Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydın kızlar........
edaa bu site çok güzelmiş..ama galiba yarın paralı olacak..harika bir planlama yaptı bana..14 ocakta 55 kiloyum eğer uyarsam..ne hoş:)
kedicik geçmiş olsun..tam grip zamanıydı..boşa götürmemişsin:)
esra bi senle ben kaldık motive olamayan..
Neslihan her erkek sever ama bunu ifade edebileni azdır.eşin bu konuda duayen maşallah..nice yıllara canım

İlkay'ın Dukan Lezzetleri: Adım Adım Kara Kek Tarifi

edacımm ilkayın kara keki ni dene mutlaka canım,kesinlikle normal kekten bi farkı yok

gülnihal ablam çok teşekkür ederim,evet kocam türünün son örneklerindendir

çiğdemimm bağışıklığınmı zayıfladı acaba,çok sık hasta olmaya başladın canım,dikkat et kendineee

esraaaa hanımmmm kaç kilosunnn huhuuuuuuu

eveeettt..niye kilo veremiyorum gördüm(öğle yemeğiyle hedef kalorimi bitirmişim.yazınca gördüm..akşama kadar 1800ü geçiyorum demek ki...oysa bana ne kadar az geliyordu:))

yaaaa bana kılo sormayınnn yaaa
tartılmıyoruym bılmıyorum,ama 90üstü tahmın edıyorum ve bıraz kılo verdıgımı hıssedınce tartılıp barı 89 falan oalyım dıyorum
en son 91i görmüştüm sanrım ama 10 gun falan oldu heralde
onu gordukten sonra tartılmadım ve tartılmadıkca yemeye devam edıyorummm
bırı benı durdursun
ben odaklanamıyorum bu ara,ama ıllakı bı kopuş noktam olacak
kendımı zorladıkca daha cok yıyorum oyuzden dıyet yapmıyorum
ama spor yapmaya calısıyrummm
çokkk mutsuuzuzmmmmmm

menü mü yazsak acaba..belki utanır da yemeyiz..he esra?

Son düzenleme:
çiğdemcim çok geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine ,havalar dahada soguyacak cunku

gülnihal abla o dediğin sitenın adı nedır bıde ben bakim nasıl bı plan verıcek , paralıya geçmeden göz gezdırım :)

esra bı motıve olamadı gıttı ama dedıgı gıbı bı kopuş noktası olucak ,ogunu beklıyorum sabırsızlıkla

neslicim ben de şimdi dukana geçiş yapim ıstıyorum ,yumrukmu yapmam lazım , baska bı dıyet uyguluyorum sonucta dukana gecmek ıcın nasıl bır yol ızlemem lazım , atak dönemını yapmıcam cunku ,
1+1 2+2 gıbı olan dönemdenmı baslamam lazım

paralıya 2. gün geçiyor gülüm..ilk gün beleş:))
diyetkolik diye gir

sinemcim ,başka bi diyetten dukana geçmek için ataktan başlaman lazım,ve seyiri tam yapmalısın,sonuçta sonuna kadar yapmaycağın için bence dukana hiç bulaşma,1-2 gün protein ağırlıklı beslen,sebze ve meyveyi azalt,ya ne bileyim akşamlar 6 dan sonra bişey koyma ağzına,bol bolyoğurt yee,bende dukanla birlikte bunları yapıcam,elbet vücut pes edicek

valla benım yazacagım menüyle benı burdan hatta komple kk dan atabılrısınız:)
ama ptesiye kadar kendımı motıve edıp ptesi daha farklı bi giriş yapıcam yanı umarım:)
sen ne yedın oglen ablacımm

evet gerçekten uyduğunda da işe yarıyor ben pes ettim ya yapmayı bıraktım. orda sana msj bile atıyorlar niye girmiyorsun yediklerini yazmıyorsun diye :))) benim bilgileri tamamen değiştir kendine uyarla benim üyeliğim ocakta bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam

hehehe eminim ben yediklerimi yazınca utanırsınız :)

dün sabah protein-sebze olduğu için çok yedim :)

sabah: lor peynirli yağsız 1 yumurtadan omlet + domates + salatalık

ara: 1 bardak yağsız süt

öğle: light ton balıklı salata

akşam: ızgara tavuk + ızgara ve haşlanmış sebze

1.5 lt su + 2 kupa sarmısak çayı

30 dk yürüyüş

eveeettt..niye kilo veremiyorum gördüm(öğle yemeğiyle hedef kalorimi bitirmişim.yazınca gördüm..akşama kadar 1800ü geçiyorum demek ki...oysa bana ne kadar az geliyordu:))

ablaaaaaaaaaa öğlenden mi bitirmişsin??? yoğurt yiyorsun dimiii

saol ablacim aynen bende modaya uyayim dedim aman siz dikkat edin kendinize :26:

neslim sorma bagisikligim bile zayifladi bi ben zayiflayamadim kör olmayasica

DUR ARTIK ESRA SENDE
Biz kimden motivasyon alicaz nesli aldi basini gitti verdi butun kilolarini, bi biz kaldik toparla bizi esra

saol sinemcim cok tesekkür ederim
sen simdiye kadar ne yapiyodun diyet?

hahahah de bakim ne yedin sen

---

Evden corba getirdim ben ama 2 porsiyondu yayla corbasi ictim + 1 mandalina yedim
aslinda karnim cap cup su oldu söyle karnimin suyunu emecek bisey yemek istiyo canim

Menü yazmayi kesinlikle onayliyorum belki utaniriz yerken

çok güzel görünüyor birde aspartam yerine splenda kullanayım bakalım fark edecek mi??? ben stevia diye bir tatlandırıcı buldum da oda stokta yokmuş

kızzzzzz neyi bekliyorsun ben söyliyim benim gibi tartıya bir gün çıkıp 95 i görmeyi bekliyorsun sen ondan sonra diyete asılıp her gün kendine söyleneceksin neden daha önce başlamadım diye... lütfen kopuş noktanı bekleme güzelim nerden dönersen orası kar

edacım menün güzel,ama sebze günlerinden proteinin her zaman sebzeden çok olmasına özen göster
birde yulaf kepeği göremedim ben,o olmazsa olmazımız biliyosun

aman çiğdoşum sana bişey olmasın,herşeyin başı sağlık,hem bence sen gayet fitsin

kız ben nerde verdim kilolarımı daha koskoca 6 kilom var,yapıştı gitmiyo bi türlü
çok güzel görünüyor birde aspartam yerine splenda kullanayım bakalım fark edecek mi??? ben stevia diye bir tatlandırıcı buldum da oda stokta yokmuş

evet canım kesinlikle dene derim

ben stevia kullandım ama pek memnun kalmadım açıkcası,tadı biraz acımsı geliyodu,şimdilerde takita kullanıyorum ve kesinlikle süper
özellikle süt reçelinde muhteşem,haa bu arada süt reçelini şiddetle tavsiye ederim,yok böyle bişey

benim tatlandırıcı bu edacım

aman çiğdoşum sana bişey olmasın,herşeyin başı sağlık,hem bence sen gayet fitsin

kız ben nerde verdim kilolarımı daha koskoca 6 kilom var,yapıştı gitmiyo bi türlü

Duraklama dönemindesin kuzum olcak o kadar azcik sabret ipin ucunu kaçirmadan benden bile zayif olcaksin gör bak hani bana fit diyosun ya ondan öyle dedim :)

Son düzenleme:

:)))) bağışıklığın bile zayıfladı haaa Allahta seni güldürsün güzelim çok güldüm yaa

ben varım motivasyon alacağınız 95 ten aşağı doğru inen ben 1 haftada 5 kg bundan iyi motivasyon örneği mi olur sanki dukan bize sihirli değnek mi değdirdi. karar verdim uzunca bir süreyi göğüslemeye ayrıca yağ yeme karbonhidrat yeme kalorisi diplerde gezen gıdalarla günü geçir sonuç gayet normal... bu 1 haftada 5 kg neyi anlatıyor ben hayatımda karbonhidrata yağa ne kadar dayanmışım ki bunlar gidince hemen verdim dukan yapmanıza gerek yok. yulaf kepeği alıp ekmek yerine koyun protein ağırlıklı beslenin herşeyin lightini yiyin 30 dk da günlük spor işten eve gelirken yürümek bile olur illa dukanın sert kurallarınıza girmeye gerek yok sayfamız neydi sağlıklı beslenmeydi sağlıklı beslenerek kilo alamayız zaten anca veririz çünkü normalden fazlayız kızlar bunu kabul edip artık bugün yarın öteki gün demeyip başlamak lazım. ben dukana başlamadan 2-3 gün dukana benzer yedim oluyor mu diye :)))) yılbaşına kimler fit girecek bakalım hatunlar yarış yapalım....!

yawrum benımkendıme hayrım yok bu ara yaaa:)
ama ptesi toparlanıp gelıyorum söz..
bende motıve oldum sen tek kaldın çidoo
valla ptesi yedıgını duyarsamm susmam he,kapatamazsın çenemi:)

aynen 95i beklıyorum güzelim belkıde olmuşumdur..
bendemı dukanla 1 haftada 5 atsam acep bayrama kadar yaa
sonucta ılk atılan şey su ödem vs. kılo sonrasında sıkıntı işte zorluyo..keşke ilk zamanlar gibi kilo verilebılse 1 ay sonrasındada
barı ıstıkrara yenılmeyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…