yağları henüz çıkıp alamadım eda.ama çarşambadan beri hergün bunu içiyorum
sabah o tartıyı gördükten sonra düşündüm zaten dukan yaparsam daha iyi bir cevap olurmu ki eh evin içinde herşey yasak olacak bana
yaa ne olurdu benimde inadım vereceğim bu kiloyu herkes görecek şeklinde olsaydı
dukan kesinlikle iyi sonuç verecektir sana, azcik irade, sabir ve azimle yaparsin sen basarirsin edacim!
çayımı da yaptım. inşallah işe yarar... gülnihal ablam şu senin yaptığın çay sodalı yeşil çaylı
haftaya çarşambaya 67 yi görürsem kilo veriyor olduğuma inanıcam
akşam olunca en büyük derdim açlık krizleriydi.daha önce kullandığım bir markanın krom hapını aldım.şak diye kestiartıkın gece yemek yok çok şükür..eksilerde bunun da katkısı var
inşallah işe yarar eda..sabah 400 gr daha eksideydim.68.300
selam millet..diyete tam adapte değilim ama olabildiğince yapmaya çalışıyorum.bugün yarın regl olcam.buna rağmen ekside olmak güzel..
Hepbera elma krom hapı zayıflama hapı değilmi sağlıksız değilmi nekadradır kulanıyorsun bu hapı tavsiye ediyormusun iştahnı kesiyor anladığım kadarıyla zaten bend eiştahım yüüzndne hep bozuyorum dietlerimi
inşallah ablacım...
valla bende öğlen açlıktan öleceğim diye gözüm korkuyordu ama yulaf kepeğinden sabah krep yaptım 2 tane içine peynir sardım getirdim. 1 tanesini yedim. tabi biraz açlıkla yedim. doymam diye telaş yapıp bir kasede yoğurt koydum içine de 1 tatlandırıcı attım. kaseyi yarıladım ama sanırım kesti beni. daha saat erken 3-4 gibi yoğurdun kalanını ve kalan 1 krebimi yemeyi planlıyorum.
abla sabahtan beri 10 dk yerimde oturuyorum geri kalan kısmı wc de takılıyorumdünde kırmızı reishi mantarlı bir çay içtiydim. iş yerinden eve yarım saatte gidiyoruz zor tuttum kendimi bugün ne olacak sonum bilemiyorum tartıya hiç çıkasım yok o rakamı gördüm ya 7 günlük atak sürem dolana kadar tartı yok bana
dün evde sıkılaştırıcı bir jel aldıydım onu buldum. onu sürdüm. sonra masaj aletiyle karnıma masaj yaptım. 20 dk yürüyüş yaptım. selülit kremlerimi sürdüm elim kolum koptu bunlarla uğraşmaktan nasıl oldu kilo aldım anlamadım yaa öyle kendi yağımda kavruluyordumsabah giyecek bulamadım ohhh kilo almıyorum diye açıldıkça açılmışım ben adapte olmak zorundayım artık
bendeki ilacın kromu var ama elması yokiştah kessin diye içmiyorum canım.bende insülin direnci var.dr ların verdiği ilaç çok halsiz bırakıyor.ama bu hem halsizlik yapmıyor hem de sanırım insülini dengeliyor..
evet wc ye çok çıkarıyor..vazgeçme eda..bu hızla devam edersen istediğini elde edersin inşallah canım
Gülnihal ablacım şu çayı bende deneyim çayı sıcakmı içmemiz gerekiyor.tekrar diyete motive olmana sevindim eksileri görünce motive oluyor insan nesliyle peşindeyiz seni yakalarız inşallah
günaydım millet dükkanı ben açtım.kızımın okul işlerini hallettim çok şükür istediğim okula verdim bu koşuşturmaca bana yaradı ve aylar sonra tekrar 71 kilo oldum çok mutluyum aynada kendimi seyrediyorum ne kadar zayıfladığımı aynada görmek beni motive ediyor.
çok geçmşi okuyamadım nesli hadi bakalım ,ilk kim 69 ları görecek ikimiz aynı anda görürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?