Sadiyem dünkü menün gayet güzel ama yoğurt türü az 2 bardak olmalı en az 1.5 bardak canım ayran yarım bardak yoğurt sayılıyor
sadiym canım söylemeyi unutmuşum yoğurt süt ayran hatta sütlacın içindeki süt bile süt grubuna giriyor canım bana fırça atmışsın yoğurt yok diye cadı
biliyorum canım eheheheeh
senin 1 çaybardağı sütün çok az onun için öle dedim bende 1 yk yoğurt yemiştim ne olduuuuuuuuuuu
sen yanlış okumuşsunöğle 1 bardak daha var hehehe şuna bak 1 yemek kaşığı dişinin kovuğuna yetmez kız ayrıca ilerleyn yaşlarda kemik erimesi olmaması için dikkat edelim canım
kızlar süt ve ürünleri hakkında şunu söylemeliyim ki günde 2 bardak kadar yogurt ya da süt gerekli
bunu ztn sabah 1 kk peynir ve akşam da 1 kase yogurtla halledebiliriz
ben de kemik erimesi 17 yaşından beri var başlangıç seviyesinde ama orta seviyeye doğru yaklaştı neredeyse...
ki ben hem takviye alıp hem de çok süt ürünü tüketirdim küçüklükten beri
bnmkinin nedeni özel sağlık sorunlarından ve kullandığım ilaçlardan ama gerçekten doğru besinleri doğru zamanlarda almak önemli
bir de mesela sütü daha az yağlı kullanırsak karın yağlarından kurtulmaya da yardımcı oluyormuş, bilginize...
tatlım fındıklardaki yağlar ile toplamda 3-4 tatlı kaşığı yağ yemişsin ki ztn bu da ortalama ölçü hadi olsun 5 tatlı kaşığı o da normal yani... çok değilkızlar bugün fındığı çok abarttım yaaa
az önce gene yedim
10 fındık 2 kuru kayısı
ve yeşilçayy
yani toplamda bugün 25 tane felan fındık yedimm çokmuu
bugün baktımda hiç yağ yememişim sadece salatalarda 1 çk kadar yağ vardı tavugun kendi yağı ve fındıklar vardı başkada yağ yok
sizce fındık çokmu yemişim
dün akşam eşim bilg. el koyunca ben giremedim ama dün sporuma ek olarak 40 dk leslie yaptım hemen hemen 10 dkda sıkılaşma hareketlerinden söylemeden geçmek istemedim
kızlaaaarrrr nasılsınız bakalım ben bombayım resmen
menümü bildiriyorum
2 ykdan az lor peynirle yaptığım salata(maydanoz+lor+baharat)
1buçuk dilim tahıllı ekmek
1 domates
6 yeşil zeytin
1 çk pekmez
7 fındık
1 sunta(başak bisküvi)
tonbalıklı roka salatası
1 dilim ekmek
ilerleyen saatlerde gene fındık yicem ve canım acaip nescafe istiyo 1 çaybardağı sade nescafe içerim
akşamada fırında tavuk istiyo eşim onu yapcam ayran salata felan geçiştiririm
kızlar bugün markete alışverişe gittim fındık, leblebi,çeşitli suntalardan, bitter çikolata(40grlıkdan) bide pirinç patlaklı çikolata aldım hepsinin calorisine bakarak aldım calorisi çokda fazla değil ohhhh dolabım şenlendi vallahii
haaaaaa bu arada yarışmada olduğum arkadaşlarım bugün en sağlıklı ben beslencem
ohhhhhh
1 çay bardağı sade nescafe
2 parça bitter
madem yarın başlıcaz herşeye ben bugün biraz fındığı abarttım
akşam yemeğinden önce sanırım
10 tane fındık yedim
akşam
4 küçük tavuk(4 ü anca avuç içi kadar eder)
5 6 parça patates (yarım patates anca ediyo)
bolbol salata
yarım dilim ekmek
su tüketimim gayet iyi yeşilçayımda öle
şimdilik yarım saat bisiklet Bindim 9dan sonrada 30 dk leslie yapcam
offffff şükürler olsun bende korktumm çok yedim diyeeetatlım fındıklardaki yağlar ile toplamda 3-4 tatlı kaşığı yağ yemişsin ki ztn bu da ortalama ölçü hadi olsun 5 tatlı kaşığı o da normal yani... çok değil
sadiyem çok güzelsin tatlım afiyet olsunnnn
kızlaaaaaarrrrrrrrr sporumuda yapmış bulunuyorum
sabahki 30 dk bisikletime 30 dk leslie ve 10 dk sıkılaşma hareketi
hepinizi seviyorum
iyi geceler
kızlaaaaaarrrrrrrrr sporumuda yapmış bulunuyorum
sabahki 30 dk bisikletime 30 dk leslie ve 10 dk sıkılaşma hareketi
hepinizi seviyorum
iyi geceler
Tebrikler hayatım çünkü ben dün spor yapamadım(((( benim 4,5 yaşında 2 tane yeğenim var bu iki kardeş ortak organize çalışıyorlar bize geldiklerinde heryeri birbirine katıyorlar en son benim dolapta saklambaç oynamışlar akşam eve gittim dolabım oldukça karışmıştı tüm dolabı çekmeceleri dahil döktüm tek tek katladım çekmeceleri gruplandırdım ilk çekmece tişört 2 çekmece iç giyim falan diye sonra katladıklarımı yerlerine yerleştir tabi bu arada yıkanıp gelişi güzel dolaba atılan kıyafetleri ayırdım ütü için çok yorulmadım ama çok zamanımı aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?