- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi pogacaayak
-
evet östrojen yüklemesi bilinen sebeplerden birisi.ama daha bir cokkk sebep var.
ben yurt dısı kaynaklı ürünlere de maalesef güvenemiyorum.kullanılan katkı maddelerini belgeleyen analiz raporlarını görmediğim sürece hepsi şüpheli benim icin.en başında kullanılan kokular organik esaslı olmadı mı zaten zehir demektir....
teşekkür ederim
kitap bitince derleme yaptığımda yazabilirim ancak
şimdi kitapta linki verilen bir vidyoyu sizlerle paylaşıp endüstriyel tarımın berbat ötesi durumunu görmenizi istiyorum... lütfen elimizden geldiğince küçük çaplı üreticiye destek olalım, gördüğümüz köy yumurtasını alalım, açık sütlerden yoğurt yapalım, onlara destek vermezsek, bizim doğalı istediğimizi anlamazsa bu fabrikalar... kendimize ve bizden sonraki nesillere zehirli bir dünya bırakacağız
cocuk yetiştirmeyle alakalı olarak bir sürü dr docent hatta profesör pedagog psikolog var ama coğu birbirinden farklı konuşuyor.yabancı kaynaklısı başka diyor yerlisi başka diyor.farklı görüşlere sahip olanlar farklı diyor olan bize oluyor sonucta.neyseki kendi adıma pedagog rehberimi buldum.
sizi anlıyorum umarım doğru yönlendirmeler vardır.cünkü kafamız karışmaya cok müsait oluyor.
öyle olduğunu düşünüyorum. hayykitap'a bu anlamda güveniyorum. dürüst bilimadamlarını bünyesinde topluyor. sizin bahsettiğiniz ve çekindiğiniz ticari kaygıları olan bilim adamları... yazar ewg ye okuyucuyu transfer ederek, zaten bir ürünün reklamını yapmıyor. siz görün ve bulun diyor. keşke o siteye bizim buralarda satılan ürünler de dahil olsa. yine de madde taraması yapabilmek de çok güzel
burger konusunda bir şey diyemiyeceğim, içinde ne var ne yok bilmiyorum, söylentiler her zaman oluyor malum. ben hiç yemedim, isminin sonunda burger olan hiçbir mekana girmedim. girmeyi de yemeyi de düşünmüyorum
merhaba arkadaşlar güzel bi konu olmuş.
bebek şampuanı olarak ne tavsiye ediyorsunuz acaba. benim pek araştırma fırsatım olmamıştı. herkes sebamed tavsiye ettiği için onu aldım. şimdi onu kullanıyorum ama içinde alkol falan var hiç içime sinmiyor.
arkadaşlar göğüs pedleri neG işe yarıyororganiğinden buldum
arkadaşlar göğüs pedleri ne işe yarıyororganiğinden buldum
Katreinur, Sebamed'i kim ne derse desin bence kullanma. Sebamed, eski ve güvenilir diye tavsiye ediyorlar ama aman aman sağlıklı bir şampuan değil.. Ewg'de (beni bilenler ewg'yi de bilir) sebamed'in puanı turuncu 4-5. Yani diğer market şampuanlarından hiçbir farkı yok. Ben oğlum için Bioderma'nın bebek şampuanını kullanıyorum. Kesinlikle göz yakmıyor ve harika. Tabi diğer arkadaşlarımızın Ersağ tavsiyesine de kulak verebilirsin... Ama hemen temin etmek istiyorum diyorsan, bak Bioderma'nın internet sitesine, oturduğun yere en yakın hangi eczanede satılıyor, gösterir. Ben 15 gün önce kampanyadan faydalanmıştım. 1 alana diğeri ücretsizdi. Ben de oğlumun şampuanından kullanıyorummerhaba arkadaşlar güzel bi konu olmuş.
bebek şampuanı olarak ne tavsiye ediyorsunuz acaba. benim pek araştırma fırsatım olmamıştı. herkes sebamed tavsiye ettiği için onu aldım. şimdi onu kullanıyorum ama içinde alkol falan var hiç içime sinmiyor.
Sana sonuna kadar katılıyorum. Oturduğum yere köylerden gelip süt satarlar, yumurta satarlar. Ben de alırım yoğurdumu yaparım, yumurtayı da afiyetle yeriz. Her ne kadar bazı hocalar açık süt almayın dese de, ben Ankara'ya özgü A.O.Ç'nin sütü dışında pastorize günlük süt evime sokmam. Onu da açık süt içemediğim için alırımteşekkür ederim
kitap bitince derleme yaptığımda yazabilirim ancak
şimdi kitapta linki verilen bir vidyoyu sizlerle paylaşıp endüstriyel tarımın berbat ötesi durumunu görmenizi istiyorum... lütfen elimizden geldiğince küçük çaplı üreticiye destek olalım, gördüğümüz köy yumurtasını alalım, açık sütlerden yoğurt yapalım, onlara destek vermezsek, bizim doğalı istediğimizi anlamazsa bu fabrikalar... kendimize ve bizden sonraki nesillere zehirli bir dünya bırakacağız
[video=dailymotion;xcej29]http://www.dailymotion.com/video/xcej29_meatrix-1-turkce-altyazy_animals#.UQUuJh1g-xc[/video]
Damak tadı konusuna tamamen katılıyorum.benim kızım hamileyken yediklerime fazlasıyla yatkinlik gösteriyor ve neredeyse tam bir gurme!
Islak mendil bebe yağı gibi konularda katılıyorum.iceriklerinde kullanılan parfümler petrol kaynaklı katki maddeleri cok zararli.hatta ozellikle kız cocuklarında cok daha fazla sıkıntı yarattığını biliyorum.
Ama eger ablanız bebeğine dalın setini almışsa siz zaten bir sıfır mağlup olmussunuz bile
Size önerdiğim diger topikteki markanın organik rithali ıslak mendili, bebek yağı vs vs...
Herzaman ıslak pamuklu bezi steril etmekte mümkün olmayabilir.enfeksiyon kapmamasi icin en azından disardayken bitkisel ıslak mendil kullanılabilir.
Hakikaten gunayder, hemşireler kesinlikle yeni doğan bebek için ıslak mendil kullanmayın diyor, pamuğu ıslatıp kullanın diyor ama o da her seferinde zor oluyor. Ben Bioderma'nın H20 sunu gördüm. İçerik iyi, kullanımı da kolay. Bebekler için özel olarak üretilmiş. Durulama gerektirmiyor. Bilmiyorum ama ıslak mendil kullanmaktansa bu ürünü tercih edebilirim ya da bitkisel ıslak mendil kullanabilirim de, hemşireler ıslak mendil kullanmayın deyince insanın kafası karışıyor:44:
yok zaten o kenarda dursun diye alındı, ben izin verir miyim hiç, en az altı ay sadece meme emmesini istiyorum. ama işte ablamın canı acıyınca onun da aklından biberon vermek geçiyor, sonra vazgeçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?