Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

bence hiç kasma kendını sıgara konusunda
sen mınıgın haberını alınca bak nasıl atıyosun sigarayı elındende hayatındanda:)
13 yıllık içiciydim ve birgünü bile sigarasız gecırdıgımı hatırlamam
ama allahın kudreti işte
öyle bir iradeye sahip oluyosunki
gerçi şartla kendını ben yıllardır hep derım sıgarayı sevıyorum bırakmam
ancak ve ancak bebegım olursa diye...
bide sıgara içenler hamıle kalamaz derler kılosu olanlar hamıle kalamaz derler
valla allah isterse hersey olur
hem sigaracı hem tavan bi kıloda hamıle kaldım..

Zaten seni gönülden tebrik ediyorum sonucu aldin biraktin masallah

Ama ben tedavi sürecinde birakmadan bahsediyorum zaten Allahin izniyle hamile kalayim birakirim insallah ama su tedavide sansi azaltiyormus ya ondan biraz korkuyorum ama birakmayada motivasyon sifirrrr

Sinemcim bosver ruyalara inanma, akan suya anlat oku kurtul...
Allah sag salim kucaginiza aldirsin evladinizi insallah kizlar...

alıcam alıcam bir dışarı çıkayım da çok sıcak anacım dışarı çıkmayı bırak klimayı bırakıp balkona çıkmak zoruma gidiyor... kaç kere alacaktı bende çocuk istemiyordu ya illa çocuk yapalım o istesin o zaman alırım dediydim onada almayı yasakladıydım ne bileyim bu kadar dert edeceğini ne yapacaksa helikopterle bak seninki sokakta uçurmuş ne gereği varsa... bizimkide yan odadan msj yazdığı yetmezmiş gibi yan odadan helikoptere not yazıp bana yollayacak tüm fantezisi bu herifin oha yaww bunun için helikopter mi alınır

galiba bizimkide erkek çocuk istiyormuş neymiş efendim etrafındakiler bunlar biraz büyüsün 1 çocuk daha yapın demişler eskiden 1 tane için yırttım kendimi şimdi bizimki tur dönecek

sinemcim şimdi ben 4 ayı bitirdim yaa 5-6. aylarda kilo alımın nasıl oldu senin annem çok korkuttu yaaa birden mi alınıyor ben her gün tartılıyorum zaten hemen çeki düzen veriyorum yinede korkuyorum valla... benim doktor bol bol meyve yemem taraftarı günde 1 tane sütlü tatlıyada izin verdi haftada 1 de ağır tatlı iznim var gerisi onun istediği gibi günde 2 dilim ekmek ister pilav ister makarna ister ekmek olarak yiyecekmişim bol sebze ve et... burası öyle sıcak ki hiç birşey yiyesim de yok misafir de olmazsa ben zaten aşırıya kaçmıyorum yok besinsiz bırakmıyorum geçen bize gelen minik vardıya kuzenimin çocuğu kız... ona hamileyken annesi hep fındık fıstık ceviz badem yemiş bol süt içmiş bebiş maşallah tatlı ve zeki... birşey yemeyecek bile olsam onları zorla tüketiyorum...

bu arada kocam kızına isim seçti ada koyacakmış bende nisa koyacağım dedim kızları paylaştık

kız ne sıpasın sen öyle bak bak bak borçlarımızı tutacağız ama seni de çatlatacağız neden dersen ben kışa tutmayı planlıyorum

inşallah çabuk geçer inanırmısın ilk doktora gittiğimiz ocak sonuydu sanırım tedavi şubat sonu başladı o 1 ay bana nasıl uzadı düşünüyorumda şu 4 ay o 1 aydan hızlı geçti nasıl odaklanıyoruz yaaa bir sorunumuz olunca ona

bende de şeker sorunu vardı ya tutardım ama çok zor geçerdi bazen 1 gün tutup 1 gün yerdim. bana da o zamanlar çok uzun gelirdi... antalya ve yazda iyice etken oldu buraya geldiğimden beri düzgün tutamadım tutmayınca hakkaten çok hızlı akıp gidiyor...

çok uyuzum valla dövebilirsin beni kisin hemen nerde tutcan kiz sen emzirceksin daha yavrularini

Yaaa ama ben bayildim Ada & Nisa ikilisineee
Harika uymus... Zaten Nisa ismine bayiliyorum arkadasin kizinin ismi.. simdi daha bi sevdim Adayla :)))

Hahahahah 4 ay daha hizli geçti gibi dimi Eda Valla odaklaninca çok çok çok yavas geçiyor günler... Hergün gün sayiyorum

Son düzenleme:

negatif şeyler düşünmeyelim lütfen... bende bir ara size de anlatmıştım belki bir arkadaşım face de 20 gün kalmıştı filan diye başlayan bir yazı yazmıştı aman ne içime dokundu 2 hafta dert oldu... kendimizi daha kötüsü de olabilir diye teselli etmekte bir yöntem ama tercih etmesek iyi olur siz direk etkisini göremiyorsunuz ama ben direk görüyorum hemen migren olarak vücudum tepki veriyor belki sizde de görmediğiniz bir şekilde vücut bunu dert ediyordur o yüzden düşünmeyelim bunları... inşallah o kaybedenlere daha hayırlı evlatlar nasip eder rabbim tez zamanda...

ayy kızlar yazdıklarından içim sıkıldı yaw,
allah yaşatmasın kimselere böyle birşey
güzel şeylerden bahsedelim
günlerdir kötü rüyalar görüp duruyorum , iyice psikolojım bozuldu

ben küstüm güzelim rüyalarıma yanlış yönlendiriyorlar beni 3 gündür bir sürü rüya görmekteyim sabah kalktığımda kusura bakmayın beni kandırıyorsunuz düşünüpte kafamı size yoramayacağım diyorum ve ne hikmetse normalde 1 gördüğüm rüyanın 2-3 hafta etkisinde kalan ben tek birşey hatırlamıyorum. valla herşey elimizde demekki belkide ben inanmak istediğimden hatırlayıp hatırlayıp odaklandım onca zaman aman böyle daha iyi

bencede güzel şeylerden bahsedelim... mesela çiğdemcim nette okuyup okuyup durma milletin hikayelerini bize odaklan hemde ben tekte değilim melekte var esranın dediği gibi onunda ilk denemesiydi tüp bebekte... elinden gelen herşeyi yap sonrasında hayırlısını iste inşallah rabbim geri çevirmez kimseleri...

hehehe güzelim nasılsa bizimki borç kış mı bitiyor emziririm oda geçer anca 2-3 seneye

evet ben nisa ve nida düşünüyordum eşim de ada ve ela (elinden gelseymiş hepsine eda ismi koyacakmış çok seviyormuş ismimi deli adam yaaa ) ikimizden de birer isim seçtik ada ve nisa kaldı... isim seçmelerimizi göreceksin ama eşim bir isim söylüyor olmaz türkçe karakter var maillerde iş hayatında zorluk çekmesin diyorum. uzun bir isim söylerse bu çocuk her sınavda adını kodlayacak uzun uzun yazmasın yorulmasın diyorum... 2 isim koyacaktı olmaz yine uzun olur uğraştırma kızlarımı dedim bu isimlere kaldık

odaklanmak kötü birşey yaaa geçmiyor yemin ederim an an hatırlıyorum tedavi başlayacağı günleri hele tedavi günlerini hiç hiç geçmeyen de yumurta toplama işlemi yapıldı dölleneceklermi kaçı bebiş olabilecek üfff o 4-5 gün aydan da uzundu... olsun güzel heyecanlarmış inşallah hepsi kucağıma alınca geçecek kimbilir sonrasında neler bekliyor ama şimdilik hedef pıtırcıkların kucağıma gelmesi

Evin içinde 3 tane Eda düsünemiyorum, kimi çagirdiginiz belli olmaz bi bagirsaniz

Ferhan Sensoy'un kizlarina karisiyla kendi isimini verdigi gibi olurdu evde

Ayy tabi yaa simdi o beklemeler geride kaldi yavrularinlasin simdi ne güzel insallah cok uzmez annelerini babalarinida gelir o pitirciklarin kucagina

ben kaçiyorum artik canlar, pazartesi oruçtan dolayi ölü gibi olmazsam gelirim

mutlu haftasonlari

bizimki deli yaa

inşallah seninde ilk seferinde olur... güzelim bak ben ocak sonunda 19 lu duaya başladım. hem doktor öteki ay dedi hem regl oldum yarım kaldı dua sonra şubatta tekrar başladım tedaviden önceydi sanırım bu kez bitirdim. hatta duaya geç başlamışım transfer sonuna denk geldiydi. o heyecanlı zamanları hep duayla geçirdim... kuran okumayı da fazla bilmiyorum mesela fetih suresini açtım youtube dan bir taraftan da arapça okunuşunu anca öyle okudum gayette pratik oldu :) ben bu tembelliği hep yapıyorum mesela mezara da gidince youtube dan yasin suresi açıyorum inşallah yanlış birşey yapmıyorumdur onlar daha güzel okuyor ben okuyamıyorum öyle

günaydın kızlar...

günaydın sinemcim inşallah güzel bir hafta olur...

amin canım
gerçi benım böyle enerjik durduguma bakma ,buhran geçiriyorum
ne uyuyabılıyorum ne yataktan kalkabılıyorum ,bin kere wc ye kalkıyorum ,otururken her yerım agrıyor, 2 gundur netten baktıgım egzersızlerı yapıyorum ,zor döneme girdim sanırım,iştahımda yok sıcaktan sanırım ,
allah yardımcımız olsun
2. gebeliğimi direk kışa denk getiricem

Selam kizlar, tekrardan hayirli Ramazanlar herkese
Tutmasanizda o havaya girmissinizdir eminim

Edam o 19lu dua ne ki? Ben 41 meryem suresini okudum Rabbim kabul eder insallah ama bu dua ne beni aydinlatirsan sevinirim

Allah kabul etsin nasil olursa olsun sen elinden geleni yapiyorsun Allah kabul etsin insallah dualarimizi :26:

günaydın kızlar

iyi haftalar olsun hepimize

Günaydin sinosum insallah iyi haftalar olsun cabuk geçsin

Ay kiyamam ya sen iyice agirlasmaya basladin sanirim, bundan sonra kaplumbaga gibi hareket edersin

Esra nerelerde cinsiyet belli oldu mu
Rüyamda erkek oldugunu ögreniyormus hadi beee hayatta inanmam diyorum kiz cikicak o diyorum

bidenem benım zor geçiyor gerçekten
19 lu duayı bılmıyorum ama 41 hamileden 41 ayetel kürsü okumuştuk eda için ,onuda okuyalım ,eda da bende diğer topiklere haber uçuralım

esra öğrendi cinsiyetı ama onun agzından öğrenın en ıyısı

kesin erkek o zaman bak sende söylemiyorsun

canim benim yapar misiniz cidden cok sevinirim ya Allah razi olsun Rabbim kabul etsin ya cok mutlu oldum

kızzz çiğdemmm
kız diye diye kız çıkardın çocugumu:)
kız olacak teyzesı ınsallah:)
gercı baya bı ugrastırdı doktor kesın kız demedı ama %80 kız dedı bızde o yuzden kız kabul ettık:)
ınsanın içine doguyo bencede en basından berı hep bir kız fikri düşüncesi vardı bendede..

kesin erkek o zaman bak sende söylemiyorsun

canim benim yapar misiniz cidden cok sevinirim ya Allah razi olsun Rabbim kabul etsin ya cok mutlu oldum

o güzel haberi esra versin,ben bılmıyorum ne oldugunu
hemen topiğe haber salıyorum ve bende okuyorum
sayısını sölerım bende okuyanların
edada söyler toplarız canım

hahahahahah hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prenses geliyo prensessss
bak rüyamda bile sinir ediyordunuz beni erkek olamaz diyordum ne alakaysa töbe töbeee
saglicakla gelsin yavrucak cinsiyet önemli degildi ama sinemin oglunada bi kiz yakisirdi

o güzel haberi esra versin,ben bılmıyorum ne oldugunu
hemen topiğe haber salıyorum ve bende okuyorum
sayısını sölerım bende okuyanların
edada söyler toplarız canım

Sinem oglusun grubun tek erkeki seçsin begensin alsin kizlar içinden

Allah razi olsun canim benim Allah kabul etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…