Safı dışı edilmek, dışlanmak

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Kızlar merhaba ben eşim ile 6 yıllık evliyim. Hemen konuya giricem eşim dört kardeş 2 kız iki erkek. Eşimin benimle yaşıt evli bir kız kardeşi var. Birde bende büyük eltim var 17 senelik evli eltim ile çok bir sorunumuz yok ara bozucu kıskanç görümcem hiç bir zararım yok yinede sevmez beni dışlar. Benim le çıkarı olunca konuşur sadece onun dışında aramaz sormaz diğer yengesi ile sıkı fıkı yengesi kızsa bağırsa hiç darılmaz ben bişey yapsam kötü alıngan kıskanç olurum bu kadın benim dengemi bozdu... Nasıl olduğuna anlam veremiyorum mesala geçen nişan vardı bende gittim beni yine herkesin içinde dışladı ve tek kaldım bana bunu her zaman yapıyor ve ister istemez yüzümün düşmesine sebep oluyor bana yakın oturyor kendisi eltim aile apartmanın da biz eşimle ayrı bir semtte ev aldık ve görümcem yakın bana gelmez her Allahın günü eltimde ama çocuğu falan bakılacak olsa bana yazar dün yazlığa götürmüş eltimleri bizi davet etmedi onlarca story paylaşmış benimde kendi aile tarafımda çevrem var ama bu insan böyle yaptıkça kendimi salak saf dışlanmış ve sevilmeye laik görmüyorum bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü benimle arası yok ben ne yapabilirim kızlar hem küs durmayıp hemde buna ders vermek istiyorum çok iyi niyetli düşünüyorum bir yazsa konuşsa iyi sanıyorum sonra ben üzülüyorum ne yapabilirim.

Saplanıp kalmışsınız beni sevmediğini bildiğim , hissettiğim biriyle mecburen aynı ortamda bulunuyorsam mesafemi koyar kafama da takmazdım
Niye ısrarla sizi sevmediklerini bildiğiniz halde durumu kabullenemiyorsunuz ?

Ben yerinizde olsam donuma bile sallamam. Banane ne halleri varsa görsünler çocuğuna da bakmam

Ama davranışlarına hiç belli olmuyor bazen çok iyi gibi insanın dengesini bozuyor

Görümceniz eltinizle sizden daha iyi anlaşabilir, daha çok sevebilir. Bunda anormal bir durum yok ki. Onların kimyası daha iyi tutmuştur. Üstelik sizden çok daha uzun zamandır tanıdığı biri. Benim 3 dayımın eşiyle de aramdaki ilişki farklı birbirinden. En büyük yengemle ilişkim çok başka mesela. Küçük yengem bunu sorun etse garibime gider. Sizde belli ki görümcenize bayılmıyorsunuz. Davet etse mutlu olup gidecek misiniz? Ders vermeyi ortada sorun edecek bir şey yok ki.

çok iyi niyetli düşünüyorum
Her konunuzda aynısını söylüyorsunuz… yapmayın… insanlar sizi sevmiyor, istemiyor. İstenilmediğiniz yere ısrarla gitmek, ısrarla iletişime geçme ısrarınızı anlamıyorum. Gerçekten anlamıyorum. Salın artık eş ailesini. Boş verin.

** ekleme, açıkçası iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ben de pek. Ne yalan söyleyeyim.

Son düzenleme:

Sizi sevmeyen insanlarla samimi olmaya çalışmayı bırakmalısınız. Hep aynı konu etrafında dönüyorsunuz. Ya bırakın şunların yakasını

İyi niyetli olduğunu asla düşünmüyorum

siz görümcem yakınıma taşındı istemediğim ot burnumda bitiyo diye konu açmamış mıydınız? Yahu hem görümce eltiyi istemiyosunuz hem beni şuraya buraya çağırmıyolar diye söyleniyosunuz. Anlamışlar onlar da istemediğinizi ve rahatsız etmiyolar sizi.

Açtığınız konuların büyük kısmı görümce ve eltiyle ilgili ve her seferinde onları ne kadar sevmediğinizi anlatıyosunuz. Neden bu kadar sevmediğiniz, sürekli şikayet ettiğiniz insanların sizle samimi olmasını istiyosunuz?

Son düzenleme:
Ama davranışlarına hiç belli olmuyor bazen çok iyi gibi insanın dengesini bozuyor
bu kadar kolay kandırıldığınızı bildiği için işine geldiği gibi davranıyor. size bir insan 1 kez kasıtlı kötü davranıyorsa 2.ye fırsat vermeyin yoksa böyle kullanırlar. hadi 1 değil 2 şans olsun, her yüzünüze güleni cidden sizi seviyor mu sanıyorsunuz?

Sizi sevmiyor görümce yahu biye kabul etmiyorsunuz, kendi hayatınıza bakmıyorsunuz?

Bir sorun edecekse, diğer abisiyle kendisi kadar yakın olmadığı için eşiniz olmalı. Yazlık meselesi gibi mesala.Sizlik birşey yok.

Mevzunuz ya para ya görümce. İkisinin arasında gidip geliyorsunuz.

Görümcelerimin beni sevip sevmemesi acikca umrunda degil. Seviyorlarsa ne ala, sevmiyorlarsa da yapacak birsey yok. Herkes bizi sevmek zorunda degil. Cagirmiyorlarsa da cagirmasinlar. Her insanin kendi hayati var. Ona odaklanin

İlgi alakayı kes..
Her yaptığını takip etmeyi bırak.
Ders vermek mi istiyorsun ,peki..
Ancak onun bu dersi doğru bir biçimde idrak edip senin neznindeki hatasını duzeltecegine inaniyormusun..Bence hayır.
Kadın seni umursamıyor ki ders veresin.
Sende çok fazla konuşmayacaksin,kendini sevdirmek adına çaba harcamayacaksin.
Özetle umursama derim.
Bu eltili,gorumceli konular bana hep şaibeli gelmiştir ya hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…