günaydın kızlar
hadi artık bayramda bitti,toplanın,valla çok sessizleştik yine
benimde kilom bayadır aynı,bu duraksama çok uzun sürdü,böyle giderse 21 kasımda 65 i göremicem
gerçi şöyle bişeyede karar verdim,seyiri yılbaşına kadar uzatmayı düşünüyorum,o zamana kadar ne giderse kardır,ondan sonra güçlendirmeye geçicem
günaydın edacımm
bendede bu ara kabızlık çok fenasebze günlerinde lahanayı bende deneyim bari
canım hoşgeldin,maalesef evlenince bi rahatlama oluyo,hepimiz yaşadık bunu,neyseki durumu önce farketmişsin,4 kg bişey değil,çabuk aldığın için çabuk gider,biraz yediklerine dikkat et,suyunu yeşil çayını bol iç,hareketide artırırsan çok zorlanmadan atarsın diye düşünüyorum
Hoşbuldum canım evet yeşil çay içiyorum ama yediklerimede daha dikkat edicemve spor artık leslie yapmak istiyorum nasipse üşenmezsem
canım tek yolu var eşine ayrı kendine ayrı yemek yapacaksın yada benim yaptığım gibi modifiye yemek yapacaksın ona mesela yağsız sebzeyi pişireceksin örneğin patlıcan yemeği kendine 1 tabak ayıracaksın sonra bir kazanda yağda soğanı kavur yada extra ne isterse baharat hatta domates kavur üstüne yemeğin katılarını yani patlıcanlarını at kavrulsun biraz, sonra suyunu ekle oldumu sana kızartılmış yağlı yemek... pilav yap yine yağsız kendine ayır sonra kalanının üstüne tereyağını koy kapat kapağı... salatanızı bile ayır kendininkine yağ koyma onunkine koy... illa da kızartma yiyecekseniz seninkileri ilk yap yatır peçetelere yemek hazır olana kadar sarıp sarmala peçetelerle sen yağsız yemiş ol... salatayı eksik etme üşeniyorsan tere roka al üstüne limon sık yemeğin yanında öyle ye... suyunu artır... tv karşısında dans bence yadırganamayacak bir spor...
en önemlisi akşam 7 den sonra ağzını kapa sadece tarçınlı süte açık tut, yatmadan önce biraz esneme hareketi ve 20-30 mekik çek yat...
Sen spor salonuna mı gidiyorsun canım? Kabızlık için önerini deneyeceğim
selam hanımlar aaranızda diyetisyen eşliğinde kilo vermiş olan yada ne diyetisyeni falan boş ver hiç gerek yok ben gitimde vermedim hiç bi faydası yokk diyen varmıı diyetisyen tecrübesi olann ??? düğün tarihi alındı önümde 10 ay var neyapmalıyım bilemiyorum bugün üniversite hastanesine giitm nerdeyse dr kavga edicektim bana geçmiş 6 öğün ye az ye hergün aynı saate ye 3 beyazdan uzak dur porsiyonu küçült vs. dedi dedi durdu en sonunda dayanamdım 30 yaşındayım bende artık neyin kilo aldırdığını niye şişko olduğumu biliyorum ama engeleyemiyorum benim sizden farkım var benim iştahım çok kendimi engeleyemiyorum dedim dr hanım hayır dedi benimde iştahım var ama ben yemiyorum sen yiyorsun sende yemiyceksin dedii 50 kg luk hatun dedim bi bakın şekerime insülünüme metabolizmama nebilim işte her bişeyee yok dedi sende zaten hepsi vardır bu killoyla bu arada kilom 95 olmuşş sen dedi ver kilonu zaten şeker yokolucak dedii ama benn kadına bir gıcık oldum anlatamam ya bumudur diyetisyen yani ben daha başka bişey bekliyodum benim bildiğim şeyleri bana sölmesini değil deimkii bakın ben hep yemek düşünüyorum doymak nedir bilmiyorumm yani ben sizden farklıyım dediim siiznki poiskolojik hanfendi dedii savdıı beni tam kara verdim şok diyet falan yapma git bi diyetisyene dediim bu kadın beniii soğuttu yaaa tavsiyeniz nedir özel hastanede bi diytisyenemi gidiyim napım ben yaa
gnayddınnn kızlarrr
hayırlı cumalarr nasılsınız bu sabahh???
nazlıcım sende hafıflemışşın bu sabah ne güzel
benım bu haftasonum yıne cok kosturmacalı gececek allah güç kuvvet versınn bana:)
haydıı kızlarr bu güzel ve mubarek günde gelın yanıma seviyim sizi azcık
haftaya olmuycam bıraz sevgi depolıyım:)
günaydın hepinize,hayırlı cumalar
yoğunluktan pek giremedim topiğe,umarım keyifler yerindedir
benimde kilo bildirecek kadar bi kg kaybım yok ama yinede söleyim,artık kaplumbağa hızıyla gidiyo,nerdeyse 1 aydır 1 kg anca verdim,tabi bariz sıkılaşma var ama tartıya pek yansımıyo,yinede moralimi bozmuyorum,dukana aynen devam,sonuçta şu anda hayal bile etmediğim bi kilodayım
başlangıç : 88,3
geçen hafta : 69
bu hafta : 68,8 :44::44:
Edacımmm günaydınlarr, hayırlı günler
Bu topiği görünce ne kadar sevindim anlatamam çünkü artık diğer topikte kimse toplanmıyor ve ben öyle alışmışım ki sizlere gün içinde resmen eksikliğinizi duyuyordum neyse burası süper olmuşhayırlı olsun diyorumm
İnşallah şimdiye kadar veremediğimiz kilocuklarımızı burda veririz sağlıkla
hayırlısı canım demekkı artmıs oranlar gecen ay zıraat acaıp kampanya yapmıstı
mıllet yapılandırma yapıp gecırdı hep kredısını oraya
neyse 90-95 bıne ck guzel evler var gibi gönlünüze göre bulunınsallah
kira dipsiz kuyu,sonu yok kreıdnı ödersın kendı evınde oturursun en güzelii
günaydın kızlar...
dün akşam kabızlık için ne çözüm bulsam diye araştırıyordum. hazır sebze günümken minik bir lahanam vardı beyaz lahana onuda tv karşısında marul gibi yedim. sabahta kayısılı form çay ve devamında gelecek kürleri netten okurken anaaam bu lahana neler yaptı bana dukana başladığımdan beri ilk kez bağırsaklarım böyle çalıştı
dün de aynen yazdığım gibiydi menüm hiç extrası yoktu çok sevindirik oldum hani ne etkilemiştir diye düşünüyorum düşünüyorum lahana dan başka farklı birşey yok önceki yediklerime göre... hepinize öneririm...
canım şu anda halk,vakıf ve ziraatin fazin oranları 0,85-0,89 arası bişey,krediyi eşim çekecek zaten,dediğin gibi kamuda çaılştığı için sorun olmaz biz en fazla 50 yada 60 bin falan çekeriz esracım,alacağımız ev de 100 ü geçmesin istiyoruz,bakalım 90 -95 arası bi kaç sıfır ev bulduk,yarın bakmaya gidicez,hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?