sayması kolay olsun karıştırmadan yazayım bari...
ple, gözdem25, bitter53 nickli arkadaşlar okudu...
edacıkk nerelerdesın gittimi misafirlerinn
annene ve hıkayelerıne bayılıyorum çok şen şakrak bir hatun fikrimce
eda, sinem ,esra,ramel88,monalısa,hozmn79,zynp efe,latika,lenfoma,sdeniz,sbrella,atsd,jang bogo bendekı lıstede bu çiğdemcim
sayması kolay olsun karıştırmadan yazayım bari...
ple, gözdem25, bitter53 nickli arkadaşlar okudu...
sorgunlu66 ve agaydın da okudu...
_swift_, esoba, biyo26, begimayy, mangomango, awakecan, carputi, kasci, incirreceli34, didos11, bonbonsekerim, akgokcen, Waysofmom, chocolade79, denizyild, Azure1, firstfb, glprenses, mihrumah, DeryaW, snowwhite24, moonlight002, ftftskn, esraserhat...
toplamda 29 kişi var burda...
sanırım sendekı bendeki
çiğdemdeki kişilerle birlikte oldu 41 kişi
allah kabul etsin ,dualarımızın karşılığını versin inşallah
iş yerınde bı bayan vardı ,kaç kez aşılama tüp bebek denemiş 3 aylıkken kaybetmiş düşükle sonuclanmış,
şimdi izine ayrılmıstı tüp bebek için olmamış,allah nezaman istersse ozaman nasip oluyor işte ,allah her isteyene versın inşallah
edaa sende şaka maka 19.hafta oldun tekmelerı hıssetmeye basladınmı
sanırım sendekı bendeki
çiğdemdeki kişilerle birlikte oldu 41 kişi
allah kabul etsin ,dualarımızın karşılığını versin inşallah
iş yerınde bı bayan vardı ,kaç kez aşılama tüp bebek denemiş 3 aylıkken kaybetmiş düşükle sonuclanmış,
şimdi izine ayrılmıstı tüp bebek için olmamış,allah nezaman istersse ozaman nasip oluyor işte ,allah her isteyene versın inşallah
edaa sende şaka maka 19.hafta oldun tekmelerı hıssetmeye basladınmı
vallahi eda çiğdem ben anlamadım bu işten bişi
1 gebe 41 tane okuyucak dıye bılıyorum
sız 1 gebe 1 tane okusun demişsiniz ,bu oldumu olmadımı şimdi ben anlamadım
ama allah kabul etsın inşallah
canımcım bana da okuduklarında ben öyle sanmıştım ama 1 er adet okudular... birde bir sayfaya rastladım onlarda topluca ayetel kürsi istiyorlar yazıyorlar hatta 2014-2015 anneleri gruplarına bende onlara rastladım çiğdemin ismini de eklemelerini istedim. ve 1 er adet diye yazmışlar bende sonrasında öyle yazdım...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
inşallah kabul eder rabbim ben akşama yinede 41 adet okuyacağım şansa bırakmayalım :)
Allah sabir versin o arkadasa, kimseye aratmasin Rabbim ama buda bi sinav iste
Simdi olmus mu peki herseyi birakinca?
canımcım bana da okuduklarında ben öyle sanmıştım ama 1 er adet okudular... birde bir sayfaya rastladım onlarda topluca ayetel kürsi istiyorlar yazıyorlar hatta 2014-2015 anneleri gruplarına bende onlara rastladım çiğdemin ismini de eklemelerini istedim. ve 1 er adet diye yazmışlar bende sonrasında öyle yazdım...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
inşallah kabul eder rabbim ben akşama yinede 41 adet okuyacağım şansa bırakmayalım :)
yok tatlım izinde şuan ,izindeyken transfer yapılmış,geçen aradık olmadı tutmadı dedi ,buhafta izini bitiyor gelıcek işe
Hepsini alinti yapamadim kizlar
Sinem bende sadece 1 kisi var özelden yazan oda: lenfoma..
Onun disinda liste bendede var demissin iki kere birlestirmeyelim sen saymissin yazanlari zaten.
41 kisiden 1er tane veya 1 kisiden 41 tane inan farketmez kuzum ya önemli olan niyet Allah hepinizden de razi olsun dualarinizi kabul etsin insallah
Eda annene hem güldüm hem üzüldüm garibim morali bozulmus okadar arayip arayip
Bu arada evet bi dengesizlik var burda 3 kiz 1 erkek, rüyalarimda hep oglum oldugunu görüyorum acaba dengeyi ben mi kurcamay hadi insallah
19lu duayi yazmissin tesekkür ederim canim kaydedip okumaya caliscam insallah
Tursu niye yedin be eda su tutar o ödem yapar yazik vucuduna :26:
tesekkür ederim canim yaAllah kabul etsin insallah
sanırım 2. 41 i de yaparız bu şekilde hala bana msj geliyor... :)
annem alem kadın hele en çok 2 erkek olacak diye bastırıp tüm alışverişi mavi larcivelt yaptı ya helal olsun kadına 6. hissi çok kuvvetliymiş
var var dengeyi bulman lazım erkek eksiğimiz var senden ya tek erkek yada 1 erkek 1 kız bekliyorum hadi hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?