valla tadıda güzeldi esram
ben karışımı tupperin yuvarlak bi saklama kabı var,mikroya girebilen ona döktüm pişincede ters çevirdim hemen çıktı
yani mikroya girebilen herşeyin içinde olur,sana kalmış yanibende bu dukandan dolayı mikroyu daha fazla kullanır oldum,iki saat fırını yakana kadar,bu daha pratik,birde özel pişirme poeşetleri çıkmış,sebze falan pişirmek için,onuda aldım ama daha denemek kısmet olmadı
aynen yaaadeli adam
kesinlikle kuzum kocanın söylediği bi başka oluyo
ayy esram zaten kocam duysa deli olur,bi sürü laf eder,neyse ben bileyim yeter zaten
yaa iltifat güzel olmazmı ama diğeride çok can sıkıcıdır,ikincisinide çok duyan birisi olarak şimdinin tadını çıkarıyorum ben
yap tabi edacım,tek çeşitle kalma
ben benim yaptığım tarifide vereyim
2 yumurta
3 tatlı kaşığı tatlandırıcı
2 yemek kaşığı süttozu
3 yemek kaşığı yulaf kepeği geleta karışımı
yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı nescafe+1 çay kaşığı kakao
1 çay kaşığı kabartma tozu
yumurta ve tatlandırıcıyı biraz çırptım sonra diğer malzemeleri koydum,6 dakika mikrodalgada yüksek ayarda pişirdim
benimkinin içi kuru oldu,eğer daha ıslak seviyosan süreyi kısa tutabilirsin sana kalmış
günaydın hayırlı cumalar .kızlar sizede uyarsa bende burda sizinle beraber zayıflamak isterim . beni motive etmenize ihtiyacım var bu sabah tartıldım ve diyete start verdim .
başlangıç kilosu : 81 kg ( ne olmuşum ben böyle ya
ve bugünkü menüm
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
haşlanmış kırmızı et
salatalık
yoğurt
ara
1 adet mandalina
akşam
patlıcan yemeği
salata
yoğurt
hoş geldin canımcım aramıza ,destek olmazmıyız oluruz ,sende bize motive edicen ama söz mü
hadi tanışalım ben sinem 27 yasında 1.5 yıllık evlıyım ,bi kılo al 1 kılo ver dıye dıye bu zamanlara geldım ,
çeşitli dıyet yapıyoruz bu topikte
senın menun cok saglıklı böyle devam etmenı dılerım ,yavas yavas gider ama kalıcı olur en azından ,
hedef kılon boyun yasın ,ögrenırse dahada güzel olur Nazcım
ben 32 yaşındayım canım 3,5 yılık evliyim ALLAH bağışlarsa 4,5 aylık bir oğlum var . kilolarım doğumdan ötürü kalan kilolar. sütüm az olduğu için o teleşla denilen herşeyi yedim içtim . sonuç doğumdan sonra verilen kiloların tekrar alınmasıyla sonuçlandı ..şuanki kilom 81 hedef kilom 55 daha önce pek çok diyetler denedim şimdilik montignac diyetiyle devam edicem bende en iyi sonucu veren diyet diyebilirim . neslihla 6. takımda ve 1. takımda beraber kilo veriyorduk
o naz senmısın ,e tamam canım bende 1. takımdaydım ,konustuk sanırım ben tanıyorum senıben nişanlıydım kılo vermeye calısıyodum o sıra
ne guzel buluştuk tekrar
oğlusunuda yesınlerr senınnn ,bende erkek bebek cokk sevıyorumm
verırız kılolarımızı yaw dert etme ,daha önce nasıl verdık sımdıde verırız :)
evet canım benim . İNŞALLAH canım ya bir yerden başlamasam kilolar alıp başını gidecek . sizleri ara ara takip ediyordum canım İNŞALLAH hep beraber tekrar kurtulacağız kilolarımızdan
kurtulcaz kurtulcaz ,karamsarlık yok canımcım , ne zaman karamsar olsam kendımı yemek yemeye verıyorum ben,şöylee silkelen kendıne gel dıyecegımecozutuyorum dahada , 7 lı rakamı gördunmu ,tamamdır devamı gelır , su 1 hafta düzenlı dıyet+spor yaptınmı ,devamı gelır,ama bebişinde var ,spora vakıt ayırabılıyomusun
günaydın kızlar ,hayırlı cumalar
bildirim 78.0 kg ,artı 500gr ama h.sonu uçururum ben bunupazartesıye bomba gıbı baslarım inş.
inş ,hepınız güzel haberler veririsiniz bugun ,
günaydın hayırlı cumalar .kızlar sizede uyarsa bende burda sizinle beraber zayıflamak isterim . beni motive etmenize ihtiyacım var bu sabah tartıldım ve diyete start verdim .
başlangıç kilosu : 81 kg ( ne olmuşum ben böyle ya
ve bugünkü menüm
sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
haşlanmış kırmızı et
salatalık
yoğurt
ara
1 adet mandalina
akşam
patlıcan yemeği
salata
yoğurt
bebeğime annem bakıyor canım . kendisi bir tek sabah emdiği için günün geri kalanında mama veriyoruz. annem bana destek oluyor spora gitmem açısından spor salonuna yazılmayı düşünüyorum haftanın 3 günü onuda süt iznimi kullandığım günlere göre ayarlayacağım . aynaya bakınca kendimi çok mutsuz hisediyorum artık onun için bir yerlerden başlamalıyım artık daha dinç ve hareketli olmalıyım ki oğluma iyi bakabileyim kiloların ağırlığından dizlerim ve belim ağrıyor artık
günaydın kızlarhayırlı cumalar hepinize
sinemcim şu anda normaldir o kadar artı,hem sen regl oldunmu canım:26::26:
ayrıca şimdiden motivasyon süper,haftaya bomba bi rakam geliceği kesin
nazlım tekrardan hoşgeldinbirlikte yine harika kilolar vericez inş.canım
sağlıklı beslenmeye başlamışsın ne güzel,kilolarda tıkır tıkır gitmeye başlar
,oğluşun nasıl bu arada
bende kilomu bildireyim,gerçi çokbi fark yok ama eksi eksidir yinede
geçen hafta : 69,4
bu hafta : 69
inş.haftaya cuma direk 67 leri görürüm,3 haftadır bela oldu bu 69 bana
güçlendirmeye geçmeme ve hedefime tam 4 hafta var ve benim vermem gereken kiloda 4 kg:18::18:
bende kilomu bildireyim,gerçi çokbi fark yok ama eksi eksidir yinede
geçen hafta : 69,4
bu hafta : 69
inş.haftaya cuma direk 67 leri görürüm,3 haftadır bela oldu bu 69 bana
güçlendirmeye geçmeme ve hedefime tam 4 hafta var ve benim vermem gereken kiloda 4 kg:18::18:
gülnihal ablaaa
beğenilere basıp kaçıyosun,niye sohbetinden mahrum ediyosun bizi
hoşbuldum canım . İNŞALLAH CANIM eski günlerime dönerim . oğlımda iyi canım çok şükür kocaman delikanlı oldu
MAŞALLAH neslihan çok güzel kilolar vermişsin canım 4 kilo neki onuda verirsin İNŞALLAH en kısa zamanda
yok canımcım reglı olamadım ,olamıcam da galıba bu ay
h.sonu spor eklıcem kendıme kısmetse ,bu sefer yılbasında 70 im kesin ,kafama koydum :)
neslım vermen gereken kılo azaldıkca ,az az gıdıyo sanırım ,ama olsun hedefıne az kaldı ,pehh 4 kılo nedırkı ,verdıgın kıloların yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?