Doğuma Hazırlık Sağlık Bakanlığı Yeni Doğan Bebeklere 'Hastane Çıkış Seti' Hediye Edecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence ihtiyac ile alakasi yok bakan aciklama yaparken soyledi telastan cantayi evde unutanlat eksikleri olanlar icin cok iyi bi dusunce

Çok gereksiz bir uygulama, yapılacaksa bile çok ihtiyacı olanlar için olmalı. Çocuğuna hastane çıkışı bile alamayan bir aile bi' zahmet anne baba olmasın.

Çok gereksiz bir uygulama, yapılacaksa bile çok ihtiyacı olanlar için olmalı. Çocuğuna hastane çıkışı bile alamayan bir aile bi' zahmet anne baba olmasın.

İhtiyaç için değil acil gelinmis olabilir unutulmuş olabilir bakan dedi ya biz telaş ile hep eksik hazirlamistik o heyecanla anne babalar da bunu yaşamasin diye bu kadar katı olmanın bi anlamı yok bi takım giyecekle çocuk büyümüyor zaten merak etmeyin

Katı olmak değil disiplinli olmakla alakalı bu, bir anne baba herşeye hazırlıklı olmalı. Bebeğinin ihtiyaçlarını karşılayamacak olan "anne baba" olmasın, o kadar kolay değil, çocuk yetişecek bu ülkeye sonuçta.
Ben bebeklerim için herşeylerini 6. ayda hazırladım, eşime gösterdim herşeyin yerini biliyor, bırakın evde eşyaları unutmayı benim eşim geceleri defalarca uyanıyor sorun varmı sizi hemen nasıl hastaneye götürebilirim diye. İyi birer anne baba olabilmek bebek sahibi olmadan önce başlıyor. Ben o kadar çok fırsatçılar görüyorumki hiç anlatılmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…