yogundum baya canimcim yazamadim bi türlü :2:
öglen spora gittim deli gibi kostum ter attim mekik cektim oh be dedim ama bugün bogazim hic durmadi 7-8 mandalina yemisimdir
bide öglen yemegimde tel sehriye corbasi getirmistim evden, yaninada peynir ekmek yedim.. ekmek biraz coktu ama corbayla doymazdim
aman ya bgn cok yedim :26:
sinem demis ya dukan bana göre degil diye; aynen katiliyorum meyvesiz nasil yapiyorsunuz yahu
herseye tamamda o c vitaminini nerden aliyorsunuz merak ediyorum
hadi sana ii sporlar neslim
iyi haftasonlari kizlaroh beeeeeeeeee cuma geldi :118::118::118:
çok şükür işim ve işyeri çok rahat karışan yok kaçta geldin gittin sıkıntısı yok MAŞALLAH hatta bir ara kendimize özel mutfağımız vardı orda yemek bile yapıyorduk diyette olduğumuz zamanlar .
ben meyveye çok düşkün değildim zaten ayrıca dediğin gibi vitamin büyük dert o yüzden sebze gününde ağzımda emzik gibi çarliston biber ve havuç var... tv izlerken eşim çekirdek çitliyor bende biber ısırıyorum çat çut :))) birde sebzelere dikkat ediyorum dün mesela ıspanak vardı ayrıca biberin her rengini her türünü eksik etmiyorum :)))
günaydın kızlar...
dün aynı planladığım gibi yedim... ama kıymalı yerine yumurtalı ıspanak çekti canım pişman değilim :)))))
eşimle ikimize aynı anda 2 tavada yaptım benimki ıspanağın suyuyla onunki yağla kavruldu... eşim yine huysuzluk etti ay ne çok tuz atmışsın şöyle böyle... tabi tadına bakmayacağım sanıp attı tuttu... eh dün sebze günümdü onun yemeğinin tek artısı zyt yağı bende hiç kullanmamıştım gün boyu direk çatalın ucuyla aldım herşeyi tam dedim sustu yedi :))))
bugünde evde peynir yapımına giriştim... gazam mubarek olsun evde peynirimi de oturtursam iyi olacak dün kaç market gezdim light labne bulacağım diye ama yokyediğim peynirlerden de sıkıldım kendim yaparsam onla cheese kek ve tramisu denemelerine gireceğim
bugün ne yiyeceğimi bilmiyorum sabahı kayısılı form çay ile açtım. dışarı çıkıp yürümek istiyorum burası tam yaz havası çünkü :) ben yinede kahvaltıyı yapım da çıkım en azından öğlene döner keyfi yaparım :)))
Selam kızlar nabersiniz
Çok özledim valla sizleri ve muhabbetinizi hep aklımdasınız
Uzun zaman oldu giremedim bi türlü
Hepiniz iyisinizdir inşallah gündüz sizin işte olduğunuz vakitlerde girmeye çalışcam eminim muhabbet koyudur ozamanlar
Öpüyorum hepinizi şimdilik sağlıcakla kalın
çiğdemcim meyvesız yapamadıgım ıcın zaten ,dukan amcayla aram pek yok,inanılmaz ekşi meyvelere zaafım var benimmm
günaydın,iyi haftalar kızlarr
persembeden beri çok hastayım,h.sonu hep dinlendım,aman dikkat edın kızlar ,sizde hasta olmayın,ahh bogazım ahh başımm
bugunde bi bıtse hayırlısıyla ıyı olacak
tartı yüzüme gülüyo ufak ufak ,dün ve bugun ( nedenını bılmıyorum ama yarın kesın bi anda eksılere gecıcek ,beni kandırıyo) 76.8 geldi tartı,reglıde olamadım ama maşallah dıyım gayte güzel gıdıyo,bıde reglı olsam ohh dahada eksılere düşer,
ınsan kılo verdıkce dahada veresı gelıyo ,hedef 70 dedım ama ben 70den sonra yaza kadar ufak ufak 65 e düşmek istiyorum :26::26: inşallahh ,aminn,
öptüm hepinizi.
Günaydin hanimlar
Yogun demesekte yorucu bi haftasonundan sonra iyi geldi pazartesi
Pazar sabahi kahvaltiya misafirlerim vardi onun kosturmacasiyla gecti bu haftasonu
Bu cuma tatil burda cadilar bayrami sebebiyleondan dolayida azcik mutluyum
evet canim masallah dedigin gibi,yine devam ettirin bence kendi yemeginizi yapmayi, daha saglikli olur
ne isi yapiyordun bu arada?
çat çut demek
helal olsun valla tebrik ederim gram bozmuyorsun diyetini
günaydinnnn :) tek kaçamagin 1 çatal zeytinyagli ispanak olsun yahuu hic bisey valla
kendi peynirini yapmakta super fikir insallah tutturursun
mutlummm seni burda gormek ne guzel oldu gel gel arada bi her ne kadar biz hergün konussakta
ohh masallah canim sen bu azimle 60ada inersin
cok gecmis olsun canim ya ben yeni yeni atlatiyorum 2 haftadir fenaydim ayni senin anlattigin gibi :26: ne kadar dikkat etsekte milletten bulasiyor malesef :26:
yogundum baya canimcim yazamadim bi türlü :2:
öglen spora gittim deli gibi kostum ter attim mekik cektim oh be dedim ama bugün bogazim hic durmadi 7-8 mandalina yemisimdir
bide öglen yemegimde tel sehriye corbasi getirmistim evden, yaninada peynir ekmek yedim.. ekmek biraz coktu ama corbayla doymazdim
aman ya bgn cok yedim :26:
sinem demis ya dukan bana göre degil diye; aynen katiliyorum meyvesiz nasil yapiyorsunuz yahu
herseye tamamda o c vitaminini nerden aliyorsunuz merak ediyorum
hadi sana ii sporlar neslim
iyi haftasonlari kizlaroh beeeeeeeeee cuma geldi :118::118::118:
günaydın kızlar...
dün aynı planladığım gibi yedim... ama kıymalı yerine yumurtalı ıspanak çekti canım pişman değilim :)))))
eşimle ikimize aynı anda 2 tavada yaptım benimki ıspanağın suyuyla onunki yağla kavruldu... eşim yine huysuzluk etti ay ne çok tuz atmışsın şöyle böyle... tabi tadına bakmayacağım sanıp attı tuttu... eh dün sebze günümdü onun yemeğinin tek artısı zyt yağı bende hiç kullanmamıştım gün boyu direk çatalın ucuyla aldım herşeyi tam dedim sustu yedi :))))
bugünde evde peynir yapımına giriştim... gazam mubarek olsun evde peynirimi de oturtursam iyi olacak dün kaç market gezdim light labne bulacağım diye ama yokyediğim peynirlerden de sıkıldım kendim yaparsam onla cheese kek ve tramisu denemelerine gireceğim
bugün ne yiyeceğimi bilmiyorum sabahı kayısılı form çay ile açtım. dışarı çıkıp yürümek istiyorum burası tam yaz havası çünkü :) ben yinede kahvaltıyı yapım da çıkım en azından öğlene döner keyfi yaparım :)))
Selam kızlar nabersiniz
Çok özledim valla sizleri ve muhabbetinizi hep aklımdasınız
Uzun zaman oldu giremedim bi türlü
Hepiniz iyisinizdir inşallah gündüz sizin işte olduğunuz vakitlerde girmeye çalışcam eminim muhabbet koyudur ozamanlar
Öpüyorum hepinizi şimdilik sağlıcakla kalın
çiğdemcim meyvesız yapamadıgım ıcın zaten ,dukan amcayla aram pek yok,inanılmaz ekşi meyvelere zaafım var benimmm
günaydın,iyi haftalar kızlarr
persembeden beri çok hastayım,h.sonu hep dinlendım,aman dikkat edın kızlar ,sizde hasta olmayın,ahh bogazım ahh başımm
bugunde bi bıtse hayırlısıyla ıyı olacak
tartı yüzüme gülüyo ufak ufak ,dün ve bugun ( nedenını bılmıyorum ama yarın kesın bi anda eksılere gecıcek ,beni kandırıyo) 76.8 geldi tartı,reglıde olamadım ama maşallah dıyım gayte güzel gıdıyo,bıde reglı olsam ohh dahada eksılere düşer,
ınsan kılo verdıkce dahada veresı gelıyo ,hedef 70 dedım ama ben 70den sonra yaza kadar ufak ufak 65 e düşmek istiyorum :26::26: inşallahh ,aminn,
öptüm hepinizi.
günaydınlar hayırlı bir hafta diliyorum hepinize . yorucu bir haftasonundan sonra işe gelmek işkence gibi geldi
Günaydin hanimlar
Yogun demesekte yorucu bi haftasonundan sonra iyi geldi pazartesi
Pazar sabahi kahvaltiya misafirlerim vardi onun kosturmacasiyla gecti bu haftasonu
Bu cuma tatil burda cadilar bayrami sebebiyleondan dolayida azcik mutluyum
evet canim masallah dedigin gibi,yine devam ettirin bence kendi yemeginizi yapmayi, daha saglikli olur
ne isi yapiyordun bu arada?
çat çut demek
helal olsun valla tebrik ederim gram bozmuyorsun diyetini
günaydinnnn :) tek kaçamagin 1 çatal zeytinyagli ispanak olsun yahuu hic bisey valla
kendi peynirini yapmakta super fikir insallah tutturursun
mutlummm seni burda gormek ne guzel oldu gel gel arada bi her ne kadar biz hergün konussakta
ohh masallah canim sen bu azimle 60ada inersin
cok gecmis olsun canim ya ben yeni yeni atlatiyorum 2 haftadir fenaydim ayni senin anlattigin gibi :26: ne kadar dikkat etsekte milletten bulasiyor malesef :26:
evet tüm direncimle devam ediyorum pazar günü misafirlerimiz vardı mangal yaptık eh anca beraber yiyeceğimiz bu vardı :))) tabi yine salataya kadar benimki ayrı misafirlerinki ayrıydı... onlara kek ve poğaça yaptım kırıntısını bile almadım ağzıma... gelenlere paket yapıp benim yiyemeyeceğim ne kadar pasta varsa verdim... zaten vermesem de olur artık elim bile kaymıyor kendimi tebrik ediyorum...
peynirim süper oldu yaaa biraz fazla süzmüşüm ama tam pınar beyaz krem gibi ama yoğun çok hoşuma gitti... peynir suyunu atamadım kıyamadım içine yoğurt ve süt tozu ekleyip peynir mayasıyla 1 kez daha mayaladım oda acaip bir peynir oldu lor peyniriyle labne arası güzel birşey oldu... eşim diyor yok yok peynirin suyunu dökme daha 3. tur peyniri de çıkarırsın sen dedieh 2. den sonra kıydım döktüm :) tabi nereye misafirin poğaça yapımına o yeşil çıkan peynir altı suyu çok yararlıdır protein bakımından bende sonuna kadar kullandım...
eh bu arada günaydınlar hepinize :) işte olmadığım 4 günümün her gününü yürüyerek geçirdim. afferim bana merdivenleri de çıktım çıktım indim... tartılmadım biraz sabredip 2 gün sonra tartılmak istiyorum...
slm kızlar
nasılsınız
benimde haftasonum gayet güzeldi,öğleye kadar uyuduk,sonra kahvaltı keyfi,ardından balkonda çay,ev işi falan akşamınada annemlere gittik,balık yedik ailece,tabi benim saf protein günüm olduğu için salata yiyemedim,annemden yine bi sürü laf,salatadamı yiyemiyon,iyice gıdadan düşücen falanşu güçlendirmeye bi geçeydim hayırlısı ile,diyet yapmak değilde insanlara anlatmak çok yoruyo artık beni
neyse pazar günüde yine tüm gün evdeydim,3 yaşında yeğenim bendeydi,tüm gün birlikte vakit geçirdik,karşılıklı çok büyük aşk yaşıyoruz kendisiylehatta tameri bile kıskanıyo,"halam en çok beni seviyo,ikinci seni diyo" zilli yaa
bunun dışında diyet herzamanki gibi,kaçamak asla yok,tam gaz devam,68 leri gördüm bende nihayet,inş.cumaya biraz daha gider
çiğdemim meyvesizlik zor ama allahtan bi süre için buna katlanıyoruz,seyir bitip güçlendirmeye geçince ilk yarı günde 1 porsiyon ikinci yarıda 2 porsiyon meyve ekleniyo menülere
hem c vitamini meyveden çok yeşil biberde var canım,onunla telafi ediyorum ben,çok şükür hastalanmadımda hiç
edacım bende bazen labne yapıyorum evde,yağsız yoğurdun içine yarım limon ve birazcık tuz koyup çırpıyorum sonrada tülbente koyup dolaba kaldırıyorum,en az 12 saat bekletiyorum,gayet güzel tam sürülmelik bi peynirim oluyo
mutlum hoşgeldinözlettin kendini,nasılsın canım,anneciğin nasıl oldu:26:
sinemcim çok sevindim canım,bak gör 70 leri hızla geçiceksin,bana yetişirsin sen bu gidişle,hedef konusundada bende senle eynı düşünüyorum,65 dedim ama 60 a çekicem galiba
nazlım yoğun bi haftasonu geçirmişsin,kuzucuk çokmu yordu annesini
çiğdemcimohh cadılar bayramı haa,ne kaa güzel,bizimde burda öğleden sonra ve yarın tatil ama biz özeldekiler çalışıyo maalesef,eşim yatacak ben işe gelicek,adaletmi buuu
ellerine sağlık edacım,eminim harika olmuştur,afiyetler olsun,bol bol eksi olsun sana
ayrıca seni bu sefer çok azimli görüyorum,inş.hedefine ulaştığını görücez hep birlikte
bende haftasonu kabak aldım,eşime toz şekerle kendimede tatlandırıcı ile fırında kabak tatlısı yaptım,nefis oldu ya,epeydir tatlı yemiyodum ilaç gibi geldi,biraz kabağım arttı onlada çorba yapmak istiyorum,ha bide fırında baharatlayıp tuzlu olarakta pişiriliyo,elma dilim patates gibi,tam kabak zamanı hepsini değerlendirmek lazım
günaydın kızlar...
dün akşam kabızlık için ne çözüm bulsam diye araştırıyordum. hazır sebze günümken minik bir lahanam vardı beyaz lahana onuda tv karşısında marul gibi yedim. sabahta kayısılı form çay ve devamında gelecek kürleri netten okurken anaaam bu lahana neler yaptı bana dukana başladığımdan beri ilk kez bağırsaklarım böyle çalıştı
dün de aynen yazdığım gibiydi menüm hiç extrası yoktu çok sevindirik oldum hani ne etkilemiştir diye düşünüyorum düşünüyorum lahana dan başka farklı birşey yok önceki yediklerime göre... hepinize öneririm...
günaydın kızlar...
dün akşam kabızlık için ne çözüm bulsam diye araştırıyordum. hazır sebze günümken minik bir lahanam vardı beyaz lahana onuda tv karşısında marul gibi yedim. sabahta kayısılı form çay ve devamında gelecek kürleri netten okurken anaaam bu lahana neler yaptı bana dukana başladığımdan beri ilk kez bağırsaklarım böyle çalıştı
dün de aynen yazdığım gibiydi menüm hiç extrası yoktu çok sevindirik oldum hani ne etkilemiştir diye düşünüyorum düşünüyorum lahana dan başka farklı birşey yok önceki yediklerime göre... hepinize öneririm...
Günaydın.. Bende diyet yapmak istiyorum ama hem spor yapamıyorum hemde şekerden vazgeçemiyorum sizlere katılsam birlikte zayıflasak
2,5 aylık evliyim 4 kilo aldım.62 kiloya çıktım 1.67 boyum göbeğim yoktu artık o da var ve basen bölgemden daha çok şikayetçiyim.Evlenmeden önce haftanın 3 günü salona gidiyordum.eşim daha çok kızartma tarzı yemekleri seviyor o zayıf ve kilo da almıyor. Ben de spor salonuna gitmek istiyorum öğle arasında yapmak istedim ama eşim karşı çıktı. Hem düğünden yeni çıktık borçlarımız çok hem de kıskanıyorNeler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz beni de bilgilendirimisiniz? Şimdiden önlem alsam iyi olacak. Leslie yapsam diye düşünüyorm ama tek başıma yapamıyorum sıkılıyorum yoldaş arıyorum kendime
günaydın kızlar diyete devam ediyorum ama bu hafta anca düzenimi oturtabilicem sanırım . ve bu akşam spor salonuna başlıyorum . benim için spor şart
Günaydın.. Bende diyet yapmak istiyorum ama hem spor yapamıyorum hemde şekerden vazgeçemiyorum sizlere katılsam birlikte zayıflasak
2,5 aylık evliyim 4 kilo aldım.62 kiloya çıktım 1.67 boyum göbeğim yoktu artık o da var ve basen bölgemden daha çok şikayetçiyim.Evlenmeden önce haftanın 3 günü salona gidiyordum.eşim daha çok kızartma tarzı yemekleri seviyor o zayıf ve kilo da almıyor. Ben de spor salonuna gitmek istiyorum öğle arasında yapmak istedim ama eşim karşı çıktı. Hem düğünden yeni çıktık borçlarımız çok hem de kıskanıyorNeler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz beni de bilgilendirimisiniz? Şimdiden önlem alsam iyi olacak. Leslie yapsam diye düşünüyorm ama tek başıma yapamıyorum sıkılıyorum yoldaş arıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?