Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

seçip beğenip alim dimi canım
oğluşumunda fikri önemli
esraya diyodum dünür olucaz kısmetse dıye adım adım hayallerım gerçek oluyor sanırım
bakalım esra kızını verıcekmı bana

seçip beğenip alim dimi canım
oğluşumunda fikri önemli
esraya diyodum dünür olucaz kısmetse dıye adım adım hayallerım gerçek oluyor sanırım
bakalım esra kızını verıcekmı bana

bakalim anasi vericek mi kizini
hahah demek bastan beri diyordunuz dünür olcaz diye

:)evet mınık hatun gelıyo kısmetse ve son dakıa degısmezse,,
ben gecen hafta cok guzel bı kız cocugu gormustum rüyamda ınsallah oyle olur
en onemlısı saglıklı olsun bebişler,cinsiyeti hiç onemlı degıl
allah sanada ıkız bebeler nasıp etsın
bak sen bana kız kız dedın,bende sana ıkız olacak dıyorum
bakalım bu tutacakmı:)
hatta senın ıkız oglun olursa,senı edayla dünür yaparız
bizde sinemle dünür oluruz:)

bakalim anasi vericek mi kizini
hahah demek bastan beri diyordunuz dünür olcaz diye

ben kızımı verrımde babası verırmı bılmıyorum
pek bi paylaşımsızdır arkadaş:)
gerçi dun aksamdan dertlenmeye basladı,kız cocugu emanettır bigün gelecek elın oglu alıp gidecek kızımı diye
len dedım dur daha bismillah:)

hahahahah ayyyy planina bayildim ama eda demezse benim kizlarim büyük olcak diye sorun degil benim kabulüm Hem Edalar Fransaya gelir bizde Antalyaya gideriz güzel olur

insallah tutar senin toteminde bakalim zaman ne göstericek

hey masallah oda baya bi ileriyi görmüs du bakalim bi dogsun büyüsün ohoooo

volkana da bak,işte bızım herıfler hep ileriyi düşünüp şuanın tadını cıkarmak yerıne böyle seylere kapılıp ınsanı deliye döndürüyolar yaw

volkana da bak,işte bızım herıfler hep ileriyi düşünüp şuanın tadını cıkarmak yerıne böyle seylere kapılıp ınsanı deliye döndürüyolar yaw

tam manyak yaa
dıyokı bana bak benım onceden sevgılım vardı aşk şöyle böyle diye kızıma bişey anlatma
baban benım ılk sevgılımdı dersın dıyo
adamın aklına gelen muhabbetlere bakk
bu googlede rüyada eskı sevgılıyı gormek diye aratmam onu cok etkıledı galıba:)

uzun vade fransa düşünme yaww çiğdem belkı kesın dönüş yaparsınız buraya bellımı olur
gercı yıllarca orda düzen kurduktan sonra hayde sil bastan demekte kolay iş degil

esra yarım aklınıda o pc de yakalamasıyla aldın hee adamın
benımkı ne anlatıcak bakalım oğluna
ilk aşkım annedi dicek hali yoktor her halde
ayıp değiilmi cocuga yalanı öğretiyosun derim bende

günaydın kızlarr

çiğdemcım
eda ve esra yı dahil ettim ,onlarda okur ayetel kürsü toplam 12 olduk ,
edada kendı topiğine yazar ordanda cıkar canım 41 i tamamlarız inşallah

günaydın kızlarr

çiğdemcım
eda ve esra yı dahil ettim ,onlarda okur ayetel kürsü toplam 12 olduk ,
edada kendı topiğine yazar ordanda cıkar canım 41 i tamamlarız inşallah

Günaydin canimm

banada alinti yapanlar oldu saolsunlar Allah kabul etsin insallah birde özelden var toplamda 6 tane var elimde canim..

jang_bogo
lenfoma
Sybellera
latika_27
zynp_efe
hktm

Saydin mi bilmiyorum bu arkadaslarida?

Son düzenleme:
günaydin canimm

banada alinti yapanlar oldu saolsunlar allah kabul etsin insallah birde özelden var toplamda 6 tane var elimde canim..

Jang_bogo
lenfoma
sybellera
latika_27
zynp_efe
hktm

saydin mi bilmiyorum bu arkadaslarida?

saydım canım ,sayfaya yazanları sayıyorum
özelden gelen varmı başka bu ısımler dısında ,bu kişilerde benım not ettıklerım arasında var

bende acı gerçekle yüzyüzeyim baya baya şiştim eski yüzüklerime döndüm pehhhh gitti verdiğim onca kilonun kıymeti burası çok sıcak spor yapmak bile gelmiyor insanın içinden doktorda yürüyüş bandında 15 - 20 dk ya izin verdi eh ütü ve temizlik yaptıysam onuda yürümüyorum işe gidince zaten hiç yürümüyorumiştahım çok açık ama kızlara sözümü geçirmeye çalışıyorum. dün de bugünde turşu yedim zoraki yemekte yavrum siz kızsınız bana tatlı yedirip durmayın turşu yiyeceğiz dedim. dün gece rüyamda 2 kg baklava yedim yuhhh yaaa rüyama girdi artık deliricem valla

bende netten buldum o duayı 19 lu dua diye yaz çokta kolay birşey ama her vakit namazı bittikten sonra oku denilmiş bende akşam hepsini kaza yapıp her birinin ardından teker teker okudum.

beş vakit namazın farzının arkasından,önce 10 defa “ALLAHUEKBER”dedikten sonra bu Allah’ın altı ismi

“FERDÜN,HAYYUN,KAYYÜMUN,HAKEMUN,ADLUN,

KUDDUSUN”

” her defasında “Bismillahirrahmanirrahıym”diyerek 19 defa okuyacaksınız.

19 günden sonra,herhangi bir değişiklik olmaz ,sıkıntınızdan kurtulamamış yada dileğiniz olmamışsa,bu defa 19 harfli altı isimden sonra ilaveten“seyec’alullahu ba’de usrin yusra” manası;(Allah her güçlüğün arkasından bir kolylık verir.)
yani 19 gün, her namazın farzından sonra 10 defa “ALLAHUEKBER” arkasından herdefasında besmele olmak şartıyla“FERDÜN,HAYYUN,KAYYÜMUN,HAKEMUN,ADLUN,KUDDÜSUN, SEYEC’ALULLAHU BA’DE USRİN YUSRA” okuncaktır.

meryem suresini sanırım 1 kere okuduydum yine youtube dan ama tam okuyamadığımdan böyle kısa ve dilimin döndüğü şeyler daha kolay geldi... ben bizim gruba yazıyorum... bende akşam abdestli bir şekilde okuyayım bari inşallah kabul eder rabbim burdan elifte sağolsun bana yapmıştı 41 ayetel kürsi yi eşim randevuyu almıştı... ortada hiçbirşey yokken (kavgalar hariç :))) herşeyi yapmak lazım... merak etme 41 i hemen tuttururuz ben 41 tane hamileyi nerden bulurum diye dert ederken elif 41 i tamamlamıştı nette gruplara duyurarak...

oyyyyyy nasıl tatlı olacak kimbilir... bizimkide zor gösterdi doktor biri %100 diğeri de kız dedi o an öyle tuhaftım ki hiç yüzdesini filan sormadım 2 tane kızı gözümün önünde canlandırmak bile çok tatlı yaaa... Allahım sağlıyıyla kucağına almayı nasip etsin... artık dışarda gezerken ikiz arabalarına bakıyoruz hatta ikizse cinsiyeti ne diye bakıyoruz kız ise ayyy böyle olacaklar filan diyoruz

yanlız işin kötüsü burda ikiz yada üçüzler genelde yabancıların rusların arkadaş sapsarılar eh onlara benzemesi zor hem ikiz hem esmer hemde 2 kız 2 kez bulduk

çiğdemmmmmmmmmm 3 kız 1 erkek hiç adil değil kuzum hadi hamile kal bize erkek getir benimde içimden geçenler pek tutmuyor ama hadi hayırlısı

bizimkide dert etmeye başladı kızımı kimselere vermem yok karate öğrenecekmiş yok boksa gidecekmiş erkekleri dövecekmiş kızları kimselere de vermeyecekmiş. turşusunu kuracam diyor... olduuuuuuu

aaa lütfen kaç ay varki aralarında inşallah tutarda tanışmaları kolay olur tatile gelirsiniz bize bende staja yollarım kızları yengemde orda... aman şaka bir yana inşallah tutsunda hayırlısıyla kucağına alda bizlerinki hikaye... neyse buraya yazmaktan topiklere yazamadım oraya yazımda gelim ben...

yuhhh nelerin derdinde seninki gerçekten apayrı maşallah... ben eski sevgilim diye aratsam ohooooooo varya bizimki kimbilir ne komplo teorileri kurardı görsem bile aratmam arkadaş o tehlikeyi göze alamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…