlı kaşığı lor
4 yeşil zeytin
4 yk melemen
1 mandalina
15 çiğ badem
öğlen
1 bardak ayran
2parça bitter
cok enerji harcadigin icin acikman normal tatlim, günde 1 saat spor yeterli zayiflamak icin bence.
kas mi yapmak istiyorsun yoksa sen
tebrik ederim tatlimmmmmmmmmmmmm 1 kilo gitmis
citir olmamiza az kaldiiiii
bu arada: masallahh gercekten cok azimlisin sporunu cok ve düzenli yapiyorsun bunu herkes basaramaz.
menüme akşam yemeğimi ekliyorum
2 ykaşığı yoğurt
3 çatal makarna
2 ykaşığı zeytinyağlı barbunya(azyağlı)
1 lahana sarma
bolbol da salata yedim
1 avuç çiğbadem ve kuru üzüm karışık yedim
buakşam saçma sapan bi beslenme oldu neyediğimi hiç anlamadım oğlumun sayesinde
bu arada 30 dk bisiklet 30 dkda leslie yaptım
kızlar 1gün spor yapmazsam ben bidaha yapmam ben kendimi çok iyi biliyorumonun için dinlenme günü bırakmıyorm kendime
hemen hemende 2buçuk litre su içtim
menüm
sabah
2 tatlı kaşığı lor
4 yeşil zeytin
4 yk melemen
1 mandalina
15 çiğ badem
öğlen
1 bardak ayran
2parça bitter
kızlar bnm yazdıklarım alay etmek için değildi o an oyle gelişti oyle yazdım ama gercekten bu diyet işi biraz kafayı yedirtiyor bize ben de arada tartılıyorum ama 1 hafta geçtkten sonra aç olarak tartılmış olanı kabul ediyorumevet epey bi dalga konusu olmuşuz
ama ben şu tartılma huyumu bırakabileceğimi sanmıyorum
gelelim senin menüne
bence gayet güzl menemen biraz fazla gibi ama yağını az koyduysan sorun yok bence
ayyy ya ben çikolata yemeyeli çooook oldu bende akşama bitter mi aldırsam kocişime
hmm güzelmiş ben de 1 kg sebzeye 2 yk koyuyorum diyetisyen oyle demişti yoksa ben 1 bile koyardım:)valla canım ben her yemeğe 2 yk zeytinyağı koyuyorm tuzuda çok az atıyorm
çikolatayıda benim diyetisyenim öğle ve akşam arası olarak 2 dilim bitter 1 sade türkkahvesi olarak vermişti ve bunu 1 hafta boyunca yapmıştım günde sadece 2 dilim yiyebileceksen aldır bi defada hepsini yememek için insan tutuyo kendini
yok sadiyem süper olmuş bence saçma değil yaniiimenüme akşam yemeğimi ekliyorum
2 ykaşığı yoğurt
3 çatal makarna
2 ykaşığı zeytinyağlı barbunya(azyağlı)
1 lahana sarma
bolbol da salata yedim
1 avuç çiğbadem ve kuru üzüm karışık yedim
buakşam saçma sapan bi beslenme oldu neyediğimi hiç anlamadım oğlumun sayesinde
bu arada 30 dk bisiklet 30 dkda leslie yaptım
kızlar 1gün spor yapmazsam ben bidaha yapmam ben kendimi çok iyi biliyorumonun için dinlenme günü bırakmıyorm kendime
hemen hemende 2buçuk litre su içtim
kız..... dövmeye gelelim mi????????sadıyem su spor alıskanlıgından bıraz da bana verırmısın lutfen 2 gundur spor falan yapmıorum kndımı suclu gıbı hıssedıorum ole olunca da puff
iyiyim canım sen nasılsın diyet nasıl gidiyo bakalımSelam canımmm takipçim:) Nasılsın bakalım?
sadıyem su spor alıskanlıgından bıraz da bana verırmısın lutfen2 gundur spor falan yapmıorum kndımı suclu gıbı hıssedıorum ole olunca da puff
kim döbülecek hemen geliyorumkızlar bnm yazdıklarım alay etmek için değildi o an oyle gelişti oyle yazdım ama gercekten bu diyet işi biraz kafayı yedirtiyor bize ben de arada tartılıyorum ama 1 hafta geçtkten sonra aç olarak tartılmış olanı kabul ediyorum
vallahi ben öğlen tartılıyorum yemekden önce kendi tartımın pili olsa evde aç tartılcam ama eczaneye gittiğim için kahvaltıdan sonra oluyor
hmm güzelmiş ben de 1 kg sebzeye 2 yk koyuyorum diyetisyen oyle demişti yoksa ben 1 bile koyardım:)
bu ara da sana diyetisyen tarafından verildiği için sustum
canım diyetisyenim 2 ykaşığı vermedi ben kendim öle yapıyorum diyetisyen sadece bittere öyle demştii
sence çokmu yağ
bilmez miyim???sana yetişmek için paralıyoruz kendimizi
ehehehehehehehekız bugün yapamıyorum misafirim varr
yok sadiyem süper olmuş bence saçma değil yaniii
kız..... dövmeye gelelim mi????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?