Doğuma Hazırlık sağlıklı bebek doğurma-büyütme rehberi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canım , baktım. Valla iyi gibi. Sadece bir tane turuncu 3 var. O da yeşilin bir tık üstü. Sınırda değil. Parfüm var ama bu markayı bildiğim kadarıyla parfüm olarak esans türü birşey kullanıyor ve yoğun bir koku olmuyor ürünlerinde. Ayrıca sabun, paraben, alkol yok. Ersağ'ın ıslak mendili sende vardı değil mi? Onda neler vardı

Son düzenleme:

Katılıyorum sizlere.
Ama açık sut herkesten alınmaz hijyen kuralları vs.biz dikkat ediyoruz ama okuyanlara referans olsun diye ayriyetten yazıyorum.

AOC dedin de az once aradılar müşteri memnuniyeti icin :)

Türkiye de dogal mineralli su üreten ve BPA siz damacana kullanan tek firma.bunu da belirtmek istedim..

hemşirelerin bunu dediğini bilmiyordum, bahsettiğiniz ürüne bakacağım, teşekkür ederim

ablam şimdilik dayanıyor acıya ama ilerde ne yapar bilemiyorum :44: kendisi de biliyor vermemesi gerektiğini ama işte şeytan dürtüklüyor galiba

bu arada organik pedi nuhunambarı sitesinde buldum
evim dergisinin son sayısında şef dilara erbay diye bir yazarın kitabından bahsetmişler "doğal beslenme rehberi" ve o hanımefendinin yararlandığı adreslerden. ben de şimdi yazılan siteleri ziyaret ediyorum, neler var neler yok bakıyorum nuhunambarı da onlardan biri

Canım h2o nun icerigini bana gonderebilirsin misin? Ya da nerden bulabilirim bir bakayım?
Adı gibi su gibi temiz mı?

taşkesti su da onlardan biri günayder bir tane daha bulmuştum ama unuttum. taşkesti suyu taş devri diyeti yapanlardan öğrenmiştim
tabi bu da diğer önemli ürünler gibi her yerden tedarik edilemiyor

taşkesti su da onlardan biri günayder bir tane daha bulmuştum ama unuttum. taşkesti suyu taş devri diyeti yapanlardan öğrenmiştim
tabi bu da diğer önemli ürünler gibi her yerden tedarik edilemiyor

Taşkesti suyu daha once BPA siz damacana kullandığı icin tercih etmiştim ama dogal kaynak suyu kullandıkları icin vazgeçtim.
Hem BPA siz damacana kullanan hem de dogal mineralli su üreten tek firma A.O.Ç benİm bildigim kadarıyla....

Canım ben özel hastanede doğum yapmıştım ve taburcu olacağım gün, bana başhemşire küçük bir ders vermişti. Bebek ve kişisel bakımla ilgili. Gerek o olsun, gerek bebeğimle ilgilenen diğer hemşireler olsun, sıkı sıkı tembih etmişti. Nuhun ambarına hemen bakacağım ve sağlıklı bebek yetiştirme rehberi kitabını da biraz önce kitapyurdundan satın aldım. Malum, ikinciyi bekliyorum. Birincideki deneyimsizliğimi bu bebekte yaşamak istemiyorum. Zaten 3 senede o kadar çok şey öğrendim ki ve sayenizde hala öğreniyorum

o kadarını bilemem tabi ben, sizler benim üstadımsınız

ben de açık süt alıp yoğurt yapıyorum.. hazır yoğurtları yiyemiyorum zaten.. gırtlağımdan geçmiyor resmen hazırlar... siteye geliyor, koca bir soğutmalı kamyonla, 1 yıldır alıyorum, hiç sıkıntı olmadı...

h2o ıslak mendil çeşidi mi? ay ne cahilim neyse google amcaya bi sorayımmm...

bitkisandığında anne bbebek merhemi vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.. meme ucu için de işe yarıyorduk belki. bir sorsak...:26:

Ben damacanaya güvenemediğim için yaklaşık 6-7 ay önce Brita'nın su arıtma sürahisini almıştım. Hem kendim steril edebiliyorum hem de içimi çok hoşuma gidiyor. Ben Brita'yı aldığım zaman AOÇ su çıkarmamıştı henüz ama yine de damacana alır mıydım bilmiyorum doğrusu:44:

taydinciğim, h2o ıslak mendil değil, bir çeşit solusyon. 100,500 ml ve 1 lt'lik satılıyor

Bitkisandığı'nda var o kremden ama demek istediğim hiçbirimiz meme ucu çatlakları için ya da bebek için kullanmadık. Keşke kullanan birisi olsaydı. Ya da başka bir doğal ürün kullanan. Ama Nazım Bey ile iki gün önce yazıştığımızda, sağolsun kullandığım kremden memnun kalıp kalmadığımı merak etmiş, gebelikle ilgili birkaç şey sormuştum. Aynısefa kremi hem sizin hem de bebeğinizin çok işine yarayacak demişti Zaten sitede de yanılmıyorsam meme ucu için diyordu ama yanlış da hatırlayabilirim. Bir bakayım

Son düzenleme:
arkadaşlar biodermanın h2o' su yetişkinler için de mi kullanılabilinir? hassas ciltler için yazıyor. acaba aynı şeye mi bakıyorum:44:
boreas09, keşke doğal beslenme rehberini de alsaydın, sen tavsiye edersen ben de alırdım neyse artık belki bir ara sipariş ederim kapsamlı araştırırsam.
bunu evim dergisinde gördüm, bu ayki sayısında. iyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş misali

Canım Bioderma'nın hem bebek için hem de yetişkinler için olanı var H2O'nun. Yetişkinler için olanını dermatologlar çok tavsiye ediyormuş. Bir forumda ve birkaç blogda okumuştum birkaç ay önce

bu ürünün fiyatı ve kullanımı nasıl? kitapta da suya dikkat etmemizi, filtreleme yapılması gibi şeyler yazıyor :26:

bu ürünün fiyatı ve kullanımı nasıl? kitapta da suya dikkat etmemizi, filtreleme yapılması gibi şeyler yazıyor :26:

Ben çok memnunum. Hem pratik hem de bana göre sağlıklı. Zaten bilen bilir, yurtdışında insanların kullandığı güvenilir bir marka. Bu markayla ilgili bilgilere ve fiyatlara sitelerinden ulaşabilirsin. Ben 65 tl'ye almıştım. Filtresini her ay değiştiriyorum ve bana göre çok ekonomik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…