Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

çok sessişleştik yaa hakikaten.... aaaaa şimdi hatırladım dün ben senin dolduruşunla dolaptaki kabağı götürecektim. bak dolapta bişi yicem yicem diyip bulamadım lahanaya sardım aradığım kabaktı yaaaa neyse oda yarına artık...

ne kaldı ki şurda 4 kg bence onu da bu azminle verirsin.. lahanayı da şiddetle öneriyorum bende ki etki şok etti resmen... belki sendeki duraksamaya da iyi gelir...

ben geldim biraz yoğun bir haftaydı o yüzden pek giremedim ama diyete biraz ara verdim ama kiloda almadım 69.9 takıldım kaldım ne yaptıysam olmuyor 2 gündür ekmeği kestim ve sebze ve protein ağırlıklı besleniyorum birde tartıyı kaldırdım tartılmıyorun bakalım cuma tartılacam

dün eşimle kavga ettim biz evleneli 9 sene oldu çocuklara ranzalı genç odası alalım kalan parayla ya yatak odası yada oturma grubunu değiştirelim dedim ve kıyamet koptu neymiş bu koltukların neyi varmış niye değiştiriyormuşsuz .modeli eski hazır paramız varken değiştirelim dedim kabul etmedi bide bir sürü laf saydı moralimi bozdu.30 milyarlık araba beğenmiş onu alacak paraya acımıyor benim koltukları değiştirmeye acıyor

Son düzenleme:

Sen spor salonuna mı gidiyorsun canım? Kabızlık için önerini deneyeceğim

slm kızlar
keyifler nasıl ,hersey yolundadır umarım ,
benımde eh fena değil ,spora başlamam şart bı an önce ya,off

hosgeldın aramıza busee

selam hanımlar aaranızda diyetisyen eşliğinde kilo vermiş olan yada ne diyetisyeni falan boş ver hiç gerek yok ben gitimde vermedim hiç bi faydası yokk diyen varmıı diyetisyen tecrübesi olann ??? düğün tarihi alındı önümde 10 ay var neyapmalıyım bilemiyorum bugün üniversite hastanesine giitm nerdeyse dr kavga edicektim bana geçmiş 6 öğün ye az ye hergün aynı saate ye 3 beyazdan uzak dur porsiyonu küçült vs. dedi dedi durdu en sonunda dayanamdım 30 yaşındayım bende artık neyin kilo aldırdığını niye şişko olduğumu biliyorum ama engeleyemiyorum benim sizden farkım var benim iştahım çok kendimi engeleyemiyorum dedim dr hanım hayır dedi benimde iştahım var ama ben yemiyorum sen yiyorsun sende yemiyceksin dedii 50 kg luk hatun dedim bi bakın şekerime insülünüme metabolizmama nebilim işte her bişeyee yok dedi sende zaten hepsi vardır bu killoyla bu arada kilom 95 olmuşş sen dedi ver kilonu zaten şeker yokolucak dedii ama benn kadına bir gıcık oldum anlatamam ya bumudur diyetisyen yani ben daha başka bişey bekliyodum benim bildiğim şeyleri bana sölmesini değil deimkii bakın ben hep yemek düşünüyorum doymak nedir bilmiyorumm yani ben sizden farklıyım dediim siiznki poiskolojik hanfendi dedii savdıı beni tam kara verdim şok diyet falan yapma git bi diyetisyene dediim bu kadın beniii soğuttu yaaa tavsiyeniz nedir özel hastanede bi diytisyenemi gidiyim napım ben yaa

tatlım genelde hastanelerdeki diyetisyenler bu şekilde özeldekilerin tek farkı bu sözleri incitmeden söylüyorlar... diyet yapa yapa onlardan bilgili olduk söyledikleri şeyleri temel seviye gibi anlatmaya başlayınca onlar ayar oluyoruz... benim insülin direncim var pko var yıllarca özel tüzel hatta extra özel tüm doktorları gezdim abimde bir doktor zayıflayınca rayların yerine oturacağını söyleyip duruyor... insülin direnci için verilen ilaç 3 sene düzenli kullanımdan sonra vücudu rayına oturtuyormuş. abim öyle diyor. eh 3 sene kolay değil ben dukan diyetine karar verdim tüm doktorları bıraktım hatta insülin ilacımı pko filan hepsini koydum bir tarafa diyetime odaklandım araştırdım sebatla ilerliyorum. haaa sorarsan henüz filinta gibi olmadım ama şu yaşıma kadar 1 ayda ben 8,5 kilo vermedim... diyetisyenler arkadaşımdı hastanedeydim dediğinden yedim içtim olmadı abim doktor dediğinden yedim içtim olmadı ilaçları bastılar olmadı ben dukan yap diyemem ama vücuduna uygun diyeti bulmak lazımmış onu anladım... yani iş ne diyetisyende ne az yemekte... vücudunu tanımak onun istediklerini yemek ayrıca çok çok sağlıklı beslenmek lazımmış... ay makarnamı da domates sosuyla yedim sağlıklı sebze tükettim demekle kendimi kandırmışım....

günaydınlar herkese ilk kilo bildirimi benden gelsin

başlangıç kilosu : 81 kg
1. hafta : 79,9
giden : 1,1 kg

gnayddınnn kızlarrr
hayırlı cumalarr nasılsınız bu sabahh???
nazlıcım sende hafıflemışşın bu sabah ne güzel
benım bu haftasonum yıne cok kosturmacalı gececek allah güç kuvvet versınn bana:)

haydıı kızlarr bu güzel ve mubarek günde gelın yanıma seviyim sizi azcık
haftaya olmuycam bıraz sevgi depolıyım:)

günaydın hepinize,hayırlı cumalar

yoğunluktan pek giremedim topiğe,umarım keyifler yerindedir

benimde kilo bildirecek kadar bi kg kaybım yok ama yinede söleyim,artık kaplumbağa hızıyla gidiyo,nerdeyse 1 aydır 1 kg anca verdim,tabi bariz sıkılaşma var ama tartıya pek yansımıyo,yinede moralimi bozmuyorum,dukana aynen devam,sonuçta şu anda hayal bile etmediğim bi kilodayım

başlangıç : 88,3

geçen hafta : 69

bu hafta : 68,8 :44::44:

günaydın sanada hayırlı cumalar esracığım . bide regli oldum canım . İNŞALLAH regli bittiğinde dahada hafiflemiş olurum

günaydın neslihancığım . MAŞALLAH sana canım sen baya yol aldın kilo olarak . elbet bir kırılma noktası olacak ve yine hızla gidecek kilolar

günaydın kızlar

bugün çalışıyorum maalesef

bi bakayım dedim ama dün sabahtan beri hiç giren olmamış,bi ara özlem uğramış,esra gelmiş ama birer msjla sırra kadem basmışlar yine

valla yine dağıldık,pazartesi tam kadro burda olalım olmazmı,esra,sinem,çiğdem,nazlı,eda,özlem vede gülnihal abla birlikten kuvvet doğar,burda paylaşım artıkça motivasyonda artıyo,ne bileyim önümüz yılbaşı,kilo vermek için iyi bi hedef olabilir,ben şimdiden yılbaşı hedefimi belirledim,63 kg olarak,aslında 65 te duracaktım ama sanırım 60 a kadar inip öyle güçlendirmeye geçmek istiyorum

ha birde asıl söylemem gereken şeyi unuttum,yaklaşık 1 aydır süren duraklamamı nihayet kırdımdüne göre 600 gr eksideyim,bu sabah 68,2 geldim,ve toplamda 20 kg yu geçtim

...............................................

.....................................

..............................................................................

...............................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…