- Konu Sahibi pogacaayak
-
Canım, ıslak mendiller hakikaten deterjan gibi ...
Eskiden bı yere yag sıçrasa ya da herhangi baska bir leke olsa hemen ıslak mendille silerdim çıkardı.sirf bu yüzden evde ıslak mendil bulundururdum.
Ama yakin zamanda organik ritha bitkili ıslak havluyu bulali cok rahat ettim canım.ben memnunum yani...
Ama bioderma h2o nun icerigine bir bakalım istersen?
Sana sonuna kadar katılıyorum. Oturduğum yere köylerden gelip süt satarlar, yumurta satarlar. Ben de alırım yoğurdumu yaparım, yumurtayı da afiyetle yeriz. Her ne kadar bazı hocalar açık süt almayın dese de, ben Ankara'ya özgü A.O.Ç'nin sütü dışında pastorize günlük süt evime sokmam. Onu da açık süt içemediğim için alırım
Hakikaten gunayder, hemşireler kesinlikle yeni doğan bebek için ıslak mendil kullanmayın diyor, pamuğu ıslatıp kullanın diyor ama o da her seferinde zor oluyor. Ben Bioderma'nın H20 sunu gördüm. İçerik iyi, kullanımı da kolay. Bebekler için özel olarak üretilmiş. Durulama gerektirmiyor. Bilmiyorum ama ıslak mendil kullanmaktansa bu ürünü tercih edebilirim ya da bitkisel ıslak mendil kullanabilirim de, hemşireler ıslak mendil kullanmayın deyince insanın kafası karışıyor:44:
ablam şimdilik dayanıyor acıya ama ilerde ne yapar bilemiyorum :44: kendisi de biliyor vermemesi gerektiğini ama işte şeytan dürtüklüyor galibaNe olursun ablana engel ol! Anne sütü kadar ve meme kadar harika bir ikili yoktur. Ablan, kendi açısından haklı olabilir ama bu bebişi dünyaya getirdiyse acıya da katlanmak zorunda. Ama gerçekten de çok rahatsız ediyorsa, emzirmek tam bir işkence olduysa ve her seferinde korkarak bebeğini emziriyorsa; bu negatif duyguyu bebek de hissedeceği için ne yazık ki biberondan başka bir alternatif yok... Keşke meme başı için gerçekten de etkili olan bir krem veya karışımı kullanmış birisi olsa da söylese.. O zaman bir sıkıntısı kalmaz işte!
Canım , baktım. Valla iyi gibi. Sadece bir tane turuncu 3 var. O da yeşilin bir tık üstü. Sınırda değil. Parfüm var ama bu markayı bildiğim kadarıyla parfüm olarak esans türü birşey kullanıyor ve yoğun bir koku olmuyor ürünlerinde. Ayrıca sabun, paraben, alkol yok. Ersağ'ın ıslak mendili sende vardı değil mi? Onda neler vardı
Katılıyorum sizlere.
Ama açık sut herkesten alınmaz hijyen kuralları vs.biz dikkat ediyoruz ama okuyanlara referans olsun diye ayriyetten yazıyorum.
AOC dedin de az once aradılar müşteri memnuniyeti icin :)
Türkiye de dogal mineralli su üreten ve BPA siz damacana kullanan tek firma.bunu da belirtmek istedim..
Canım h2o nun icerigini bana gonderebilirsin misin? Ya da nerden bulabilirim bir bakayım?
Adı gibi su gibi temiz mı?
taşkesti su da onlardan biri günayderbir tane daha bulmuştum ama unuttum. taşkesti suyu taş devri diyeti yapanlardan öğrenmiştim
tabi bu da diğer önemli ürünler gibi her yerden tedarik edilemiyor
hemşirelerin bunu dediğini bilmiyordum, bahsettiğiniz ürüne bakacağım, teşekkür ederim
ablam şimdilik dayanıyor acıya ama ilerde ne yapar bilemiyorum :44: kendisi de biliyor vermemesi gerektiğini ama işte şeytan dürtüklüyor galiba
bu arada organik pedi nuhunambarı sitesinde buldum
evim dergisinin son sayısında şef dilara erbay diye bir yazarın kitabından bahsetmişler "doğal beslenme rehberi" ve o hanımefendinin yararlandığı adreslerden. ben de şimdi yazılan siteleri ziyaret ediyorum, neler var neler yok bakıyorumnuhunambarı da onlardan biri
Taşkesti suyu daha once BPA siz damacana kullandığı icin tercih etmiştim ama dogal kaynak suyu kullandıkları icin vazgeçtim.
Hem BPA siz damacana kullanan hem de dogal mineralli su üreten tek firma A.O.Ç benİm bildigim kadarıyla....
Sana sonuna kadar katılıyorum. Oturduğum yere köylerden gelip süt satarlar, yumurta satarlar. Ben de alırım yoğurdumu yaparım, yumurtayı da afiyetle yeriz. Her ne kadar bazı hocalar açık süt almayın dese de, ben Ankara'ya özgü A.O.Ç'nin sütü dışında pastorize günlük süt evime sokmam. Onu da açık süt içemediğim için alırım
Hakikaten gunayder, hemşireler kesinlikle yeni doğan bebek için ıslak mendil kullanmayın diyor, pamuğu ıslatıp kullanın diyor ama o da her seferinde zor oluyor. Ben Bioderma'nın H20 sunu gördüm. İçerik iyi, kullanımı da kolay. Bebekler için özel olarak üretilmiş. Durulama gerektirmiyor. Bilmiyorum ama ıslak mendil kullanmaktansa bu ürünü tercih edebilirim ya da bitkisel ıslak mendil kullanabilirim de, hemşireler ıslak mendil kullanmayın deyince insanın kafası karışıyor:44:
Ne olursun ablana engel ol! Anne sütü kadar ve meme kadar harika bir ikili yoktur. Ablan, kendi açısından haklı olabilir ama bu bebişi dünyaya getirdiyse acıya da katlanmak zorunda. Ama gerçekten de çok rahatsız ediyorsa, emzirmek tam bir işkence olduysa ve her seferinde korkarak bebeğini emziriyorsa; bu negatif duyguyu bebek de hissedeceği için ne yazık ki biberondan başka bir alternatif yok... Keşke meme başı için gerçekten de etkili olan bir krem veya karışımı kullanmış birisi olsa da söylese.. O zaman bir sıkıntısı kalmaz işte!
Taşkesti suyu daha once BPA siz damacana kullandığı icin tercih etmiştim ama dogal kaynak suyu kullandıkları icin vazgeçtim.
Hem BPA siz damacana kullanan hem de dogal mineralli su üreten tek firma A.O.Ç benİm bildigim kadarıyla....
o kadarını bilemem tabi ben, sizler benim üstadımsınız
Canım Bioderma'nın sitesinden bakabilirsin. Ürün sayfasında içerik bilgisi veren örnek markalardan birisi bence
ben de açık süt alıp yoğurt yapıyorum.. hazır yoğurtları yiyemiyorum zaten.. gırtlağımdan geçmiyor resmen hazırlar... siteye geliyor, koca bir soğutmalı kamyonla, 1 yıldır alıyorum, hiç sıkıntı olmadı...
h2o ıslak mendil çeşidi mi? ay ne cahilimneyse google amcaya bi sorayımmm...
bitkisandığında anne bbebek merhemi vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.. meme ucu için de işe yarıyorduk belki. bir sorsak...:26:
Bioderma da mı? O üründe fosfat yok ki!:44:BAktım ama fosfat i görünce durdum
arkadaşlar biodermanın h2o' su yetişkinler için de mi kullanılabilinir? hassas ciltler için yazıyor. acaba aynı şeye mi bakıyorum:44:
boreas09, keşke doğal beslenme rehberini de alsaydın, sen tavsiye edersen ben de alırdımneyse artık belki bir ara sipariş ederim kapsamlı araştırırsam.
bunu evim dergisinde gördüm, bu ayki sayısında. iyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş misali
Eki Görüntüle 619471
Ben damacanaya güvenemediğim için yaklaşık 6-7 ay önce Brita'nın su arıtma sürahisini almıştım. Hem kendim steril edebiliyorum hem de içimi çok hoşuma gidiyor. Ben Brita'yı aldığım zaman AOÇ su çıkarmamıştı henüz ama yine de damacana alır mıydım bilmiyorum doğrusu:44:
Canım senin dediğini şimdi anladım: DISODIUM PHOSPHATE olarak geçiyor ve Ewg'de puanı yeşil 0. Yani zararı yokBAktım ama fosfat i görünce durdum
bu ürünün fiyatı ve kullanımı nasıl? kitapta da suya dikkat etmemizi, filtreleme yapılması gibi şeyler yazıyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?