Geçmis olsun edacim ya çabucak geçer insallah alerjin.. Birde dogum olursa fotolarda kirmizi göz çikma dikkat et kendine
Adlariyla yasasin prensesler masallah isimleri çokkk güzel uymus
Yataklarinida küçük alman iyi olmus, tasimasi kolay olur cunku duyduguma göre ayri odalarda uyuyormus ikizler birbirini uyandirmasinlar diyeAllah kolayliklar versin insallah
Eeee ne zaman gelcekler artik
Çiğdemcim cok mutlu oldum minnakıbı görmüşsün ,kıpır kıpır yeri rahat büyüdükçe tekme atıcak yerim dar anne dicek ,allahın o günleride yaşatsın inşallah
Ay cinsiyet belli değilmi 3 hafta daha beklicez desene :)
Edacım merK ettik yaw ,geçmil olsun canım
Bu arada kızların yataklarına bayıldım cok tarz bişi keşke bende böyle alsaydım ,küçük odayı dolurdum büyük mobilyayla
Az kaldı her an haber bekliyoruz senden haber dar et bizi ,benım face yok takıp edemiyorum cunku
Bu arada ilk aşkım evliydi şimdi eşi hamileymiş kızları olucakmış :) evlenemsine değil ama bebekleri olucagını duyunca bi hoş oldu içim ,duygusallaştımmı ne :) bananeyse :)
Herşey bundan sonra çok daha güzel bitanem , kafana takılan bişi olursa yardımcı olurum bildiğim kadarı ile
Oğluşta iyi teyzesi yiyo içiyo mıçıyo uyuyo
Gülücükler atıyo artık cevap verıyo , oyuncaklarına tepki veriyo, öpücüklere boğuyorum gülüyo maşallah subhanallah hersey yolunda
Bende oruç borçlarımı tutmaya başlıcam günler kısayken,sonrada rejım ve spora başlıcam inşallah
gunaydn hanımlarr
ay dün kaçırmışımm sohbetlerii
ciğdemcımm cok sevındım bebişini gördüğüne tam bebek şeklını alıyo bu haftalarda
hele 14.hafta gittiginde dahada şekıllenmış olacak,ay ne tatlı yaaaa 2li test yaptırma zamanları bide,orda yapılıuyomu bilmiyorum ama
edacımm nerdesın kızım senn gözümüz yollarda kaldı dogurdunda bize haber etmedın sandık:)
sen benım öncümsün aramızda 2 hafta oldugu için sen dogurdugun anda benımkınınde eli kulagında olmuş olacak,hazır olda beklıycem:)
halıyı neden kahve tonlarında aldınız avıze falan pembe
sen hamişlikten cok ılgılenemedın tabi,erkekelrde cok anlamıyo bu işlerden
zaten kanımca sen beşikleri degiştiginde odaya bikez daha el atarsın:)
gunaydn hanımlarr
ay dün kaçırmışımm sohbetlerii
ciğdemcımm cok sevındım bebişini gördüğüne tam bebek şeklını alıyo bu haftalarda
hele 14.hafta gittiginde dahada şekıllenmış olacak,ay ne tatlı yaaaa 2li test yaptırma zamanları bide,orda yapılıuyomu bilmiyorum ama
edacımm nerdesın kızım senn gözümüz yollarda kaldı dogurdunda bize haber etmedın sandık:)
sen benım öncümsün aramızda 2 hafta oldugu için sen dogurdugun anda benımkınınde eli kulagında olmuş olacak,hazır olda beklıycem:)
halıyı neden kahve tonlarında aldınız avıze falan pembe
sen hamişlikten cok ılgılenemedın tabi,erkekelrde cok anlamıyo bu işlerden
zaten kanımca sen beşikleri degiştiginde odaya bikez daha el atarsın:)
Edacım malesef emZiremıyorum çunku sütüm yok ,varda 3 gögüsten 10 cc cıkıyo sağdığımdA ,ne yaptıysam ne yediysem sütüm gelmedi ,mecbur mama veriyorum,emzirmeyi çok istiyodum oysakı
Cokmu agır mobilyalar yaw hafif gibi duruyo oysaki ,buyuk yatak alıcaksın idare et :) kocana eZiyet etme odadan odaya taşıtma yazık adama :)
Avizeyin sen yapmıştın dimi ,çık başarılı olmuş :) benım hiç böyle meZiyetlerim yaw
Çiğdemcikk video koycam becerebilirsem
Bu gun can cok mızmız derdi ne anlayamıyorum
Edacım malesef emZiremıyorum çunku sütüm yok ,varda 3 gögüsten 10 cc cıkıyo sağdığımdA ,ne yaptıysam ne yediysem sütüm gelmedi ,mecbur mama veriyorum,emzirmeyi çok istiyodum oysakı
Cokmu agır mobilyalar yaw hafif gibi duruyo oysaki ,buyuk yatak alıcaksın idare et :) kocana eZiyet etme odadan odaya taşıtma yazık adama :)
Avizeyin sen yapmıştın dimi ,çık başarılı olmuş :) benım hiç böyle meZiyetlerim yaw
Çiğdemcikk video koycam becerebilirsem
Bu gun can cok mızmız derdi ne anlayamıyorum
gunaydın hanımlarrr
bu hafta bitsin inşallah,son 1 haftam kaldı işte..
bu arada benım kucuk abımın eşide hamıle ve bugun 40.haftası doluyo ama gelmedı mınık hala:)
eli kulagında artık bikez daha hala olucam anne olmadan önce:)
Selam kızlar
Şafak sayıyorsunuz cok heyecanlı yaw
Allahım sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inş
Bugun oğluşum erkek oldu teyzeleri
Sünnetimizi olduk bi an önce iyileşir inş
Bşzden gaberler böyle
tunaydın hatunlarrr
şafak 3,5:)az kaldı eve cıkmama allahımm ne tatlı bı durum yahuu
gerçi ben bu curcunayı bu bankayı özlerım
şuan hernekadar gelmem desemde dogum izni bitiminde tekrar solugu burda alabılırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?