Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydin canimmm

is yerinde zaman geçirebiliyorsan son ana kadar dur derim ama eger rapor yazdiripta izninden yemezsen yat dinlen evde bosver hergüne yapcak bisey bulursun

oglusun odasi hazir hazir diyorsun bi resim bile görmedik

Zaten oglan anneyi güzellestirirmis ondan leke olmamistir Sivilceler içinde sarimsagi ikiye böldügünde sulu yerlerini sür bak cabuk ve izsiz geçiyor

bak bunu doğru söyledin ya hepsini pembe yapsakta erkek olsaydı bizim bile giydirmeye içimiz elvermezdi

canım hala bana msj geliyor 2 tane 41 oldu sanırım ikiz geliyor :))) aman hayırlısı olsun da güzelim tek veya ikiz farketmez ama eşitliği sağlama çabalarını da dört gözle beklemekteyim

günaydınlar hepinize...

sakin ol kuzum ya olur hepsi teker teker... erkenden izne ayrılmak çok iyi bir fikir gibi gelmiyor bana çünkü ne kadar dayanırsan o kadar raporun ileri tarihe kadar sürer... hem ağırlaşmaya da başladın evde otursan ne olacak belkide hep yatacaksın hiç alıştırma kendini hareketli bir yerde ol ki doğumunda kolay olsun...

genelde kız evlatlarda leke çok oluyormuş... erkek evlat ise yüzü güzelleştirir derler... benim kuzular sağolsun hem tatlıya aşerdirip hem leke yapmadılar erkek ruhlu kızlarım benim

sarımsak mı çiğdemmm nefret ederim ben sarımsaktan,pamuk kolonyayla temızledım üstünü,böyle isilik gibiler
yanımdakı kıza uyuz oluyorum ,sırf o ızıne cıkmasın dıye rapor alıcam ,ne kötüyümm ,ama hak edıyo gıcık
perdelerını takmadım tatlışım ,takim bu hafta ,altların kestırdım resımlerı paylaşıcam muhakkak canım , tam hazır olsun şekerlerınıde yapim ,tam teşkilat karsınızda olucak kısmetse

doğru dıyosun canımcım yaw ama işte kararsızım
bazen almim dıyorum bazende saçma insanlara katlanamıyorum burdaa
müdürüm diyor ay parçası gibi oldun sinem sen ,bu cocuk seni güzelleştirdi dıyor
gerçektende hamile gibi değilim

nasilda güzel bagdastirdin 2 tane 41 olmasiyla ikiz durumunu hayranim valla

iiiiinsAllah öyle olur ama

ayy yazik kizin yerinde olmak istemezdim

tamam canim fotolari bekliyoruz hazir olunca insallah

nasilda güzel bagdastirdin 2 tane 41 olmasiyla ikiz durumunu hayranim valla

iiiiinsAllah öyle olur ama

ayy yazik kizin yerinde olmak istemezdim

tamam canim fotolari bekliyoruz hazir olunca insallah

bence benım yerımde olmak istemezdin canım olanları bilsen

günaydın kızlarrr

bu sıcaklar ne böyle yaww,dayanılacak gıbı değil

eda sen napıyosun antalyanın sıcaklarında

günaydın kızlar...

sinemcim burası yanıyor yanıyor klima açık uyuyoruz düşün ben yine 3 saate filan ayarlıyordum uyurken eşim bu gece sağolsun full çalıştırmış neyseki ağrım yok... sanırım vücutta alıştı 3 senedir klimaya...

klimaya dikkat et canım
filtresindeki mikroplar falan tehlikelıymıs ,geçen haberlerde dinledim
biz ogunden beri klıma açmıyoruz ,temızlettıgımız halde benımkı pipirikli kullanmıcaz dıyo ,ama 2 gün verıyorum 3.gün kendı acıcak bu sıcaklara canmı dayanır yaw ,evde karsılıklı açılınca ceyran yapıyor bu sefer her yerım tutuluyor, geçen gün tayt ustume uzun kollu ınce tshrıt çorap şeklinde oturdum ,üşüttüm diye deli karnım ağrıdı,sıcak iyi geldi biraz
sende dikkat et canım

bizde nereyi açarsan aç ceyran gibi bir durum yok istersen tam arada rüzgarda dur o kadar sıcak ve nemli ki zaten esende sıcak esiyor

ben yarım kolluları ve uzun pantolonları terk edeli çok oldu o bile giyilmiyor yaaa

doğru diyorsun klimaya bir bakım lazım... iş yerindeki teknik servisin birini ayarlıyımda baksın...

Selam kizlar..son sayfayi okudum sadece..edanin ikiz kizleri olacak, sinemin oğlu...Allah sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin.hepinizi cok öpüyorum....

Selam kizlar..son sayfayi okudum sadece..edanin ikiz kizleri olacak, sinemin oğlu...Allah sağlikla kucağiniza almayi nasip etsin.hepinizi cok öpüyorum....
selamm bak kaçtın yıne

amin inşallah ablacım
esranında kızı oluyor inşallah kucagımıza almayı nasip etsin rabbim

Teşekkür ederim Ablacim... Nüfus patlaması oldu sayfamızda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esra da mi anne olacak.herkes hamile..ne guzel.birkac ay sonra bebek resimleri goruruz insallah

aynen cuma gunlerı tatıle baglanıyo riyi hoş da h.sonu uyumaktan iş güçten daha çok yoruluyorum yahuu
esranın şeker yüklemesi vardı bugun ne sonuç cıktı acaba meraktan çatlıcam

yardima birilerini çagir kuzum o halde yorulma sen

insallah iyidir esosun sonuclari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…