Saplanıp kalmışsınız beni sevmediğini bildiğim , hissettiğim biriyle mecburen aynı ortamda bulunuyorsam mesafemi koyar kafama da takmazdımKızlar merhaba ben eşim ile 6 yıllık evliyim. Hemen konuya giricem eşim dört kardeş 2 kız iki erkek. Eşimin benimle yaşıt evli bir kız kardeşi var. Birde bende büyük eltim var 17 senelik evli eltim ile çok bir sorunumuz yok ara bozucu kıskanç görümcem hiç bir zararım yok yinede sevmez beni dışlar. Benim le çıkarı olunca konuşur sadece onun dışında aramaz sormaz diğer yengesi ile sıkı fıkı yengesi kızsa bağırsa hiç darılmaz ben bişey yapsam kötü alıngan kıskanç olurum bu kadın benim dengemi bozdu... Nasıl olduğuna anlam veremiyorum mesala geçen nişan vardı bende gittim beni yine herkesin içinde dışladı ve tek kaldım bana bunu her zaman yapıyor ve ister istemez yüzümün düşmesine sebep oluyor bana yakın oturyor kendisi eltim aile apartmanın da biz eşimle ayrı bir semtte ev aldık ve görümcem yakın bana gelmez her Allahın günü eltimde ama çocuğu falan bakılacak olsa bana yazar dün yazlığa götürmüş eltimleri bizi davet etmedi onlarca story paylaşmış benimde kendi aile tarafımda çevrem var ama bu insan böyle yaptıkça kendimi salak saf dışlanmış ve sevilmeye laik görmüyorum bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü benimle arası yok ben ne yapabilirim kızlar hem küs durmayıp hemde buna ders vermek istiyorum çok iyi niyetli düşünüyorum bir yazsa konuşsa iyi sanıyorum sonra ben üzülüyorum ne yapabilirim.
Ben yerinizde olsam donuma bile sallamam. Banane ne halleri varsa görsünler çocuğuna da bakmamKızlar merhaba ben eşim ile 6 yıllık evliyim. Hemen konuya giricem eşim dört kardeş 2 kız iki erkek. Eşimin benimle yaşıt evli bir kız kardeşi var. Birde bende büyük eltim var 17 senelik evli eltim ile çok bir sorunumuz yok ara bozucu kıskanç görümcem hiç bir zararım yok yinede sevmez beni dışlar. Benim le çıkarı olunca konuşur sadece onun dışında aramaz sormaz diğer yengesi ile sıkı fıkı yengesi kızsa bağırsa hiç darılmaz ben bişey yapsam kötü alıngan kıskanç olurum bu kadın benim dengemi bozdu... Nasıl olduğuna anlam veremiyorum mesala geçen nişan vardı bende gittim beni yine herkesin içinde dışladı ve tek kaldım bana bunu her zaman yapıyor ve ister istemez yüzümün düşmesine sebep oluyor bana yakın oturyor kendisi eltim aile apartmanın da biz eşimle ayrı bir semtte ev aldık ve görümcem yakın bana gelmez her Allahın günü eltimde ama çocuğu falan bakılacak olsa bana yazar dün yazlığa götürmüş eltimleri bizi davet etmedi onlarca story paylaşmış benimde kendi aile tarafımda çevrem var ama bu insan böyle yaptıkça kendimi salak saf dışlanmış ve sevilmeye laik görmüyorum bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü benimle arası yok ben ne yapabilirim kızlar hem küs durmayıp hemde buna ders vermek istiyorum çok iyi niyetli düşünüyorum bir yazsa konuşsa iyi sanıyorum sonra ben üzülüyorum ne yapabilirim.
Ama davranışlarına hiç belli olmuyor bazen çok iyi gibi insanın dengesini bozuyorSaplanıp kalmışsınız beni sevmediğini bildiğim , hissettiğim biriyle mecburen aynı ortamda bulunuyorsam mesafemi koyar kafama da takmazdım
Niye ısrarla sizi sevmediklerini bildiğiniz halde durumu kabullenemiyorsunuz ?
Her konunuzda aynısını söylüyorsunuz… yapmayın… insanlar sizi sevmiyor, istemiyor. İstenilmediğiniz yere ısrarla gitmek, ısrarla iletişime geçme ısrarınızı anlamıyorum. Gerçekten anlamıyorum. Salın artık eş ailesini. Boş verin.çok iyi niyetli düşünüyorum
Kızlar merhaba ben eşim ile 6 yıllık evliyim. Hemen konuya giricem eşim dört kardeş 2 kız iki erkek. Eşimin benimle yaşıt evli bir kız kardeşi var. Birde bende büyük eltim var 17 senelik evli eltim ile çok bir sorunumuz yok ara bozucu kıskanç görümcem hiç bir zararım yok yinede sevmez beni dışlar. Benim le çıkarı olunca konuşur sadece onun dışında aramaz sormaz diğer yengesi ile sıkı fıkı yengesi kızsa bağırsa hiç darılmaz ben bişey yapsam kötü alıngan kıskanç olurum bu kadın benim dengemi bozdu... Nasıl olduğuna anlam veremiyorum mesala geçen nişan vardı bende gittim beni yine herkesin içinde dışladı ve tek kaldım bana bunu her zaman yapıyor ve ister istemez yüzümün düşmesine sebep oluyor bana yakın oturyor kendisi eltim aile apartmanın da biz eşimle ayrı bir semtte ev aldık ve görümcem yakın bana gelmez her Allahın günü eltimde ama çocuğu falan bakılacak olsa bana yazar dün yazlığa götürmüş eltimleri bizi davet etmedi onlarca story paylaşmış benimde kendi aile tarafımda çevrem var ama bu insan böyle yaptıkça kendimi salak saf dışlanmış ve sevilmeye laik görmüyorum bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü benimle arası yok ben ne yapabilirim kızlar hem küs durmayıp hemde buna ders vermek istiyorum çok iyi niyetli düşünüyorum bir yazsa konuşsa iyi sanıyorum sonra ben üzülüyorum ne yapabilirim.
İyi niyetli olduğunu asla düşünmüyorumHer konunuzda aynısını söylüyorsunuz… yapmayın… insanlar sizi sevmiyor, istemiyor. İstenilmediğiniz yere ısrarla gitmek, ısrarla iletişime geçme ısrarınızı anlamıyorum. Gerçekten anlamıyorum. Salın artık eş ailesini. Boş verin.
bu kadar kolay kandırıldığınızı bildiği için işine geldiği gibi davranıyor. size bir insan 1 kez kasıtlı kötü davranıyorsa 2.ye fırsat vermeyin yoksa böyle kullanırlar. hadi 1 değil 2 şans olsun, her yüzünüze güleni cidden sizi seviyor mu sanıyorsunuz?Ama davranışlarına hiç belli olmuyor bazen çok iyi gibi insanın dengesini bozuyor
İyi niyetli olduğunu asla düşünmüyorum
Ne kadar da iyi niyetlisinizara bozucu kıskanç görümcem hiç bir zararım yok yinede sevmez beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?