Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

merak ettim şu an bu kiloyu koruyabildinizmi

ekmeği hamur işini tatlıyı kes yeter

.....................................................

bende sağlıklı beslenerek + sporla birlikte zayıflamak veya şuanki durumum itibariyle aynı kilomda kalmak istiyorum :18:

maalesef 76 kg ile hamile kaldım

akşam yemeğimi az önce yedim..çok fazla açlığa dayanamıyorum folik asit ilacından sanırım bilemiyorum

kuru fasulye 1 tabak
3 dilim ekmek
3 adet kornişon turşu

1 avuç kadarda fıstık yedim

slm kızlar
yogunum şu sıra pek vakıt ayıramıyorum size

neslihancım harıka gıdıyosun bidenemm ,inş hedefıne en kısa surede ulasıcaksınn ,benide yanına all bu süreçtee bi ileri bi geri yoruldum vallahı

eda sen nasılsın ,nasıl gıdıyo kılo vermen 80 lerden kurtulabıldınmı ,

esramyok bu haafta yaw ,neyse dınlensınden bomba gıbı aramıza gerı dönsün

nazz cım sende kılo vermıssın masallah ,cok kısa surede kurtulucaz bu kılolardan inş..

çiğdemcimm sen nasılsınn bal kaymağımm ,nasıl gıdıyo ,adaptasyon sorununu çözebıldınmı
ben hala çözemedım ,kıloda almadım ama eksılerede gecemıyorum ki

gül nihal abla

Selam kizlar

Uzun zamandir ugrayamadim gecen hafta full yogundum okudum okudum cvp yazamadim malesef, bide cuma tatildi burda o yuzden gelemedim..

sinemcim nerdeeee 65lerde geziniyorum bu ara.. su bogazimi tutamiyorum desem :26: ivir zivir cok yiyorum ya :26:
neyse yinede sporumu ihmal etmicem..

sen napiyosun spora basladin mi?

Neslim tebrik ederim canimm kirmissin zincirini sonunda
bende tebrik edilmek istiyorum 65e ciktim
of ya moral sifir valla

neyse kizlar gorusuruz, özlem, esra, eda, gülnihal abla selam olsun herkese

merhaba kızlar nasılsınız . yoğun bir haftasonu oldu benim için kız kardeşimin nişanı vardı hazırlık yap et derken geçti . resmen sinirlerim bozuldu kendime giyecek hiç bir şey bulamadım aralıktada erkek kardeşimin nişanı var o zamana kadar tam gaz spor diyet devam edicem

selam güzelim...

daha 80 lere veda edemedim en zor dönemimdeyim hiç 84 ün altına düşmedim yaklaşık 5 senedir :18:

geçen perşembe tartıda 84 ü gördüm sonra cmrt pazar ve bugünde tartıldım 85 kg çıktım diyeti bozmadım ama bağırsak problemlerinden olabilir diye 2 gün sebze yaptım şimdi de 2 gün saf protein yapacağım. sebze işe yaradı yine lahana yaprakları yedim durdum ve bol sebze herkesten eridin lafları gelmeye başladı sonunda... hatta hafta sonu eşimin yeğeni bendeydi ona da diyeti anlattım durdum tabi eski halimi de iyi bilen biri yeni dukancı yetiştiriyorum :))) inşallah pes etmez hatta buraya da üye yaptım onu :))) cmrt günü onunla deli gibi yürüdük alışveriş yaptık :) yinede oynamadı tartı ama sabırlıyım inşallah Allahın izniyle veda edeceğim ben bu 80 lere

boğazını tutarsan ilk tebrik benim yerimi ayırtmak istiyorum hadi güzelim be yapabilirsin...

yeniden merhaba

hımm burdaki paylaşımlarınızı neye göre yapıyorsunuz? bende direk daldım destur demedim kusura bakmayın

benide kabul edermsiniz? size/sizlere uymaya çalışacağım yada uayarım yaa been

neyse yine yazayım ben yediklerim

sabah: 1 haşlama yumurta
4 siyah-4 yeşil zeytin
vişne marmelatı 3 dilim ekmeğin üzerine sürülmüş vaziyette..
4 dilim kadarda peynir sanırım
1 fincan ıhlamur çayı (çay bardağından buyuk,kupadan kucuk)

öğlen;

bi kase tarhana çorbasının içine 3 dilim ekmeği doğrayıp yedim (doydum mu hayır )

sinemimm tabiki alırım yanıma ama sabırlı olmak lazım biraz,anladın sen onu

evet çiğdoşum sonunda vücudun inadını kırdım,yendim onuuu

kız sen 65 lerde ne kadar devam edicen,valla geçerim bak seni görürsünn

kuzucum işin şakası tabi ama sende artık bi silkelen,kendine gel,şöyle bol paylaşımlı günlerimize dönelim yahu,ondan sonrası geliyo zaten eksi olaraktan

nazlıcım seni çok iyi anlıyorum,ama sakın bozma moralini,spor +sıkı bi diyetle aralığa kadar eminim çok güzel kilo vericeksin canm

edacım biliyosun bende 69 da çok takıldım,belkide 15 senedir hiç o kilonun altına inmediğim için,duraklamayıda krsitalize süt ile kırdım

tarifini daha önce vermiştim,çok basit,bi kase lıght sütün içine 2-3 tatlı kaşığı tatlandırıcıyı koyup iyice karıştırıyoruz,sonra hopp buzluğa,arada bi karıştırarak sütün kristalize olmasını sağlıyoruz,sonrada afiyetle yiyoruz,tadını ben seviyorum,kesinlikle hem metabolizmayı çalıştırıyo hemde duraklamaya birebir,denemeni şiddetle öneririrm

canım öncelikle hoşgeldin

daha önce burdaki kızçelerle 1.takımda beraberdik,takımı kapatınca burayı açtık,herkes kendine göre diyet yapıyo,kimi,dukan,kimi monti,kimi kalori hesabı

biraz durgun zamanımıza denk geldinama zamanla topik dolar,sende yavaş yavaş tanırsın

bu arada ismim neslihan,sende biraz kendini tanıtırmısın

hoşgeldın canım aramıza ,burda bildirim yok ,gönlunce rahat rahat kılolarını verebılırsın :)
burda hepımız 1.takımdan arkadasız ,yenı bı topik açtı eda arkadasımız,burda dertleşiyoruz,gülüyoruz ,bırbırımıze destek oluyoruz,
kural yok ,hiç bişi yok ,sohbetımıze sende katılırsan cok sevınırız,

anammmmm reçelmi 3 dilimm ne yaptın tatlım , bıan once el atmamız lazım sana ,anlaşıldı

bı dukancı dahamı katılıyo aranıza maslalah dıyelım edacım ,durmaksızın devam eder inş.,bende yıllardır 7 lı rakamı gormedım 1 aydır resmen bı assagı bı yukarı 77 de çakılı kaldım ,ama pes etmek yokk ,gidecek bu kılolar
yok anacım nerdee ,baslayamadım bı turlu ,havalardan sanırım ya ,içim kararıyo eve gıdınce nedense ,
senın tutarlılıgına hayranım canım benım ,kilo vermesen bile sıkılasırsın hem

slm kızlar

nasılsınız bakalım,nasıl geçti haftasonunuz

ben malum cumartesi çalıştım,pazarda öğlen 1 e kadaar yatınca gün nasıl geçti anlamadım

diyet açısından herşey süper gidiyo,hergün iltifat alıyorum desem abartmış almam sanırım,malum burası küçük şehir yolda illaki tandıık birilerine rastlıyorum,ve ilk soru ne yaptın senn,ne kadar zayıflamışsın,aman bidaha kilo alma falan

hayırlısı ile ideal kiloma bi geleyim ondan sonra korumaya geçicem inş.tabi abartmamak koşulu ile,bu sefer ipin ucunu bırakmaya hiç niyetim yok

Ya kızlar bende istikrar yok hiç.. C:tesi günü doğum günümdü pasta kola derken dikkat etmedim sadece 1 saat spor yaptım ( 2 mil leslie ve jillian )Pazar günü eşimle gezmeye gittik o ısrarla salata ye demişti ben ekmek arası yedim 3 gb sonra hiç yemek yemedim sadece kalan d.günü pastasından birazcık yedim Nasıl olacak benim halimm

tşk ederim hoşbuldum ismim ayşegül ,hamileyim insallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirip kollarıma alabilirim yavrumu çalışmıyorum 29 yaşındayım.76 kg da idim en son (o aldığım 1.5 kgyu haftasonuna kadar verıcem dıyerekten hesaba katmadım)

eften püften şeyler değilde en azından beni tok tutacak şeyler yemeye karar verdim..
et-balık-tavuk gibi.. sebzelerle doymuyorum çünkü

tşk ederim hoşbuldum

maalesef doyamıyorum haklısın çok fazla yiyorum ve reçelde keza öyle tüketiyorum ama ama ama çaylarıma yaklaşık 3 aydan beri şeker atmıyoruuummm yaa o yüzden reçele yüklendim galiba

bundan sonra sadece 1 dilim ekmeğin üstüne sürücem insallah :18:

ah canım hamişmisin sen ,ay ozaman ye gitsin ,tadını çıkar hamileliğinin
dedıgın gıbı proteın agırlıklı beslen ,hem tok tutmus olur hemde sağlıklı beslenmiş olursun .

boğazını tutarsan ilk tebrik benim yerimi ayırtmak istiyorum hadi güzelim be yapabilirsin...

yapabilirim evet ve baslicam insallah bogazimi tutmaya..

neslim helal olsun yenmissin hakkaten vucudun inadini
aman dur neslim yeni geldim 65lere o yuzden geri hizla inerim insallah 64'e bogazimi tutmaya basladim bakalim

Yeni gelen arkadaslar olmus hosgelmisler insallah hep beraber saglikla kilo veririz

esra nerelerde bu arada :26:

yok anacım nerdee ,baslayamadım bı turlu ,havalardan sanırım ya ,içim kararıyo eve gıdınce nedense ,
senın tutarlılıgına hayranım canım benım ,kilo vermesen bile sıkılasırsın hem

ay saol canim ama dün gidemedim arkadasla bulustuk, bu öglen gidicem insallah..

Bisey sorcam kizlar besamel sos cok kalorik bisey mi? tamam icinde tereyag var + süt ve un var ama porsiyon basina az düsüyor bilemedim simdi :26:
Besamel soslu karnibahar yapmistim firinda ondan getirdim bu öglen yemek icin :26: o yüzden merak ettim :26:

hoşgeldin tatlım... bu ne kadar çok ekmek kızzz bir dur hem ekmek hem vişne marmelatı cık cık cık olmazzzzzz

tabi kabul ederiz aslında sağlıklı beslenmeyi ön görerek diyet yapmaya karar veren insanlarız baktık vermiyoruz her birimiz özel diyetlere sardık... dukana falana filana önemli olan önce sağlık diyebilmek tanıt biraz kendini çalışıyormusun evdemisin kilon kaç hamile misin? ayrıca nasılsın iyimisin ?? :))))

tekrar edicem ayrıca 3 er dilim ekmek fazla helede öğünde başka karbonhidratta varsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…