Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

resim çek kuzum bi ara :)

bakalim doktor artik ne zaman biraktircak foligi, beklemedeyim..

bıkac detay daha var telefonumda
avızesınede bak çiğdem teyzesı bide kabancıklarına kızımın:)
oda cok içime sindi tam cimcime odası oldu
allah kullanmayıda nasıp etsın ınsallah
senınde cınsıyet bellı olsunda pembelımı olucaksınız mavılımı bakalım:)

Eklentiler

• fotoğraf2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 103
  • fotoğraf3.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 139
  • fotoğraf5.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 119
  • fotoğraf4.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 136
  • fotoğraf6.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 133

yerim ben o montlari Allahimmmmmmm simdi cimcime bunlarin içine sigacak mi
saka gibi ya minik insan yakin olsamda sevmeye gelsem önce sineme sonra sanaa :)
Amin canim Allah kullanmayida nasip etsin insallah..
Bende merakla bekliyorum hangi renk yapacagimizi
yalniz avize cidden olay nerden buldunuz bunu ya harika bisey

valla sıgacak heralde
daha mınık seyler var yaww kedı anca girer içine o derece
zıbınlar mıbınlar:)
inşallah giydiripte gösterırım bundan sonrakı resımlerdee
senınde cok merak edıyorumm ama hala içimdeki his degişmedı oğluş gelecek diyo
bakalım hayırlısı
zaten erkekse zannımca 16 haftaya kadar kalmaz 12-13te gösterır gibime gelıyo pipişini
avızeyı netten aldım
anası sever taşı tuşu,kızı ondan geri kalmaz gibie gelıyo,biyerden başlasın yavrucak:)
eda gelsede oda ıkızlerın odalarını gösterse yaww merak edıyorumm

Ya Eda'nin ki apayri bi olay herseyden ikiser tane almasi gerek düsünsene harika bi duygu olsa gerek ikiz annesi olmak :)

magazalarda goruyorum bazen hakkaten minnacik seyler var ya yenidogan ona sigmaz gibime geliyor benim hele sanki yurtdisindaki yenidogan esyalari daha minnak sanki

bende erkek diyorum kuzum ama kesinlessinde artik merak ediyorumama genelde neye baksam erkek için bakasim geliyor kizlarinkine gözüm bile gitmiyor ya çok fena gelismis bu 6inci hissim yada beni acayip kandiriyor

Sen dogumdan sonra nasil gelirsin kk ya :) evde pc varmi yada telefonundan baglaniyor musun? Bol bol resim at buralara, bide kullandiktan sonra bana neyin yararli neyin bosuna alindigini anlatin bosuna almayim bende

evden katılırım ben dogumdan sonra ınsallah bebiş rahat bi bebiş olursaa
ayy neler neler var çiğdem yaaa
ınan son zamanlara dogru alışveriş zamanı gelsede artık kızıma bişeyler alsam diyodum cok eglencelı oluyo:)
edacıgın miniklerinin cicilerinide görelımm en kısa zamada
gercı bu hatun ortalarda yok,doguma falanmı gitti acepp
36.haftasonda cunkuu

acaba dogurdu mu ki bu eda :) esinin facebook sayfasina bakmak lazim belki duyurmusturda biz görmedik

Alisverisi seven bir millet olarak bebek için yapilan alisveris daha bi çekici geliyor zatennn
hele su resme bak daha bgn gordum hahahah

günaydın hanımlarrrr
edadan ses yok cok merak edıyorummm,çiğdem facede eklıyse bı bak canım yaa
yegenlerımız dogduysa haberımız olsun:)

günaydın hanımlarrrr
edadan ses yok cok merak edıyorummm,çiğdem facede eklıyse bı bak canım yaa
yegenlerımız dogduysa haberımız olsun:)

günaydin canim

valla dun resim koymustu hala 3 kisi olarak dolasiyor sanirim dogurmadi :)
belki giremiyordur is yerinde degilse..

sen nasilsin son kaç is gunu kaldi ?
bugün biz minikimizi görcez babasiyla çok heyecanliyim yaaaa

günaydin canim

valla dun resim koymustu hala 3 kisi olarak dolasiyor sanirim dogurmadi :)
belki giremiyordur is yerinde degilse..

sen nasilsin son kaç is gunu kaldi ?
bugün biz minikimizi görcez babasiyla çok heyecanliyim yaaaa

hmm belkı sondönem hazırlıklarından dolayı ugrayamıyodur maşallah ıkızler cok güzel kaldı içerde,kız eylul annesı bıle olabılrıım dıyodu kasıma geldk:)
hadı bakalım cıgdemcımm guzel haberlerle gel ınsallah,bakalım mınıkınn ne alemde kac cm ve kac gr olmuş:)
benım son 2 haftam 14 kasımda cıkıyorum ınsallah az kaldı azz:)

evet canim masallahi var kizlar iyice büyüdü içerde çok sükür..
insallah saglikla kucaginada alir, aliriz hepimizde...

haber veririm kuzumm

Selammm kizlar ben geldim mutlu mesut çok sükür

Dün kontrolümüz vardi esimle gittik :)

Ultrasonu ilk açtigimizda göbeginin üstünde yatiyordu minigimiz, doktor biraz göbegimi sallayinca tam sirt üstü döndü ondan sonrada kipir kipir hareketleri hiç durmadi esimle sok olduk o güzellik karsisinda 4 cm olmusuz masallah Resmen bebek olmus 11inci haftada masallah yaaa, eli kolu bacagi belli oluyordu cinsiyet hariç 14 üncü haftada yine gidicez insallah o zaman ögreniriz

Rabbim ne büyük, hamd olsun bizlerede yasattigi için bu mutlulugu...

ben geldim ben geldim tlf dan face i açması kolayda burayı açması zor oluyor bizde nasıl becerdiysek 6 gb interneti 1 haftada bitirmişiz pc başına oturup ek paket alacak kadar duramıyorum 10 dk da wc...

birde pazardan beri tuhaf bir derdim oldu. sol gözümün dış kenarı kaşınmaya başladı pazar önemsemedim kaşıdım biraz kaşımamaya çalıştım derken zor uyudum ılık çayla pansuman yaparak uyudum. pazartesi sabah doktorda aldım soluğu alerji olmuş. düşündük doktorla çok sık wc ye gidiyorum o yüzden durmadan yıkıyorum ellerimi hiç bir şey yok dedim tek yaptığım el yıkadıkça durmadan el kremi sürmek birde gözümü ben elimin tersiyle silerim hemen attım o kremi markası da şu bebe markası aslında uni... neyse şimdi bephanthene aldım yine de gözüme sürmemeye çalışıyorum. damla verdi ilaç verdi hala da kaşınıyor gözüm tırnaklarımı da kestim öyle bir kaşıntı ki gözümü parçalayasım geliyor

ayy esracım minnak güle güle kullansın odasını çok güzel olmuş bende odanın resmini çekeyim diyorum anneminde yatağı var odada müsait olamıyor oda bende vazgeçiyorum :) bir kaç çektiğim şey var onları paylaşayım...

Geçmis olsun edacim ya çabucak geçer insallah alerjin.. Birde dogum olursa fotolarda kirmizi göz çikma dikkat et kendine
Adlariyla yasasin prensesler masallah isimleri çokkk güzel uymus
Yataklarinida küçük alman iyi olmus, tasimasi kolay olur cunku duyduguma göre ayri odalarda uyuyormus ikizler birbirini uyandirmasinlar diye Allah kolayliklar versin insallah
Eeee ne zaman gelcekler artik

Çiğdemcim cok mutlu oldum minnakıbı görmüşsün ,kıpır kıpır yeri rahat büyüdükçe tekme atıcak yerim dar anne dicek ,allahın o günleride yaşatsın inşallah
Ay cinsiyet belli değilmi 3 hafta daha beklicez desene :)

Edacım merK ettik yaw ,geçmil olsun canım
Bu arada kızların yataklarına bayıldım cok tarz bişi keşke bende böyle alsaydım ,küçük odayı dolurdum büyük mobilyayla
Az kaldı her an haber bekliyoruz senden haber dar et bizi ,benım face yok takıp edemiyorum cunku

Bu arada ilk aşkım evliydi şimdi eşi hamileymiş kızları olucakmış :) evlenemsine değil ama bebekleri olucagını duyunca bi hoş oldu içim ,duygusallaştımmı ne :) bananeyse :)

Sinemim Allah razi olsun canimin içi, insallah tekmelerini hissetmeyi, kucagima almayida yasatir Rabbim..

Sen nasilsin oglus nasil ?

Amaaan kuzum bosver eski sevgiliyi en güzel hediyen kollarinda Allaha cok sükür ki, gerisi bos :)
Bakarsin ilerde dünür olursunuz senin oglan kapar kizi

Herşey bundan sonra çok daha güzel bitanem , kafana takılan bişi olursa yardımcı olurum bildiğim kadarı ile
Oğluşta iyi teyzesi yiyo içiyo mıçıyo uyuyo
Gülücükler atıyo artık cevap verıyo , oyuncaklarına tepki veriyo, öpücüklere boğuyorum gülüyo maşallah subhanallah hersey yolunda
Bende oruç borçlarımı tutmaya başlıcam günler kısayken,sonrada rejım ve spora başlıcam inşallah

offf kurban olurum onun gülüsüne ben MASALLAHHHH yerim seni mis kokulu
2 aylik oldunuz mu sinemcim? Masallah yaaa sanki dogunca daha cabuk geçti zaman

ayy ne güzel oruçlarini tutabilceksin, cok iyi fikir valla canim arayi sogutmadan basla hemencecik.. Allah kabul etsin simdiden

Sorularim oldukça sorarim kuzum, simdi aklima bisey gelmiyor

öpüyorum ikinizide kocaman, dikkat edin birbirinize ana ogul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…