Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

dukan kesinlikle iyi sonuç verecektir sana, azcik irade, sabir ve azimle yaparsin sen basarirsin edacim!

dukan kesinlikle iyi sonuç verecektir sana, azcik irade, sabir ve azimle yaparsin sen basarirsin edacim!

yapmam lazım güzelim bunu da denemedim diyemem alışmaya çalışıyorum ama bu goji berry meyvesi beni hiç motive etmiyor sanırım peynir ve yoğurda saldırıcam

daha fazla geciktirmemeye karar verdim 7 gün atakım var nede olsa bayram yakın bari atak evresini geçeyim. bayramda eşimin ailesine köye gideceğiz peynir yoğurt yumurta bulmam kolay olacak yanlız yoğurt yağsız olmayacak sütte aynen eh ikna edebilirsem yağını çıkarmanın tek yolu (tabi aletsiz:) sütü çiğken bekletip yağını almak bunu yapabilirim sanırsam.

yani yarın dukaaaan günümmm tarifleri aldım yarın krep yapacağım işe getireceğim öğleden sonra açlıktan ölme ihtimalime karşı :) kahvaltıda yumurta yiyeceğim. öğleye ne yesem yaaa :26:

günaydın kızlar,

dün akşamı dukana motive olayım evdeki son yemek istediklerimi de yiyerek geçirdim. 3 uzun sosis 1 haşlanmış patates ve yoğurt yedim. patatesi canım çekti sos bitsin dedim :) eşim kenan imirzalıoğlunu acaip kıskanıyor delirtecek beni her pazartesi akşamı bir yol bulup izletmiyor karadayıyı bu seferde bir mazeret buldu dışarı çıkardı hadi çıkmışken filme girelim dedi bende unutmuşum bileti aldıktan sonra söyledi karadayı olduğunu orda da mısır yedim

diyeti de uzun uzun anlattım canım kocama sabaha beni süprizle kaldırdı. kahvaltı hazırlamış. 2 yk tereyağını eritiyordu uyandığımda yumurtayı çırpmış bir tarafta da pastırma... tabi sinirle bu neee dedim. et yumurta serbest değilmiydi dedi şirin şirin... sabah kavgamız böyle başladı. birbirimize girdik sonunda yedirdi yağını kendi yemiş bana hiç 1 dilimde pastırma yedim içim dışım yanıyor. ben sabah haşlanmış 2 yumurta peynir geniş bir kahvaltı düşünürken avuç içi kadar yumurta ve 1 pastırma yiyebildim. açlık sinyalleri vermiyorum ama bekliyorum sanırım dukana yarın başlayacağım ama bugünde prosedüre uyacağım. çünkü o sinirle kendime krep yaptım yedirmedi bende içine peynir koyup işe getirdim. öğle yemeğim olacak...

yumurta yapışır diye 2 yk tereyağı koyan kocam peçeteyle zeytinyağını sürdüğüm tavada krebi pişirmemi baya hayretle izledi :)))

çayımı da yaptım. inşallah işe yarar... gülnihal ablam şu senin yaptığın çay sodalı yeşil çaylı

çayımı da yaptım. inşallah işe yarar... gülnihal ablam şu senin yaptığın çay sodalı yeşil çaylı

inşallah işe yarar eda..sabah 400 gr daha eksideydim.68.300
selam millet..diyete tam adapte değilim ama olabildiğince yapmaya çalışıyorum.bugün yarın regl olcam.buna rağmen ekside olmak güzel..

akşam olunca en büyük derdim açlık krizleriydi.daha önce kullandığım bir markanın krom hapını aldım.şak diye kestiartıkın gece yemek yok çok şükür..eksilerde bunun da katkısı var

haftaya çarşambaya 67 yi görürsem kilo veriyor olduğuma inanıcam

Hepbera elma krom hapı zayıflama hapı değilmi sağlıksız değilmi nekadradır kulanıyorsun bu hapı tavsiye ediyormusun iştahnı kesiyor anladığım kadarıyla zaten bend eiştahım yüüzndne hep bozuyorum dietlerimi

haftaya çarşambaya 67 yi görürsem kilo veriyor olduğuma inanıcam

inşallah ablacım...

akşam olunca en büyük derdim açlık krizleriydi.daha önce kullandığım bir markanın krom hapını aldım.şak diye kestiartıkın gece yemek yok çok şükür..eksilerde bunun da katkısı var

valla bende öğlen açlıktan öleceğim diye gözüm korkuyordu ama yulaf kepeğinden sabah krep yaptım 2 tane içine peynir sardım getirdim. 1 tanesini yedim. tabi biraz açlıkla yedim. doymam diye telaş yapıp bir kasede yoğurt koydum içine de 1 tatlandırıcı attım. kaseyi yarıladım ama sanırım kesti beni. daha saat erken 3-4 gibi yoğurdun kalanını ve kalan 1 krebimi yemeyi planlıyorum.

inşallah işe yarar eda..sabah 400 gr daha eksideydim.68.300
selam millet..diyete tam adapte değilim ama olabildiğince yapmaya çalışıyorum.bugün yarın regl olcam.buna rağmen ekside olmak güzel..

abla sabahtan beri 10 dk yerimde oturuyorum geri kalan kısmı wc de takılıyorum dünde kırmızı reishi mantarlı bir çay içtiydim. iş yerinden eve yarım saatte gidiyoruz zor tuttum kendimi bugün ne olacak sonum bilemiyorum tartıya hiç çıkasım yok o rakamı gördüm ya 7 günlük atak sürem dolana kadar tartı yok bana

dün evde sıkılaştırıcı bir jel aldıydım onu buldum. onu sürdüm. sonra masaj aletiyle karnıma masaj yaptım. 20 dk yürüyüş yaptım. selülit kremlerimi sürdüm elim kolum koptu bunlarla uğraşmaktan nasıl oldu kilo aldım anlamadım yaa öyle kendi yağımda kavruluyordum sabah giyecek bulamadım ohhh kilo almıyorum diye açıldıkça açılmışım ben adapte olmak zorundayım artık

bendeki ilacın kromu var ama elması yokiştah kessin diye içmiyorum canım.bende insülin direnci var.dr ların verdiği ilaç çok halsiz bırakıyor.ama bu hem halsizlik yapmıyor hem de sanırım insülini dengeliyor..

evet wc ye çok çıkarıyor..vazgeçme eda..bu hızla devam edersen istediğini elde edersin inşallah canım

ayyy ablacım insülin direncine yarayan birşey mi var nerden aldın abla tam adı ne bende alayım yaaa...

ablacım akşam yürüyüş yapmak istiyorum ama işten evin yakınlarına gidene kadar ölecek duruma geliyorum. bu wc faktörü çok zorluyor yaaaaa devam ediyorum ama çıkışımıza 1-2 saat kala tek damla birşey içmeyeceğim

slm kızlar

kaç gündür yazamadım,umarım keyifler yerindedir geçmişi okudum geldim ama alıntı yapamadımm:26::26:

biraz geç oldu ama esracımm sağlıkla,mutlulukla aşkla dolu nice güzel yıllara canımhayallerinin gerçekleşeceği bi yıl olur inş.
.......................

sinemcimm seninde çizelgeni görünce nasıl sevindim anlatamaminş.bidaha 80 li rakamları rüyanda bile görmezsin

......................

çiğdemimm eminim spora başlayınca herşey daha güzel olucak,kesinlikle çalışıyo olmak büyük nimet,bende evde olsam zor yaparım diyeti
...........................

özlemcimm ohh ne güzel tekrar 71 lerdesin,off çok az kaldı kurtulmaya,bakalım ilk kim görecek 69 u:18::18:

...................

gülnihal ablam krom etkisini hemen göstermiş,zaten akşam yemeği kestinmi kilolarda tıkır tıkır gitmeye başlıyo,devamı gelir inşş

................

edacımm dukanın hayırlı olsun canım,inş.senden benim gibi güzel sonuçlar alırsın,sana tavsiyem diyetini çeşitlendir,tek tip beslenme yoksa çabuk bıkarsın,nette dukan diyeti tariflerim diye bi sayfa var,ben baştan sona 2 kere okumuşumdur,hem çok güzel bilgiler var hemde şahane tarifler var,bol bol yap,dukanda biraz kendine zaman ayırman gerekiyo,yemeğini ekmeğini akşamdan hazırlarsan ertesi gün çok rahat edersin

Son düzenleme:
hanımlar günaydın diet yapmadığım için yazmıyorum ama sizi takip etmekten vazgeçmiyorum heppeba sen neymişsin beee MAŞALLAH ama san hayranlığın eşinin onaylamamsına rağmen kapanmanla başlamıştım :)

günaydım millet dükkanı ben açtım.kızımın okul işlerini hallettim çok şükür istediğim okula verdim bu koşuşturmaca bana yaradı ve aylar sonra tekrar 71 kilo oldum çok mutluyum aynada kendimi seyrediyorum ne kadar zayıfladığımı aynada görmek beni motive ediyor.

çok geçmşi okuyamadım nesli hadi bakalım ,ilk kim 69 ları görecek ikimiz aynı anda görürüz inşallah.

Gülnihal ablacım şu çayı bende deneyim çayı sıcakmı içmemiz gerekiyor.tekrar diyete motive olmana sevindim eksileri görünce motive oluyor insan nesliyle peşindeyiz seni yakalarız inşallah

Gülnihal ablacım şu çayı bende deneyim çayı sıcakmı içmemiz gerekiyor.tekrar diyete motive olmana sevindim eksileri görünce motive oluyor insan nesliyle peşindeyiz seni yakalarız inşallah

güzelim çayı ben sıcak içtim zaten sürahide gitgide soğuyor son bardağı içemedim soğuktu oda midemi bulandırdı. birde çok çalıştırdı yoruldum wc ye gitmekten hatta son 2 bardağımı içmeden bardağımı iyice iç dış sıcak sudan geçirdim öyle koydum çayı bir nebzede olsa ılıklaştı

benim göremeyeceğim kesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…