Doğuma Hazırlık Sağlık Bakanlığı Yeni Doğan Bebeklere 'Hastane Çıkış Seti' Hediye Edecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.117
31.114
1.123
61
Konya
Mart ayından itibaren doğum yapacaklara Sağlık Bakanlığı Yeni Doğan Bebeklere 'Hastane Çıkış Seti' Hediye Edecek

Sağlık Bakanlığı yeni bebek telaşı yaşayan çiftler için içinde zıbın, bebek bezi, battaniye, şampuan, sabun, tırnak makası, ateş ölçer, anne sütünü artırıcı çayın yanı sıra aşı takvimi ve bebek bakımı CD'lerinin bulunduğu yenidoğan bebek bakım seti hazırladı.

Mart ayından itibaren Bakanlık hastanelerinde dünyaya gözlerini açacak bebeklerin ailelerine hediye edilecek yenidoğan setiyle yeni doğum yapan annelerin ilk 2-3 günde yaşadıkları paniği atlatmaları amaçlanıyor.

Güzel bir çalışma. İnşallah daha güzelleri de gelir.

Bugün haberlerde gördüm çok güzel daha önce düşünülmeliydi:34:

güzel bir haber bebeğimiz olsun da bizlere de nasip olsuninşALLAH..KAMURAN85 GÖZÜN AYDIN KISMETLİ BEBİŞİNN:)

bakanlık hastanelerinde sadece özellerin bazıları zaten veriyo koca koca logolorı olan zıbınları giydiriyolar doğunca

Birilerinin oğlunun firması kazanacaktır. Sadece ihtiyacı olanlara versinler bari, hatta daha fazlasını yapsınlar herkese dağıtacaklarına. Ramazanda dağıtılan BİM marka koli hesabı. :41:

Bakanlık hastanelerinde diye belirtmiş yani biz özelde yapacaklar yararlamıyor :((

Özelde doğum yapana niye versin ki? Paramız var Allah'a şükür özele gidiyoruz, onca masrafı karşılıyoruz zaten, hastane çıkışını mı alamayacağız? Uygulamayı beğendim, dar gelirli vatandaşlar bir nebze olsun rahat edebilirler bu uygulamayla.

yani zaten özel hastanede doğum yapacak olanın bebeğin yenidoğan ihtiyaçlarını alacak bütçeside az çok vardır, ben sadece merakımdan sordum acaba özellerde de veriliyor mu diye.. öncelikle ihtiyacı olanlara gitsin tabiiki

iyi de sadece durumu olan gitmiyor ki özel hastanelere... nice durumu iyi olan tanıdığım var devlet hastanesinde doğum yapıyor. Hem Allahın aşkına bi zıbın takımı bi battaniyeyle maddiyatın ne ilgisi olabilir ki? doğru bu sayede doğuma giden annelerin stresi azalır belki!... çok yerinde bi uygulama sağolsunlar....

Çok şükür darda değilim benim gibi özel hastanede doğum yapabilecek bütçesi olan çok kişi de vardır eminim. Ancak bulunduğum yer itibariyle ve normal doğum yapmayı ve en yakın özel hastaneye gitme mesafemin 3 saati bulduğunu da düşünürsek özel bi hastanede değil devlette doğum yapmayı planlıyorum inşallah. Doğumu devlette yapmanın para ile ne ilgisi var ki?..

Güzel bi uygulama olmuş, ülkemde bizim elimizin tersiyle ittiğimiz onca şeye muhtaç olan o kadar çok insan varken altında bi şey aramaya gerek yok bence ihtiyacı olanlar faydalansın işte

Özelde doğum yapana niye versin ki? Paramız var Allah'a şükür özele gidiyoruz, onca masrafı karşılıyoruz zaten, hastane çıkışını mı alamayacağız? Uygulamayı beğendim, dar gelirli vatandaşlar bir nebze olsun rahat edebilirler bu uygulamayla.

hastaneye çok kötü ve çaresiz durumda gelenleri görmüştüm ve diğer doğum yapanlar kendi malzemelerinden vermişti anneye hastabezi pijama vs bebeğe de bebek bezi kıyafet battaniye falan ..
evet şükür biz birçok masrafı karşılıyor ve rahat ve kaliteli bi doğum yaparak hem bebeğimizi hem kendimizi rahat ettiriyoruz. kim veya ne şekilde olursa olsun böyle bi hizmet fikri gerçekten de takdir edilecek bi durum RABBİM ZORDA OLAN HERKESE YARDIM ETSİN

aklımdan geçeni yazmışsınız :)

Hiç kimse düşünmüyor ne yazık ki :44:

İki gün milletin ağzına bal çalıp 3. gün doğum ve sezeryan fiyatlarını artırmak tam da şu anki hükümetin yapacağı bir iş. Ama benim ülkemin insanı hala öyle saf ki bu hırsızların hediye ettiği bir çantaya bile minnet ediyor. Doğum ücretlerine yapılan %114 lüt zammı görünce hiç kimsenin aklına gelmiyor tabi o hediyelerin parasını nereden çıkaracaklar diye. O çantanın 3 katı para alacaklar, şimdi hediye paketlere sevinebilirsiniz.

Hiç kimse düşünmüyor ne yazık ki :44:

İki gün milletin ağzına bal çalıp 3. gün doğum ve sezeryan fiyatlarını artırmak tam da şu anki hükümetin yapacağı bir iş. Ama benim ülkemin insanı hala öyle saf ki bu hırsızların hediye ettiği bir çantaya bile minnet ediyor. Doğum ücretlerine yapılan %114 lüt zammı görünce hiç kimsenin aklına gelmiyor tabi o hediyelerin parasını nereden çıkaracaklar diye. O çantanın 3 katı para alacaklar, şimdi hediye paketlere sevinebilirsiniz.

devlet hastanelerinde doğum ücretsiz ayrıca hiçbir sosyal güvenceniz yoksa gebeliğin başından itibaren tüm muayene kontrol ve tetkikler ücretsiz yapılıyor ve doğum da tabi özel hastanelerde evet fiyatlar ayyuka çıktı ama maddi durumu olmayan insanlar zaten özel hastanenin kapısından bile geçemiyor ki. buradaki arkadaşlar ki büyük bir çoğunluğumuz maddi olarak rahat yaşayan insanlarız özel hastaneler muayene ve tahliller bunu karşılıyoruz.bizim için önemli olan öncelikle bebeğimizin kaliteli ve sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi ben bu projeyi a partisi b partisi yaptı iyidir veya kötüdür diye yargılamıyorum ama gerçekten ihtiyacı olana da yardem edilmesi gerektiği düşüncesindeyim

Mart ayından itibaren doğum yapacaklara Sağlık Bakanlığı Yeni Doğan Bebeklere 'Hastane Çıkış Seti' Hediye Edecek

Sağlık Bakanlığı yeni bebek telaşı yaşayan çiftler için içinde zıbın, bebek bezi, battaniye, şampuan, sabun, tırnak makası, ateş ölçer, anne sütünü artırıcı çayın yanı sıra aşı takvimi ve bebek bakımı CD'lerinin bulunduğu yenidoğan bebek bakım seti hazırladı.

Mart ayından itibaren Bakanlık hastanelerinde dünyaya gözlerini açacak bebeklerin ailelerine hediye edilecek yenidoğan setiyle yeni doğum yapan annelerin ilk 2-3 günde yaşadıkları paniği atlatmaları amaçlanıyor.

daha önce olmalıydı bence hep secim politikası bunlar

Back
X