elıfcım tekrar tebrıkk ederımm sende hayırlısıyla kavusursun ınsallah yavruşuna:)
çidom ben buraya girerim evden zaten bakarım mutlaka dialog kopmaz yani:)
yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldım sanırım artık yavastan
önce eda pırtlatsın sonrada ben hayırlısıyla..zaman gercekten hızlı gecıyo arkidişşş
Selam kızlar
Şafak sayıyorsunuz cok heyecanlı yaw
Allahım sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inş
Bugun oğluşum erkek oldu teyzeleri
Sünnetimizi olduk bi an önce iyileşir inş
Bşzden gaberler böyle
MAŞALLAH SUBANALLAH takip ede ede nası size özendiysem bi ara herkes moral veriyor zamanı gelince olur sabırlı olalım inanalım özellikle esranın göreceksiniz bak oda hamile kalacak buda hamile olacak diye diye dediğinin olduğunu görmek çok güzel bende pasif takipçiniz olarak nası etkilendiysem bende 8 haftalık hamileyim özellikle eda için çok sevinmiştim bebeklerine burada bi misafirlik macereasını anlatmıştı kocası diğer odada çocuk isityoruz olmuyor eda diyer odada henzü düşünmüyoruz demelri sanırım bu topik 1 sene sonra acayip canlanacak hadi kızlar kioları verelim ince belli ananeler olalımlar başlıycak hepimize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Artik sende gitceksin hain esra
arada bi gelin bari özlerim sizleri
Eda dogurdu mu acep cok merak ediyorumyoksa illa kocasinin dogumgununu mu beklicek hepsini aradan cikarmak için
Edacım allah analı babalı büyütsüngeldim kızlar 15 kasım da doğurdum sezeryan ikisine yetişmek öyle zor ki nefes almaya vakit kalmıyor uyku sıfır teyzem annem ben eşim anca yetişiyoruz merak etmeyin sadece yoğunum kızlarımın biri 2,4 biri 2,5 kg doğdu o yüzden sık sık beslemem gerekiyor mama da veriyorum
Selam kızlar
Şafak sayıyorsunuz cok heyecanlı yaw
Allahım sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin inş
Bugun oğluşum erkek oldu teyzeleri
Sünnetimizi olduk bi an önce iyileşir inş
Bşzden gaberler böyle
tunaydın hatunlarrr
şafak 3,5:)az kaldı eve cıkmama allahımm ne tatlı bı durum yahuu
gerçi ben bu curcunayı bu bankayı özlerım
şuan hernekadar gelmem desemde dogum izni bitiminde tekrar solugu burda alabılırım:)
MAŞALLAH SUBANALLAH takip ede ede nası size özendiysem bi ara herkes moral veriyor zamanı gelince olur sabırlı olalım inanalım özellikle esranın göreceksiniz bak oda hamile kalacak buda hamile olacak diye diye dediğinin olduğunu görmek çok güzel bende pasif takipçiniz olarak nası etkilendiysem bende 8 haftalık hamileyim özellikle eda için çok sevinmiştim bebeklerine burada bi misafirlik macereasını anlatmıştı kocası diğer odada çocuk isityoruz olmuyor eda diyer odada henzü düşünmüyoruz demelri sanırım bu topik 1 sene sonra acayip canlanacak hadi kızlar kioları verelim ince belli ananeler olalımlar başlıycak hepimize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Saol ablacım iyileşti cok şükürselam fıstıklarr.............
Allah damatlığını da göstersin sinemim..çabucak iyileşsin inşallah
ne tatlı bi durum değil mi..canım beniiimmm...sağlıkla kolayca kucağına al inşallah..kucakta sevmesi daha tatlı
hayırlı olsun canım.Allah sağlık versin, tamamına erdirsin inşallah..
Sa
Saol ablacım iyileşti cok şükür
Aminn inşallah rabbim o günlerinide gösterir
Cocuk sevgisini yasadıktan sonra bi bebiş daha ister olduk hayırlısı inşsllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?