merak ettim şu an bu kiloyu koruyabildinizmigünaydın kızlar
bugün çalışıyorum maalesef
bi bakayım dedim ama dün sabahtan beri hiç giren olmamış,bi ara özlem uğramış,esra gelmiş ama birer msjla sırra kadem basmışlar yine
valla yine dağıldık,pazartesi tam kadro burda olalım olmazmı,esra,sinem,çiğdem,nazlı,eda,özlem vede gülnihal abla birlikten kuvvet doğar,burda paylaşım artıkça motivasyonda artıyo,ne bileyim önümüz yılbaşı,kilo vermek için iyi bi hedef olabilir,ben şimdiden yılbaşı hedefimi belirledim,63 kg olarak,aslında 65 te duracaktım ama sanırım 60 a kadar inip öyle güçlendirmeye geçmek istiyorum
ha birde asıl söylemem gereken şeyi unuttum,yaklaşık 1 aydır süren duraklamamı nihayet kırdımdüne göre 600 gr eksideyim,bu sabah 68,2 geldim,ve toplamda 20 kg yu geçtim
Günaydın.. Bende diyet yapmak istiyorum ama hem spor yapamıyorum hemde şekerden vazgeçemiyorum sizlere katılsam birlikte zayıflasak
2,5 aylık evliyim 4 kilo aldım.62 kiloya çıktım 1.67 boyum göbeğim yoktu artık o da var ve basen bölgemden daha çok şikayetçiyim.Evlenmeden önce haftanın 3 günü salona gidiyordum.eşim daha çok kızartma tarzı yemekleri seviyor o zayıf ve kilo da almıyor. Ben de spor salonuna gitmek istiyorum öğle arasında yapmak istedim ama eşim karşı çıktı. Hem düğünden yeni çıktık borçlarımız çok hem de kıskanıyorNeler yiyorsunuz neler yapıyorsunuz beni de bilgilendirimisiniz? Şimdiden önlem alsam iyi olacak. Leslie yapsam diye düşünüyorm ama tek başıma yapamıyorum sıkılıyorum yoldaş arıyorum kendime
hayırlısı canım demekkı artmıs oranlar gecen ay zıraat acaıp kampanya yapmıstı
mıllet yapılandırma yapıp gecırdı hep kredısını oraya
neyse 90-95 bıne ck guzel evler var gibi gönlünüze göre bulunınsallah
kira dipsiz kuyu,sonu yok kreıdnı ödersın kendı evınde oturursun en güzelii
slm kızlar
yogunum şu sıra pek vakıt ayıramıyorum size
neslihancım harıka gıdıyosun bidenemm,inş hedefıne en kısa surede ulasıcaksınn ,benide yanına all bu süreçtee bi ileri bi geri yoruldum vallahı
eda sen nasılsın ,nasıl gıdıyo kılo vermen 80 lerden kurtulabıldınmı ,
esramyok bu haafta yaw ,neyse dınlensınden bomba gıbı aramıza gerı dönsün
nazz cım sende kılo vermıssın masallah,cok kısa surede kurtulucaz bu kılolardan inş..
çiğdemcimm sen nasılsınn bal kaymağımm,nasıl gıdıyo ,adaptasyon sorununu çözebıldınmı
ben hala çözemedım ,kıloda almadım ama eksılerede gecemıyorum ki
gül nihal abla
Selam kizlar
Uzun zamandir ugrayamadim gecen hafta full yogundum okudum okudum cvp yazamadim malesef, bide cuma tatildi burda o yuzden gelemedim..
sinemcim nerdeeee 65lerde geziniyorum bu ara.. su bogazimi tutamiyorum desem :26: ivir zivir cok yiyorum ya :26:
neyse yinede sporumu ihmal etmicem..
sen napiyosun spora basladin mi?
Neslim tebrik ederim canimm kirmissin zincirini sonunda
bende tebrik edilmek istiyorum 65e ciktim
of ya moral sifir valla
neyse kizlar gorusuruz, özlem, esra, eda, gülnihal abla selam olsun herkese
slm kızlar
yogunum şu sıra pek vakıt ayıramıyorum size
neslihancım harıka gıdıyosun bidenemm,inş hedefıne en kısa surede ulasıcaksınn ,benide yanına all bu süreçtee bi ileri bi geri yoruldum vallahı
eda sen nasılsın ,nasıl gıdıyo kılo vermen 80 lerden kurtulabıldınmı ,
esramyok bu haafta yaw ,neyse dınlensınden bomba gıbı aramıza gerı dönsün
nazz cım sende kılo vermıssın masallah,cok kısa surede kurtulucaz bu kılolardan inş..
çiğdemcimm sen nasılsınn bal kaymağımm,nasıl gıdıyo ,adaptasyon sorununu çözebıldınmı
ben hala çözemedım ,kıloda almadım ama eksılerede gecemıyorum ki
gül nihal abla
Selam kizlar
Uzun zamandir ugrayamadim gecen hafta full yogundum okudum okudum cvp yazamadim malesef, bide cuma tatildi burda o yuzden gelemedim..
sinemcim nerdeeee 65lerde geziniyorum bu ara.. su bogazimi tutamiyorum desem :26: ivir zivir cok yiyorum ya :26:
of ya moral sifir valla
merhaba kızlar nasılsınız . yoğun bir haftasonu oldu benim için kız kardeşimin nişanı vardı hazırlık yap et derken geçti . resmen sinirlerim bozuldu kendime giyecek hiç bir şey bulamadım aralıktada erkek kardeşimin nişanı var o zamana kadar tam gaz spor diyet devam edicem
selam güzelim...
daha 80 lere veda edemedim en zor dönemimdeyim hiç 84 ün altına düşmedim yaklaşık 5 senedir :18:
geçen perşembe tartıda 84 ü gördüm sonra cmrt pazar ve bugünde tartıldım 85 kg çıktım diyeti bozmadım ama bağırsak problemlerinden olabilir diye 2 gün sebze yaptım şimdi de 2 gün saf protein yapacağım. sebze işe yaradı yine lahana yaprakları yedim durdum ve bol sebze herkesten eridin lafları gelmeye başladı sonunda... hatta hafta sonu eşimin yeğeni bendeydi ona da diyeti anlattım durdum tabi eski halimi de iyi bilen biri yeni dukancı yetiştiriyorum :))) inşallah pes etmez hatta buraya da üye yaptım onu :))) cmrt günü onunla deli gibi yürüdük alışveriş yaptık :) yinede oynamadı tartı ama sabırlıyım inşallah Allahın izniyle veda edeceğim ben bu 80 lere
yeniden merhaba
hımm burdaki paylaşımlarınızı neye göre yapıyorsunuz? bende direk daldım destur demedim kusura bakmayın
benide kabul edermsiniz? size/sizlere uymaya çalışacağım yada uayarım yaa been
neyse yine yazayım ben yediklerim
sabah: 1 haşlama yumurta
4 siyah-4 yeşil zeytin
vişne marmelatı 3 dilim ekmeğin üzerine sürülmüş vaziyette..
4 dilim kadarda peynir sanırım
1 fincan ıhlamur çayı (çay bardağından buyuk,kupadan kucuk)
öğlen;
bi kase tarhana çorbasının içine 3 dilim ekmeği doğrayıp yedim (doydum mu hayır)
hoşgeldın canım aramıza ,burda bildirim yok ,gönlunce rahat rahat kılolarını verebılırsın :)yeniden merhaba
hımm burdaki paylaşımlarınızı neye göre yapıyorsunuz? bende direk daldım destur demedim kusura bakmayın
4 siyah-4 yeşil zeytin
öğlen;
bi kase tarhana çorbasının içine 3 dilim ekmeği doğrayıp yedim (doydum mu hayır)
bı dukancı dahamı katılıyo aranızaselam güzelim...
daha 80 lere veda edemedim en zor dönemimdeyim hiç 84 ün altına düşmedim yaklaşık 5 senedir :18:
geçen perşembe tartıda 84 ü gördüm sonra cmrt pazar ve bugünde tartıldım 85 kg çıktım diyeti bozmadım ama bağırsak problemlerinden olabilir diye 2 gün sebze yaptım şimdi de 2 gün saf protein yapacağım. sebze işe yaradı yine lahana yaprakları yedim durdum ve bol sebze herkesten eridin lafları gelmeye başladı sonunda... hatta hafta sonu eşimin yeğeni bendeydi ona da diyeti anlattım durdum tabi eski halimi de iyi bilen biri yeni dukancı yetiştiriyorum :))) inşallah pes etmez hatta buraya da üye yaptım onu :))) cmrt günü onunla deli gibi yürüdük alışveriş yaptık :) yinede oynamadı tartı ama sabırlıyım inşallah Allahın izniyle veda edeceğim ben bu 80 lere
yok anacım nerdee ,baslayamadım bı turlu ,havalardan sanırım ya ,içim kararıyo eve gıdınce nedense ,Selam kizlar
of ya moral sifir valla
tşk ederim hoşbuldumcanım öncelikle hoşgeldin
daha önce burdaki kızçelerle 1.takımda beraberdik,takımı kapatınca burayı açtık,herkes kendine göre diyet yapıyo,kimi,dukan,kimi monti,kimi kalori hesabı
biraz durgun zamanımıza denk geldinama zamanla topik dolar,sende yavaş yavaş tanırsın
bu arada ismim neslihan,sende biraz kendini tanıtırmısın
hoşgeldın canım aramıza ,burda bildirim yok ,gönlunce rahat rahat kılolarını verebılırsın :)
burda hepımız 1.takımdan arkadasız ,yenı bı topik açtı eda arkadasımız,burda dertleşiyoruz,gülüyoruz ,bırbırımıze destek oluyoruz,
kural yok ,hiç bişi yok ,sohbetımıze sende katılırsan cok sevınırız,
anammmmmreçelmi 3 dilimm ne yaptın tatlım , bıan once el atmamız lazım sana ,anlaşıldı
tşk ederim hoşbuldumismim ayşegül ,hamileyim insallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirip kollarıma alabilirim yavrumu çalışmıyorum 29 yaşındayım.76 kg da idim en son (o aldığım 1.5 kgyu haftasonuna kadar verıcem dıyerekten hesaba katmadım)
eften püften şeyler değilde en azından beni tok tutacak şeyler yemeye karar verdim..
et-balık-tavuk gibi.. sebzelerle doymuyorum çünkü
tşk ederim hoşbuldum
maalesef doyamıyorum haklısın çok fazla yiyorum ve reçelde keza öyle tüketiyorum ama ama ama çaylarıma yaklaşık 3 aydan beri şeker atmıyoruuummm yaa o yüzden reçele yüklendim galiba
bundan sonra sadece 1 dilim ekmeğin üstüne sürücem insallah :18:
boğazını tutarsan ilk tebrik benim yerimi ayırtmak istiyorum hadi güzelim be yapabilirsin...
evet çiğdoşum sonunda vücudun inadını kırdım,yendim onuuu
kız sen 65 lerde ne kadar devam edicen,valla geçerim bak seni görürsünn
kuzucum işin şakası tabi ama sende artık bi silkelen,kendine gel,şöyle bol paylaşımlı günlerimize dönelim yahu,ondan sonrası geliyo zaten eksi olaraktan
yok anacım nerdee ,baslayamadım bı turlu ,havalardan sanırım ya ,içim kararıyo eve gıdınce nedense ,
senın tutarlılıgına hayranım canım benım ,kilo vermesen bile sıkılasırsın hem
yeniden merhaba
4 siyah-4 yeşil zeytin
öğlen;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?