günaydın kızlarrr
bu eksikler hiç bitmiyor yaw daha yapılıcak bi sürü şey var aklımda ama nezaman
bı yandan erkenden izine ayrılımdıyorum,bi yandan napıcam evde dıyorum otur otur ,en azından zaman geçiyor iş yerınde ,
karamsarım cok yaw.
sabahları kalkamazken dıyorumkı ızıne ayrılıcam hemen sonra işe gelınce aman yok ne işin var dıyorum ,git işe ne güzel işte
bu arada hamilelikte yüzde çıkan lekelerden bende olmadı allaha sukur ama sivilce basmış durumda yüzümü,inşallah izsiz geçer ,
Allah'tan mavi kizada gidiyor ya tersi olsaydi oglana pembe giydirmek zorunda kalsaydaniz daha kotuydu
Insallah canim insallah hep ikizden gidiyorsunuz bana konusurkeninsallah öyle olur gerçekten çok isterim ikizlerimin olmasini
Masallah ya hala mesaj geliyor demek, Allah hepsinden razi olsun gerçektende
günaydın kızlarrr
bu eksikler hiç bitmiyor yaw daha yapılıcak bi sürü şey var aklımda ama nezaman
bı yandan erkenden izine ayrılımdıyorum,bi yandan napıcam evde dıyorum otur otur ,en azından zaman geçiyor iş yerınde ,
karamsarım cok yaw.
sabahları kalkamazken dıyorumkı ızıne ayrılıcam hemen sonra işe gelınce aman yok ne işin var dıyorum ,git işe ne güzel işte
bu arada hamilelikte yüzde çıkan lekelerden bende olmadı allaha sukur ama sivilce basmış durumda yüzümü,inşallah izsiz geçer ,
sarımsak mı çiğdemmm nefret ederim ben sarımsaktan,pamuk kolonyayla temızledım üstünü,böyle isilik gibilergünaydin canimmm
is yerinde zaman geçirebiliyorsan son ana kadar dur derim ama eger rapor yazdiripta izninden yemezsen yat dinlen evde bosverhergüne yapcak bisey bulursun
oglusun odasi hazir hazir diyorsun bi resim bile görmedik
Zaten oglan anneyi güzellestirirmis ondan leke olmamistirSivilceler içinde sarimsagi ikiye böldügünde sulu yerlerini sür bak cabuk ve izsiz geçiyor
doğru dıyosun canımcım yaw ama işte kararsızımgünaydınlar hepinize...
sakin ol kuzum ya olur hepsi teker teker... erkenden izne ayrılmak çok iyi bir fikir gibi gelmiyor bana çünkü ne kadar dayanırsan o kadar raporun ileri tarihe kadar sürer... hem ağırlaşmaya da başladın evde otursan ne olacak belkide hep yatacaksın hiç alıştırma kendini hareketli bir yerde ol ki doğumunda kolay olsun...
genelde kız evlatlarda leke çok oluyormuş... erkek evlat ise yüzü güzelleştirir derler... benim kuzular sağolsun hem tatlıya aşerdirip hem leke yapmadılar erkek ruhlu kızlarım benim
bak bunu doğru söyledin ya hepsini pembe yapsakta erkek olsaydı bizim bile giydirmeye içimiz elvermezdi
canım hala bana msj geliyor 2 tane 41 oldu sanırım ikiz geliyor :))) aman hayırlısı olsun da güzelim tek veya ikiz farketmez ama eşitliği sağlama çabalarını da dört gözle beklemekteyim
sarımsak mı çiğdemmm nefret ederim ben sarımsaktan,pamuk kolonyayla temızledım üstünü,böyle isilik gibiler
yanımdakı kıza uyuz oluyorum ,sırf o ızıne cıkmasın dıye rapor alıcam ,ne kötüyümm ,ama hak edıyo gıcık
perdelerını takmadım tatlışım ,takim bu hafta ,altların kestırdım resımlerı paylaşıcam muhakkak canım , tam hazır olsun şekerlerınıde yapim ,tam teşkilat karsınızda olucak kısmetse
nasilda güzel bagdastirdin 2 tane 41 olmasiyla ikiz durumunuhayranim valla
iiiiinsAllah öyle olur ama
ayy yazik kizin yerinde olmak istemezdim
tamam canim fotolari bekliyoruz hazir olunca insallah
günaydın kızlar...
sinemcim burası yanıyor yanıyor klima açık uyuyoruz düşün ben yine 3 saate filan ayarlıyordum uyurken eşim bu gece sağolsun full çalıştırmış neyseki ağrım yok... sanırım vücutta alıştı 3 senedir klimaya...
klimaya dikkat et canım
filtresindeki mikroplar falan tehlikelıymıs ,geçen haberlerde dinledim
biz ogunden beri klıma açmıyoruz ,temızlettıgımız halde benımkı pipirikli kullanmıcaz dıyo ,ama 2 gün verıyorum 3.gün kendı acıcak bu sıcaklara canmı dayanır yaw ,evde karsılıklı açılınca ceyran yapıyor bu sefer her yerım tutuluyor, geçen gün tayt ustume uzun kollu ınce tshrıt çorap şeklinde oturdum ,üşüttüm diye deli karnım ağrıdı,sıcak iyi geldi biraz
sende dikkat et canım
selamm bak kaçtın yıneSelam kizlar..son sayfayi okudum sadece..edanin ikiz kizleri olacak, sinemin oğlu...Allah sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin.hepinizi cok öpüyorum....
Selam kizlar..son sayfayi okudum sadece..edanin ikiz kizleri olacak, sinemin oğlu...Allah sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin.hepinizi cok öpüyorum....
Günaydinnnnnn kizlar sükür Cumaya kavusturana
aynen cuma gunlerı tatıle baglanıyo riyi hoş da h.sonu uyumaktan iş güçten daha çok yoruluyorum yahuu
esranın şeker yüklemesi vardı bugun ne sonuç cıktı acaba meraktan çatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?