sinemimm tabiki alırım yanıma ama sabırlı olmak lazım biraz,anladın sen onu
evet çiğdoşum sonunda vücudun inadını kırdım,yendim onuuu
kız sen 65 lerde ne kadar devam edicen,valla geçerim bak seni görürsünn
kuzucum işin şakası tabi ama sende artık bi silkelen,kendine gel,şöyle bol paylaşımlı günlerimize dönelim yahu,ondan sonrası geliyo zaten eksi olaraktan
nazlıcım seni çok iyi anlıyorum,ama sakın bozma moralini,spor +sıkı bi diyetle aralığa kadar eminim çok güzel kilo vericeksin canm
edacım biliyosun bende 69 da çok takıldım,belkide 15 senedir hiç o kilonun altına inmediğim için,duraklamayıda krsitalize süt ile kırdım
tarifini daha önce vermiştim,çok basit,bi kase lıght sütün içine 2-3 tatlı kaşığı tatlandırıcıyı koyup iyice karıştırıyoruz,sonra hopp buzluğa,arada bi karıştırarak sütün kristalize olmasını sağlıyoruz,sonrada afiyetle yiyoruz,tadını ben seviyorum,kesinlikle hem metabolizmayı çalıştırıyo hemde duraklamaya birebir,denemeni şiddetle öneririrm
canım öncelikle hoşgeldin
daha önce burdaki kızçelerle 1.takımda beraberdik,takımı kapatınca burayı açtık,herkes kendine göre diyet yapıyo,kimi,dukan,kimi monti,kimi kalori hesabı
biraz durgun zamanımıza denk geldinama zamanla topik dolar,sende yavaş yavaş tanırsın
bu arada ismim neslihan,sende biraz kendini tanıtırmısın
hoşgeldın canım aramıza ,burda bildirim yok ,gönlunce rahat rahat kılolarını verebılırsın :)
burda hepımız 1.takımdan arkadasız ,yenı bı topik açtı eda arkadasımız,burda dertleşiyoruz,gülüyoruz ,bırbırımıze destek oluyoruz,
kural yok ,hiç bişi yok ,sohbetımıze sende katılırsan cok sevınırız,
anammmmmreçelmi 3 dilimm ne yaptın tatlım , bıan once el atmamız lazım sana ,anlaşıldı
bı dukancı dahamı katılıyo aranızamaslalah dıyelım edacım ,durmaksızın devam eder inş.,bende yıllardır 7 lı rakamı gormedım 1 aydır resmen bı assagı bı yukarı 77 de çakılı kaldım ,ama pes etmek yokk ,gidecek bu kılolar
yok anacım nerdee ,baslayamadım bı turlu ,havalardan sanırım ya ,içim kararıyo eve gıdınce nedense ,
senın tutarlılıgına hayranım canım benım ,kilo vermesen bile sıkılasırsın hem
Ya kızlar bende istikrar yok hiç.. C:tesi günü doğum günümdü pasta kola derken dikkat etmedim sadece 1 saat spor yaptım ( 2 mil leslie ve jillian )Pazar günü eşimle gezmeye gittik o ısrarla salata ye demişti ben ekmek arası yedim 3 gb sonra hiç yemek yemedim sadece kalan d.günü pastasından birazcık yedimNasıl olacak benim halimm
slm kızlar
nasılsınız bakalım,nasıl geçti haftasonunuz
ben malum cumartesi çalıştım,pazarda öğlen 1 e kadaar yatınca gün nasıl geçti anlamadım
diyet açısından herşey süper gidiyo,hergün iltifat alıyorum desem abartmış almam sanırım,malum burası küçük şehir yolda illaki tandıık birilerine rastlıyorum,ve ilk soru ne yaptın senn,ne kadar zayıflamışsın,aman bidaha kilo alma falan
hayırlısı ile ideal kiloma bi geleyim ondan sonra korumaya geçicem inş.tabi abartmamak koşulu ile,bu sefer ipin ucunu bırakmaya hiç niyetim yok
tşk ederim hoşbuldumismim ayşegül ,hamileyim insallah sağlıklı bir gebelik süreci geçirip kollarıma alabilirim yavrumu çalışmıyorum 29 yaşındayım.76 kg da idim en son (o aldığım 1.5 kgyu haftasonuna kadar verıcem dıyerekten hesaba katmadım)
eften püften şeyler değilde en azından beni tok tutacak şeyler yemeye karar verdim..
et-balık-tavuk gibi.. sebzelerle doymuyorum çünkü
tşk ederim hoşbuldum
maalesef doyamıyorum haklısın çok fazla yiyorum ve reçelde keza öyle tüketiyorum ama ama ama çaylarıma yaklaşık 3 aydan beri şeker atmıyoruuummm yaa o yüzden reçele yüklendim galiba
bundan sonra sadece 1 dilim ekmeğin üstüne sürücem insallah :18:
ah canım hamişmisin sen ,ay ozaman ye gitsin ,tadını çıkar hamileliğinin
dedıgın gıbı proteın agırlıklı beslen ,hem tok tutmus olur hemde sağlıklı beslenmiş olursun .
hoşgeldin tatlım... bu ne kadar çok ekmek kızzz bir dur hem ekmek hem vişne marmelatı cık cık cık olmazzzzzz
tabi kabul ederiz aslında sağlıklı beslenmeyi ön görerek diyet yapmaya karar veren insanlarız baktık vermiyoruz her birimiz özel diyetlere sardık... dukana falana filana önemli olan önce sağlık diyebilmek tanıt biraz kendini çalışıyormusun evdemisin kilon kaç hamile misin? ayrıca nasılsın iyimisin ?? :))))
tekrar edicem ayrıca 3 er dilim ekmek fazla helede öğünde başka karbonhidratta varsa...
tatlım diyabetik reçeller deneyebilirsin... yada reçele alternatif birşey önerebilirim. elma veya havuç yada ikisi birden rendele üstüne az şeker biraz da tarçın hafif pişir kahvaltıda onu da yiyebilirsin hem doğal olur hemde meyvelerin şekerini kullanırsın fazla şeker eklemezsin...
ayrıca tatlımcım karbonhidratlar çabuk sindirildiğinden sanki doyuyormuşsun gibi gelir et ve türevleri ise geç sindirildiğinden uzun süre tok tutar tek kötü yanı et türevlerini yediğinde doymadan kalkman lazım hemen sindirilmediğinden tokluk hissini geç hissedersin o zamana kadar da yersin benim sana önerim salata yoğurt ve ekmek üçlüsüyle yemeğe başlaman yada 1 tabak çorbayla sonra da et yemen tabi abartmadan ve yanına ekmek almadan... böylece sağlıklı bir zincir oluşturabilirsin... bu arada bebişin inşallah sağlığıyla ve hayırlısıyla gelir çok mahrum etme onu diyet yapıcam diye yanlız o doymadığın sebzelerinden de bol bol ye ki tüm faydaları bebişe de geçsin...
günaydın kızlar
çiğdemcimesrayı sormuşsun ,yıllık izinde pazartesi yanımızda inş.
ayşegülcüm maşallah boyun uzun ,hamıle kalmadan öncede fit bi hatunmuşsun ,76 kgla cok kötü durdugunu düşünmüyorum ,ama daha once kılo verdıgıne gore yıne verebılırsın ,dıyet psıkolojıne alışkınsın , tıpkı benım gıbı
kızlar kardeşim yarın askere gidiyobıraz moralım düşük ,e halıyle yemek olayını abartıyorum ,stresten yiyenlerdenim
uzun suredır 1 aya yakın dıyet yok ama koruyorum kılomu,şimdi sıkı bı baslangıc yapıcam bugun ,belkı yarın ,sporumuda eklıycem ,tekrar eskı hırsım yerıne geldı bugun , yemeyi abartınca mıden rahatsızlanıyo ,o hissi yasamak ne çirkinmiş ya ,önceden nasıl yermişim honi gırtlak ,şimdi azıcık kacırsam ,mahvoluyorum.
ayy hamişliğimin tadını çıkaramıyorum işte tartıda 76yı görünce şavkım kaydı yaww
ilerleyen zamanlarda kapılara sığamayıp yan yan geçmekten korkuyorum:18:
baştan tedbirimi alayım dediydim
ah ahh doyamıyorum işte 3 dilim çok farkındayım ama bugün 2 dilime indirdim zorda olaSABAHLARI PEK BİŞEY YEMİYORUM ASLINDA klasık bi kahvaltı 1 haşlama yumurtayla başlayan gecenki tarifin aynısı
sabah kahvaltısını 7de
öğle yemeğini 12de
akşam yemeğinide 17de yiyorum
aralarda da acıktığım için ekmek tıkıştırıyorum ağzıma
hee bu arada hamişim,,çalışmıyorum..boyum 1.83 (şimdi oho boya bak demeyin,boy var diye yersem yersem yakında kapılardan sığamıycam o ayrı hantallaşcam iyice..sonracıma maksat sağlıklı beslenmek nede olsa)
elma-havuç-tarçını deniycem çok tşk ederim
tamam anladım şimdi tek besin yerine 4-5 çeşit besini aynı anda yersem sırasına göre daha uzun süre tok kalabilirim
hımm bu arada buraya yazalı çok daha iyi oldumresmen bi panik olmuştum :18::18::18:
4 ay önce 68 kgdum ve süperdimşimdi tartıda 76yı gorunce bide hamişliğimi bilirkene böyle şavkım kaydı benim yaaa :18::18:
68 kg ikende sadece sağlıklı beslenerek yaklaşık 1 yıl kadar önce bu kadar kgya düştüm ben..ascık sabır istiyo o ayrısporu sadece sıkılaşmak için yapmıştım .44den 40 bedene düşmüştüm.. kızartmayaı sadece çok canım isteyince önce ayda 1 yemeye başladım sonra 2 ayda 1 daha sonra 3-4 ayda bir yemeye başlamıştım.. (şuan apartmandan birisi patates kızartmış nasıl koktu anlatamam ama bu saatte yenmez belki sabaha yaparım )sonra bide benim 2 yıl önce saframı aldıkları için ister istemez sağlıklı beslenmek zorunda kaldım çok yağlı ve baharatlı şeyler yiyince ya vucudumda allerji yapıo yada kusuyorum.(şimdide tavuk kızartıyo komşu ama tavuk pek bi fena koktu yemeseler bari sanki günü geçmiş gibi zehirlenmeseler bari.)
sende dukancısın sanırım? annemde bi ara yapıyordu sonra bıraktı pek iradeli değildir kendileri
günaydın kızlar
çiğdemcimesrayı sormuşsun ,yıllık izinde pazartesi yanımızda inş.
ayşegülcüm maşallah boyun uzun ,hamıle kalmadan öncede fit bi hatunmuşsun ,76 kgla cok kötü durdugunu düşünmüyorum ,ama daha once kılo verdıgıne gore yıne verebılırsın ,dıyet psıkolojıne alışkınsın , tıpkı benım gıbı
kızlar kardeşim yarın askere gidiyobıraz moralım düşük ,e halıyle yemek olayını abartıyorum ,stresten yiyenlerdenim
uzun suredır 1 aya yakın dıyet yok ama koruyorum kılomu,şimdi sıkı bı baslangıc yapıcam bugun ,belkı yarın ,sporumuda eklıycem ,tekrar eskı hırsım yerıne geldı bugun , yemeyi abartınca mıden rahatsızlanıyo ,o hissi yasamak ne çirkinmiş ya ,önceden nasıl yermişim honi gırtlak ,şimdi azıcık kacırsam ,mahvoluyorum.
Selam canim hosgeldin
Hayirli olsun Allah saglicakla kucagina aldirmayi nasip etsin insallah.. Kaç aylik hamilesin?
Bana kalirsa saglikli beslen, ana ve ara ögünler yap kendine, kilo almamaya calis zaten dogumdan sonra verirsin cok zorlama kendini diyet yapmak icin..
hoşbuldumaminnn aminnn insallah
bugün ancak başlayabildim 3 ana 3te ara öğün yaptım kendime hem hımbıllaşmadım hemde hemencik acıkmadım.. bulantılarım pek yok desem yeridir..sabah kalkınca i oluo o zamanda burnuma mandalina kabuğunu dayayınca geçio bulantım
henüz çok yeni 6 haftalığımAllah kısmet ederse haftaya kalp atışı için gdicez doktora
yaww bu arada bende sizn isimlerinizi bilmiyorum :26::26::26: isimlerinizi bana bahşedermisiniz
slm kızlar,hayırlı cumalar hepinize
üzerime resmen kış rehaveti çöktü,hiç gelesim yazasım yoksanırım herkeslerde aynı durum söz konusu
neyse yine toparlanırız inş.özledim eskisi gibi muhabbet etmeyi
adet olduğu üzere kilo bildirimimi yapayım bende
başlangıç : 88,3
geçen hafta :68,8
bu hafta : 68,3
aslında geçen cumartesi kilom 68,2 di,haftasonu regl olucam sanırım,biraz onun şişkinliği var,birde artık eski hızla gitmiyo kilolar,aman ne yapayım gitsinde 300-500 gitsin,ben bu günleri gördümya buna şükür
çiğdemimmhaftaya kurtul şu 65 ten artık
slm kızlar,hayırlı cumalar hepinize
üzerime resmen kış rehaveti çöktü,hiç gelesim yazasım yoksanırım herkeslerde aynı durum söz konusu
neyse yine toparlanırız inş.özledim eskisi gibi muhabbet etmeyi
adet olduğu üzere kilo bildirimimi yapayım bende
başlangıç : 88,3
geçen hafta :68,8
bu hafta : 68,3
aslında geçen cumartesi kilom 68,2 di,haftasonu regl olucam sanırım,biraz onun şişkinliği var,birde artık eski hızla gitmiyo kilolar,aman ne yapayım gitsinde 300-500 gitsin,ben bu günleri gördümya buna şükür
çiğdemimmhaftaya kurtul şu 65 ten artık
selammm kızlarrr ben geldımmm:)
öncelıklee benı özledınızmı:)
ben bu 1 haftalık yıllık ıznın 4 gunu yatak döşek şekılde gecırdım,cok saglam bı grıp oldumm ve ıstem dışı kılo kaybettım:)
ıyı oldu diyet modunda degıldım cünkü..:)
onun dısında valla gecen ctesi mevlut okuttum,pazar baska bı mevlude ben gittim akabınde 4 gun yattım
cuma ctesi ve pazar yarı evde yarı aileyle zaman gecırdım bla bla derkenn iştee burdayım:)
hepınızı sevgıyle kucaklarken gribimi almayın diye öpmüyorum:)
neslımm okudum gecmısı süpersın 68in altna ınmek artık an meselesı olmuş 67ye ne kalmışş şunun şurasında:)
edacım süpersın hesapladıgım kadarıyla 11 atmışsın valla 2 ay falan oldu heralde daha süper sonuc:)
cidomm sen 65lere cok takıldın ama hızlı ınersın gıbıme gelıyo aburu cuburu kesersen bide senden hiç noddle duymadım bu aralar,küstünüzmü o masumcukkla:)
sinıommm senle sınerjı yaratıp bomba bı hafta başlatıyoruz
haydı bakalım genclerrr ,ne kaldı surda yılbasına,güzel günler bizi beklerr:)
valla çalışırken ev nasıl insanın burnunda tütüyosa evde yatarkende o kadar masam burnumda tüttü:)özlemişimm
MAŞALLAH neslihancığım 300-500 gitsin boşver sen çok yol katettin . darısı benim başıma bende tam diyet yapamadığım için gelip yazamıyorum ama artık toparlanmaya başladım .daha sık burda olucam
kurtulcam neslim insallah
haftaya sende 67leri görceksin gör baksaka maka bana yaklastin bende seni zorlamamak için sana dogru kosuyorum
amaaaa bu hafta 3 kez spora gitmenin mutlulugu var içimde aferin bana
aman niye böyle olduk biz yine yazasim yok benimdebi herkes geliyo haldir huldur sayfalar akiyor sonra herkes geri çekiliyor anlamadim gitti bi denge kuramadik
hakkaten yaa toplanalım artık bende sohbetlerimizi özledimmmm
dün bir kabak tatlısı yaptım ımmmmmmmmmmmmmmmm dicek birşey yawww
eh dukanda olduğumdan dün sebze günümdü sadece dün için avuç içi kadar ince bir parçayı yaptım. ben tatlandırıcı ile yaptım bu kadar güzel olacağını tahmin edemezdim ayrıca şekeri az olursa tahine de ihtiyaç duyulmayacağı görüşündeyimeğer şekerle bile yaparsanız en koyu turuncuları seçin az şeker koyun azıcıkta suyla pişirin çatal geçtiğinde dağılacak kadar sonra afiyetle sade yiyin...
eşime de şekerli yaptım tabi onun üzeri tahinli cevizli :)))) ama ben tatlandırıcılı ve sade haliyle de sevindirik oldummm...
eee nasıl gidiyor diyetler???
ben beklediğim üzere 84 te durdum ama bu kez 2 aydır regl olmuyorum onun acaip şişliği ve ağrısı var ondan şüpheleniyorum. ah bir gelirse reglim çözüleceğini düşünüyorum... kilo olarak kaybetmesem de en rahat pantolonumu artık fermuarı ve düğmeyi açmadan üstümden indirebiliyorum taytımı da evde pijama niyetine giyiyorum ( eh tabi en rahat olanını abartmış olmayım :))) burası hala çok sıcak kışlıkları çıkardım öyle ütülü ütülü dolapta bekliyor ve ben hala kısa kolluları giyiyorum... kış ne zaman gelecek yaaa
slm kızlar iyi hafta olsun hepimiz için
ben dün diyet ve sporuma geri döndüm ,çok salmıştım kendımı ,ama allahtan 8 li rakamları aşmadım ,gelen 2 kg var o da cabuk geldi cabuk gıder :) :)
sıkı başladım bu 2 ayda verıcem tüm kılolarımı :)
selammm kızlarrr ben geldımmm:)
öncelıklee benı özledınızmı:)
ben bu 1 haftalık yıllık ıznın 4 gunu yatak döşek şekılde gecırdım,cok saglam bı grıp oldumm ve ıstem dışı kılo kaybettım:)
ıyı oldu diyet modunda degıldım cünkü..:)
onun dısında valla gecen ctesi mevlut okuttum,pazar baska bı mevlude ben gittim akabınde 4 gun yattım
cuma ctesi ve pazar yarı evde yarı aileyle zaman gecırdım bla bla derkenn iştee burdayım:)
hepınızı sevgıyle kucaklarken gribimi almayın diye öpmüyorum:)
neslımm okudum gecmısı süpersın 68in altna ınmek artık an meselesı olmuş 67ye ne kalmışş şunun şurasında:)
edacım süpersın hesapladıgım kadarıyla 11 atmışsın valla 2 ay falan oldu heralde daha süper sonuc:)
cidomm sen 65lere cok takıldın ama hızlı ınersın gıbıme gelıyo aburu cuburu kesersen bide senden hiç noddle duymadım bu aralar,küstünüzmü o masumcukkla:)
sinıommm senle sınerjı yaratıp bomba bı hafta başlatıyoruz
haydı bakalım genclerrr ,ne kaldı surda yılbasına,güzel günler bizi beklerr:)
valla çalışırken ev nasıl insanın burnunda tütüyosa evde yatarkende o kadar masam burnumda tüttü:)özlemişimm
selam kızlarrr.. :) uzun zamandır aktif değildim maleseff.. kilom yine aynı burda yaptığım diyetle uzun zamandır aynıyım almadım.. 64 65 arası şişkinliğe bağlı değişmelerim oluyo.. nasılsınız öncelikle nasıl gidiyo herkes nasıl ??
hoşgeldin tatlım özledik tabiki seni... geçmiş olsun iznini sana dar etmiştir
evet şimdi 11 kilo gitmiş oldu. en zorlandığım bölüm o yüzden hiç tartılmıyorum baya zormuş yahu tartılmamak resmen yememek kadar zorlanıyorum :) tartılıp motivasyonumu bozmak istemiyorum. 84 ü zor geçeceğim ama inşallah geçeceğim. ne diyorsa dukan amcam yapıyorum... hadi gelinde artık hep birlikte verelim kilolarımızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?