buyrunnnnnnn benimmmm
:)))) bağışıklığın bile zayıfladı haaa Allahta seni güldürsün güzelim çok güldüm yaa
ben varım motivasyon alacağınız 95 ten aşağı doğru inen ben 1 haftada 5 kg bundan iyi motivasyon örneği mi olur sanki dukan bize sihirli değnek mi değdirdi. karar verdim uzunca bir süreyi göğüslemeye ayrıca yağ yeme karbonhidrat yeme kalorisi diplerde gezen gıdalarla günü geçir sonuç gayet normal... bu 1 haftada 5 kg neyi anlatıyor ben hayatımda karbonhidrata yağa ne kadar dayanmışım ki bunlar gidince hemen verdim dukan yapmanıza gerek yok. yulaf kepeği alıp ekmek yerine koyun protein ağırlıklı beslenin herşeyin lightini yiyin 30 dk da günlük spor işten eve gelirken yürümek bile olur illa dukanın sert kurallarınıza girmeye gerek yok sayfamız neydi sağlıklı beslenmeydi sağlıklı beslenerek kilo alamayız zaten anca veririz çünkü normalden fazlayız kızlar bunu kabul edip artık bugün yarın öteki gün demeyip başlamak lazım. ben dukana başlamadan 2-3 gün dukana benzer yedim oluyor mu diye :)))) yılbaşına kimler fit girecek bakalım hatunlar yarış yapalım....!
:)))) bağışıklığın bile zayıfladı haaa Allahta seni güldürsün güzelim çok güldüm yaa
ben varım motivasyon alacağınız 95 ten aşağı doğru inen ben 1 haftada 5 kg bundan iyi motivasyon örneği mi olur sanki dukan bize sihirli değnek mi değdirdi. karar verdim uzunca bir süreyi göğüslemeye ayrıca yağ yeme karbonhidrat yeme kalorisi diplerde gezen gıdalarla günü geçir sonuç gayet normal... bu 1 haftada 5 kg neyi anlatıyor ben hayatımda karbonhidrata yağa ne kadar dayanmışım ki bunlar gidince hemen verdim dukan yapmanıza gerek yok. yulaf kepeği alıp ekmek yerine koyun protein ağırlıklı beslenin herşeyin lightini yiyin 30 dk da günlük spor işten eve gelirken yürümek bile olur illa dukanın sert kurallarınıza girmeye gerek yok sayfamız neydi sağlıklı beslenmeydi sağlıklı beslenerek kilo alamayız zaten anca veririz çünkü normalden fazlayız kızlar bunu kabul edip artık bugün yarın öteki gün demeyip başlamak lazım. ben dukana başlamadan 2-3 gün dukana benzer yedim oluyor mu diye :)))) yılbaşına kimler fit girecek bakalım hatunlar yarış yapalım....!
yawrum benımkendıme hayrım yok bu ara yaaa:)
ama ptesi toparlanıp gelıyorum söz..
bende motıve oldum sen tek kaldın çidoo
valla ptesi yedıgını duyarsamm susmam he,kapatamazsın çenemi:)
aynen 95i beklıyorum güzelim belkıde olmuşumdur..
bendemı dukanla 1 haftada 5 atsam acep bayrama kadar yaa
sonucta ılk atılan şey su ödem vs. kılo sonrasında sıkıntı işte zorluyo..keşke ilk zamanlar gibi kilo verilebılse 1 ay sonrasındada
barı ıstıkrara yenılmeyız
neslıcımmmm senın o koskocaaa 6 kılonu yerımm ben:)
allahımmmmmm bu sözü banada söylett neolursunnnnnnnnnnnn:)
son 6 kılom kaldı dıyebıleyımmmmmmmmmmmmmm
böhüüü
hahah amin canim amin hepimizinde yüzünü güldürsün Rabbim
kesinlikle katiliyorum dediklerine, dukani harfiyen uygulayamayanlar bu sekilde hem saglikli beslenir hemde çakma dukan yaparlar
kim kimi silmisti face'te bilmiyorum ama ekledim seni esra
bende motiveyimmm pazartesi spora basliyorum insallah :118::118::118:
azcikta bogazimi tutsam :26: su ara cok yemeye basladim yine :26:
geçen kis gibi olmak istemiyorum ama dikkat edicem bu sene
valla benım yazacagım menüyle benı burdan hatta komple kk dan atabılrısınız:)
ama ptesiye kadar kendımı motıve edıp ptesi daha farklı bi giriş yapıcam yanı umarım:)
sen ne yedın oglen ablacımm
evet gerçekten uyduğunda da işe yarıyor ben pes ettim ya yapmayı bıraktım. orda sana msj bile atıyorlar niye girmiyorsun yediklerini yazmıyorsun diye :))) benim bilgileri tamamen değiştir kendine uyarla benim üyeliğim ocakta bitiyordu yanlış hatırlamıyorsam
ablaaaaaaaaaa öğlenden mi bitirmişsin??? yoğurt yiyorsun dimiii
dersin niye diyemeyesin ,pzartesı sende baslıyosun ya sağlıklı beslenmeye,allahım sana gelıyorumm anladın sen
diyem mi yok demiyem
ayy bu kadar olur..benim için 14 ocakta 55 kilosun yazmıştı..valla bu süper oldu..teşekkür ederim eda..benim bunun karşılığında sana verebileceğim bişey yok.ama söz hem zayıflaman hem de bebiş sahibi olman için dua edicem
eee..tabi diğerlerinin yanında yoğurt ta yedim
ben..bennn...ocakta 55immm...inşallahh
nasıl sılındık bız yahuuu
acep volkanmı karıstırdı desem oda bı bayanı sılmezz,erkek olsan hiç şansın yoktu ama
benım deli fişek kocam tüm erkekleri çarpıladı
edacım menün güzel,ama sebze günlerinden proteinin her zaman sebzeden çok olmasına özen göster
birde yulaf kepeği göremedim ben,o olmazsa olmazımız biliyosun
aman çiğdoşum sana bişey olmasın,herşeyin başı sağlık,hem bence sen gayet fitsin
kız ben nerde verdim kilolarımı daha koskoca 6 kilom var,yapıştı gitmiyo bi türlü
evet canım kesinlikle dene derim
ben stevia kullandım ama pek memnun kalmadım açıkcası,tadı biraz acımsı geliyodu,şimdilerde takita kullanıyorum ve kesinlikle süper
özellikle süt reçelinde muhteşem,haa bu arada süt reçelini şiddetle tavsiye ederim,yok böyle bişey
benim tatlandırıcı bu edacımEki Görüntüle 822884
yawrum benımkendıme hayrım yok bu ara yaaa:)
ama ptesi toparlanıp gelıyorum söz..
bende motıve oldum sen tek kaldın çidoo
valla ptesi yedıgını duyarsamm susmam he,kapatamazsın çenemi:)
aynen 95i beklıyorum güzelim belkıde olmuşumdur..
bendemı dukanla 1 haftada 5 atsam acep bayrama kadar yaa
sonucta ılk atılan şey su ödem vs. kılo sonrasında sıkıntı işte zorluyo..keşke ilk zamanlar gibi kilo verilebılse 1 ay sonrasındada
barı ıstıkrara yenılmeyız
Allahım inanmıyorum burda da buldum seni :)))
diyem mi yok demiyem
ayy bu kadar olur..benim için 14 ocakta 55 kilosun yazmıştı..valla bu süper oldu..teşekkür ederim eda..benim bunun karşılığında sana verebileceğim bişey yok.ama söz hem zayıflaman hem de bebiş sahibi olman için dua edicem
eee..tabi diğerlerinin yanında yoğurt ta yedim
ben..bennn...ocakta 55immm...inşallahh
nasıl sılındık bız yahuuu
acep volkanmı karıstırdı desem oda bı bayanı sılmezz,erkek olsan hiç şansın yoktu ama
benım deli fişek kocam tüm erkekleri çarpıladı
anladımm bennnn
anladıgım bişey daha varr diyet kelımesı gecıncee benım karnım acıkıyo ama yok ptesine gelmeden motıve olayımm bugun yemıyım bari bişeyyy
valla kızlar kusura bakmayın yaaa burda boyle dıyetteyken kılo verıyoken güyaaa motıve edıyoduk ama geri alıncada ınsanın yüzü tutmuyo dıyetle ılgılı motıve etmeye falan..
bırınız kalkıp dicekk önce bi kılo ver ıstıkrarını sagla sonra konuş diye aha böyle çarpacaksınız agzımın üstünee
neyse ptesiye iyi gelicem,güzel gelicem ve hatta elma işini bırakıp adam gibi gelıcemm..
ya toplasan 20 kılocuk fazlalıgım var nedır bu ınat anlamıs degılımm:)git işte yaa git istemıyorum seni:)
biliyodumm bılıyodumm neslıcımmm işte buuu
istedigi kadar dirensin vücut bu hafta bu 6yı gösterecektı
valla tebrık edıyorum sen kusuratlarıda atıp bayrama 68 girersin:)
günaydınnn hatunlarrr çok güzel bir gün olsun hepımızz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?