Sadiyem33' ün Yeni Diyet Günlüğü

Canım bu kefir evdede yapılıyor sanırım ben hiç denemedim ama belki tatdı evde yaptığının daha iyi olur sen bir dene iyi olursa bende yapayım... Ayyyyyyyyyyy ne üşengecim dimi

kızlar bugün yediklerimin calorisini hesapladım aşağı yukarı en fazla 750 calori yapıyo
sizce azmııı

canım az ya 750 ben 1000 kg diyet byaptığımı söylediğimde diyetisyenim kızmıştı çok sağlıksız diye bence 1200 altına inme canım metabolizman yavaşlamasın

ama doydum napim canım zorla yedimmi de midem bulanıyo
bende lily den öğrendim diyetclub die bi siteye giriyorsun orda kalori değerleri yazıyo aşağı yukarı ona bakabaka yapıyorsun
senhesaplasan eminim 750 caloriden daha az çıkar

vay vay vay süper canım akşam yemeğini salatayla kapatmak sabah tartıda baya hafif gösterio sanırımda zayıflatıyo insanı en güzeli her akşam çorba salata menüsü yapmak

kız dün sabah tartıldığımda 66.3 gelmiştim çok sinirim bozuldu
bu sabahda 65.8 çıktım nasıl iş p.teside 65.5 çıkmıştım sanırım benim içki dün etkisini gösterdi
neyse sorun değil geri gidiyo yavaş yavaş

sadiyem ayrıca diyetisyenim demişti ki kalori hesabında önemli olan toplam kalori değil sağlıksız olur yoksa günlük protein sebze meyve ye ekmek ihityacını dengeleyebilmek mesela gün boyu ekmek çeşidi yersek kalori az da alsak sağlıksız olur değil mi

kız dün sabah tartıldığımda 66.3 gelmiştim çok sinirim bozuldu
bu sabahda 65.8 çıktım nasıl iş p.teside 65.5 çıkmıştım sanırım benim içki dün etkisini gösterdi
neyse sorun değil geri gidiyo yavaş yavaş[/QUOTE]

ah sadiyem ah o baskül beni de deli ediyo ama bu durumu yedik içtiklerine ve tuvalete çıkmaya bağla bir haftalık sürede oynamalardan sonra asıl kilo belli oluyor onları sıkıntı ederersek kilo veremeyiz toplmda verdiğimiz önemli canım

dün akşam eşim bilg. el koyunca ben giremedim ama dün sporuma ek olarak 40 dk leslie yaptım hemen hemen 10 dkda sıkılaşma hareketlerinden söylemeden geçmek istemedim
kızlaaaarrrr nasılsınız bakalım ben bombayım resmen
menümü bildiriyorum
2 ykdan az lor peynirle yaptığım salata(maydanoz+lor+baharat)
1buçuk dilim tahıllı ekmek
1 domates
6 yeşil zeytin
1 çk pekmez

7 fındık
1 sunta(başak bisküvi)

tonbalıklı roka salatası
1 dilim ekmek

ilerleyen saatlerde gene fındık yicem ve canım acaip nescafe istiyo 1 çaybardağı sade nescafe içerim
akşamada fırında tavuk istiyo eşim onu yapcam ayran salata felan geçiştiririm
kızlar bugün markete alışverişe gittim fındık, leblebi,çeşitli suntalardan, bitter çikolata(40grlıkdan) bide pirinç patlaklı çikolata aldım hepsinin calorisine bakarak aldım calorisi çokda fazla değil ohhhh dolabım şenlendi vallahii
haaaaaa bu arada yarışmada olduğum arkadaşlarım bugün en sağlıklı ben beslencem

canım dünkü menümü gördün değilmi herşeyden yedim caloriye takılmıyorum zaten arada bi bakıyorum kaç calorilik beslenmişim diyeee
yoksa hergün proteinimide sebzemide meyvemide ekstra şeylerdende yiyorum çok şükür suyumuda eksiltmiyorum
sence nasıl dünkü menüm

ah sadiyem ah o baskül beni de deli ediyo ama bu durumu yedik içtiklerine ve tuvalete çıkmaya bağla bir haftalık sürede oynamalardan sonra asıl kilo belli oluyor onları sıkıntı ederersek kilo veremeyiz toplmda verdiğimiz önemli canım[/QUOTE]

evet yaaa dert etmiyorum artık ama 2 gündür bi kabızlık var bugün düzeliyorum çok şükür
gene 1 er cm incelmişim zaten oda önemli benim için
bugün gene düğmelerini kapatamadığım bi kabanımın düğmelerini kapattım yeeehuuuuuuuuuu

Anammmm rakibime bakar mısınız? Kıyasıya rekabet sürüyooooo nasılda güzel sağlıklı ve hafif yemiş hainnn akşam geçicem seni görceksin en hafif ben olcam ahahah ay sende benlen dalga geç spor yapmıyorum gibi yapıyım:)

Canım bu kefir evdede yapılıyor sanırım ben hiç denemedim ama belki tatdı evde yaptığının daha iyi olur sen bir dene iyi olursa bende yapayım... Ayyyyyyyyyyy ne üşengecim dimi

evet yaaa onu duydum aktardan kefir mayası alıyormuşsun yapıyormuşsun aslında yoğurt yapar gibi basittir bi ara aktara gidince alayım hangisinin tadı güzel olcak

pembişim zaten sen spor yapmıyorsun zayıflıcan ama sarkarak zayıflıcan
bu yeterlimi gaza gelip spor yapman için tatlım

hahahahahah bugün eve kadar koşuyorum ozaman ahahah kızzz tam gazlık bişey oldu heee umarım eve gidince misafir yokturda rahat rahat leslie mi yaparım.Biara mekik çekiodum ne güzel onuda bıraktım bgn onuda yaparım birazda kedimle kovalamaç oynarız tam bi spor olur:)

hıh işte gaza gelmek diye ben buna derim

ohhhhhh
1 çay bardağı sade nescafe
2 parça bitter

tatlım dünkü menün yaklaşık 900-1000kalori civarında ki az değer verdim hepsine
750 çok az hesaplamışsın gibi geldi sabah kahvaltısı ztn bi 300 vardır sanırım
ama herşeyden yemişsin yani cok diye düşünme bir de 1000 kalori altına inilmemeli aklınızda bulunsun arkadaşlar

Ahan yakaladım yemişsin=) evde bende ne çikolatalar bi bilsennn:) acaba yesemmi nasıl olsa yarn başlıcaz hem bgn regly oldum :) bak nası kötü örnek oldun bana şimdi:)

kızım nevar 2 dilim bitterde
benim rahmetli diyetisyenim 1 sade kahve yanına 2 dilim bitter vermişti 1 hafta boyunca öğle arası olarak yemiştim çok süperdiiii
1 paket yemedimkiii

iyi ozaman sevindim demekki ben az değerler vermişim
neyse bugün 1000i geçer zaten
sağlıklı diyet yapıyoruz derken sağlıksız olmasın diyetimiz değilmi amaaa
sonra bide başka sorunlarla uğraşmayalım

kızım nevar 2 dilim bitterde
benim rahmetli diyetisyenim 1 sade kahve yanına 2 dilim bitter vermişti 1 hafta boyunca öğle arası olarak yemiştim çok süperdiiii
1 paket yemedimkiii

:)herşekerli şey kilo aldırır gibi gelio sen yicen spor yapıp yakcan ben yicem direk totomda göbeemde yağ kütleleri oluşcak hem ben bitter sevmem kötü kokuyo

bosuna ugrasmayin canlarim en hafif ben olacam ahahahahaha

pembişim zaten sen spor yapmıyorsun zayıflıcan ama sarkarak zayıflıcan
bu yeterlimi gaza gelip spor yapman için tatlım

sadiyemmm pembisimi iyi gaza getiriyorsun

eeeeee artık ortak günlüğümüz varr ortak arkadaşlarımı gaza getirmek artık görevim sayenizde daha dikkat etcezz kızlarr
ÇOK HEYECANLIYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…