Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

ohhh biteride yemişizz...bende istiyom yaaaa
1 kg vermişin kız,tıckerine yansıtsana.
tebrikler tatlım

ohhh biteride yemişizz...bende istiyom yaaaa
1 kg vermişin kız,tıckerine yansıtsana.
tebrikler tatlım

olsun okadar kız 5 günde vermişim 1 kiloyu yediklerimi görüyorsunuz kaçamaklarımda oluyo hatta bu hafta lahmacun kurpasta börek felanda yemiştim ama genede 5 günde 1 kilo süperrr hemen değiştiriyorm

tebrikler canım bir bir gidecek kilolar tabi yediklerinde güzel bitteri bende seviyorum yaa yürüyüşte yapmışsın

tebrikler canım bir bir gidecek kilolar tabi yediklerinde güzel bitteri bende seviyorum yaa yürüyüşte yapmışsın

o yürüyüş hiçbişe canım ben spor manyağıyım o 2 km benim dişimin koguna yetmez

daha yarım saat bisiklet sürerim yarım saat leslie yarım saatda nivea body yaparım ozaman kendimi tam tatmin etmiş olurum

dayanamadım derken reglmin bitmesine dayanamadım kız
ayrıca bir haftadan fazla zaman geçmişti

olsun okadar kız 5 günde vermişim 1 kiloyu yediklerimi görüyorsunuz kaçamaklarımda oluyo hatta bu hafta lahmacun kurpasta börek felanda yemiştim ama genede 5 günde 1 kilo süperrr hemen değiştiriyorm

bu hızla spor yapmaya devam edersen, uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın.
süpersin,harikasın
darısı başımaa

tebrik ederim tatlimmmmmmmmmmmmm 1 kilo gitmis

citir olmamiza az kaldiiiii

bu arada: masallahh gercekten cok azimlisin sporunu cok ve düzenli yapiyorsun bunu herkes basaramaz.

menüme akşam yemeğimi ekliyorum
2 ykaşığı yoğurt
3 çatal makarna
2 ykaşığı zeytinyağlı barbunya(azyağlı)
1 lahana sarma
bolbol da salata yedim

1 avuç çiğbadem ve kuru üzüm karışık yedim

buakşam saçma sapan bi beslenme oldu neyediğimi hiç anlamadım oğlumun sayesinde
bu arada 30 dk bisiklet 30 dkda leslie yaptım
kızlar 1gün spor yapmazsam ben bidaha yapmam ben kendimi çok iyi biliyorum onun için dinlenme günü bırakmıyorm kendime
hemen hemende 2buçuk litre su içtim

cok enerji harcadigin icin acikman normal tatlim, günde 1 saat spor yeterli zayiflamak icin bence.
kas mi yapmak istiyorsun yoksa sen

ıyyyyyyhhhhhhhhh kasmı hiç sevmem.
geçen sene diyetiseyenime bebeğim küçük olduğu için yürüyüşegidemiyorum dedim evde kondisyonbisikletim var onu sürüyorum dedim günde 20 dk sürsen yeter demişti demekki o yeterli oluyor ben abartıyorum sporuda

tebrik ederim tatlimmmmmmmmmmmmm 1 kilo gitmis

citir olmamiza az kaldiiiii

bu arada: masallahh gercekten cok azimlisin sporunu cok ve düzenli yapiyorsun bunu herkes basaramaz.

vallahi nerdeyse 1buçuk saat yapıyor sporum zaten ev içindede çok hareketliyim biaşağı biyukarı müstakil bahçeli evimiz 3 katlı 3 katı inip çıkıyorm sürekli işte bu spor olsun diye değil

ayy benim oğlanda iftarda tepemde oluyo,ne yedimi anlamıyorum
o kadar aç dur,yedinden hiç bişe anlama offf

sadıyem su spor alıskanlıgından bıraz da bana verırmısın lutfen 2 gundur spor falan yapmıorum kndımı suclu gıbı hıssedıorum ole olunca da puff

kızlar bnm yazdıklarım alay etmek için değildi o an oyle gelişti oyle yazdım ama gercekten bu diyet işi biraz kafayı yedirtiyor bize ben de arada tartılıyorum ama 1 hafta geçtkten sonra aç olarak tartılmış olanı kabul ediyorum
hmm güzelmiş ben de 1 kg sebzeye 2 yk koyuyorum diyetisyen oyle demişti yoksa ben 1 bile koyardım:)

bu ara da sana diyetisyen tarafından verildiği için sustum

bilmez miyim??? sana yetişmek için paralıyoruz kendimizi
yok sadiyem süper olmuş bence saçma değil yaniii
sadıyem su spor alıskanlıgından bıraz da bana verırmısın lutfen 2 gundur spor falan yapmıorum kndımı suclu gıbı hıssedıorum ole olunca da puff
kız..... dövmeye gelelim mi????????

Son düzenleme:
Selam canımmm takipçim:) Nasılsın bakalım?
iyiyim canım sen nasılsın diyet nasıl gidiyo bakalım

ahh canım canın sağolsun bi yarım saatimi sana veriyorum artık

kim döbülecek hemen geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…