Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

gunaydın hatunlarr

gulnıhal abla ben sana 68lerı gorursun mu demıstım bu hafta için
sankı haftaya şu kadar olursun gibi bişey demıstım,hernekadar hatırlamasamda çizelgeye bakınca evet olmuşş dedım:)

dün benım dogumgünümdü bana yapılacak süprizden hernekadar haberdar olsamda yinede bilmiyorum ayagına yattım:)
biz volkanla dısarı cıktık biraz dolandık sınemaya gittik falan,o arada benım aılem volkanın ailesı bize geldi,hazırlanmışlar evi süslemişler yiycekler içecekler gırla..:)
tabi dün dagıtabıldıgım kadarını dagıttım ama yınede ev dolu
bide dün dışarıdayken regl oldum sancılar içinde dolandım dışarıda,evde organızasyon olmasaydı gidip yaTACAK durumdaydım
bugünde cok ıyı degılım..
bide üstümde bi gerginlik var biri bişey dese çatacak durumdayım,volkanlada tartışıyoruz sebeplı sebepsiz..
bu hafta bi an önce biter umarım
ama yınede güzel bişey hatırlanmak deger görmek..

iyi ki doğdun esraaaaa....iyi ki doğdun esraaaa.....mutlu yıllar sanaaaaaadoğum günün kutlu olsun canım..sevdiklerinle birlikte uzun yıllar geçir inşallah.......
evet çarşambaya 68i görürsün demiştin..haklıymışsın.ama içtiğimin tadı çok fena

günaydın kızçeler,ıyı haftalar bol eksili günler diliyorum

sonunda 7lı rakamı gordum :)
1 ekım dıyodum hedefe ama sanırım bu hafta ulasırım :)
suankı kılom 79.4 gerıye kaldı 9 kılo snrasında hedefımı 68 e çekıcem kısmetse ,
hepınızı cok öpuyorum

Günaydin kizlar

Selam canim; Hakkinizda hayirlisi neyse öyle olsun insallah gönlüne göre olur

ay ne güzel zayiflamanin verdigi mutlulugu hic biseye degismem

günaydin sinemcim, tebrik ederim yaaaaa, her seferinde geliyosun ve ekside oluyosun masallah

Esracim dogum günün kutlu olsun canimmm, nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber
Bi sonraki dogum gününe 60 kiloluk sadece göbegi olan bi hamile olursun insallah

--------

Kizlar bogazim büyüdü iyice :26:
haftasonu bol patlamis misir, bol cekirdek,cips ve dondurma kaçamagim oldu :26:
Haftaya spora baslicam insallah :26: kilo almak istemiyorum

bende eğer ipin ucunu bırakırsam 5 ayda bir oluyorum eşim beni çıldırtmak için bir yarışta sanki dün gece eşim çok kilo aldın filan dedi bende 1-2 haftadır ona inat nasılsa doktora gitmiyorsun çocuk doğurmayacaksam zayıflamanın ne anlamı var yiyeceğim herşeyi dediydim. sabah bir tartılayım dedim. ben almış başımı gitmişim de haberim yok o rakam hala gözlerimin önünde ne oldu nasıl oldu diye sabahtan beri doldurup boşaltıyorum

başlayamadım dukana kısmetse çarşamba günü başlıyorum... goji berry ve yulaf kepeğimde gelmiş. bu meyve benim dişimin kavuğuna yetmedi ama idare edeceğim

Edacim kimseye inat bisey yapma, kendi sagligini düsün, psikolojik olarak etkileniyor insan, kendine azcik dikkat ettimi hemen güven geliyor içimize, bu mutlulugu yasamak icin kimsenin inadina ihtiyacin yok..

başlayamadım dukana kısmetse çarşamba günü başlıyorum... goji berry ve yulaf kepeğimde gelmiş. bu meyve benim dişimin kavuğuna yetmedi ama idare edeceğim

Olsun basta azcik zorlanirsin sonra alisirsin, muhakkak basla bu carsamba

çiğdemcim sende spora basla bence,tartı cok nankör cunku,almamıssın gıbı duruyo sonra abı bakıyosun 2 3 kılo bırden artıda gösterıyo,hazır almamıssın bence hıc durma basla canım

çok saol ablacımm nıce güzel yıllara hep bırlıkte ınsallahh
valla müneccim gibinn kızım hee:)
ozaman sen onumuzdekı hafta ptesiye hhmmmmm 67,8 olucann:)kehanetımmm:)

sınemımmm valla gurur duyuyorum canım senınlee maşallah maşallahhh
hiçbir şekılde bu azımden ödün verme vallahı çıtırın önde gidenı olacaksın:)bende arkadan geleni kıtır:)

günaydın çidomm çok tesekkur ederım tatlımmm
benım 60 kılo olmam,bir filin agaca cıkması kadar zor heralde:)ama 70te anlaşalım:)
70lik göbüşlüü olayımm:)
sen kılo almazsın asanda güzel frenlıyosun bunyenı,dur demen gereken yeri güzel kesitriyosun

günaydın edacımm eşe ınatla kılo verılmıyo defalarca denedım dahada cok aldım hepp
sendede bıraz bıkkınlık var sende oyuzden baslayamıyosun aynı durumdayızzz
cunku bı koltukta 5 karpuzz
bi yandan eş,bı yandan iş,bi yandan kpss sen bıde cocuk ıstıyosun
ee ınsanızz yanı,bu sıkıntının geçici oldugunu düşün
bende reglm bıtınce baslıycamm bu arada yanı bu haftada dıyet modunda degılım arkadişler

mutlu yıllar güzelim... nice sağlıklı mutlu huzurlu günlerine inşallah

kızz ben yanlış yazdım galiba ben eşime inat fazla yemeye başladım nasılsa doktora gitmeyeceksin dedim ona. doktorda bana kilo vermen lazım dedi ya söyledim eşime de... ben kilo aldıkça oda ne oluyor filan dedi nasılsa çocukta yapmayacaksam ne bulursam yerim dedim... peehhh öylede oldu... dün nerdeyse ağzım boş durmadı noluyorum yaa dedim gittim uyudum hatta yememek için... yedikçe içerden birşeyler tetikliyor geçen hafta kuzenimde gelmişti ama fazla kaçırmak lafını bırakta herhalde 1 ayda alacağım kaloriyi 1 haftada aldım

çarşambaya kadar da ısınma turları yapayım bari yulaf kepeğimle

evet çok fazla konu var aklıma takılan tabi en çok takılanda kocam geçici diyorum diyorumda anca ağzım söylüyor bunu... bıkkınlık neki ben bıkkınlığa yüksek lisans yaptırdım şimdi doktorasını alacak

çiğdemcim sende spora basla bence,tartı cok nankör cunku,almamıssın gıbı duruyo sonra abı bakıyosun 2 3 kılo bırden artıda gösterıyo,hazır almamıssın bence hıc durma basla canım

sinem baslicam canimda abonmanligim haftaya basliyor anca o yüzden beklemedeyim yoksa ben coktaaan gitmistim spora

haklisin almiyo almiyo gösteriyo sonra birden geliyo kilolar ama asla geçen seneki halim gibi olmicam! bu sabah 64'tüm! maksimum bu kiloda kalmam lazim :18:

esram bazende gözüm dönmüs gibi yiyorum canim ya herzaman frenkleyemiyorum kendimi :26:
ama varya Allahtan calisiyorum evde olsam ye iç yat yaparim heralde

70'te anlasalim kuzum zaten boyun uzun incecik durursun o kiloylada sen

ben yanlis anladim edacim sorun degil canim..

keske azcik esinde destek olsa, o oyle soyledikce inadina yiyesin geliyor biliyorum ama yapma!
Sadece ve sadece kendin için basla bi yerden, devami gelcektir kaybettigin kiloyu gördükçe :26:

sabah o tartıyı gördükten sonra düşündüm zaten dukan yaparsam daha iyi bir cevap olurmu ki eh evin içinde herşey yasak olacak bana

yaa ne olurdu benimde inadım vereceğim bu kiloyu herkes görecek şeklinde olsaydı

ahh edacım o direnci göstermek her yiğidin harcı değil maalesef..bak ben de sürünüyorum.iki ileri bir geri.ama bu işler böyle be gülüm.vazgeçmek yok.....

şu yeni başladığım içeceği tavsiye ederim.tadı öyle berbat ki.insan kendine acıyor..bişey yemeyeyim de şu rezil şeyi içmekten kurtulayım diyor

Son düzenleme:
ahh edacım o direnci göstermek her yiğidin harcı değil maalesef..bak ben de sürünüyorum.iki ileri bir geri.ama bu işler böyle be gülüm.vazgeçmek yok.....

bazen öyle tuhaf hissediyorsun ki istediğin hırslanmakta değil vazgeçmekte değil... 2 ileri 1 geri be değil be ablam ben baya baya ilerlemişim

şu yeni başladığım içeceği tavsiye ederim.tadı öyle berbat ki.insan kendine acıyor..bişey yemeyeyim de şu rezil şeyi içmekten kurtulayım diyor

versene abla tarifini... yoksa şu bitkisel yağı kullanan kızın içtiği çay mı???

81 kilo ile başladım geçen hafta şuan 79 küsürüm kilo bildirimimi buradandayapacagım neyse çayın tarifini veriyorum ; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim .

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/465876-sodali-form-cayi-zayiflama-kuru.html

yağları henüz çıkıp alamadım eda.ama çarşambadan beri hergün bunu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…