Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

dediklerini anladımda güzelim ,kilosu fazla olan kişi diyete ılk basladıgında hem çabuk gıdıyo kilolar hemde giden ilk 5 kilo vucuttakı ödem ve su oluyo, vermen gereken kılo azaldıkca da duraksamalar oluyo ,oyuzden sımdılık senın ıyı gıdıyo ,ama 83 e düştükten sonra görüceksın ne kadar yavas verıcegını ,
ben nesli gülnihal abla ,helekı çiğdemin daha az kılosu oyuzden yavas adımlarla ılerlıyo-ruz,

dukanın işe yaramaması ımkansız nesli ve özlem dıye bı arkadas vardı ve gördüğün üzere dukan zayfasında mılyonlarca kişi zayıfladı bu şekilde , bence izledıgın yol dogru karbonhıdrat cok yemıssın oyuzden de şeker yukselmesı var ,dukan senın rejımın bence ,tok hıssetmeyı saglayan en ıyı dıyet bu ,

hahah amin canim amin hepimizinde yüzünü güldürsün Rabbim

kesinlikle katiliyorum dediklerine, dukani harfiyen uygulayamayanlar bu sekilde hem saglikli beslenir hemde çakma dukan yaparlar

kim kimi silmisti face'te bilmiyorum ama ekledim seni esra

bende motiveyimmm pazartesi spora basliyorum insallah :118::118::118:
azcikta bogazimi tutsam :26: su ara cok yemeye basladim yine :26:

geçen kis gibi olmak istemiyorum ama dikkat edicem bu sene

neslıcımmmm senın o koskocaaa 6 kılonu yerımm ben:)
allahımmmmmm bu sözü banada söylett neolursunnnnnnnnnnnn:)
son 6 kılom kaldı dıyebıleyımmmmmmmmmmmmmm
böhüüü

neslıcımmmm senın o koskocaaa 6 kılonu yerımm ben:)
allahımmmmmm bu sözü banada söylett neolursunnnnnnnnnnnn:)
son 6 kılom kaldı dıyebıleyımmmmmmmmmmmmmm
böhüüü

dersin niye diyemeyesin ,pzartesı sende baslıyosun ya sağlıklı beslenmeye ,allahım sana gelıyorumm anladın sen

nasıl sılındık bız yahuuu
acep volkanmı karıstırdı desem oda bı bayanı sılmezz,erkek olsan hiç şansın yoktu ama
benım deli fişek kocam tüm erkekleri çarpıladı

diyem miyok demiyem

ayy bu kadar olur..benim için 14 ocakta 55 kilosun yazmıştı..valla bu süper oldu..teşekkür ederim eda..benim bunun karşılığında sana verebileceğim bişey yok.ama söz hem zayıflaman hem de bebiş sahibi olman için dua edicem

ablaaaaaaaaaa öğlenden mi bitirmişsin??? yoğurt yiyorsun dimiii

eee..tabi diğerlerinin yanında yoğurt ta yedim

ben..bennn...ocakta 55immm...inşallahh

dersin niye diyemeyesin ,pzartesı sende baslıyosun ya sağlıklı beslenmeye ,allahım sana gelıyorumm anladın sen

anladımm bennnn
anladıgım bişey daha varr diyet kelımesı gecıncee benım karnım acıkıyo ama yok ptesine gelmeden motıve olayımm bugun yemıyım bari bişeyyy
valla kızlar kusura bakmayın yaaa burda boyle dıyetteyken kılo verıyoken güyaaa motıve edıyoduk ama geri alıncada ınsanın yüzü tutmuyo dıyetle ılgılı motıve etmeye falan..
bırınız kalkıp dicekk önce bi kılo ver ıstıkrarını sagla sonra konuş diye aha böyle çarpacaksınız agzımın üstünee
neyse ptesiye iyi gelicem,güzel gelicem ve hatta elma işini bırakıp adam gibi gelıcemm..
ya toplasan 20 kılocuk fazlalıgım var nedır bu ınat anlamıs degılımm:)git işte yaa git istemıyorum seni:)

hadı abla inşallah azmıne iradene güvenıyorum senın maşallahın var kafana koyunca yaparsın sen
ama ne yedınnn gel kulagımaa dee:)

acep volkanmı karıstırdı desem oda bı bayanı sılmezz,erkek olsan hiç şansın yoktu ama

hahahah
bilmeden elimiz degmistir bosver takma kafani canim eklestik yeniden
cok fena senin volkan affetmiyo gördügü erkekleri calismana nasil izin veriyor hayret he

yazmayı unutmuşum sabah ki omletime katmıştım birde kek yerim dedim ama yiyemedim :) dün düzelttim ama :)

sp günü
sabah: krep içine hindi füme 2 kaşık lor sardım yedim.

öğle: tavuk jülyen kestim ızgara yaptım. yanına halka soğan ve domates te ızgara (avm lerdeki soslu tavuğa benzettim bence benzemişti :)

akşam: krep içine dana kıyma + yoğurtlu çorba

çorbaya da yulaf koydum. kreb 3 tane çıktı 2 sini yedim. çorbaya da kattım diye. çorbaya yumurta da koydum :)

su: 1.5 lt + 2 kupa sarmısak çayı...

bende bu tatlandırıcı dan alayım bari nasılsa denemişsin de teşekkür ederim tatlım...

kız ne yapsan ne denesen sıkıntı neler denemedik yok işte öyle istediğimiz gibi diyetler ancak biz en uzun soluklusuna girmeliyiz çünkü 3-5 kg vermeyeceğiz... bu diyet acaip motive ediyor. hele o atak dönemi... haaa birde sebze+protein günlerine geçtiğinde bile saf protein yaptığın günün ardından eksilme görmemen imkansız gerçekten çok motive eden bir diyet hele ki ben aç aç dolaşıp acillere kadar düşen ben tartıya çıkıp kilomun kıpırdamadığını gördüğümde yaşadıklarımı tarif edemem şimdi en azından tartıya çıkıyorum oynuyor yaaa ben sana dukan yap demiyorum çünkü ben 1 ayda araştır araştır menüleri oku yorumları oku birde en büyük dayanağım neslimdi öyle karar verdim. ama bir yerden başla artık yaaaaaa nolurrrr 95 olmadan başlaa ben buna 85 te başlasaymışım şimdi 70 rakamları görecektim

en azından light yoğurt al, yoğurdu çok ye ve yulaf kepeğini mutlaka al... bende insülin direnci var durmadan ara öğün yapmam gerekiyordu ellerimin titremesi yüzünden çok tabak bardak kırdım. bak menüme ara öğün bile yok mutlu mesut gidiyoruz. ara öğünü zorluyorum bazen yağların yakılması için kalsiyum alayım diye... hadi güzelim be fit gireceğin bir yılbaşı seni bekliyor... ayrıca nasıl girersen tüm senen öyle geçer

ne olacak ablacım ya kullanmıyordum nasılsa takip etmen kolay olur... orda sana egzersiz tarif ediyor ayrıca günlük suyunu da girebiliyorsun... her yönden takip etmiş oluyorsun... çok teşekkür ederim ablacım duaların yeter

diğerlerininnnnnnnnnnnnnnnn yanında mı diğerleri çok kalabalık göründü gözüme birden

inşallah ablacım inşallah hepimiz yeni yıla yeni gibi gireceğiz... eh kurallara uyalım kilomuzu verelim arada cilt bakımları yapalım kışa giriyoruz cildimiz kuruyor kremlerimizi unutmayalım güzelleşelim yahuuuu

hehehe aynen benimki gibi listemde birileri eksiliyorsa bayan olma olasılığı yok

kızz niye öyle diyelim istersen 100 e çık ama beni eleştir... burda zaten 50 kg bir hatun gelip beni eleştirse ben ona gülerim. buraya grup olarak geldik hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz birbirimizi tanıyoruz. ve tek amacımız var... ayrıca benim eleştirilerimle sen 70 olacaksan ben 100 e doğru gidiyor olsamda eleştiririm..............

yüzün tutsun yediklerini yaz paşa paşa ye kafana çantayı hatta ayakkabıyı filan burda bunlardan bahsederek bile kendimizi telkin ediyoruz. telkinin çok büyük bir gücü var benim yanımda...

bugün yine bol güneşli antalya dan günaydınlarrr hepinize...

inşallah bir yerlerde kaçamak yapmıyorsunuzdur :)

evde pilates dvd si buldum. hemde aşama aşama peeeh ne zaman aldıysam bugüne kısmetmiş.

bugün sebze-protein günüm sabahtan atladım sebzeye :))) sanki bana çikolata vermişler gibi sevinerek salatalık yiyeceğimi hayal etmezdim neymiş yasaklar çekiciymiş

bir antepli olarak et yemeye alışığım da keşke dukan amcam koyun etine izin vereydi. bu dana eti bana çok tatsız geliyor yahu...

günaydın,günaydın günaydınnnn:118::118::118::119::119::119::119::119::119:

musmutlu bi hafta olsun hepimiz için,güne bomba gibi başladım,sebebi aşağıdaaa

biliyodumm bılıyodumm neslıcımmm işte buuu
istedigi kadar dirensin vücut bu hafta bu 6yı gösterecektı
valla tebrık edıyorum sen kusuratlarıda atıp bayrama 68 girersin:)

günaydınnn hatunlarrr çok güzel bir gün olsun hepımızz için

günaydın esramm

teşekkür ederim balım,valla çok garip duygular içerisindeyim,bünye yıllardır görmediği için bu kiloyu şaşkınım biraz

şimdi gelelim nasıl kırdım vücudun direncini

haftasonu 2 gün saf protein yaptım,tabi bol su+nar şerbeti,birde evde leslie yapıp hareketide artırdım,tabi vücut ne oluyo dedi ve pes ettibayrama kadar 2+2 yapıcam,tabi sporada devam,pazartesiye 68,2 olmam lazım esram,hedefim var benimm

hee birde sadaka dağıtcam bugün,adağım vardı 69 ları görürsem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…