zaten neslihancım kilo vermeden bebiş düşünemem.sen böyle dedıgıme bakma 1 sene sonra bebiş düşünüyorum.
dukan yapanları gordukce fenalık gecırıyorum .bu ayı bı atlatım ödemlerı atım hayırlısıyla eylul ıtıbarıyle baslıcam dukana .
en azından atak yapsam yeter 7 lı rakamı gormem ıcın.
atak donemı tarıflerıne bakmam lazım çeşitlendırırsem devamını getırırım bu dıyetın :)
aralık 19 da 68 oluyomusum oh ne guzel 70 olsam gene yeter bana :)
kurban bayramında napıcaz neslııcım cok dıkkat etmemız lazım .
anladım canım,hem siz daha yenisiniz biraz evliliğin tadını çıkarın,bu süredede kilolarını verirsin
valla sinemcim diyeti çeşitlendirince yapılması daha kolay oluyo,bide sen evdesin değişik terifler deneyebilirsin aslında
ben dün gece 2 kaşık krepten 3 koca krep yaptım,içinede maydonoz ve peynir,valla ye ye bitmedi,üstelik kalan 1 kaşıklada helva yaptım hem tatlı isteğimi giderdi hemde wc sorunumu çözdü
bide böyle kg verenleri gördükçe daha çok motive oluyorum
yeşilçay içemeyenler özellikle denesin)
2 yemek kaşığı hibiscus (nar çiçeği),
1 yemek kaşığı dolusu yeşilçay,
bir iki tane kuşburnu ile birlikte cezvede demlenir.
Cam bir sürahi soğuk 1 litre su ile doldurulur ve içine bir adet çubuk tarçın, bir iki dilim limon -kabuğu ile birlikte- atılır. Cezvede demlenirken ılıyan çay sürahiye eklenip dolaba kaldırılır. buz gibi soğuduktan sonra içmeye doyum olmuyor. isteyen tatlandırıcı da ekleyebilir. ben gerek duymadım. tam bir ödem attırıcı duraklama kırıcı!
Not: Taze zencefil dilimi de çok yakışıyor. İşte evde sevdiğiniz çaylardan ne varsa kendinize göre ayarlayın. (alintidir)
sinemcim yukarıda verdiğim tarifi yaptım dün akşam,hatta gelirken işyerinede getirdim şu anda içiyorum,tadı bence gayet güzel,ödem attırıcı özelliği varmış,denemek istersen aklında bulunsun canım
bak 6 ay geçmiş uzun bı zaman .sen dukanda tarıfler falan yapıyosun ben ugrasamıyorum hiç .sureklı aynı seyı yıyıncede bıkıyorum :)
gecen sene yılbasında kı kırmızıları hatırla ben hala gıyınemedım
bu sene gıyınırım inş. :):):)
canımcım 100 gun uçar gıder hemencecik oyuzden gözümüzde buyutmemek lazım .bu sefer basarıcaz kuzumm.aslında takımda yarısmaya gerek yok neslicim maksat motıve olmak bu sayfcadada gayet guzel motıve oluruz, öbur turlu sadece cuma gunu bıldırım yapmaya gelıyo takımdakıler .okudum 1. takımın gecmısını cunku . boylesı daha guzel. ben yarısma moduna gırınce stresten daha cok yıyorum.tabı bu benım düşüncem bidenem
arkadaslarında varsa ozaman bısı dıyemme canım. hem degısıklık olur kafa dagıtırsın iş sonrası.ama neslıcım sen enınde sonunda evıne alıcaksın bı kosubandı bakda gör
yaparsın yaparsın hemde ne guzelını yaparsın .vallahı ben sımdıden neler yapıcagımı tasarladım.benım bıldıgım esrada yapar bu planları :)
allah hayırlısıyla nasıp etsınde kosu bandına yer buluruz :)
hayallerımde hep erkek bebek var benım :)
hayallerımın prensıne kavusucakmııyım acaba :)
Esram cevap vermeyi unutmusum canim,
ilk durak kayseri 3 gün orda durucaz cumartesi akraba dügünümüz var sagdiclari olucaz. Pazar sabahi 1 günlügüne nevsehire gecicez, ordan sonra Antalyaaaa olcak asil tatil orda baslicakHaftaya salidan itibaren ordayiz insallah.
En sonda ISTANBULLLLLLL insallah
Hehh 64 olabiler cok abarti degil hadi o kadarcik izin olsun kendime
Esram valla yaniyomus oralar bende duydum, bizimkiler; annemler dayimlar falan denize kaçtilar serinlemeye ne güzel dedim bi özendim sorma gitsin.. Gidin sizde plaja serinleyin azcik
EsraKorkarim hamile kalip dogurduktan sonrada hala buralarda olcaz, 1inci takimdan hic emekli olamicaz gibi geliyor bana
sinemde mi yeni evli nedir nerdendir kimlerdendir
tanisalim kaynasalim canim cok iyi olur, takima yeni bi ruh gerekiyor yeni kisiler yeni motivasyonlar gerekiyor
Neslim benim annem babam yanimda olsada özlüyorum oralarimemleket baskaymis megersem; bilemiyo insan elindekinin degerini
--
Canlarim sizi çooook öpüyorum, geri döndügümde de sizi böyle görmek isterim, kendinize dikkat edin, saglikli beslenin emi
Hadi Allah'a emanet olun görüsmek üzere kizlar
aaaaaaaaayok öyle umutsuzluğa kapılmak
1 ayda 25 çok ama bence sen rahat 8-10 verirsin,zaten bu kiloda son zamanlarda aldığın kilo çabuk gider
boğazını tutup bide sporla destekleyince gitmeyecek kilo yok,ee sendede bu var zaten,takır tıkır gidecek bak gör
dukan oldum olası hep gözümü korkuttu benım nıyeyse ozlemcım yaa
sankı boyle cesit cesit yiycekler işte sınırsız proteınler etler falan veremem yada bıkac kılo versem kıtlenır kalırım gibi gelıyo
bide aşırı düşkün degılım proteıne,meyve sebze daha cok sevıyorum elma diyetını yapabılmemde ondan aslında ama bellı bı noktaya gelınce bıde bunu denıycemm..bakalımm bi o kaldı denenmeyen:)
Anne Kaz | Adım Adım Dukan diyeti testi
burdan siteye yönlendiriyo esracım,sitede yabancı ama ilk açtığın yerde nereye ne yazman gerektiğini yazıyo,ben yaptıysam sen rahat yaparsın
yanlız isim kısmını küçük hafrle ve birleşik yaz yoksa error veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?