kilo aldım ben yaaaane yazayaımmm..esra beni arkana saklaaa
ya evet bu ara maşallahımız var,sayfalar yine eskisi gibi akıp gidiyo
ama burdan uzak kalmak hiçbirimize yaramıyo ablam,ben daha önce çok yaşadım her döndüğümnde en az 10 kg fazlayla döndümama ne zaman burdan kopmadım kilomda artılar olmadı,demekki etkisi,sorumluluğu yadsınamaz
sende lütfen çok kopma burdan
ama yazmasan bilemeyiz dimi,yazki seni gaza getirelim,hesap soralım senden
sahi abla senin şu dukan yapan arkadaşın ne oldu:26::26:
tam olarak kaç gün gecikti canım,bi daha test yaptınmı
işte buukararlı azimli nazlımız sahalara döndü,inş.tozu dumana attıracak
günaydın kuzucukk
çiğdoşumm kız sana yetişicem az kaldısen 64 lerde daha ne kadar devam etcen bakem
bu arada esra sanırım yine müşteri gazabına uğradı,yada hızımıza yetişemedi
edacıkta dukanla bura arası mekik dokuyo sanırım
evet arada bakıyorum sayfayadukanı layıkıyla yapanlarda fark gerçekten çok güzel,senin şimdi toplamda kaç kg oldu edacım
resimde çok belli değil bakır olduğu ama eminim güzel olmuştur,birde maşallah çok pozitif görünüyosun canım
aynen nazlım bizimde o ara yemek şirketinden geliyodu yemekler,hep patatesli havuçlu yemekler,napcan mecbur leblebiye sarıyoduk
bak aklıma geldi sizin aşçı duruyomu hala,hep un katıyodu dimi yemeklere
soğuk duşşş:18::18:valla lafı bile üşüttü beni,bende hiç dayanamamm
evet arada bakıyorum sayfayadukanı layıkıyla yapanlarda fark gerçekten çok güzel,senin şimdi toplamda kaç kg oldu edacım
resimde çok belli değil bakır olduğu ama eminim güzel olmuştur,birde maşallah çok pozitif görünüyosun canım
aynen nazlım bizimde o ara yemek şirketinden geliyodu yemekler,hep patatesli havuçlu yemekler,napcan mecbur leblebiye sarıyoduk
bak aklıma geldi sizin aşçı duruyomu hala,hep un katıyodu dimi yemeklere
soğuk duşşş:18::18:valla lafı bile üşüttü beni,bende hiç dayanamamm
oh ıyı barı zararı yokmus ,öğün arası yedım zaten
kızlarr ben dukanı yapamıcam
sevemedım bu dıyetı ben ya ,bı test yapıyorum heveslenıyorum baslıyorum ama gelin görünki devamı yok
normal beslenmeme dıkkat edıp aksamları yemek yemeyıp spor yaparak devam edıcem ,boyle verdım ben kılolarımı ıns ,boylede devam edıcem , ben meyvesız yapamıyorum zaten dukanı aksma ayva ve nar yıyerek bozdum :)
ben sana demiştim zaten hiç bulaşma diye
senin bünyene hangisi uygunsa onu yapman en doğrusu canım,dikkat ettikten snra sporunuda aksatmazsan her şekilde kilo verirsin zaten,önemli olan senin sıkılmaman,motivasyonun bozulmaması
hoşgeldın abllaaa geç arkama,hatta bi kişi daha gelsın valla hepınızı örtebılecek kıvamdayım:)
naber neslıcımmm
ya hem yogunluk vardı hemde ızın aldım ogleden sonra için onla ugrasıyodum
opuyorum hepınızı çıktım ben kızlar
bizim aşçı hala duruyor canım . yine yemeklere un koymaya devam . sen hala eski işyerindemisin neslihan . bir ara iflas etmişti gibi hatırlıyorum
toplamda 8,5 kilo verdim tam zorlandığım evreye yaklaşıyorum 84 ün altına yıllardır inemedim en az 3 senedir diyim... bakalım ne olacak...
herkes sarı daha iyiydi dese de ben daha pozitif olduğumu düşünüyorum en azından soluk durmuyorum... bu ara kilolar gittikçe de çok mutluyum... valla soğuk yemekle soğuk duş bana da soğuk geldi :))) o yüzden soğuk su içmeye karar verdim. bence antalya şartları zaten sıcak onu da ondan içiyorum
valla saçlarımı bende bakır yakalayamadım ama neyse böyle iyi yaa dipleri çıktı derdim kalmadı tabi resimdeki gibi değil güneşe çıkınca bildiğin bakır teller gibi maşallah uçları neyse olmadı yavaştan karamele dönerim...
bugün sebze günümm dolayısıyla alışveriş günüm de :))) ıspanak alacağım akşam için değişik sebzelere geçmem lazımmm :)
ne yedim yazayımmm
sabah: bol biberli menemen + akşamdan yarım poğaçam kaldıydı
ara: 1 havuç + salatalık
öğle: semizotu salatası + et köfte
ara: henüz karar veremedim ama bir kek yapacağım :)
akşam: kıymalı ıspanak
ara: panna cotta 4 kaşık kadar var oda...
sen dedın de ben nedense her defasında ısrarla yapıcam dıyorum
yanı boyle ıyı gıdıyo ,düğün yok nişan yok,acele edıcegım bı durum yok oyuzden yavas yavas yaza kadar forma kavusım ben ,bıde bunye 7 li rakamı yaklasık 7 senedır gormedıkı ,bi ileri bi gerı yapması dogal yanı :)
aslında durakladıgım ıyı oldu bunye alıstı 78e sımdı tıkır tıkır gıder dıye düşünüyoruminş. yanı temennim
sinemcik mutlaka hormon tahlili yaptır.kilo vermeni de etkiler bak.
nazlı maşallah menün yine çok güzel.aahh eskiden benim de böyle menülerim vardı:)
Neslihan valla sana nazar değecek diye korkuyorum kııı...süpper gidiyorsun
eda neslinin tesbiti doğru..yüzünden mutluluk akıyor..maşallah diyelim
valla biz iyiyiz canımda senin yokluğun çok belli,neyse iyi tatiller balım,pazartesi bol motivasyonlu şekilde gel olmamıı
evet canım hala aynı işyerindeyim,evet iflasın eşiğine geldik ama erteledik bakalım şimdilik,bende bırakamadım bi türlü,biraz biraz düzelme var gibi,inş.daha iyi olur
ooo un koymaya devamsa evden getirmek en iyisi
bence çok iyi gidiyosun edacım,aynen devam
ama vücudun alışmadığı kiloda duraklayacağını sakın unutma,bak ben 3 haftadır 69 lardayım,sabır lazım sadece,bide durduğunda yapılacak şeyleri yaptıkmı tamam
benim saçlarımda güya kızıl gece ama sadece güneşte belli oluyo
menünde güzel edacım,afiyet olsun,bu panna cotta yı ben hiç yapmadım yaa,jelatinlemi oluyodu o:26:
valla biz iyiyiz canımda senin yokluğun çok belli,neyse iyi tatiller balım,pazartesi bol motivasyonlu şekilde gel olmamıı
evet canım hala aynı işyerindeyim,evet iflasın eşiğine geldik ama erteledik bakalım şimdilik,bende bırakamadım bi türlü,biraz biraz düzelme var gibi,inş.daha iyi olur
ooo un koymaya devamsa evden getirmek en iyisi
bence çok iyi gidiyosun edacım,aynen devam
ama vücudun alışmadığı kiloda duraklayacağını sakın unutma,bak ben 3 haftadır 69 lardayım,sabır lazım sadece,bide durduğunda yapılacak şeyleri yaptıkmı tamam
benim saçlarımda güya kızıl gece ama sadece güneşte belli oluyo
menünde güzel edacım,afiyet olsun,bu panna cotta yı ben hiç yapmadım yaa,jelatinlemi oluyodu o:26:
aynen canım
sinemim dediğin gibi acelemiz yok,yavaş yavaş vericez,hem şimdiden ipin ucunu sağlam tutalımki yaza kilo derdimiz olmasın dimi
bak gör duraklamanı kır 2 kg birden düşer eminim,benimde hep öyle oluyo,o yüzden bende haftaya cuma büyük sürpriz bekliyorum
boncuklarımızı koyalım o zaman ablacım
ya yıllarca ben bu kiloylada mutluyum diye kendimizi kandırmışız,o yüzden gerçek mutluluk kilo verdikçe ortaya çıkıyo
hayırlısı olsun canım İNŞALLAH hayırlısıyla dahada iyiye gider işleriniz
menümğ yazayım hemen
sabah
1 kupa yeşilçay
2 çavdar ekmeği peynırlı tost(yagsız)
ara
1 avuç leblebi
öğlen
adana şiş
azıcık salata
yogurt
ara ayran
yeşil elma
3lt su 2 kupa yeşil çay
dukandiyetitariflerim: LİMONLU YOĞURT SUFLE(cheese-cake tadında)ben sütlü tatlıları çok sevdim çok kolay yapılıyor çocukluktan beri de jöle ye hayranım... evet jelatinle yapılıyor. süt +süt tozunu kaynattım içine şeker aroma birde jelatin hooop dolaba hazır tatlımız... yulaf kepeğide koyuyorum bazen ama bu sefer poğaça yaptım diye süt tozu koydum
evet bende 84 de bekliyorum bir inatçı bünye bakalım artık...
aynen ben... eskiden de mutluydum da baya baya farklı gülmüşüm resme her baktığım da daha da gülesim geliyor :))))
okudum okudum alinti yaptim kafam karisti yazamadim ya affedin
inş.nazlıcım
sende aynı işyerindemisin canım,doğumdan sonra dönüş falan nasıl oldu:26:
afiyet olsun tatlım
dukandiyetitariflerim: LİMONLU YOĞURT SUFLE(cheese-cake tadında)
bende ne zamandır bunu yapayım diyorum ama hep elim başka şeylere gidiyo,ama bu haftasonu denicem
evet evet hep gülelim edacım,hem gülmek bize yakışıyo dimi
okuncak şey çok olunca kafan karıştı dimi
çokmu yoğunsun kuzucumm:26::26:
bende hala aynı işyerindeyim canım . doğumdan sonra dönüşte hiç sıkıntı yaşamadım . hatta günlük 1,5 saat olan süt iznimi bile toplayıp 1 gün olarak kullanmama bile izin verdiler ( ben şaşırdım izin vermelerine ) 11 yıl oldu bu işyerinde çalışmaya başlayalı
okuncak şey çok olunca kafan karıştı dimi
çokmu yoğunsun kuzucumm:26::26:
bende hala aynı işyerindeyim canım . doğumdan sonra dönüşte hiç sıkıntı yaşamadım . hatta günlük 1,5 saat olan süt iznimi bile toplayıp 1 gün olarak kullanmama bile izin verdiler ( ben şaşırdım izin vermelerine ) 11 yıl oldu bu işyerinde çalışmaya başlayalı
ne güzel isyeriymis valla kiymetini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?