Safı dışı edilmek, dışlanmak

Kendi hayatınızı başkasının sınırları ile yaşamayın, kendi sınırlarınızı çizin. Eğer dışlandığınızı düşünüyorsanız iyilik ederek sevilmeye çalışmayın. Belli bir mesafe bırakın ve onun aşılmamasını sağlayın yani onların kuralına göre oynamayın. Kendi kurallarınızı belirleyin

Bir de diğer yengesi evlendiğinde hala evde ve bekar ise birlikte büyümüş gibi olmuşlardır yakınlıkları farklıdır. Siz onların durumunu kendiniz ile kıyaslamayın, sevilmeye çalışmayı bırakırsanız onların da farklılaştığını görürsünüz emin olun.

Daha ne istiyorsunuz şükredin, her gün size gelse ne yapacaksınız? Çocuğu bırakacağı zaman da müsait değilim diyin.

Laik kelimesini görünce gözlerim kanadı. Layıktır o laik olsa duramazdınız

Sizin kendi arkadaş ortamını çevreniz yokmu bu sahte sevgilere özeniyorsunuz. Ben olsam arkadaşlarimla eğlenir hiç bunlara takılmzdim.

Gorumcem beni sevmiyor diye sevilmeye layik olmadigimi dusundugumu soyledigim gun, kocamin benim nevrotik bir atak icinde oldugumu dusunup hastaneye goturdugu gun olur. Cok sey duydum da degerini gorumce sevgisi uzerinden belirlemeye calisani hic duymamistim. Tek bir sorum var o da : Neden?

Aman beni sevmiyor eşimin ailesi aile apartmanında oturuyorum birde, boşverin sizde konuşmayın görümcenizle,

Herkes, herkesi sevecek diye bir şey yok. Elticiğin de seni sevmiyor demek ki, sen bunu neden kendine dert ediyorsun acaba?
Sosyal medyada falan da takip etmezsen, o sinirlendiğin storyleri de görmemiş olursun!

kafama takmazdım. taksamda umursamaz kendi keyfime bakardım. umursamamazlık en buyuk tepki bence

Ama davranışlarına hiç belli olmuyor bazen çok iyi gibi insanın dengesini bozuyor
Bence hata sizde cici gelin olmak için kendinizi harcıyorsunuz sonrada karşı taraf hatalı... ne demek ne yapabilirim 13 yaşındaki kızım pekala çevresine posta koyuyor ,mecburmuyum diyor siz bunu düşünemiyorsunuz bile..

Bayram seyran harici görüşmeyin aramak yada aranmak mecburiyet değil, kimse kimseyi davet etmek zorunda da değil oturup bunları dert edeceğinize varsa çocuğunuzla kendi çevrenizle vakit geçirin .Hiçbir sorunum olmamasına rağmen ve aynı şehirde olmamıza rağmen eşimin ailesi ile yüz göz olmadım bende 7 yıllık evliyim senede 1-2 gelirler yada biz gideriz gerisi eşim uğrar yanlarına yada arar, kendi ailemle de ben hergün konuşurum kızımda öyle ama eşim özel gün harici aramaz gerekte yok ki fazla samimiyete saygı olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…