Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

ben meyveye çok düşkün değildim zaten ayrıca dediğin gibi vitamin büyük dert o yüzden sebze gününde ağzımda emzik gibi çarliston biber ve havuç var... tv izlerken eşim çekirdek çitliyor bende biber ısırıyorum çat çut :))) birde sebzelere dikkat ediyorum dün mesela ıspanak vardı ayrıca biberin her rengini her türünü eksik etmiyorum :)))

günaydın kızlar...

dün aynı planladığım gibi yedim... ama kıymalı yerine yumurtalı ıspanak çekti canım pişman değilim :)))))

eşimle ikimize aynı anda 2 tavada yaptım benimki ıspanağın suyuyla onunki yağla kavruldu... eşim yine huysuzluk etti ay ne çok tuz atmışsın şöyle böyle... tabi tadına bakmayacağım sanıp attı tuttu... eh dün sebze günümdü onun yemeğinin tek artısı zyt yağı bende hiç kullanmamıştım gün boyu direk çatalın ucuyla aldım herşeyi tam dedim sustu yedi :))))

bugünde evde peynir yapımına giriştim... gazam mubarek olsun evde peynirimi de oturtursam iyi olacak dün kaç market gezdim light labne bulacağım diye ama yok yediğim peynirlerden de sıkıldım kendim yaparsam onla cheese kek ve tramisu denemelerine gireceğim

bugün ne yiyeceğimi bilmiyorum sabahı kayısılı form çay ile açtım. dışarı çıkıp yürümek istiyorum burası tam yaz havası çünkü :) ben yinede kahvaltıyı yapım da çıkım en azından öğlene döner keyfi yaparım :)))

Selam kızlar nabersiniz

Çok özledim valla sizleri ve muhabbetinizi hep aklımdasınız

Uzun zaman oldu giremedim bi türlü

Hepiniz iyisinizdir inşallah gündüz sizin işte olduğunuz vakitlerde girmeye çalışcam eminim muhabbet koyudur ozamanlar

Öpüyorum hepinizi şimdilik sağlıcakla kalın

çiğdemcim meyvesız yapamadıgım ıcın zaten ,dukan amcayla aram pek yok ,inanılmaz ekşi meyvelere zaafım var benimmm

günaydın,iyi haftalar kızlarr

persembeden beri çok hastayım,h.sonu hep dinlendım,aman dikkat edın kızlar ,sizde hasta olmayın,ahh bogazım ahh başımm
bugunde bi bıtse hayırlısıyla ıyı olacak

tartı yüzüme gülüyo ufak ufak ,dün ve bugun ( nedenını bılmıyorum ama yarın kesın bi anda eksılere gecıcek ,beni kandırıyo ) 76.8 geldi tartı,reglıde olamadım ama maşallah dıyım gayte güzel gıdıyo,bıde reglı olsam ohh dahada eksılere düşer,
ınsan kılo verdıkce dahada veresı gelıyo ,hedef 70 dedım ama ben 70den sonra yaza kadar ufak ufak 65 e düşmek istiyorum :26::26: inşallahh ,aminn,
öptüm hepinizi.

günaydınlar hayırlı bir hafta diliyorum hepinize . yorucu bir haftasonundan sonra işe gelmek işkence gibi geldi

Günaydin hanimlar

Yogun demesekte yorucu bi haftasonundan sonra iyi geldi pazartesi
Pazar sabahi kahvaltiya misafirlerim vardi onun kosturmacasiyla gecti bu haftasonu
Bu cuma tatil burda cadilar bayrami sebebiyle ondan dolayida azcik mutluyum

evet canim masallah dedigin gibi, yine devam ettirin bence kendi yemeginizi yapmayi, daha saglikli olur
ne isi yapiyordun bu arada?

çat çut demek
helal olsun valla tebrik ederim gram bozmuyorsun diyetini

günaydinnnn :) tek kaçamagin 1 çatal zeytinyagli ispanak olsun yahuu hic bisey valla

kendi peynirini yapmakta super fikir insallah tutturursun

mutlummm seni burda gormek ne guzel oldu gel gel arada bi her ne kadar biz hergün konussakta

ohh masallah canim sen bu azimle 60ada inersin

cok gecmis olsun canim ya ben yeni yeni atlatiyorum 2 haftadir fenaydim ayni senin anlattigin gibi :26: ne kadar dikkat etsekte milletten bulasiyor malesef :26:

evet tüm direncimle devam ediyorum pazar günü misafirlerimiz vardı mangal yaptık eh anca beraber yiyeceğimiz bu vardı :))) tabi yine salataya kadar benimki ayrı misafirlerinki ayrıydı... onlara kek ve poğaça yaptım kırıntısını bile almadım ağzıma... gelenlere paket yapıp benim yiyemeyeceğim ne kadar pasta varsa verdim... zaten vermesem de olur artık elim bile kaymıyor kendimi tebrik ediyorum...

peynirim süper oldu yaaa biraz fazla süzmüşüm ama tam pınar beyaz krem gibi ama yoğun çok hoşuma gitti... peynir suyunu atamadım kıyamadım içine yoğurt ve süt tozu ekleyip peynir mayasıyla 1 kez daha mayaladım oda acaip bir peynir oldu lor peyniriyle labne arası güzel birşey oldu... eşim diyor yok yok peynirin suyunu dökme daha 3. tur peyniri de çıkarırsın sen dedi eh 2. den sonra kıydım döktüm :) tabi nereye misafirin poğaça yapımına o yeşil çıkan peynir altı suyu çok yararlıdır protein bakımından bende sonuna kadar kullandım...

eh bu arada günaydınlar hepinize :) işte olmadığım 4 günümün her gününü yürüyerek geçirdim. afferim bana merdivenleri de çıktım çıktım indim... tartılmadım biraz sabredip 2 gün sonra tartılmak istiyorum...

slm kızlar

nasılsınız

benimde haftasonum gayet güzeldi,öğleye kadar uyuduk,sonra kahvaltı keyfi,ardından balkonda çay,ev işi falan akşamınada annemlere gittik,balık yedik ailece,tabi benim saf protein günüm olduğu için salata yiyemedim,annemden yine bi sürü laf,salatadamı yiyemiyon,iyice gıdadan düşücen falan şu güçlendirmeye bi geçeydim hayırlısı ile,diyet yapmak değilde insanlara anlatmak çok yoruyo artık beni

neyse pazar günüde yine tüm gün evdeydim,3 yaşında yeğenim bendeydi,tüm gün birlikte vakit geçirdik,karşılıklı çok büyük aşk yaşıyoruz kendisiyle hatta tameri bile kıskanıyo,"halam en çok beni seviyo,ikinci seni diyo" zilli yaa

bunun dışında diyet herzamanki gibi,kaçamak asla yok,tam gaz devam,68 leri gördüm bende nihayet,inş.cumaya biraz daha gider

çiğdemim meyvesizlik zor ama allahtan bi süre için buna katlanıyoruz,seyir bitip güçlendirmeye geçince ilk yarı günde 1 porsiyon ikinci yarıda 2 porsiyon meyve ekleniyo menülere

hem c vitamini meyveden çok yeşil biberde var canım,onunla telafi ediyorum ben,çok şükür hastalanmadımda hiç

edacım bende bazen labne yapıyorum evde,yağsız yoğurdun içine yarım limon ve birazcık tuz koyup çırpıyorum sonrada tülbente koyup dolaba kaldırıyorum,en az 12 saat bekletiyorum,gayet güzel tam sürülmelik bi peynirim oluyo

mutlum hoşgeldinözlettin kendini,nasılsın canım,anneciğin nasıl oldu:26:

sinemcim çok sevindim canım,bak gör 70 leri hızla geçiceksin,bana yetişirsin sen bu gidişle,hedef konusundada bende senle eynı düşünüyorum,65 dedim ama 60 a çekicem galiba
günaydınlar hayırlı bir hafta diliyorum hepinize . yorucu bir haftasonundan sonra işe gelmek işkence gibi geldi

nazlım yoğun bi haftasonu geçirmişsin,kuzucuk çokmu yordu annesini

çiğdemcim ohh cadılar bayramı haa,ne kaa güzel,bizimde burda öğleden sonra ve yarın tatil ama biz özeldekiler çalışıyo maalesef,eşim yatacak ben işe gelicek,adaletmi buuu

ellerine sağlık edacım,eminim harika olmuştur,afiyetler olsun,bol bol eksi olsun sana

ayrıca seni bu sefer çok azimli görüyorum,inş.hedefine ulaştığını görücez hep birlikte

bende haftasonu kabak aldım,eşime toz şekerle kendimede tatlandırıcı ile fırında kabak tatlısı yaptım,nefis oldu ya,epeydir tatlı yemiyodum ilaç gibi geldi,biraz kabağım arttı onlada çorba yapmak istiyorum,ha bide fırında baharatlayıp tuzlu olarakta pişiriliyo,elma dilim patates gibi,tam kabak zamanı hepsini değerlendirmek lazım

aynen diyeti anlatmak daha çok yoruyor... ben gittiğim restoranlara bile onca dil döküyorum altı üstü ya döner ya kebap yicem hepsi diyetsiyen oluyor başıma

süpersin tatlım inşallah görürsün 68 leri az kaldı...

bak o labne tarifini de deneyeyim...

bu kez azimlimiyim neyim bende bilmiyorum. meyveyle normalde de çok aram yoktu sanırım bu diyet bana göre oldu... donmuş kabağım var dolapta ayyyy bende girişebilirim aslında çok severim hem kabağı... ayrıca baharatlayıp tuzlu olarak hiç denememiştim bir deneyeyim bakalım... bugün sebze günüm zaten beklesinnn kabakım dolapta akşama gider yaparım özel sektör aynen işteyim bende 3 gün çalışıyorum ama yinede tatile denk geliyor :44::44:

günaydın hepinize

cumhuriyetimizin 90.yılı kutlu olsun

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

günaydın çıtır hatunlar...

bende her gün günaydın demeden direk konulara atlıyorum yaa

evet bugün 29 ekim cumhuriyetimizin ve devletimizin doğum günü kutlu olsun... nice bağımsız yıllarına inşallah...

bugün ne yedimmmm

sabah: 1 haşlanmış yumurta + krep + çeçil peyniri

ara: çarliston biber + havuç

öğle: taze fasülye + ciğer + yoğurt

ara: 2 havuç

akşam: közlenmiş patlıcan salatası + ızgara et

ara: salatalık ve biber düşünüyorum hatta lahana bile çekti canım :)))

1 kupa yeşil çay şimdi de 1 bardağımı içersem 1,5 lt su kesin geçerim ama :)

bugün sinirlerim zıp zıp zıpladı aras kargoyla papaz olduk dukan ürünlerimi netten sipariş veriyorum süt tozum onların elinde 7 gündür getirecekler... daha bu kadar kötü bir kargo görmedim. bana tlf açıyor cuma günü iş yerinden ayrılmışsınız diye cuma işe gelmedim pazt gelicem isterseniz orda birine bırakın isterseniz pazt alayım dedim. ne getiren oldu nede arayan... pazt tlf açtım biz getirdik yoktunuz artık iade olur dedi iş yerindeyim sanayideyim onlar başka bir mevkide elimizden birşey gelmez dedi kapattı. firmayı aradım adam bana kargo şirketine gönderdiği msjı iletti 2. kez kargo yazın öderiz gidip teslim edin bana getirmeyin ürünü demiş dün... devlet dairesi sanırım aras kargo ses seda yok 2 gündür... artık alışverişlerimde aras dışında bir kargo kullanırsanız yollayın diyorum

günaydın kızlar...

dün akşam kabızlık için ne çözüm bulsam diye araştırıyordum. hazır sebze günümken minik bir lahanam vardı beyaz lahana onuda tv karşısında marul gibi yedim. sabahta kayısılı form çay ve devamında gelecek kürleri netten okurken anaaam bu lahana neler yaptı bana dukana başladığımdan beri ilk kez bağırsaklarım böyle çalıştı

dün de aynen yazdığım gibiydi menüm hiç extrası yoktu çok sevindirik oldum hani ne etkilemiştir diye düşünüyorum düşünüyorum lahana dan başka farklı birşey yok önceki yediklerime göre... hepinize öneririm...

Günaydın.. Bende diyet yapmak istiyorum ama hem spor yapamıyorum hemde şekerden vazgeçemiyorum sizlere katılsam birlikte zayıflasak
2,5 aylık evliyim 4 kilo aldım.62 kiloya çıktım 1.67 boyum göbeğim yoktu artık o da var ve basen bölgemden daha çok şikayetçiyim.Evlenmeden önce haftanın 3 günü salona gidiyordum.eşim daha çok kızartma tarzı yemekleri seviyor o zayıf ve kilo da almıyor. Ben de spor salonuna gitmek istiyorum öğle arasında yapmak istedim ama eşim karşı çıktı. Hem düğünden yeni çıktık borçlarımız çok hem de kıskanıyor Neler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz beni de bilgilendirimisiniz? Şimdiden önlem alsam iyi olacak. Leslie yapsam diye düşünüyorm ama tek başıma yapamıyorum sıkılıyorum yoldaş arıyorum kendime

günaydın kızlar diyete devam ediyorum ama bu hafta anca düzenimi oturtabilicem sanırım . ve bu akşam spor salonuna başlıyorum . benim için spor şart

günaydın kızlar

hadi artık bayramda bitti,toplanın,valla çok sessizleştik yine

benimde kilom bayadır aynı,bu duraksama çok uzun sürdü,böyle giderse 21 kasımda 65 i göremicem

gerçi şöyle bişeyede karar verdim,seyiri yılbaşına kadar uzatmayı düşünüyorum,o zamana kadar ne giderse kardır,ondan sonra güçlendirmeye geçicem

günaydın edacımm

bendede bu ara kabızlık çok fenasebze günlerinde lahanayı bende deneyim bari

canım hoşgeldin,maalesef evlenince bi rahatlama oluyo,hepimiz yaşadık bunu,neyseki durumu önce farketmişsin,4 kg bişey değil,çabuk aldığın için çabuk gider,biraz yediklerine dikkat et,suyunu yeşil çayını bol iç,hareketide artırırsan çok zorlanmadan atarsın diye düşünüyorum

günaydın kızlar diyete devam ediyorum ama bu hafta anca düzenimi oturtabilicem sanırım . ve bu akşam spor salonuna başlıyorum . benim için spor şart

nazlıcım spora başlaman çok iyi olmuş,bende haftada 3 gün gidiyorum,hem sıkılaşma hemde bütün negatif enerjimi atıp geliyorum

canım tek yolu var eşine ayrı kendine ayrı yemek yapacaksın yada benim yaptığım gibi modifiye yemek yapacaksın ona mesela yağsız sebzeyi pişireceksin örneğin patlıcan yemeği kendine 1 tabak ayıracaksın sonra bir kazanda yağda soğanı kavur yada extra ne isterse baharat hatta domates kavur üstüne yemeğin katılarını yani patlıcanlarını at kavrulsun biraz, sonra suyunu ekle oldumu sana kızartılmış yağlı yemek... pilav yap yine yağsız kendine ayır sonra kalanının üstüne tereyağını koy kapat kapağı... salatanızı bile ayır kendininkine yağ koyma onunkine koy... illa da kızartma yiyecekseniz seninkileri ilk yap yatır peçetelere yemek hazır olana kadar sarıp sarmala peçetelerle sen yağsız yemiş ol... salatayı eksik etme üşeniyorsan tere roka al üstüne limon sık yemeğin yanında öyle ye... suyunu artır... tv karşısında dans bence yadırganamayacak bir spor...

en önemlisi akşam 7 den sonra ağzını kapa sadece tarçınlı süte açık tut, yatmadan önce biraz esneme hareketi ve 20-30 mekik çek yat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…