Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

zaten neslihancım kilo vermeden bebiş düşünemem.sen böyle dedıgıme bakma 1 sene sonra bebiş düşünüyorum.
dukan yapanları gordukce fenalık gecırıyorum .bu ayı bı atlatım ödemlerı atım hayırlısıyla eylul ıtıbarıyle baslıcam dukana .
en azından atak yapsam yeter 7 lı rakamı gormem ıcın.

atak donemı tarıflerıne bakmam lazım çeşitlendırırsem devamını getırırım bu dıyetın :)
aralık 19 da 68 oluyomusum oh ne guzel 70 olsam gene yeter bana :)
kurban bayramında napıcaz neslııcım cok dıkkat etmemız lazım .

anladım canım,hem siz daha yenisiniz biraz evliliğin tadını çıkarın,bu süredede kilolarını verirsin

valla sinemcim diyeti çeşitlendirince yapılması daha kolay oluyo,bide sen evdesin değişik terifler deneyebilirsin aslında
ben dün gece 2 kaşık krepten 3 koca krep yaptım,içinede maydonoz ve peynir,valla ye ye bitmedi,üstelik kalan 1 kaşıklada helva yaptım hem tatlı isteğimi giderdi hemde wc sorunumu çözdü

bide böyle kg verenleri gördükçe daha çok motive oluyorum

tadını cıkarıyoruz ama neslıcım evde bazen konusmadan bos bos oturunca dıyorumkı bı ses lazım bu eve :):) arada aman ne yapıcam bebegı kısıtlıcak benı dıyorum :)

uf ne guzel sne ugrasabılıyosun,hemde gece yapmıssın bravo.benı kımse yerımden kaldıramaz gece gece ben üşengeçim o konuda.ama kalk evi temızle de heryerı bastan sona yaparım :) yemek yapmayı sevmıyorum yada cesıtlendıremıyorum dıye sanırım,mutfak işini sevmıyorum :)
yok neslıcım atak ta olsa yapıcam 5 gün falan tartının oynamasını gormek harıka bısı :) dukan yaparken . 15 eylule 1 ay var 6 kg versem 79 olucam kısmetse buda benı cook motıve edıcek .
bırbırımıze destek olalımm da gıtsın su kılolar,yarın calısıyomusun canım

bu arada burda saati yanlış yazıyoo he:)neyse ben kaçtımm kızlar az kaçamaklı boll sporlu bi haftasonumuz olsunn
pazarteiye kadar esen kalınnn:))

selam millet kaçamak yapmıyorsunuz inşallah ben yapmadm çok şükür.ben kondüsyon bisikleti alacam kullanan varmı alayımmı almayayımmı karar vermedim .daha önce koşu bantım vardı ama 4-5 kullandım daha sonra yer kapladığı için sattım inşallah bunu kullanırım

slm kızlar kımseler yok
bu sabah tartıldım 84.8 cıktım aslında bişide yemedım ama dune gore 100 gr vermısım. cabucak gıtsın ıstıyorum kılolar :) telaşım oyuzden :)
ılk hedefim 80 ıns ay sonuna kadar . snrası kolay.
allahım bize güç kuvvet irade ver lütfeenn kurtulmak ıstıyoruz bu kılolardan:18::18:

dukana baslıcam yaw en enazından ay sonuna kadar 7 li rakamı gorurum.
neslimm nerdesın bırlıkte el ele verelım dukanın hakkından ancak senın destegınle gelirim.

slm yafrular. nasılsınız bakalım? osledım sızı. valla her gun gırcem artık. dıyetler nası gıdıo?
Elifim hamile misin sen oyl okudum sankı cccccccccccccccccccccoooooooooooooooooook sevındım. maşallah. hadı bakalım hayırlısı ıle al bebısını kucagına :) aşılama yaptırmıstın dımı cnm?

hepınızı osledım. öpüyorum

güzelim bu tarif iyi oldu. klimanın altında soğuktan donmadıkça ben çay içemiyorum acaip sıcak... birde bunu deneyelim...

ah ahhhhhh diyet yaparak geçirilen 100 gün bana ömür gibi diyet yapmadan geçirdiğim 100 gün sanki dün gibi :))) ayrıca sinem hoşgeldin güzelim özledik seni... bende yarış olunca sıkıyorum sıkıyorum kilo veremeyince de bunalıma giriyorum şimdi hiç diyet yapmadan devam ama sağlıklı olmasına az olmasına özen gösteriyorum. kilo vermekte yok almakta... bakalım 1 hafta daha böyle sürdüreceğim sonrasında asılacağım. ya burası öyle sıcakki yemin ederim diyet filan bir kenara bırakıyorum zaten yemekte yenmiyor. inşallah burda yarış yapacak dereceye kadar motive ederiz birbirimizi...

arkadaslarında varsa ozaman bısı dıyemme canım. hem degısıklık olur kafa dagıtırsın iş sonrası.ama neslıcım sen enınde sonunda evıne alıcaksın bı kosubandı bakda gör

aslında ben evin bir köşesinde duruyor diye pes edip satmıştım koşu bandımı ama yanlış yapmışım süs bile dursa en azından haftanın 1 günü üstünde geçiyordu tatillerim bende tekrar almayı düşünüyorum yada bisikletmi alsam :26:

inşallah güzelim...

oyyy buraya geliyorsun ha antalya yanıyor yanlız bilgin olsun birşey olursa yardımcı olurum güzelim bana msj at yeter...

emekliliği görebilecekmiyiz acaba???

ben karatayda çok fazla sorun yaşadım. karbonhidrat almamaktan acaba dukana girişsem mi??? neslicim önce bir kitabı alıp okuyayım mı nasıl başlasam belki kitapta benim sorunumdan filan bahseder ???

püfff benimde tek peynirle aram var yinede denesemmi acaba

günaydın kızlarrr.
ıyı bır hafta geçırmenız diliyorum.bol eksili bir hafta olur inş. hepımız ıcın
bugune 84kg ile baslamıs bulunuyorum inş.cumaya kadar 82 görürüm,görücem :):)

edacım merhaba hoşbuldum :),sende hoş geldin .göremedık nezamandır senı :) sanırım suan senınle aynı kılodayım ,el ele verelim 7li rakamları gorelım en kısa zamanda ne dersin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…