çoooook haklisin canim Allah nasip ettikten sonra her türlü nasip olur kendimi kasmama gerek yok..
Allah yardimcilari olsun ya öyleside çok kötü, tam hamilelik ilerledi diyorsun rahatliyorsun ama kaybediyorsunbunun hiç bi zaman rahatligi olmicak sanirim annelik demek hep endise etmek hep korkmak demek yavrusu için..
Anneannemlerin komsusu yeni dogum yapmisti ordayken gormustuk bebekle ilgilendigini falan.. Buraya gelince kötü haberi aldikki cocuk uyurken ölmüs((( burnundan kan gelmis sanirim nolduysa artik Allah düsmanima bile vermesin evlat acisini
Elimden gelen tek sey dua zaten, Allah kabul eder insallah cumlemizin dualarinida..
Birde su lanet sigarayi biraksam çok iyi olcakgidip paket aldigimda kiziyorum kendime ama almayincada deli danalar gibi dolaniyorum ben hic bu kadar düsmemistim sigaraya
Birakmam gerek dedikce daha cok içer oldum ya çok kiziyorum kendime du bakalim elimdeki 3 pakette bitsin almicam bi daha
bence hiç kasma kendını sıgara konusunda
sen mınıgın haberını alınca bak nasıl atıyosun sigarayı elındende hayatındanda:)
13 yıllık içiciydim ve birgünü bile sigarasız gecırdıgımı hatırlamam
ama allahın kudreti işte
öyle bir iradeye sahip oluyosunki
gerçi şartla kendını ben yıllardır hep derım sıgarayı sevıyorum bırakmam
ancak ve ancak bebegım olursa diye...
bide sıgara içenler hamıle kalamaz derler kılosu olanlar hamıle kalamaz derler
valla allah isterse hersey olur
hem sigaracı hem tavan bi kıloda hamıle kaldım..
eşinde alem adam he ,kız nıye aldırmadın benımkıne ben elllerımle aldımda verdim ,buyuklerınden herıf evlendıkten 1 hafta sonra almıstım sanırım
gıttı gece 11 de sokakta rüzgarda uçurdu ,ya dedım elalem yenı evlı adam bu saatte ne işi var demezlermı dedım ,yok dınlemıyor, ee senınde artık hedıye bı tane alman lazım ,farz olmuş
kız annesi olmakta büyük şans bence ,erkek olsaydı tadardınız o duyguyuda ama sağlıklı sıhhatlı olsunlar yeterki,
benımdoktorda takık kıloya hiçte umrumda değil vallahı,dıyetısyene gıt demıstı gıtmedım,en son meyveyı az ye bari dedi,olur dedım
hast. sonrası kendımı marketın meyve reyonunda buldum ,
yıne dıkkat et ama kılo almcıam dıyede minik kızları besınsız bırakma
Selam kizceler naparsiniz
Valla yirttiniz bu sene oruçtan iyisiniz he
Neyse siz sonra borçlarinizi tutarken bende iyi olcam
Simdiden hayirli Ramazanlar herkese, Rabbim saglikli sihhatli ve cabuk geçen bir Ramazan nasip etsin insallah
Cabuk geçmesini tedavi için olan sabirsizligimdan dolayi istiyorum
napıyon ggıııı:)
bu sene oruç size farz anam:)
bu sene gebelık seneye emziklık falan derken o biriken borçlar öde öde bitmez:)
tedavı baslangıcı agustostu demı canımmm
valla su gibi akıp gececek ramzzanÇ:)
benım kayınvalıdenın dediği gibi:)
hatun seker hastası oruc tutmuyo,gecen yıl dıyokı ay bu sene ramazanda pek hızlı,pek kolay gecti:)
kopmuştuk:)
kız ne sıpasın sen öyle bak bak bak borçlarımızı tutacağız ama seni de çatlatacağız neden dersen ben kışa tutmayı planlıyorum
inşallah çabuk geçer inanırmısın ilk doktora gittiğimiz ocak sonuydu sanırım tedavi şubat sonu başladı o 1 ay bana nasıl uzadı düşünüyorumda şu 4 ay o 1 aydan hızlı geçti nasıl odaklanıyoruz yaaa bir sorunumuz olunca ona
yok be henuz eltı adayı oldugu içinmidir yoksa ıyı bı kız oldugu içinmidir bılmem ama gayet sevecen tatlı bı kız...
cok sık bıraraya gelemıyoruz zaten geldıgımızdede dialogumuz güzel gecıyo
arıyo soruyo arada bir falann..:)
abla dıyo bana:)
hıc kotu haberlerı okuyuıpta kendını olumsuza şartlama
ınsan psıkolojısı hakkaten tam sopalık bişey
ben korunmayı bıraktıgımın 2.ayında bunalıma girmiştim olmuyo olmayaca diye
doktor dedı 1 sene bunun süresi
ben volkanıda yolladım git baktır kendıne diye..
halbukı 1 sene beklemek lazım sonrasında bişeyler yapmak lazım
zaten senın 1 senen bıle dolmamıs olabılır,ama yenı baslayacagın bi olaya karamsar baslama
bak edadan güzel haberler geldı,melekten güzel haberler geldı..
ya bıde hersey kısmett,hamıle kalmakta mesele degıl hep diyorum
gecen musterı geldı yanıma dün dogacaktı bebegım dıyo aglıyo hungur hungur
sorunsuz giden hamılelık 7, ayında bebek öldü
bakıyolar bebek sapasaglam hangı organdan kaynaklı dıye bıyopsıye yollayalım dıyolar
kız ıstemıyo parcalamayın öldü zaten diye..
yanı anlayacagın hersey kısmet bu hayatta,,
gecen burda bı kadının yazısını okudum 5 aylık bebegım melek oldu dıye dedım heralde gebelıkte kaybettı
dogurmus 5 aylık bebek uyurken ters dönüp ölmüş
hadi bakalımmm napacaksınn,
oyuzden hep hayırlısı için dua etmek lazımmm
rahat ol,teslım ol tevekkül ol
allah hiçbir zaman yanılmaz,hata yapmaz..
vardır bir bildiği..
ayy kızlar yazdıklarından içim sıkıldı yaw,
allah yaşatmasın kimselere böyle birşey
güzel şeylerden bahsedelim
günlerdir kötü rüyalar görüp duruyorum , iyice psikolojım bozuldu
çok uyuzum valla dövebilirsin beni kisin hemen nerde tutcan kiz sen emzirceksin daha yavrularini
Yaaa ama ben bayildim Ada & Nisa ikilisineee
Harika uymus... Zaten Nisa ismine bayiliyorum arkadasin kizinin ismi.. simdi daha bi sevdim Adayla :)))
Hahahahah 4 ay daha hizli geçti gibi dimi EdaValla odaklaninca çok çok çok yavas geçiyor günler... Hergün gün sayiyorum
hehehe güzelim nasılsa bizimki borç kış mı bitiyor emziririm oda geçer anca 2-3 seneye
evet ben nisa ve nida düşünüyordum eşim de ada ve ela (elinden gelseymiş hepsine eda ismi koyacakmış çok seviyormuş ismimi deli adam yaaa) ikimizden de birer isim seçtik ada ve nisa kaldı... isim seçmelerimizi göreceksin ama eşim bir isim söylüyor olmaz türkçe karakter var maillerde iş hayatında zorluk çekmesin diyorum. uzun bir isim söylerse bu çocuk her sınavda adını kodlayacak uzun uzun yazmasın yorulmasın diyorum... 2 isim koyacaktı olmaz yine uzun olur uğraştırma kızlarımı dedim bu isimlere kaldık
odaklanmak kötü birşey yaaa geçmiyor yemin ederim an an hatırlıyorum tedavi başlayacağı günleri hele tedavi günlerini hiç hiç geçmeyen de yumurta toplama işlemi yapıldı dölleneceklermi kaçı bebiş olabilecek üfff o 4-5 gün aydan da uzundu... olsun güzel heyecanlarmış inşallah hepsi kucağıma alınca geçecek kimbilir sonrasında neler bekliyor ama şimdilik hedef pıtırcıkların kucağıma gelmesi
Evin içinde 3 tane Eda düsünemiyorum, kimi çagirdiginiz belli olmaz bi bagirsaniz
Ferhan Sensoy'un kizlarina karisiyla kendi isimini verdigi gibi olurdu evde
Ayy tabi yaa simdi o beklemeler geride kaldi yavrularinlasin simdi ne güzelinsallah cok uzmez annelerini babalarinida gelir o pitirciklarin kucagina
ben kaçiyorum artik canlar, pazartesi oruçtan dolayi ölü gibi olmazsam gelirim
mutlu haftasonlari
günaydın kızlar...
günaydın sinemcim inşallah güzel bir hafta olur...
bizimki deli yaa
inşallah seninde ilk seferinde olur... güzelim bak ben ocak sonunda 19 lu duaya başladım. hem doktor öteki ay dedi hem regl oldum yarım kaldı dua sonra şubatta tekrar başladım tedaviden önceydi sanırım bu kez bitirdim. hatta duaya geç başlamışım transfer sonuna denk geldiydi. o heyecanlı zamanları hep duayla geçirdim... kuran okumayı da fazla bilmiyorum mesela fetih suresini açtım youtube dan bir taraftan da arapça okunuşunu anca öyle okudum gayette pratik oldu :) ben bu tembelliği hep yapıyorum mesela mezara da gidince youtube dan yasin suresi açıyorum inşallah yanlış birşey yapmıyorumdur onlar daha güzel okuyor ben okuyamıyorum öyle
günaydın kızlar
iyi haftalar olsun hepimize
Selam kizlar, tekrardan hayirli Ramazanlar herkese
Tutmasanizda o havaya girmissinizdir eminim
Edam o 19lu dua ne ki? Ben 41 meryem suresini okudum Rabbim kabul eder insallah ama bu dua ne beni aydinlatirsan sevinirim
Allah kabul etsin nasil olursa olsun sen elinden geleni yapiyorsun Allah kabul etsin insallah dualarimizi :26:
Günaydin sinosum insallah iyi haftalar olsun cabuk geçsin
Ay kiyamam ya sen iyice agirlasmaya basladin sanirim, bundan sonra kaplumbaga gibi hareket edersin
Esra nerelerde cinsiyet belli oldu mu
Rüyamda erkek oldugunu ögreniyormus hadi beee hayatta inanmam diyorum kiz cikicak o diyorum
bidenem benım zor geçiyor gerçekten
19 lu duayı bılmıyorum ama 41 hamileden 41 ayetel kürsü okumuştuk eda için ,onuda okuyalım ,eda da bende diğer topiklere haber uçuralım
esra öğrendi cinsiyetı ama onun agzından öğrenın en ıyısı
kesin erkek o zaman bak sende söylemiyorsun
canim benim yapar misiniz cidden cok sevinirim ya Allah razi olsun Rabbim kabul etsin ya cok mutlu oldum
kızzz çiğdemmm
kız diye diye kız çıkardın çocugumu:)
kız olacak teyzesı ınsallah:)
gercı baya bı ugrastırdı doktor kesın kız demedı ama %80 kız dedı bızde o yuzden kız kabul ettık:)
ınsanın içine doguyo bencede en basından berı hep bir kız fikri düşüncesi vardı bendede..
o güzel haberi esra versin,ben bılmıyorum ne oldugunu
hemen topiğe haber salıyorum ve bende okuyorum
sayısını sölerım bende okuyanların
edada söyler toplarız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?