Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

teşekkür ederim tatlım... ilacımı da damlamı da kullanıyorum inşallah ilerlemez elimi oraya götürmemek için örgü işine hız verdim

yatakları dolabı yaptırdık birde şifonyer var yoğunlarmış yataklarla dolap geldi şifonyer gelecek... yataklar küçük ama eşimin dizaynı mobilyacıya yaptırdı eşşek ölüsü gibi çok ağırlar imkanı yok taşınmaz yada eziyet olsun diye her gün eşime taşıtırım

gelmiyorlar eşimde annemde tetikte ben hiç sancıları ayırt edemiyorum

sağol canım benim... bende baktım resimlerine maşallah oğluşuna çok tatlı kerata

evet baya tarz yuvarlak hatlı ya durduğu yerde sallanıyor... halısını durmadan pembeli morlu çocuk halısı baktık baktık sonra gidip daha pahalı olan bu halıyı aldık birde daha büyük kullanışsız oldu gibi halıda oturma odası halısı oldu niye böyle ettik anlamadım... eşimle sıkıntılı bir dönemdi onca baktık sonra pat diye bunu aldık pembede avizemiz birde yapıştıracağımız dolu süsümüz var eşim beğendi ben sadelikten yanayım o yüzden bekletiyorum takıcaz inşallah :)

yataklar 50*70 bu arada sağolsun eşim minnacık bişi aldı 5 ay sonra bizde büyük yataklara geçicez...

kız en duygusal zamanın komşunun bebişini duysan aynı olursun hiç tuhaf hissetme :)

kız emziriyorsun oruç için zorlama kendini çokta istersen 1 gün 1 gün tut arada sonra sütüne birşey filan olur hani oruçtan olmaz belki ama aklında kalır...

ay ne güzel yaaaaaaaaaa gülücükler filan karnımızda bile sesimize tepki veriyor dünyalar bizim oluyor doğunca ne olacak acaba bende ölüyorum meraktan...

ayrıca çiğdemcim aynen dediği gibi sinemin hani tedirginlikte olsa bundan sonrası daha güzel hep güzel bir heyecan oluyor... biz birbirini yiyen 3 gün sessiz kalsak rekor kıran çift aylardır bebiş heyecanında ve aynı düşünüyoruz kocam temizlik yapıyor yemek yapıyor yemeği topluyor çay kahve yapıyor hemde tek bana değil evdeki anneme bile hizmet sınırsız keşke olabilse biraz büyüsün tekrar doğurasım var

gunaydn hanımlarr
ay dün kaçırmışımm sohbetlerii
ciğdemcımm cok sevındım bebişini gördüğüne tam bebek şeklını alıyo bu haftalarda
hele 14.hafta gittiginde dahada şekıllenmış olacak,ay ne tatlı yaaaa 2li test yaptırma zamanları bide,orda yapılıuyomu bilmiyorum ama

edacımm nerdesın kızım senn gözümüz yollarda kaldı dogurdunda bize haber etmedın sandık:)
sen benım öncümsün aramızda 2 hafta oldugu için sen dogurdugun anda benımkınınde eli kulagında olmuş olacak,hazır olda beklıycem:)
halıyı neden kahve tonlarında aldınız avıze falan pembe
sen hamişlikten cok ılgılenemedın tabi,erkekelrde cok anlamıyo bu işlerden
zaten kanımca sen beşikleri degiştiginde odaya bikez daha el atarsın:)

sorma çok ağırlaştım yaa salonda masada laptop ben koltukta tlfdan bağlanamayınca aynı odadaki masaya oturmaya üşeniyorum düşün yani

doğurduğumda haber ederim hastanede tlfnum iyi çekiyor denedim :) evde ne oluyorsa değiştireceğiz hattı zaten tlfnumda 5 gb net var 4800 lerle bitiriyorum ayı turkcell in modemi var 1 haftada 6 gb bitiyor

valla güzelim hep 7 aylık bekledik beni öncü alma derdim ama sözlerim boğazımda kalıyor sen beni öncü al benimkiler yerleşti iyice çıkmaya niyetleri yok 9 ayı bitiricez kısmetse hatta sen benden önce doğurursan şaşırmam o derece

yaa halıyı 1 hafta baktık hep aynı şeyleri beğendik merinosun pembe eflatun krem bir halı grubu var çiçeklisi mi olsun dalgalısı mı olsun diye kararsızdık sadece sonra eşimle tartıştık yani uzun zamandır resmen aylardır tartışmayınca çok tuhaf geldi yada ben tuhaf hissettim çünkü eşim hiç birşey olmamış gibi hadi geciktirmeyelim halımızı alıp gelelim nasılsa beğendin dedi gitmek istemiyorum filan dedim açılırsın dışarı çıkalım filan niye sinirlendiysem şu an hatırlamıyorum bile sebebi. giderken eften püften bir yer gördük trafik kilit dur burda dedim oda durdu bu halılar yurtdışına gideceklermiş hatta ölçüsü de bizimkiler gibi değil saçma büyük... başka yere bakacak halim yok dedim halı güzel hala da beğeniyorum ama çocuk odama uygun değil dediğin gibi birde büyük yataklar gelirse halıyı nereye sereceğiz merak ediyorum. ayrıca benim kuş parmağımın yarısı kadar kalın bir halı üstünde oturmak çok zevkli tüyü hiç çıkmıyor... ordan kaldırsam tek koyabileceğim yer salon, salon halımda var neyse anneme burdan ev tutarsak bebişler ikna ederse anamı burda yaşamaya onun salona yada oturma odasına koyarız bende gider pembeli halımı alırım duruyorsa

günaydin canimmm evet dün bekledimde yoktun ortalarda

simdiden bile masallah bebek seklini almis ya cok sasirdim
ikili testte 14üncü haftada olcak iste gittigimizde ölçerim dedi ense kalinligini..
Ama ondan önce kanda vermek gerekiyor sanirim bi bakayim arastirmam lazim cahil kaldim bu konuda

Edacım malesef emZiremıyorum çunku sütüm yok ,varda 3 gögüsten 10 cc cıkıyo sağdığımdA ,ne yaptıysam ne yediysem sütüm gelmedi ,mecbur mama veriyorum,emzirmeyi çok istiyodum oysakı
Cokmu agır mobilyalar yaw hafif gibi duruyo oysaki ,buyuk yatak alıcaksın idare et :) kocana eZiyet etme odadan odaya taşıtma yazık adama :)
Avizeyin sen yapmıştın dimi ,çık başarılı olmuş :) benım hiç böyle meZiyetlerim yaw
Çiğdemcikk video koycam becerebilirsem
Bu gun can cok mızmız derdi ne anlayamıyorum

tamam canim bekliyorum videonu
acaba neyi var kuzucugun
emzirememene üzüldüm canim ya bazen tahmin ettigimiz gibi gitmiyor isler malesef, insallah birden cogalir su gibi olurda bebisine yeter

malt içeceği diyorlar birde onu denedinmi sinemcim hani alkolsüz arpa suyu ben metro marketlerde görmüştüm inşallah dışarı bir çıkabilirsem ondan alacağım... sen yinede vazgeçme sinem belki sonra açılır sağmaya da devam et...

çok ağır yaa resimlerde öyle duruyordu ama feci bişi odada yer değiştiremiyoruz çok heveslendi modeli kendi çizdi filan sırf o yüzden seslenmiyorum nasılsa değiştireceğim....

avizeyi ben yaptım evet çok güzel oldu yaa şekerimi de ben yaptım... çikolata içinde güzel bir fikrim vardı ama anama beğendiremedim onu hazır aldık hiç ikiz kız çikolatası yapmamışlar bizde nazar boncuklu aldık birde taç yapmak için çiçek filan aldım 2 kızım ve ben aynısını takıcaz kısmetse herkes terlik yapıyor bir ona denk gelemedim şöyle pembeli beyazlı bir terliğe napalım oda kalsın artık

pişik derdi gaz derdi varmı can beyin belki onlardandır... erkek bebeklerin gaz derdi daha çok oluyormuş...

gunaydın hanımlarrr
bu hafta bitsin inşallah,son 1 haftam kaldı işte..
bu arada benım kucuk abımın eşide hamıle ve bugun 40.haftası doluyo ama gelmedı mınık hala:)
eli kulagında artık bikez daha hala olucam anne olmadan önce:)

kızlar ugramamışş:)
gunaydn mıllettt
hu huuuuu:)şafakk iyice azalıyor bugün bitsin inşallah
sonrasında onumuzdekı haftayıda bitirdimmi tamamdır:)

işten çıkmaya 1 hafta dimi esracım... bizde bugün doktora gittik. doktor bugünlerde gelecek dedi eşimde o gün hangisi belli hiç bişi yokmu dedi doktorda güldü... eşim kimlikte doğum tarihi 15 kasım. 15 i olabilir mi benim doğum günüm dedi doktor da baktı uygun dedi. haftaya cmrt bizim kızlar hala gelmemişse doktor alacak yani en geç cmrt kızlarım geliyor :)

anaaaaa:)
kızzzz tarıh bıle belırtmıssınız maşallahh
gerçi zamanları artık normal,ben ayın 14ünde izne cıkıyorum senın mınıkler engec 15inde gelecek ozaman ay cok az kaldıı:)cok heyecanlı
ben şaka maka dayandım işe hemde bu hafta cok yorucu ve streslıydı
ama onumuzdekı haftadan sonra dınlenmee fırsatm olur ınsallah acele etmez benım minikim..
ay hayrlısıyla kavuşalım yavrularımıza yaa,valla zaman gectıkce ona daha cok ıhtıyacım oldugunu hıssedıyrum

Selam kizlar;

ay inanmiyorum yaa birinizin isinin bitmesine bi hafta kaldi birinizin bebislerinin gelmesine maksimum bi hafta var amaninnnn heyecan dorukta valla desenize

yalniz kalcak buralar
dogurun cabuk gelin he anlatin banada neler yaptiniz nasil gecti falan :)

gunaydın kızlarrr
cok güzel bir haftasonu geçirdimm
ctesi günü benım en son yegenım dogdu,abimin oğluşu nıhayet geldı 41. haftasında:)
once normal dogum için sancısını cektı hersey yolundaydı beklendı falan,ama mınık yaramaz resmen kordonla kördüğüm olmuş kolu bacagı boynu koltuk altı
heryerine dolanmış kordon,dolayısıyla cıkamadı
epidural sezeryanla dogdu,gayet saglıklı masallah bide cok yakışıklı:)
şimdi sıra bende,ailede gözler bana çevrilmiş durumda:)hayırlısıyla ınsallah bende önce edanın dogumunu bekjlıyorum sonra cevremde benden önce dogum yapacak kımse kalmıyor,heyecan dorukta:):)

Selam kızlar
Şafak sayıyorsunuz cok heyecanlı yaw
Allahım sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inş

Bugun oğluşum erkek oldu teyzeleri
Sünnetimizi olduk bi an önce iyileşir inş
Bşzden gaberler böyle

tunaydın hatunlarrr
şafak 3,5:)az kaldı eve cıkmama allahımm ne tatlı bı durum yahuu
gerçi ben bu curcunayı bu bankayı özlerım
şuan hernekadar gelmem desemde dogum izni bitiminde tekrar solugu burda alabılırım:)

MAŞALLAH SUBANALLAH takip ede ede nası size özendiysem bi ara herkes moral veriyor zamanı gelince olur sabırlı olalım inanalım özellikle esranın göreceksiniz bak oda hamile kalacak buda hamile olacak diye diye dediğinin olduğunu görmek çok güzel bende pasif takipçiniz olarak nası etkilendiysem bende 8 haftalık hamileyim özellikle eda için çok sevinmiştim bebeklerine burada bi misafirlik macereasını anlatmıştı kocası diğer odada çocuk isityoruz olmuyor eda diyer odada henzü düşünmüyoruz demelri sanırım bu topik 1 sene sonra acayip canlanacak hadi kızlar kioları verelim ince belli ananeler olalımlar başlıycak hepimize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin Rabbim

Masallah sinemcim Allah damatliginida göstersin insallah ne iyi düsündünüz erkenden yaparak...

Artik sende gitceksin hain esra
arada bi gelin bari özlerim sizleri

Eda dogurdu mu acep cok merak ediyorum yoksa illa kocasinin dogumgununu mu beklicek hepsini aradan cikarmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…