Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

gunaydınnn
edacım cok az kaldı canım yaa
senın kızlarr kasımda gelecek sankimm zaten en geç 1 aralıktı senın yanılmıyosam
benımde ıcımden hep 5 aralık geçiyo nıyeyese
zaten 39,haftamda olucam o dönem

Günaydın kızlar
Nasıl özledim sizi anlatamam
Mevlütümüzü okuttuk, allah kabul etsin
Annemde evine döndü, kardeşimin askerliğide bitti , oda geldi çok şükür
Herşey yolunda ama ben çok uykusuzum yaw
Edacım kızlara nasıl yetişicen bilemiyorum allah kolaylıgını versin inşallah, annelik güzel ve cok zormuş :)
Gnc mağazadında süt artırıcı hap varmış maya sanırım onu alıp denicem
Humana lactamil bende işe yaramadı

Eger bebeğe mama vermeniz gerekırse aptamıl vermeyın gaz ve kabızlık yapıyo en ıyısı bebelac
Benim oğluş tepkıler vermeye basladı gülücükler atıyo konusunca :) zaman cabuk gecıyo yakında yürür :)
Esranında az kaldı peş peşe dogurucaksınız gıbı hissediyorum öptüm hepiniZi can durmuyo 2 kelimeyi 1 saatte yazdım :)

kızlar ben ofiste çalışıyorum ve kilo vermekte çok zorlanıyorum son zamanlarda sağlıklı ev yemeği olarak meal box diye bir yerden söylüyorum lezzetli ve sağlıklı başka bildiğiniz yer varsa önerebilirmisiniz? bu arada denemek isteyen varsa www.mealbox.com.tr 'mealboxozel' diye indirim kodu var %12 indirim veriyor kimseye söylemeyin dediler ama ben paylaşayım dedim:)

Sinemcim Allah kabul etsin mevludunuzu , masallah ne cabuk gecmis zaman? Bebis iyidir umarim neler yapiyor :)

Edacim sende cok sukur iyi dayandin gercekten cok seviniyorum ikizler olarak bu kadar ilerlemelerine masallah... insallah dogduklarinda sapsaglikli olurlar

Esraaa sen ne alemdesin zorlaniyor musun koca karinla :) istanbulda yagmurluymus bu hafta soguklar geldi iyice oralara :)

Kizlar en deneyimliler olarak bisey sorayim sizlere,
son 1-2 gündür göbegim hafif ve tatli tatli kasinmaya basladi, 10uncu haftaya yeni basladim, büyümesi için erken degil mi? sizdede bu sekilde kasintilar oldu mu yahu?

selam fıstıgımmmm
oncelıkle koca karnım korktugum kadar dert olmadı başıma sanırım önceden de göbekli olmanın avantajını yaşıyorum:)
hatta önceden kılolu grubundan hamıle tarafına terfı ettıgım için kendımı daha guzel buluyorum bıle dıyebırım:)
bu göbek şişlik vs. olayı bunyeden bunyeye degişiyo
benım kucuk abimin eşinin 8.haftasında karnı şişti gazdır ıner dedık sonra ınmeyı bırak artarak devam ettı,erkek bebek bıraz erken fırtlıyo sanırım çidom
senın minnak erkek olabılır zannımcaa
bide ilk zamanlarımda hatrladıgım gereksiz bi şişkinlik,tuhaf bi gaz hep vardı
hatta 8-10 haftalıkken aaa nekadar cok buyumus karnın diyenler olmustu ama 4.ayda falan indi opnlar..
5.aydan sonrada kızım kendnı bellı etmeye basladı zaten..özellıkle agustostan ityibaren..

ne diyosuuuun buda mi erkek bebisin belirtisi oldu hersekilde erkek çikiyor karsima

ya buyudugunu sanmiyorum yani daha kendi karnim gibi anlardim buyuse sadece kasiniyor arada bir

gazim artik olmuyor ne tuhaf.. 6/7 inci haftalarda fenaydim ama simdi normale döndüm, duygusal kopukluklarimda hiç olmadi ne biçim hamileyim canim ben

kilolu hamile kalanlarin sansi cok kilo almiyorlar en azindan oyle avutuyorum kendimi

su cocuklar dogduktan sonra kilo vermek için yine burda bulusurmuyuz acep
Esrammm ne kadar izne cikcaksin sahi?

valla ben baya bı ızıne cıkıcam sanırım minnoşumm
şimdi 14 kasımda cıkıcam 36 hafta bıttıgınde sonrasında hemen hemen 3 ay dogum izni+yıllık ızınlerım 1 ay tutsa,sonrasında bi 6 ay ücretsz ızın alırım diyorum
hemen hemen 9-10 ay kendım bakıcam sonra dooorruu babanneye kısmetse
tabi ben tekrar bankaya dönermıyım,baska bankayamı geçerim yada komple banka işlerini bırakıp bambaska bi işmi yaparım bılmıyorum herşey muamma..şuan sadece kızıma odaklanmaya çalışuyorummm
evde zaman gecmıyo boş boş,belkı bebek gelınce keyıflı hale gelir:)

bu arada kaşıntı çatlak alametide oluyo ama daha çatlama için çok erken donmedesın sanmam,başka bi nedeni vardır
dogum sonrası kesınlıkle zayıfamak üzere toplaşırızz
gerçi senin bebek dogana kadar ben kılolarımı atayım da,sonra sana koçluk yapayımm kılımı kıpırdatmadan

bu arada ilk 3 ay adet görmemek dışında hiçbir belırtım yoktu hamılelıge dair
oyuzden hiç dert etme,çok güzel şanslı azınlıktayız bebişler bizi yormuyo

ohh çok sevindim canim ya baya bi izin aliyorsun masallah... sonrasinida dusunmek icin bol bol vaktin olur nasilsa bosver hakkinda hayirlisi :)

Bende ilk 1 yasina kadar bakmak istiyorum kismet olursa. 4 ay hamilelik izni var ama 1 ay once ciktigindan cocukla 3 ay kaliyor.. Sonrasinda 1 senede ucretsiz gibi bi izin var cok para vermiyorlar 100-200 anca verirler sanirim ama yinede o 1 senemide kullanicam Allah izin verirse.. sonrasinda kismet belki bizde babanenin oturdugu sehre tasiniriz ona emanet ederiz yada krese birakiriz hiç bilmiyorum nolcak sonrasi muamma :)

heytttt erkenden atcak kilolarini hatuna bak
baya bi vaktin olcak yaza kadar insallah gerçeklestirirsin düsüncelerini, sonra ver elini denize kizcenle :) mis mis...

merhabalar...

en son 29 kasım tarihini vermişti dr eğer tek olurda 9 ayı tamamlarsa günüm 29 kasımdı... şimdi dr da hayretler içinde dün gittik, evet vaktini tamamladın artık kızların keyfini bekliyoruz bu saatten sonra dedi... ben bu kadar geç olacağını hep umut ettim ama açıkcası hiç tahmin etmemiştim çok sabırlı çıktılar dedi... bizde aynen hiç bu kadar gecikeceklerini düşünmemiştik dedik bebişler iyi 2,2 biri 2,3 biri olmuş boylarını söylemiyor hatta ölçüm değerini bile yazmadı ama ben yaptığı ölçümlerden anlıyorum boyları uzamıyor neyse artık denizle içiçeyiz ilerde uzarlar :) dün ne olur ne olmaz diye nst ye de aldı 2 bebiş tek tek dinlediler sancı da çıkmadı dedi doktorum onları bekleyeceğiz işte şöyle olursa gel hemen beni ara böyle olursa gel diye uyardı yine ama birşey olmazsa da randevumuz haftaya cuma 10 gün sonra gelirler mi acaba o güne kadar a m

bu arada 1 haftadır kabızlık çekiyorum ilaç yazdı dün onuda aldım kayısı hoşafı pişiriyorum kayısı suyu aldık sabah zeytinyağı yedim ama bana mısın demiyor... ebe olan kuzenim ishal olmak için elinden geleni yap doğumdan sonraki ilk wc deneyimin ölüp dirilmek gibi birşey dedi

bu arada elimde hep örgü :) kızlara son yetiştireceğim şeyleri yaapıyorum

canım aslında karından durmadan iğne yedik belki oralar hassaslaştı ondan olabilir bende çok kaşındım hani böyle kaşıyıp yırtacak kadar değilde ara ara kaşınıyordum hemen krem sürmeye başladıydım acaba çatlak filanmı olacak diye ama olmadı

gunaydın hanımlarrr
edacım masallah 36ya geldınız,zannımca artık bebebişler gelse bile ne küvez ne akcıger ıgnesı vs. bi sıkıntınız olmaz 1-2 gun hastanede kalıp alp mınıklerı evıne gelırsınız..
offf bu sürelerde zaman daha bi yavas akmaya basladı sankii
neyseki ben işteyim hala,zaman bıraz daha hızlı gecıyor oyuzden
dün annemle kaynvaldem bızdeydı evde nekadar dolap varsa döktüler nevreımler yastıklar carsaflar pıkeler vs hersey yıkandı
ütü faslı olacak simdi hazırlayıp getırecekler
bende tüm gün yatıp yuvarlandım oje falan sürüyorum dedım tam kötü gelınlere benzedım siz çalışın kızlar ben yatıyorum diye:)
şafak son 12 iş günü..
bugun yarın ve akabınde 2 hafta daha çalışıp,allah nasıp ederse 36.haftamın bitiminde iş hayatımı noktaylayacagımm

Selam kızlar oğluşumun resimlerini ekledim biraz geç oldu teyzelerine göstermek ama ancak fırsat buldum :)
Öptüm hepinizi

Masallah kuzum catlagin olmamasi harika bisey :)
Dedigin dogru aslinda baya bi igne yedik göbekten, sanirim o olabilir.. cok asiri degilde gunde 3-4 defa tatli tatli kisa süreli kasiniyor :)

nasilsin bebisler bu haftada gelmemis masallah ohhh buyusunler icerde

gunaydın gençlerrr
nasılız bu sabah:)

Günaydin kokos hatunum ne güldüm valla ben sadece oje sürüyorum diyince, sür sür bunlar son ojelerin bi süreligine

Bende sali carsamba ve persembe raporluydum, magnezyum eksikligim varmis buda asiri bi yorgunluk halsizlik yapti bende bol bol yattim bu 3 günde.. bgn ise basladim ama sansa bak cumaaaa

aa ne guzel cuma işbaşı yapmak hafta ne hızlı biter şimdi sana
ya tırnaklarımı cok yıyrum caydırıcı olsuın dıye acı oje ve kırmızı bordo falan sürüyorum..bozuluyo ya yiyince:)benı anca o tutuyo
magnezyum eksıklıgınde kasılma ve kramplar olabılır ılerıkı zamanlarda muhtemelen ilaç yazar zati..
bende nerden baksan 3.aydan bu yana magnezyum+kan ılacı kullanıyorum
senın folık asidi kestilermi devam edıyorumusun?
magnezyum eritmerlı olanlar var igrençç içemezsen tabletinden iste en baştan bari o hap yutulabiliyo
3 kutu eritmelı magnezyumum var hiçbirinide içemedım igrenç bişi böğğ

Çiğdemcim magnezyumun eksikse bol bol madensuyu iç ,benim normAldede eksiktir hep içerim ilaç içemediğimden maden suyu içerim ,bebeğinede bi zararı yok rahatlıkla tüketebilirsin istediğin kadar canım
Bulantın vArmı kuzum
Az kaldı cinsiyetini öğrenmeye merakla bekliyorum :)
Eşin nasıl göbüşünü seviyomu :)
Eda cık senin kızlar çetin çıktı maşallah onlara gelişimlerini anne karnında tamamladılar çok şükür ,ay bi an önce doğsalarda görsek minnakları ikiz erkek gördümde kız hiç görmedim ,allahım uzun ömürler versin inşallah
Esramm hava yağmurlu evde battanıye altı film izlemek vardı şimdi :)

Eritmeli seyleri bende içemem direk hap olarak isterim ozaman canim :)
Foligide henüz birakmadim, pazartesi kontrolüm var bakalim neler vericek doktorum..

Yeme kiz tirnagini ben bankacilarin o bakimli tirnaklarina herzaman hayran kalmisimdir hiç yakisiyor mu sana yemek ayip bide bankaci olcaksin

ne renk yaptiniz siz yagmur'un odasini esram ? aklima geldi sormadimda hiç

bende bakımlı eli olan arkadaslarıma cok özenıyorum ama yapamıyorum duramıyorum napimm:)
neyse sımdı doguma kadar yememeye çalışıcam:)
12.haftada bıraktırabılır foliği sanırım o süreden sonra pek faydası olmuyopmuş diye biliyorum
bız pembe+beyaz yaptıkk odayı canımm
mobılyaları beyaz(dolabı şifonyerı yatagı)
gerı kalan perde halı avıze falan pembe güzel oldu,kapı süsü falan taktım hepp:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…