- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi pogacaayak
-
evet alerji çok önemli bir konu.
bebeğin poposunun önden arkaya silinmesinin hikmeti nedir :26:
ve nivea ürününün içeriğine baktınız mı? nivea da pek masum değil. açıkçası burda birkaç marka paylaşıldı; ama hiçbiri kolay bulunabilecek markalar değil. ki zaten bebeklerin çok da teferruatlı temizlenmesi gerektiğini düşünmüyorum
Katreinur, Sebamed'i kim ne derse desin bence kullanma. Sebamed, eski ve güvenilir diye tavsiye ediyorlar ama aman aman sağlıklı bir şampuan değil.. Ewg'de (beni bilenler ewg'yi de bilir) sebamed'in puanı turuncu 4-5. Yani diğer market şampuanlarından hiçbir farkı yok. Ben oğlum için Bioderma'nın bebek şampuanını kullanıyorum. Kesinlikle göz yakmıyor ve harika.
Sana katılıyorum bebeklerin çok teferruatlı temizlenmesine hiç gerek yok, ben nivea ürünlerini aldım ancak şampuan, sabun ve pişik kremi ile kaldım. Yağ olarak saf zeytin yağı kullanıcam. Oda tabiki gerekli oldukça. Pişik kremini her gün sürmeye gerek yok bence. Düzenli bebek bezini değiştirdikten sonra ve kaynatılmış ve ılınmış su ile yıkanarak yapılan temizlikte herhalde pişik sorunu çok olmaz. Eğer şampuanda sorun yaşarsam ardından sebamedi denemeyi düşünüyorum.
bebeklerin teferruatlı temizlenmesine gerek yok mu bence biraz daha düşünün derim...
canım bebeklerin cildi zaten yeterince hassas ve kendi kendini tolere edecek şekilde oluyormuş, düşün kakaları idrarları pis değil ki onların. çoğu anne koklamaya doyamıyor. sonuçta içtikleri sütün çıkışları onlaro anlamda gerek yok. ben okuduğum kitapta da öyle okumuştum yani bebeği temizleyeceğim diye kimyasallara şampuanlara deterjanlara boğmanın anlamı yok
müstelayı bu topikte okumuştum yanlış hatırlamıyorsam
Evet, krizsavarcığım. Mustela ile ilgili ve diğer markalarla ilgili bilgiyi ben yazmıştım ama sanırım solitarywoman arkadaşımın dikkatinden kaçmış. Mustela çok eski bir markadır. Geçen seneye kadar içeriğinde yığınla kimyasal varken, artık gördüğüm kadarıyla en aza indirmeye çalışmışlar ve başarılı da olmuşlar.. Yeni doğum yapacak izmirgelini arkadaşıma da diyorum ki şu marketlerde satılan şampuanları pek tercih etmesin. Nivea almış, Sebamed de alabilirim demiş ama ikisi de içerik olarak hemen hemen aynı zaten. Mümkünse internette biraz marka araştırsın ya da bu topikte yazdığım markalara bakıp,onları araştırsın veyahut da eczaneye danışsın derim
ben daha önce hiç bu konularla ilgilenmediğimden buraya bakmak aklıma gelmedi ama açtığınız konuyu mutlaka okuyacağım şuan ufukta bebiş yok ama olmayacağının garantisi de yoko nedenle ne kadar bilgi birikimi olursa o kadar iyidir
Ben dün akşam bi internet sitesinde satışını görünce ,denemek için sıvı sabun siparişi verdim . Hayvanlar üzerinde test yapmadığından dikkatimi çekti.hanımlar, daha demin mom's green diye bir markayla karşılaştım.
kullananlar var mıdır :26:
Ben dün akşam bi internet sitesinde satışını görünce ,denemek için sıvı sabun siparişi verdim . Hayvanlar üzerinde test yapmadığından dikkatimi çekti.
tecrübelerinizi bekliyorum nurlum hanım o zaman
Bu marka yerine organik içeriğe sahip olanları seçebilirsin ya da Mustela'yı tercih edebilirsin. İnternette araştırırsan, organik içerikli ürünler çok fazla.Ben Biobaby ürünlerini, Mustela'yı ve Organicare'i kullanıyorum; çok da memnunummerhaba arkadaşlar ben temizlik ürünlerinin hepsini johnson baby aldım ama güvenilir olmadığını öğrendin sizce nasıl?
Bu marka yerine organik içeriğe sahip olanları seçebilirsin ya da Mustela'yı tercih edebilirsin. İnternette araştırırsan, organik içerikli ürünler çok fazla.Ben Biobaby ürünlerini, Mustela'yı ve Organicare'i kullanıyorum; çok da memnunum
Ben bu markanın bebek yağını kullanıyorum ve mükemmel bir kokusu var; ayrıca pişiğe, tahrişe, konağa da birebir.Merhaba, netten biraz bakınca ,organicare ürünlerinin cruelty free olduğunu gördüm ve ilgimi çekti.
Bu markanın bebek şampuanını kullandınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?