Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

kilo aldım ben yaaaane yazayaımmm..esra beni arkana saklaaa

hoşgeldın abllaaa geç arkama,hatta bi kişi daha gelsın valla hepınızı örtebılecek kıvamdayım:)

naber neslıcımmm
ya hem yogunluk vardı hemde ızın aldım ogleden sonra için onla ugrasıyodum
opuyorum hepınızı çıktım ben kızlar

bizim aşçı hala duruyor canım . yine yemeklere un koymaya devam . sen hala eski işyerindemisin neslihan . bir ara iflas etmişti gibi hatırlıyorum

toplamda 8,5 kilo verdim tam zorlandığım evreye yaklaşıyorum 84 ün altına yıllardır inemedim en az 3 senedir diyim... bakalım ne olacak...

herkes sarı daha iyiydi dese de ben daha pozitif olduğumu düşünüyorum en azından soluk durmuyorum... bu ara kilolar gittikçe de çok mutluyum... valla soğuk yemekle soğuk duş bana da soğuk geldi :))) o yüzden soğuk su içmeye karar verdim. bence antalya şartları zaten sıcak onu da ondan içiyorum

valla saçlarımı bende bakır yakalayamadım ama neyse böyle iyi yaa dipleri çıktı derdim kalmadı tabi resimdeki gibi değil güneşe çıkınca bildiğin bakır teller gibi maşallah uçları neyse olmadı yavaştan karamele dönerim...

bugün sebze günümm dolayısıyla alışveriş günüm de :))) ıspanak alacağım akşam için değişik sebzelere geçmem lazımmm :)

ne yedim yazayımmm

sabah: bol biberli menemen + akşamdan yarım poğaçam kaldıydı

ara: 1 havuç + salatalık

öğle: semizotu salatası + et köfte

ara: henüz karar veremedim ama bir kek yapacağım :)

akşam: kıymalı ıspanak

ara: panna cotta 4 kaşık kadar var oda...

ben sana demiştim zaten hiç bulaşma diye

senin bünyene hangisi uygunsa onu yapman en doğrusu canım,dikkat ettikten snra sporunuda aksatmazsan her şekilde kilo verirsin zaten,önemli olan senin sıkılmaman,motivasyonun bozulmaması

sen dedın de ben nedense her defasında ısrarla yapıcam dıyorum
yanı boyle ıyı gıdıyo ,düğün yok nişan yok,acele edıcegım bı durum yok oyuzden yavas yavas yaza kadar forma kavusım ben ,bıde bunye 7 li rakamı yaklasık 7 senedır gormedıkı ,bi ileri bi gerı yapması dogal yanı :)
aslında durakladıgım ıyı oldu bunye alıstı 78e sımdı tıkır tıkır gıder dıye düşünüyorum inş. yanı temennim

valla biz iyiyiz canımda senin yokluğun çok belli,neyse iyi tatiller balım,pazartesi bol motivasyonlu şekilde gel olmamıı
bizim aşçı hala duruyor canım . yine yemeklere un koymaya devam . sen hala eski işyerindemisin neslihan . bir ara iflas etmişti gibi hatırlıyorum

evet canım hala aynı işyerindeyim,evet iflasın eşiğine geldik ama erteledik bakalım şimdilik,bende bırakamadım bi türlü,biraz biraz düzelme var gibi,inş.daha iyi olur

ooo un koymaya devamsa evden getirmek en iyisi

bence çok iyi gidiyosun edacım,aynen devam

ama vücudun alışmadığı kiloda duraklayacağını sakın unutma,bak ben 3 haftadır 69 lardayım,sabır lazım sadece,bide durduğunda yapılacak şeyleri yaptıkmı tamam

benim saçlarımda güya kızıl gece ama sadece güneşte belli oluyo

menünde güzel edacım,afiyet olsun,bu panna cotta yı ben hiç yapmadım yaa,jelatinlemi oluyodu o:26:

Son düzenleme:
sinemcik mutlaka hormon tahlili yaptır.kilo vermeni de etkiler bak.
nazlı maşallah menün yine çok güzel.aahh eskiden benim de böyle menülerim vardı:)
Neslihan valla sana nazar değecek diye korkuyorum kııı...süpper gidiyorsun
eda neslinin tesbiti doğru..yüzünden mutluluk akıyor..maşallah diyelim

aynen canım

sinemim dediğin gibi acelemiz yok,yavaş yavaş vericez,hem şimdiden ipin ucunu sağlam tutalımki yaza kilo derdimiz olmasın dimi

bak gör duraklamanı kır 2 kg birden düşer eminim,benimde hep öyle oluyo,o yüzden bende haftaya cuma büyük sürpriz bekliyorum

boncuklarımızı koyalım o zaman ablacım

ya yıllarca ben bu kiloylada mutluyum diye kendimizi kandırmışız,o yüzden gerçek mutluluk kilo verdikçe ortaya çıkıyo

hayırlısı olsun canım İNŞALLAH hayırlısıyla dahada iyiye gider işleriniz

menümğ yazayım hemen
sabah
1 kupa yeşilçay
2 çavdar ekmeği peynırlı tost(yagsız)
ara
1 avuç leblebi
öğlen
adana şiş
azıcık salata
yogurt
ara ayran
yeşil elma
3lt su 2 kupa yeşil çay

ben sütlü tatlıları çok sevdim çok kolay yapılıyor çocukluktan beri de jöle ye hayranım... evet jelatinle yapılıyor. süt +süt tozunu kaynattım içine şeker aroma birde jelatin hooop dolaba hazır tatlımız... yulaf kepeğide koyuyorum bazen ama bu sefer poğaça yaptım diye süt tozu koydum

evet bende 84 de bekliyorum bir inatçı bünye bakalım artık...

aynen ben... eskiden de mutluydum da baya baya farklı gülmüşüm resme her baktığım da daha da gülesim geliyor :))))

hayırlısı olsun canım İNŞALLAH hayırlısıyla dahada iyiye gider işleriniz

inş.nazlıcım

sende aynı işyerindemisin canım,doğumdan sonra dönüş falan nasıl oldu:26:

afiyet olsun tatlım
dukandiyetitariflerim: LİMONLU YOĞURT SUFLE(cheese-cake tadında)

bende ne zamandır bunu yapayım diyorum ama hep elim başka şeylere gidiyo,ama bu haftasonu denicem
aynen ben... eskiden de mutluydum da baya baya farklı gülmüşüm resme her baktığım da daha da gülesim geliyor :))))

evet evet hep gülelim edacım,hem gülmek bize yakışıyo dimi
okudum okudum alinti yaptim kafam karisti yazamadim ya affedin

okuncak şey çok olunca kafan karıştı dimi

çokmu yoğunsun kuzucumm:26::26:

bende hala aynı işyerindeyim canım . doğumdan sonra dönüşte hiç sıkıntı yaşamadım . hatta günlük 1,5 saat olan süt iznimi bile toplayıp 1 gün olarak kullanmama bile izin verdiler ( ben şaşırdım izin vermelerine ) 11 yıl oldu bu işyerinde çalışmaya başlayalı

ooo iyimiş nazlıcım,çok sevindim öyle olmasına

benimde ilk işim ve 13,5 yıl oldunerdeyse ömrümün yarısı burda geçmiş

kızçeler bugünün menüsünüde vereyim,yavaştan hazırlanayım,bugün spor var yuppiiii

yarın izin günüm,hava güzel olursa kocişle amasya yapalım diyoruz,hepinize az kalorili bol hareketli haftasonları,pazartesi eksilerle görüşmek üzere

sabah
dukan ekmeği
içine sahanda yumurta
şekersiz çay

ara
şekersiz nescafe
kakaolu kek

öğle
1 porsiyon tavuk but döner
salata,3-4 biber turşusu
ayran

ara
yeşil çay
kakaolu kek

akşam
sanırım bişey yemem
belki bi kase yoğurt

ara
tarçınlı sıcak süt

3 litre su
ve en az 1 saat spor

okuncak şey çok olunca kafan karıştı dimi

çokmu yoğunsun kuzucumm:26::26:

yogundum baya canimcim yazamadim bi türlü :2:

öglen spora gittim deli gibi kostum ter attim mekik cektim oh be dedim ama bugün bogazim hic durmadi 7-8 mandalina yemisimdir
bide öglen yemegimde tel sehriye corbasi getirmistim evden, yaninada peynir ekmek yedim.. ekmek biraz coktu ama corbayla doymazdim
aman ya bgn cok yedim :26:

sinem demis ya dukan bana göre degil diye; aynen katiliyorum meyvesiz nasil yapiyorsunuz yahu
herseye tamamda o c vitaminini nerden aliyorsunuz merak ediyorum

hadi sana ii sporlar neslim

iyi haftasonlari kizlar oh beeeeeeeeee cuma geldi :118::118::118:

ne güzel isyeriymis valla kiymetini bil

ne güzel isyeriymis valla kiymetini bil

çok şükür işim ve işyeri çok rahat karışan yok kaçta geldin gittin sıkıntısı yok MAŞALLAH hatta bir ara kendimize özel mutfağımız vardı orda yemek bile yapıyorduk diyette olduğumuz zamanlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…