- Konu Sahibi pogacaayak
-
arkadaşlar biodermanın h2o' su yetişkinler için de mi kullanılabilinir? hassas ciltler için yazıyor. acaba aynı şeye mi bakıyorum:44:
boreas09, keşke doğal beslenme rehberini de alsaydın, sen tavsiye edersen ben de alırdımneyse artık belki bir ara sipariş ederim kapsamlı araştırırsam.
bunu evim dergisinde gördüm, bu ayki sayısında. iyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş misali
Eki Görüntüle 619471
gördüm oniBioderma'nın sitesinde bebek cildi sekmesinde görebilirsin. ABCDerm adı altında geçiyor. Zaten bu seri, bebekler için özel olarak üretilmiş
gördüm oni
alsak mı bunu acaba:44: not alayım bunu da. içindekiler güvenilir değil mi, gerçi siz söylemişseniz öyledir diye kabul ediyorum ben. yine de sadece suyla temizlik yapabilsek ya, içinde bir şeyler olan ürünlerle değil de.
Bu arada krizsavar, açtığın topiğin en çok benim ve inşallah yakın zamanda da taydinin işine yarayacak heh heh
AYy ne cok yazmışsınız...ben de tam yazıyordum ki ev telefonum çaldı bı saat lak lak yaptim
Fosfatin her türünün zararli olduğunu biliyorum ama ewg nin puanı ilginc geldi. Tabiki tercih tüketiciye kalmış.ben daha cok bitkilere hasır nesir oldugum icin belki de beklentilerim farklı oluyor...
Su arıtma cihazı konusunda cok fazla endişem var.senin kullandığın markada karbon filtre var mı canım? Hangi yöntemle suyu aritiyor?
Arı-saf su saglıga cok zararlıdır...
bu arada be de arıtma cihazı kullanıyorum. 3 yıl olacak neredeyse.. ofiste mecburen damacana alıyorum ama evde arıtma... birkaç filtresi var günaydercim.. gerekli mineraller suyun içinde kalıyor bildiğim adarıyla. saf su değil yani. tezgahaltı modellerden..
ama benim yine kafam karıştı :44:
teşekkür ederimçevreye, ailesine, kendisine, insanlara, geleceğe, gelecekte yaşayacaklara bütün iyi güzel şeylerde elinden geldiğince duyarlı olmaya çalışan bir insanla karşı karşıyasınız ablam bu konuları pek önemsemediği için görev bana kaldı, bir de ilk yeğen olunca... bir heyecan bir heves... çok tatlı görseniz, tüm bebekler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?