Kendi hayatınızı başkasının sınırları ile yaşamayın, kendi sınırlarınızı çizin. Eğer dışlandığınızı düşünüyorsanız iyilik ederek sevilmeye çalışmayın. Belli bir mesafe bırakın ve onun aşılmamasını sağlayın yani onların kuralına göre oynamayın. Kendi kurallarınızı belirleyinKızlar merhaba ben eşim ile 6 yıllık evliyim. Hemen konuya giricem eşim dört kardeş 2 kız iki erkek. Eşimin benimle yaşıt evli bir kız kardeşi var. Birde bende büyük eltim var 17 senelik evli eltim ile çok bir sorunumuz yok ara bozucu kıskanç görümcem hiç bir zararım yok yinede sevmez beni dışlar. Benim le çıkarı olunca konuşur sadece onun dışında aramaz sormaz diğer yengesi ile sıkı fıkı yengesi kızsa bağırsa hiç darılmaz ben bişey yapsam kötü alıngan kıskanç olurum bu kadın benim dengemi bozdu... Nasıl olduğuna anlam veremiyorum mesala geçen nişan vardı bende gittim beni yine herkesin içinde dışladı ve tek kaldım bana bunu her zaman yapıyor ve ister istemez yüzümün düşmesine sebep oluyor bana yakın oturyor kendisi eltim aile apartmanın da biz eşimle ayrı bir semtte ev aldık ve görümcem yakın bana gelmez her Allahın günü eltimde ama çocuğu falan bakılacak olsa bana yazar dün yazlığa götürmüş eltimleri bizi davet etmedi onlarca story paylaşmış benimde kendi aile tarafımda çevrem var ama bu insan böyle yaptıkça kendimi salak saf dışlanmış ve sevilmeye laik görmüyorum bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü benimle arası yok ben ne yapabilirim kızlar hem küs durmayıp hemde buna ders vermek istiyorum çok iyi niyetli düşünüyorum bir yazsa konuşsa iyi sanıyorum sonra ben üzülüyorum ne yapabilirim.
Bir de diğer yengesi evlendiğinde hala evde ve bekar ise birlikte büyümüş gibi olmuşlardır yakınlıkları farklıdır. Siz onların durumunu kendiniz ile kıyaslamayın, sevilmeye çalışmayı bırakırsanız onların da farklılaştığını görürsünüz emin olun.Kızlar merhaba ben eşim ile 6 yıllık evliyim. Hemen konuya giricem eşim dört kardeş 2 kız iki erkek. Eşimin benimle yaşıt evli bir kız kardeşi var. Birde bende büyük eltim var 17 senelik evli eltim ile çok bir sorunumuz yok ara bozucu kıskanç görümcem hiç bir zararım yok yinede sevmez beni dışlar. Benim le çıkarı olunca konuşur sadece onun dışında aramaz sormaz diğer yengesi ile sıkı fıkı yengesi kızsa bağırsa hiç darılmaz ben bişey yapsam kötü alıngan kıskanç olurum bu kadın benim dengemi bozdu... Nasıl olduğuna anlam veremiyorum mesala geçen nişan vardı bende gittim beni yine herkesin içinde dışladı ve tek kaldım bana bunu her zaman yapıyor ve ister istemez yüzümün düşmesine sebep oluyor bana yakın oturyor kendisi eltim aile apartmanın da biz eşimle ayrı bir semtte ev aldık ve görümcem yakın bana gelmez her Allahın günü eltimde ama çocuğu falan bakılacak olsa bana yazar dün yazlığa götürmüş eltimleri bizi davet etmedi onlarca story paylaşmış benimde kendi aile tarafımda çevrem var ama bu insan böyle yaptıkça kendimi salak saf dışlanmış ve sevilmeye laik görmüyorum bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü benimle arası yok ben ne yapabilirim kızlar hem küs durmayıp hemde buna ders vermek istiyorum çok iyi niyetli düşünüyorum bir yazsa konuşsa iyi sanıyorum sonra ben üzülüyorum ne yapabilirim.
Daha ne istiyorsunuz şükredin, her gün size gelse ne yapacaksınız? Çocuğu bırakacağı zaman da müsait değilim diyin.eltim aile apartmanın da biz eşimle ayrı bir semtte ev aldık ve görümcem yakın bana gelmez her Allahın günü eltimde ama çocuğu falan bakılacak olsa bana yazar dün yazlığa götürmüş eltimleri bizi davet etmedi
Girenez kendisi sadece iş arayıp ama hiç çalişmayanlardan yalandan iş ariyor hepBir işe girin. Size iyi gelecek eminim. Bu mesainizi işinize harcarsanız patronlarınıza da iyi gelecek bu durum.
Marketten iş için olumlu dönüş yapmışlar ama eşinin mesaiye kaldığı günlerde akşam 2 saat çocuğuna bakacak birini bulamadığını yazmıştı .Girenez kendisi sadece iş arayıp ama hiç çalişmayanlardan yalandan iş ariyor hep
Bence hata sizde cici gelin olmak için kendinizi harcıyorsunuz sonrada karşı taraf hatalı... ne demek ne yapabilirim 13 yaşındaki kızım pekala çevresine posta koyuyor ,mecburmuyum diyor siz bunu düşünemiyorsunuz bile..Ama davranışlarına hiç belli olmuyor bazen çok iyi gibi insanın dengesini bozuyor
Bayram seyran harici görüşmeyin aramak yada aranmak mecburiyet değil, kimse kimseyi davet etmek zorunda da değil oturup bunları dert edeceğinize varsa çocuğunuzla kendi çevrenizle vakit geçirin .Hiçbir sorunum olmamasına rağmen ve aynı şehirde olmamıza rağmen eşimin ailesi ile yüz göz olmadım bende 7 yıllık evliyim senede 1-2 gelirler yada biz gideriz gerisi eşim uğrar yanlarına yada arar, kendi ailemle de ben hergün konuşurum kızımda öyle ama eşim özel gün harici aramaz gerekte yok ki fazla samimiyete saygı olsun yeter.Kızlar merhaba ben eşim ile 6 yıllık evliyim. Hemen konuya giricem eşim dört kardeş 2 kız iki erkek. Eşimin benimle yaşıt evli bir kız kardeşi var. Birde bende büyük eltim var 17 senelik evli eltim ile çok bir sorunumuz yok ara bozucu kıskanç görümcem hiç bir zararım yok yinede sevmez beni dışlar. Benim le çıkarı olunca konuşur sadece onun dışında aramaz sormaz diğer yengesi ile sıkı fıkı yengesi kızsa bağırsa hiç darılmaz ben bişey yapsam kötü alıngan kıskanç olurum bu kadın benim dengemi bozdu... Nasıl olduğuna anlam veremiyorum mesala geçen nişan vardı bende gittim beni yine herkesin içinde dışladı ve tek kaldım bana bunu her zaman yapıyor ve ister istemez yüzümün düşmesine sebep oluyor bana yakın oturyor kendisi eltim aile apartmanın da biz eşimle ayrı bir semtte ev aldık ve görümcem yakın bana gelmez her Allahın günü eltimde ama çocuğu falan bakılacak olsa bana yazar dün yazlığa götürmüş eltimleri bizi davet etmedi onlarca story paylaşmış benimde kendi aile tarafımda çevrem var ama bu insan böyle yaptıkça kendimi salak saf dışlanmış ve sevilmeye laik görmüyorum bir öyle bir böyle bir iyi bir kötü benimle arası yok ben ne yapabilirim kızlar hem küs durmayıp hemde buna ders vermek istiyorum çok iyi niyetli düşünüyorum bir yazsa konuşsa iyi sanıyorum sonra ben üzülüyorum ne yapabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?