Sinemcim Allah kabul etsin mevludunuzu, masallah ne cabuk gecmis zaman? Bebis iyidir umarim neler yapiyor :)
Edacim sende cok sukur iyi dayandin gercekten cok seviniyorum ikizler olarak bu kadar ilerlemelerine masallah... insallah dogduklarinda sapsaglikli olurlar
Esraaa sen ne alemdesin zorlaniyor musun koca karinla :) istanbulda yagmurluymus bu hafta soguklar geldi iyice oralara :)
Kizlar en deneyimliler olarak bisey sorayim sizlere,
son 1-2 gündür göbegim hafif ve tatli tatli kasinmaya basladi, 10uncu haftaya yeni basladim, büyümesi için erken degil mi? sizdede bu sekilde kasintilar oldu mu yahu?
selam fıstıgımmmm
oncelıkle koca karnım korktugum kadar dert olmadı başıma sanırım önceden de göbekli olmanın avantajını yaşıyorum:)
hatta önceden kılolu grubundan hamıle tarafına terfı ettıgım için kendımı daha guzel buluyorum bıle dıyebırım:)
bu göbek şişlik vs. olayı bunyeden bunyeye degişiyo
benım kucuk abimin eşinin 8.haftasında karnı şişti gazdır ıner dedık sonra ınmeyı bırak artarak devam ettı,erkek bebek bıraz erken fırtlıyo sanırım çidom
senın minnak erkek olabılır zannımcaa
bide ilk zamanlarımda hatrladıgım gereksiz bi şişkinlik,tuhaf bi gaz hep vardı
hatta 8-10 haftalıkken aaa nekadar cok buyumus karnın diyenler olmustu ama 4.ayda falan indi opnlar..
5.aydan sonrada kızım kendnı bellı etmeye basladı zaten..özellıkle agustostan ityibaren..
ne diyosuuuun buda mi erkek bebisin belirtisi olduhersekilde erkek çikiyor karsima
ya buyudugunu sanmiyorum yani daha kendi karnim gibi anlardim buyusesadece kasiniyor arada bir
gazim artik olmuyor ne tuhaf.. 6/7 inci haftalarda fenaydim ama simdi normale döndüm, duygusal kopukluklarimda hiç olmadine biçim hamileyim canim ben
kilolu hamile kalanlarin sansi cok kilo almiyorlar en azindan oyle avutuyorum kendimi
su cocuklar dogduktan sonra kilo vermek için yine burda bulusurmuyuz acep
Esrammm ne kadar izne cikcaksin sahi?
valla ben baya bı ızıne cıkıcam sanırım minnoşumm
şimdi 14 kasımda cıkıcam 36 hafta bıttıgınde sonrasında hemen hemen 3 ay dogum izni+yıllık ızınlerım 1 ay tutsa,sonrasında bi 6 ay ücretsz ızın alırım diyorum
hemen hemen 9-10 ay kendım bakıcam sonra dooorruu babanneye kısmetse
tabi ben tekrar bankaya dönermıyım,baska bankayamı geçerim yada komple banka işlerini bırakıp bambaska bi işmi yaparım bılmıyorum herşey muamma..şuan sadece kızıma odaklanmaya çalışuyorummm
evde zaman gecmıyo boş boş,belkı bebek gelınce keyıflı hale gelir:)
bu arada kaşıntı çatlak alametide oluyo ama daha çatlama için çok erken donmedesın sanmam,başka bi nedeni vardır
dogum sonrası kesınlıkle zayıfamak üzere toplaşırızz
gerçi senin bebek dogana kadar ben kılolarımı atayım da,sonra sana koçluk yapayımm kılımı kıpırdatmadan
bu arada ilk 3 ay adet görmemek dışında hiçbir belırtım yoktu hamılelıge dair
oyuzden hiç dert etme,çok güzel şanslı azınlıktayız bebişler bizi yormuyo
gunaydınnn
edacım cok az kaldı canım yaa
senın kızlarr kasımda gelecek sankimm zaten en geç 1 aralıktı senın yanılmıyosam
benımde ıcımden hep 5 aralık geçiyo nıyeyese
zaten 39,haftamda olucam o dönem
Sinemcim Allah kabul etsin mevludunuzu, masallah ne cabuk gecmis zaman? Bebis iyidir umarim neler yapiyor :)
Edacim sende cok sukur iyi dayandin gercekten cok seviniyorum ikizler olarak bu kadar ilerlemelerine masallah... insallah dogduklarinda sapsaglikli olurlar
Esraaa sen ne alemdesin zorlaniyor musun koca karinla :) istanbulda yagmurluymus bu hafta soguklar geldi iyice oralara :)
Kizlar en deneyimliler olarak bisey sorayim sizlere,
son 1-2 gündür göbegim hafif ve tatli tatli kasinmaya basladi, 10uncu haftaya yeni basladim, büyümesi için erken degil mi? sizdede bu sekilde kasintilar oldu mu yahu?
canım aslında karından durmadan iğne yedik belki oralar hassaslaştı ondan olabilir bende çok kaşındım hani böyle kaşıyıp yırtacak kadar değilde ara ara kaşınıyordum hemen krem sürmeye başladıydım acaba çatlak filanmı olacak diye ama olmadı
Selam kızlar oğluşumun resimlerini ekledim biraz geç oldu teyzelerine göstermek ama ancak fırsat buldum :)
Öptüm hepinizi
gunaydın gençlerrr
nasılız bu sabah:)
Günaydin kokos hatunumne güldüm valla ben sadece oje sürüyorum diyince, sür sür bunlar son ojelerin bi süreligine
Bende sali carsamba ve persembe raporluydum, magnezyum eksikligim varmis buda asiri bi yorgunluk halsizlik yapti bende bol bol yattim bu 3 günde.. bgn ise basladim ama sansa bak cumaaaa
aa ne guzel cuma işbaşı yapmak hafta ne hızlı biter şimdi sana
ya tırnaklarımı cok yıyrum caydırıcı olsuın dıye acı oje ve kırmızı bordo falan sürüyorum..bozuluyo ya yiyince:)benı anca o tutuyo
magnezyum eksıklıgınde kasılma ve kramplar olabılır ılerıkı zamanlarda muhtemelen ilaç yazar zati..
bende nerden baksan 3.aydan bu yana magnezyum+kan ılacı kullanıyorum
senın folık asidi kestilermi devam edıyorumusun?
magnezyum eritmerlı olanlar var igrençç içemezsen tabletinden iste en baştan bari o hap yutulabiliyo
3 kutu eritmelı magnezyumum var hiçbirinide içemedım igrenç bişi böğğ
Eritmeli seyleri bende içemem direk hap olarak isterim ozaman canim :)
Foligide henüz birakmadim, pazartesi kontrolüm var bakalim neler vericek doktorum..
Yeme kiz tirnaginiben bankacilarin o bakimli tirnaklarina herzaman hayran kalmisimdir hiç yakisiyor mu sana yemek ayip bide bankaci olcaksin
ne renk yaptiniz siz yagmur'un odasini esram ? aklima geldi sormadimda hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?