Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

sayması kolay olsun karıştırmadan yazayım bari...

ple, gözdem25, bitter53 nickli arkadaşlar okudu...

bu arada size anlatmışmıydım bilmem ama anlatayım... anneme de söylediydim bu 41 ayetel kürsi olayını oda sağolsun bir türbeye gidiyor işte orda hamile arıyor gözleri dua ettikten sonra hiç hamile bulamıyor sonra bir hatuna denk geliyor bizimki mutlu mutlu gidip durumu anlatıyor bende hamile arayıp durdum kimsede yokmuş falan filan kadın biraz sinirli bir şekilde ben hamile değilim diyor kendi kilosuymuş bizimki bozulmuş kötü olmuş birde umudu kırılmış eve zor döndüm diyordu... oyyy canım benim yaa... birde üzüldüydü ben okutamadım 1 kişiye bile olmayacakmı ne olacak diye... Allahtan biz tamamladık anne dedimde az biraz yatıştı

edacıkk nerelerdesın gittimi misafirlerinn

annene ve hıkayelerıne bayılıyorum çok şen şakrak bir hatun fikrimce

eda, sinem ,esra,ramel88,monalısa,hozmn79,zynp efe,latika,lenfoma,sdeniz,sbrella,atsd,jang bogo bendekı lıstede bu çiğdemcim

gitti canım kısmetse yarın yada öbür gün en küçük kuzenim geliyor

evet annemin maşallahı var başına gelenler gerçekten çok tuhaf... çekiyor hatun

sayması kolay olsun karıştırmadan yazayım bari...

ple, gözdem25, bitter53 nickli arkadaşlar okudu...

sorgunlu66 ve agaydın da okudu...

_swift_, esoba, biyo26, begimayy, mangomango, awakecan, carputi, kasci, incirreceli34, didos11, bonbonsekerim, akgokcen, Waysofmom, chocolade79, denizyild, Azure1, firstfb, glprenses, mihrumah, DeryaW, snowwhite24, moonlight002, ftftskn, esraserhat...

toplamda 29 kişi var burda...

sanırım sendekı bendeki
çiğdemdeki kişilerle birlikte oldu 41 kişi

allah kabul etsin ,dualarımızın karşılığını versin inşallah

iş yerınde bı bayan vardı ,kaç kez aşılama tüp bebek denemiş 3 aylıkken kaybetmiş düşükle sonuclanmış,
şimdi izine ayrılmıstı tüp bebek için olmamış,allah nezaman istersse ozaman nasip oluyor işte ,allah her isteyene versın inşallah

edaa sende şaka maka 19.hafta oldun tekmelerı hıssetmeye basladınmı

vallahi eda çiğdem ben anlamadım bu işten bişi
1 gebe 41 tane okuyucak dıye bılıyorum
sız 1 gebe 1 tane okusun demişsiniz ,bu oldumu olmadımı şimdi ben anlamadım
ama allah kabul etsın inşallah

yok yaaa henüz kımıl kımıl birşeyler olduğunu hissediyorum oda arada...

41 i bulduk canım toplamda hatta geçtik...

Hepsini alinti yapamadim kizlar

Sinem bende sadece 1 kisi var özelden yazan oda: lenfoma..
Onun disinda liste bendede var demissin iki kere birlestirmeyelim sen saymissin yazanlari zaten.

41 kisiden 1er tane veya 1 kisiden 41 tane inan farketmez kuzum ya önemli olan niyet Allah hepinizden de razi olsun dualarinizi kabul etsin insallah

Eda annene hem güldüm hem üzüldüm garibim morali bozulmus okadar arayip arayip
Bu arada evet bi dengesizlik var burda 3 kiz 1 erkek, rüyalarimda hep oglum oldugunu görüyorum acaba dengeyi ben mi kurcam ay hadi insallah

19lu duayi yazmissin tesekkür ederim canim kaydedip okumaya caliscam insallah
Tursu niye yedin be eda su tutar o ödem yapar yazik vucuduna :26:

Allah sabir versin o arkadasa, kimseye aratmasin Rabbim ama buda bi sinav iste
Simdi olmus mu peki herseyi birakinca?

vallahi eda çiğdem ben anlamadım bu işten bişi
1 gebe 41 tane okuyucak dıye bılıyorum
sız 1 gebe 1 tane okusun demişsiniz ,bu oldumu olmadımı şimdi ben anlamadım
ama allah kabul etsın inşallah

canımcım bana da okuduklarında ben öyle sanmıştım ama 1 er adet okudular... birde bir sayfaya rastladım onlarda topluca ayetel kürsi istiyorlar yazıyorlar hatta 2014-2015 anneleri gruplarına bende onlara rastladım çiğdemin ismini de eklemelerini istedim. ve 1 er adet diye yazmışlar bende sonrasında öyle yazdım...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

inşallah kabul eder rabbim ben akşama yinede 41 adet okuyacağım şansa bırakmayalım :)

tesekkür ederim canim ya Allah kabul etsin insallah

anladım canım
o sayfaya bende denk geldım okudum allah kabul etsın inşallah

sanırım 2. 41 i de yaparız bu şekilde hala bana msj geliyor... :)

annem alem kadın hele en çok 2 erkek olacak diye bastırıp tüm alışverişi mavi larcivelt yaptı ya helal olsun kadına 6. hissi çok kuvvetliymiş

var var dengeyi bulman lazım erkek eksiğimiz var senden ya tek erkek yada 1 erkek 1 kız bekliyorum hadi hayırlısı...

Allah'tan mavi kizada gidiyor ya tersi olsaydi oglana pembe giydirmek zorunda kalsaydaniz daha kotuydu
Insallah canim insallah hep ikizden gidiyorsunuz bana konusurken insallah öyle olur gerçekten çok isterim ikizlerimin olmasini

Masallah ya hala mesaj geliyor demek, Allah hepsinden razi olsun gerçektende

günaydın kızlarrr

bu eksikler hiç bitmiyor yaw daha yapılıcak bi sürü şey var aklımda ama nezaman

bı yandan erkenden izine ayrılımdıyorum,bi yandan napıcam evde dıyorum otur otur ,en azından zaman geçiyor iş yerınde ,
karamsarım cok yaw.
sabahları kalkamazken dıyorumkı ızıne ayrılıcam hemen sonra işe gelınce aman yok ne işin var dıyorum ,git işe ne güzel işte

bu arada hamilelikte yüzde çıkan lekelerden bende olmadı allaha sukur ama sivilce basmış durumda yüzümü,inşallah izsiz geçer ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…