gülnihal ablaaa
beğenilere basıp kaçıyosun,niye sohbetinden mahrum ediyosun bizi
bende aynı fikirdeyimm neslihancımmmm :2::2:
kilo aldım ben yaaaane yazayaımmm..esra beni arkana saklaaa
hoşbuldum gülnihal ablagünaydın kızlar..hayırlı cumalar..geçmiş bayramınız da kutlu olsun..
maşallah ne kadar çok yazıyorsunuz.okumaya başlayınca bitiremeden işe dönüyorum:)
buradan her uzak kalan gibi yine diyet modunda değilim
vereceğim kilonun tümünü düşününce gözümde büyüdüğünü farkettim.bu yüzden 5 kilo 5 kilo vermeye karar verdim.şimdilik ilk 5 kilo için mücadele edeceğim:)kendime 1 ay verdim.
bu arada nazlıcık hoş geldin.
nazlıcım tabiki dönersin eski günlerine,sende oğluşunda sağlıklı ya gerisi zamanla olur canım,hem doğum kiloları çabuk veriliyo diye biliyorum,sinemin dediği gibi önce ödemlerinden kurtul,sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir
maşallah kuzunada canım,allah bağışlasın,bizim yerimizede öp kokla
sonunda 6 lı rakamları gördüm nazlıminş.o 4 kiloyuda verirsem benden mutlusu olmayacak
sanki senin daha önce böyle gecikmişti dimi canım,yanlışmı hatırlıyorum:26:ay bi an önce olsanda foss diye bi inse kilocuklar
evet kuzum verilecek kilo azaldıkça kilo verme hızıda düşüyo,olsun gitsinde az gitsin
Günaydin kizlar hayirli cumalar
bildirimi mi yapayim
64.6
geçen haftadan 200 gr fazlayim ama bu carsambadan 1 kilo eksideyim
bugün yine spora gidicem insallah
Sinem naptin spora basladin mi bakim sende
Naz arkadasimiz hosgeldin
Gülnihal abla bak ben saklaniyormuyum, yüzsüz yüzsüz buralardayim
Neslim tebrik ederim canim 400gr hic yoktan süperdir
Esra, Eda napiyosunuz
günaydın kızlar..hayırlı cumalar..geçmiş bayramınız da kutlu olsun..
maşallah ne kadar çok yazıyorsunuz.okumaya başlayınca bitiremeden işe dönüyorum:)
buradan her uzak kalan gibi yine diyet modunda değilim
vereceğim kilonun tümünü düşününce gözümde büyüdüğünü farkettim.bu yüzden 5 kilo 5 kilo vermeye karar verdim.şimdilik ilk 5 kilo için mücadele edeceğim:)kendime 1 ay verdim.
bu arada nazlıcık hoş geldin.
kilo aldım ben yaaaane yazayaımmm..esra beni arkana saklaaa
ee yazkı destek olalım ablacım ,bende bu hafta hıc motıvasyonum yoktu ama 2 gundur toparladım ,
sen daha once verdın tekrar verırsınn , benım hiç şüphem yok
neslim bekarken geçikiyodu ama evlendıgımden berı hep düzenliydi ,ama gelıcek ınat edıyo bı olsam da 2kg eksılse falan tartıda ne güzel olurdu yaw :)
hoşbuldum gülnihal abla
öperim neslihancığım . bu güne kadar ne kilolar verdim bu seferde vericem kaçamaz artık benden kilolar
bildirimi mi yapayim
64.6
Esra, Eda napiyosunuz
bildirimi mi yapayim
64.6
Esra, Eda napiyosunuz
aynen..herkes kilo veriyor..biz alıp verip duruyoruz.
haklısın nesli..mümkün olduğunca burda kalmalı..
dukan yapan kardeşimdi.80 kiloydu..3 gün sabredebildi ve 4 kilo verdi.et yemeyi sevmiyor maalesef..şimdilerde kalori saydığını söylüyor.henüz 35 yaşında.sizler gibi çok genç.65 olabilse fıstık gibi olacak
tam tamına 19 gun gectı neslihancım ,beklemedeyım ,
1 kere test yaptım bısı cıkmadı ,bıdahada yapmadım
beyaz leblemı yedım bı avuc ,cokmu oldu kı kızlar ,
tam tamına 19 gun gectı neslihancım ,beklemedeyım ,
1 kere test yaptım bısı cıkmadı ,bıdahada yapmadım
beyaz leblemı yedım bı avuc ,cokmu oldu kı kızlar ,
ya evet bu ara maşallahımız var,sayfalar yine eskisi gibi akıp gidiyo
ama burdan uzak kalmak hiçbirimize yaramıyo ablam,ben daha önce çok yaşadım her döndüğümnde en az 10 kg fazlayla döndümama ne zaman burdan kopmadım kilomda artılar olmadı,demekki etkisi,sorumluluğu yadsınamaz
sende lütfen çok kopma burdan
ama yazmasan bilemeyiz dimi,yazki seni gaza getirelim,hesap soralım senden
sahi abla senin şu dukan yapan arkadaşın ne oldu:26::26:
tam olarak kaç gün gecikti canım,bi daha test yaptınmı
işte buukararlı azimli nazlımız sahalara döndü,inş.tozu dumana attıracak
günaydın kuzucukk
çiğdoşumm kız sana yetişicem az kaldısen 64 lerde daha ne kadar devam etcen bakem
bu arada esra sanırım yine müşteri gazabına uğradı,yada hızımıza yetişemedi
edacıkta dukanla bura arası mekik dokuyo sanırım
hoşbuldum canımGünaydin kizlar hayirli cumalar
bildirimi mi yapayim
64.6
Esra, Eda napiyosunuz
napayım sabah sabah tartıma çıktım 200 gr cık daha güldürdü yüzümü yine de çok pas vermiyor bana...
naz hoşgeldin güzelim inşallah beraber kurtulacağız kilolarımızdan anlatsana biraz diyetini yediklerini filan yaz...
sabah doktorum programını izledim. yine tarifler söylediler şimdi netten araştırıyorum aklıma yatan olursa yazarım burdan :))
o zaman ablacım kopmuyoruz burdan,hem kışın daha aktifiz,bide bana kış kilo vermek daha kolay geliyo
protein sevmeyen biri için dukan zor olur zaten,ama 3 günde 4 kg süpermiş,sanırım uzun süredir diyet yapmıyo yada ödem çokmuş vücudunda,inş.istediği kiloya sağlıkla düşer
19 günmüyav ben olsam kesin kan tahlili falan yaptırmıştım,gülnihal ablam sen daha iyi bilirsin 19 gün normalmi sence:26::26:
tatlım beyaz leblebi normalde ara öğünlerde yenebilir,hatta nazlım iyi bilir monti yaparken öğlen uygun bişey bulamazsak 1 bardak süt ve 1 avuş leblebi yerdik öğün niyetine
ammaaa dukanda zinhar yasak,taki güçlendirme evresinde nişasta öğününe kadar,şimdi söle bakem sen dukana başladınmı
aynen güzelim dün orda bildirim günüydü listeyi yaptım... ay eskiden gr gr verilenleri hesaplardık şimdi gr yok herkes kilo kilo veriyor yaaa
birde bugün doktorum prog. acı biber yağını duydum hem selülit hem saç dökülmesi için onu araştırıyorum...
bu arada saçım nasıl bakır resmini çekmeye çalışıyorum kaç gündür yaaa sarının üstüne olduğumdan mıdır nedir bir türlü bakır görünemedi en koyu burda duruyor :)))
ahhh ahhh ne çok leblebi yerdim bir ara işyerinde bana uygun bişey çıkmazdı hiç öğlenleri . şimdi elimden geldiğince evden getirmeye çalışıcam yemeklerimi
yok bu acı biberler bana göre değil evde bakım hazırlamakta uzun sürüyor ben paşa paşa kpss kitabımı alayım ve sizlere dalayım... ayrıca dukanın kitabında soğukla aranız iyi olsun dedi bende soğuk su içmeye başladım... soğuk duş cazip gelmedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?