Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

hmm benımde mıkroya giren kaplar olacaktı evde dur denıyım bende,bide uzun calışınca yanı 2-3 dk bana uzun gelıyo:)
neyse uzun calısınca sankı patlıycakmıs gibi hissediyorum,kaçıyorum mutfaktan kapıda beklıyorum bitmesını
duduklu tencereye karsıda böyleyımm,sanırım benım fobılerım var:)
ama denıycem patlamaz heralde,ınsanların uzun süre bişey pişirecegini akıl etmıslerdır:)
gecen günguya sımıt ısıtıyoz koydum sımıtı 1,5-2 dk falan heralde kömür gibi çıktı,volkana dıyom bak tam ıstedıgın kıvam gevrek:)
dedı at kafamı yar bari bu ne be:)

hmm bende nott edimm lazım olcak:)

günaydın kızlar ,hayırlı cumalar

bildirim 78.0 kg ,artı 500gr ama h.sonu uçururum ben bunu pazartesıye bomba gıbı baslarım inş.

inş ,hepınız güzel haberler veririsiniz bugun ,

günaydın hayırlı cumalar .kızlar sizede uyarsa bende burda sizinle beraber zayıflamak isterim . beni motive etmenize ihtiyacım var bu sabah tartıldım ve diyete start verdim .

başlangıç kilosu : 81 kg ( ne olmuşum ben böyle ya

ve bugünkü menüm

sabah

3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
haşlanmış kırmızı et
salatalık
yoğurt

ara
1 adet mandalina

akşam
patlıcan yemeği
salata
yoğurt

hoş geldin canımcım aramıza ,destek olmazmıyız oluruz ,sende bize motive edicen ama söz mü
hadi tanışalım ben sinem 27 yasında 1.5 yıllık evlıyım ,bi kılo al 1 kılo ver dıye dıye bu zamanlara geldım ,
çeşitli dıyet yapıyoruz bu topikte
senın menun cok saglıklı böyle devam etmenı dılerım ,yavas yavas gider ama kalıcı olur en azından ,
hedef kılon boyun yasın ,ögrenırse dahada güzel olur Nazcım

ben 32 yaşındayım canım 3,5 yılık evliyim ALLAH bağışlarsa 4,5 aylık bir oğlum var . kilolarım doğumdan ötürü kalan kilolar. sütüm az olduğu için o teleşla denilen herşeyi yedim içtim . sonuç doğumdan sonra verilen kiloların tekrar alınmasıyla sonuçlandı ..şuanki kilom 81 hedef kilom 55 daha önce pek çok diyetler denedim şimdilik montignac diyetiyle devam edicem bende en iyi sonucu veren diyet diyebilirim . neslihla 6. takımda ve 1. takımda beraber kilo veriyorduk

o naz senmısın ,e tamam canım bende 1. takımdaydım ,konustuk sanırım ben tanıyorum senı ben nişanlıydım kılo vermeye calısıyodum o sıra
ne guzel buluştuk tekrar
oğlusunuda yesınlerr senınnn ,bende erkek bebek cokk sevıyorumm
verırız kılolarımızı yaw dert etme ,daha önce nasıl verdık sımdıde verırız :)

evet canım benim . İNŞALLAH canım ya bir yerden başlamasam kilolar alıp başını gidecek . sizleri ara ara takip ediyordum canım İNŞALLAH hep beraber tekrar kurtulacağız kilolarımızdan

evet canım benim . İNŞALLAH canım ya bir yerden başlamasam kilolar alıp başını gidecek . sizleri ara ara takip ediyordum canım İNŞALLAH hep beraber tekrar kurtulacağız kilolarımızdan

kurtulcaz kurtulcaz ,karamsarlık yok canımcım , ne zaman karamsar olsam kendımı yemek yemeye verıyorum ben,şöylee silkelen kendıne gel dıyecegıme cozutuyorum dahada , 7 lı rakamı gördunmu ,tamamdır devamı gelır , su 1 hafta düzenlı dıyet+spor yaptınmı ,devamı gelır,ama bebişinde var ,spora vakıt ayırabılıyomusun

bebeğime annem bakıyor canım . kendisi bir tek sabah emdiği için günün geri kalanında mama veriyoruz. annem bana destek oluyor spora gitmem açısından spor salonuna yazılmayı düşünüyorum haftanın 3 günü onuda süt iznimi kullandığım günlere göre ayarlayacağım . aynaya bakınca kendimi çok mutsuz hisediyorum artık onun için bir yerlerden başlamalıyım artık daha dinç ve hareketli olmalıyım ki oğluma iyi bakabileyim kiloların ağırlığından dizlerim ve belim ağrıyor artık

günaydın kızlarhayırlı cumalar hepinize

günaydın kızlar ,hayırlı cumalar

bildirim 78.0 kg ,artı 500gr ama h.sonu uçururum ben bunu pazartesıye bomba gıbı baslarım inş.

inş ,hepınız güzel haberler veririsiniz bugun ,

sinemcim şu anda normaldir o kadar artı,hem sen regl oldunmu canım:26::26:
ayrıca şimdiden motivasyon süper,haftaya bomba bi rakam geliceği kesin

nazlım tekrardan hoşgeldinbirlikte yine harika kilolar vericez inş.canım

sağlıklı beslenmeye başlamışsın ne güzel,kilolarda tıkır tıkır gitmeye başlar

,oğluşun nasıl bu arada

çalışan ınsan olunca hersey programlı olmalı malesef, bence kısa sürede spor ve dıyetle formuna kavusursun diye düşünüyorum , ödemlerın senı huzursuz edıyodur en cok ,ondan bı kurtul,kg larını vermeye basladınmı da hersey dahada güzel olucak

bende kilomu bildireyim,gerçi çokbi fark yok ama eksi eksidir yinede

geçen hafta : 69,4

bu hafta : 69

inş.haftaya cuma direk 67 leri görürüm,3 haftadır bela oldu bu 69 bana

güçlendirmeye geçmeme ve hedefime tam 4 hafta var ve benim vermem gereken kiloda 4 kg:18::18:

hoşbuldum canım . İNŞALLAH CANIM eski günlerime dönerim . oğlımda iyi canım çok şükür kocaman delikanlı oldu

MAŞALLAH neslihan çok güzel kilolar vermişsin canım 4 kilo neki onuda verirsin İNŞALLAH en kısa zamanda

yok canımcım reglı olamadım ,olamıcam da galıba bu ay
h.sonu spor eklıcem kendıme kısmetse ,bu sefer yılbasında 70 im kesin ,kafama koydum :)

neslım vermen gereken kılo azaldıkca ,az az gıdıyo sanırım ,ama olsun hedefıne az kaldı ,pehh 4 kılo nedırkı ,verdıgın kıloların yanında

menümüde paylaşayım

sp günü

kahvaltı

dukan ekmeği (1,5 kaşık karışımla)
içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yapılmış sahanda yumurta
şekersiz çay

ara
şekersiz nescafe
çeyrek dilim kakaolu dukan kek

öğle
yarım piliç çevirme
1 bardak ayran

ara
kayısılı form çay
kalan kakaolu dukan kek

akşam
kıymalı yumurta
1 kase yoğurt

ara
tarçınlı sıcak süt

3 litre su
30 dakika yürüyüş

gülnihal ablaaa

beğenilere basıp kaçıyosun,niye sohbetinden mahrum ediyosun bizi

günaydın kızlar..hayırlı cumalar..geçmiş bayramınız da kutlu olsun..
maşallah ne kadar çok yazıyorsunuz.okumaya başlayınca bitiremeden işe dönüyorum:)
buradan her uzak kalan gibi yine diyet modunda değilim
vereceğim kilonun tümünü düşününce gözümde büyüdüğünü farkettim.bu yüzden 5 kilo 5 kilo vermeye karar verdim.şimdilik ilk 5 kilo için mücadele edeceğim:)kendime 1 ay verdim.
bu arada nazlıcık hoş geldin.

hoşbuldum canım . İNŞALLAH CANIM eski günlerime dönerim . oğlımda iyi canım çok şükür kocaman delikanlı oldu

nazlıcım tabiki dönersin eski günlerine,sende oğluşunda sağlıklı ya gerisi zamanla olur canım,hem doğum kiloları çabuk veriliyo diye biliyorum,sinemin dediği gibi önce ödemlerinden kurtul,sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir
maşallah kuzunada canım,allah bağışlasın,bizim yerimizede öp kokla
MAŞALLAH neslihan çok güzel kilolar vermişsin canım 4 kilo neki onuda verirsin İNŞALLAH en kısa zamanda

sonunda 6 lı rakamları gördüm nazlıminş.o 4 kiloyuda verirsem benden mutlusu olmayacak

sanki senin daha önce böyle gecikmişti dimi canım,yanlışmı hatırlıyorum:26:ay bi an önce olsanda foss diye bi inse kilocuklar

evet kuzum verilecek kilo azaldıkça kilo verme hızıda düşüyo,olsun gitsinde az gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…