Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

kızlarr bugün orucum
gece
dün okadar yediğim şeyden sonra gece canım pek bişi istemedi
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı kadar lor
1 dilimden az çavdar ekmeği(yarım etimek büyüklüğünde)
4 bardakda su içtim ve yattım

akşamada
4 5 fırında kıyma köfte
1 fırında patates
salata
ayran
belki 3 kaşık bulgur belkide 1 dilim ekmek
yemeyi düşünüyorum iftardan öncede yarım saat bisiklet sürmeyi düşünüyorum akşamda leslie yaparım menümde bir değişiklik olursa yazarımmmm

allah kabul etsin tatlim.
menüyü begendim :)
ooooo iftardan önce yarim saat bisiklet süpersin sadiyem yaaaaaaaaaaa

maşallah valla oruçlu oruçlu nasıl sürcen o bisikleti ben bugün salladım sporu canım istemedi

allah kabul etsin sadiye
oruçlu oruçlu sporunu yapıyorsun ya tebrik ediyorum seni
bizim kendimizden utanmamız lazım
bende pazar yapabildim sadece sporumu
ama bugün misafir vardı yapamadım
inşallah yarın yaparım
şu an heryerim ağırıyor
sopa yemiş gibiyim vallah

slm kızlar akşam menümde yazdığım gibi aynıydı ek olarak 2 tulumba tatlısı yedim
suyumu içtim ve şuan adanadayım cumaya kadar yazamıycam elimden geldiği kadarda diyetime devm etcem
bu arada iltifatlarınız için sağolun ama iftardan önce sporumu yapamadım

cuma günü görüsürüz canim

tatlım iyi gidiyorsun çok abartacak bişey yok oluyor boyle zamanlar hem cok da yorulmuşsun ztn
ben 3-4 gün yokum ama geldiğimde yorumlara devam edeceğim aklımdasınız hepiniz....

slm bir internet buldum

menüm
sabah
5 yeşil zeytin
3 çatal peynir
1 yumurta
1 lokma nutella

arayok

öğlen
4 lahmacun
1 bardak ayran
bol bol yeşillk

1 kk büyüklüğünde revani

akşam
1 lahmacun
yeşillik
1 bardak ayran

suyu 1buçuk litre içtim az oldu burda yeşil çay yoktu onun için içemedim
herkese sevgiler

ayyy zaten son günlerde canim lahmacun cekiyordu, tam unutmustum simdi senin menüyü okudum
afiyet olsun tatlim,

kız o dört lahmacun fazla değilmi
neyse arada sende kaçamak yap
hep benmi yapacam

Bu menü kilo almka için mi vermek için mi? Ne kadar yeşil yesende 4 lahmacunun üstüne bence 1 günde hiç birşey yememen gerekir. Üstelik menüde tatlıda var hemde şerbetli revani

tatlım iyi gidiyorsun çok abartacak bişey yok oluyor boyle zamanlar hem cok da yorulmuşsun ztn
ben 3-4 gün yokum ama geldiğimde yorumlara devam edeceğim aklımdasınız hepiniz....

nerelere gittin bakalım sen

ayyy zaten son günlerde canim lahmacun cekiyordu, tam unutmustum simdi senin menüyü okudum
afiyet olsun tatlim,

vallahi kaçamağın büyüğü oldu daha yemem kilo vrene kadar

Bu menü kilo almka için mi vermek için mi? Ne kadar yeşil yesende 4 lahmacunun üstüne bence 1 günde hiç birşey yememen gerekir. Üstelik menüde tatlıda var hemde şerbetli revani

çok güzel bir soruuu
vermek için
20 günde 4 kilo veren biri olarak herhalde birgünde istediğim gibi yiyebilirim
herkesin kaçamağı olduğu gibi benimde oldu çünkü adanaya gittim teklifleri geri çevirebildiği kadar çevirdim bunlar çeviremediklerim

dünün menüsü
sabah 1 haşlanmış yumurta 4 yeşil zeytn 1 kk dan az peynir 1 dilim tamtahıllı ekmek
1 sade türk kahvesi
öğlen 6 yk nohut yemeği 1 dilim beyazekmek 1 yk pirinç pilavı
avuç içi kadar badem ve avuç içi kader çekirdek
akşam 3 dolma başkada bişi yok
1 portakal
çok fazla su içemedim yeşil çayda yok

bugün
sabah 1 dilim k.ekmek 3 çatal yumurta 4 yşl zeytin 1 kkdan az peynir 1 çay kaşığı nutella
öğlen hastanedeydik 1 biberli pogoça 1 çay
1 küçük elme
akşam 4 yk patlıcan yemeği 1 haşlanmış patatesle yaptığım salata
başkada bişi yok
kızlar evime döndüm bugün elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalıştım yeşil çay içemedim hiç evime gelince ilk işim yeşilçay demlemek olduu dün dayımlarda tartıldım o tartı mutlaka bozuktu çünkü 66buçuk gösterdi enaz 1 kilo almışımdır yarın cuma ve ben aynı eczaneye gidip tartılcam
spor yok su az yarından itibaren sporada başlıyorum

günde 6 lahmacun ve revani bravo arkadaşım afiyet olsun canım biraz küçük bir kaçamak olmuş küçücük

arada bir şaşırtınca bişi olmaz herhalde dimi ama :)
bilmem olmazmı kiii

günde 6 lahmacun ve revani bravo arkadaşım afiyet olsun canım biraz küçük bir kaçamak olmuş küçücük

kız vallahii annemlerdeydim şehir dışında ben zaten nezaman oraya gitsem diyet bozuluyo ama bu bozulmamış hali bu sefer gene iyi dikkat ettim hem fazla kalmadan kaçtım geldim dikkat etmiş halim bu yaniii
hem ravani 1 kk büyüklüğündeydiii yani toplasan 3 4 çatalcık
bidaha olmaz zaten ben 26 şubata kadar 60 düşmeye çalışcam 8 kilom kaldı ozamana kadarda adanaya gitmiyom bidaha

slm kızlar dün spor yapmıcam demiştim ama 30 dk leslie 8 dk karın hareketi ve 15 dk bisiklet bindim

gelelim bugüne
sabah
2 dlm tahıllı ekmek
1 yumurta omlet
domates
5 yeşil zeytin
1 çaykaşığı pekmez
1 yk lor

1küçüçük elma
1 küçük cennet meyvesi

öğlen
5 yk taze fasülye (içinde 3 parça küçüket vardı) fasülyenin tadıda iğrençti pişmek bilmedi
1 kase cacık
1 dilim ekmek

şimdilik bukadar 1buçuk litre su ve 2 kupa yeşil çay içmiş bulunuyorum
akşamada öğlenin aynısı büyük ihtimalle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…