Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

slm kızçelerim

bol eksili bi hafta olsun hepimiz için

ben bu haftasonu kocişimi evde bırakıp ılgaza gittim annemlerle,kızkardeşimin yanına,2 gece kalıp pazar günü döndük,giderken ekmeğimi kekimi yanında götürdüm,nefsim çok zorlandı ama ben hiçbirine elimi sürmedim

taki dönene kadar,arabada midem bulandı,bende mecburen küçük bi avuç badem fındık yemek zorunda kaldımne olduysa ondan sonra oldu,eve geldim canım nasıl abur cubur tatlı türü şeyler istiyo anlatamam,ha bu arada cumartesi regl oldum,sanırım onunda etkisi var,neyse hemen kendime tatlandırıcı ile puding yaptım,2 kase ne ara bitti anlamadım,sonra kocişle yemeğe dışarı çıktık,o lahmacun yedi,bende bi tanede benmi yesem diye çok gittim geldim,sonra tavuk döner+salata+ayranla durumu kurtardım

evdede bu durum devam etti,maalesef 10-15 kadar antep fıstığı bide 4-5 kare çikolata götürdümsonrasında 1 saat yürüyüşümü yaptım ama

bende durumlar bundan ibaret canlar,dukana başladığımdan beri ilk defa böyle oldu:26:,neyseki sabah tartıda sadece 300 gr lık bi artış vardı,bu hafta proteine ağırlık vericem,tabi bol su,yeşil çay ve sporla cumaya kadar 67 leri görmek istiyorum artık

bu arada sinoşumm tamerin kasım totemi tutmadı

kuzum amma yemişssin ama olsun sen o arıtdanda kurtulursunn :)
tamere selamımı söyle kalbimden her gectıgınde ,dileğini bende diliyorumm tatlım senin için ,bunu bilesin
bende geri döndüm bakalım tüm olumsuzluklara karsılık ,tam gaz devammmm diyorumm ,gidecek bu kılolarr

Son düzenleme:

ayyy aynen benim reglimin normalde gelmesi lazım ağrıları başladı ama gelmedi hafta sonu bir gözüm döndü ki sorma sinemaya gittik öğleden sonra gez dolaş filme gir diyene kadar akşam oldu eşimin yanımda yediği mısır hala kokuyor burnuma hele sonrasında çıkıp açlıktan kıvranırken eve kendimi zor attım gözüm döndü resmen eşim burda birşeyler yiyelim dedi yok dedim abartırım diye korktum eve ulaştım canım birşey istemiyor küstümü ne oldu anlayamadım hemen light ton balığı açtım tv karşısında onu yedim... birde kendime baharatlı kırmızı biberli krepler yapmaya başladım çok hoşuma gidiyor çayla beraber :) normalde tatlılara biraz mola verecektim ama eşim tahinli filan yiyince kabak tatlısını dayanamadım hemen puding yaptım jelatini az mı koydum ne olduysa ha dondu ha donacak derken yiyemedim bugün akşama yicem kısmetse :)

inşallah kırarım şu 84 ü

çok şükür nesli ablacım herşey yolunda.. maşallah ben yokken güzel kilolar vermişsinn :) şu sıralar katılamıyorum aranıza malesef adetim 5 gün gecikti hamiş olabilirim eğer yoksa geliyorum bende :) :) ayy çok özlemişim sizi bennn :) :) eda abla çiğdem neslihan abla esra herkese selamm :)

neslihancığım daha sık gelicem artık buraya yarın süt iznim var çalışmıycam çarşamba tam gaz burdayım . işyerine yemek getirebilmek için kendime yemek termosu aldım . artık yemekler evden gelecek

bitanemm ,hani geçen bana dukanda durakladıgında yaptıgın buz tarıfı var dıya
şölemıydı o
1 kase lıght süte 2-3 tatlı kasıgı tatlandırıcı karısıtırp ,kristalıze edıyoduk dımı yanlıs hatırlamıyorum,
içine tarçın eklesem nasıl olur azıcık

sorma sinemim yaa,güya seyiri hiç kaçamaksız bitirip güçlendirmeye öyle geçicektim ama ne yapalım nazr olsun buda

kalbi güzel arkadaşım benim iyi dileklerimiz karşılıklı bilesin,selamınıda ileticem mutlaka

neyseki sende ucuz atlatmışsın canım

dukanda insan değişik şeyler yaptıkça yapası geliyo,bende bu akşam pita ekmeğini denicem,herkes pek bi metetti

sevindim canım herşeyin yolunda gitmesine,bende ramazan bayramından sonra dukana başldım,çok şükür şimdi 68 lere kadar geldim,yılbaşına kadar bi 5 kg daha verip korumaya geçicem inş.

canım regl mevsim değişikliğine göre geckmiş olabilir,varmı peki hamişlik şüphen,bence en iyisi test yap rahatla
neslihancığım daha sık gelicem artık buraya yarın süt iznim var çalışmıycam çarşamba tam gaz burdayım . işyerine yemek getirebilmek için kendime yemek termosu aldım . artık yemekler evden gelecek

nazlıcım termos almakla çok iyi etmişsin,evden getirmek en iyi çözüm bence

hadi bakalım senden haftalık süper sonuçlar bekliyorum

evet canım aynen öylearada bi buzluktan çıkarıp karıştır,içinede nasıl seversen onu ekleyebilirsin,aramo,tarçın sana kalmış

evet canım aynen öylearada bi buzluktan çıkarıp karıştır,içinede nasıl seversen onu ekleyebilirsin,aramo,tarçın sana kalmış

tamam tatlım ,limon aroması var evde dıger kaseye onu damlatım :),
he bu arada dukan yapmıyorum bilesin :):)
bide sey ben onu sabah evden cıkmadan yıcem galıba ,işede getıremem ,fark edermıkı

Son düzenleme:

nazarmı değidi kuzuma ,olsunn nazar olsunn ,sımdı yedın rahatladın ,rejımıne dahada asılırsın,bide verıcegın bi kılo kalmadı ,oyzuden için rahat dıye yemıssındır ,sefan olsunn,takılma :)

tamam tatlım ,limon aroması var evde dıger kaseye onu damlatım :),
he bu arada dukan yapmıyorum bilesin :):)
bide sey ben onu sabah evden cıkmadan yıcem galıba ,işede getıremem ,fark edermıkı

yok canım farketmez,birazını sabah ye,kalanını akşam ye sana kalmış

dukan yapmadığını biliyorum canım

mide bulantısı var hafif hafif diğerleri belirtilerde adet zamanında olan şeyler yarın sabah yapıcam testi hayırlısı bakalım :) çok sevindim ablacım 5 kg da verirsin rahatlıkla inş. süper :)

bugün sabahatan beri baktım kimseler yoktu bende bişey yazmadım ben gidince herkes gelmiş muhabbeti kaçırmışım bu aralar pek giremiyorum bu haftada biraz işlerim var haftaya sizlerle olurum inşallah.ben diyet falan yapamıyom artık hiç hevesim kalmadı ama toparlanırım inşallah burdan uzak kalınca habire yemek yiyo insan toparlanırım inşallah.3 gün aç kalıyom tartı kıpırdamıyor 1 hafta dikkat etmedim hemen artıyı gösteriyo nankör tartı Allahtan çok kilo almadım 71.5 ile 72 arsı gelip gidiyom.tekrar aranıza dönüp motive olucam inşallah.

günaydın kızlarrr,

dün sporumuda yaptım,diyetimide ,hersey yolunda gıttı

neslihancım dün yaptım ,buz tarıfını ,limon aromasıda koydum ,fena olmadı tadı ,ama sabah yedım midemi bulandırdı ,hem aç karnına dıye hemde çok tatlı geldi bana , canımcım bu kılo aldırmasın sakın , korktum sımdı yaw :) kılo vercem dıye almım sakın :),faydalarından bahsetsen bıraaz canım

günaydın kızlar

çok güzel bir güne başladım yine en dar gelen pantolonumu bugün kemerle giymiş bulunuyorum :) tabi kemerimi de ilk kez bu kadar sıkmış bulunuyorum üstüne birde sabah kemeri takıcam baktım delikleri bulamadım yuhh dedim en iç yere iliklemişim zaten anaaaam buda demek oluyor ki alışveriş zamanı :)))

tartıya korkumdan çıkamıyorum 84 ün altına indim mi hiç bir fikrim yok ama nerdeyse 5 yıldır bu şekilde hissetmemiştim. hatta üni. yıllarımdan bir gömleğim vardı genelde çok çok dar olduğundan bundan 1-2 yıl önce hırka ile giyerdim. şimdi sadece gömleği giydim yıllar olmuş yahu çok sevdiğim şeyleri dar bile olsa atamazdım eşim derdi her sene hiç giymediğin bir sürü kıyafeti özenle mevsiminde çıkarıp geri topluyorsun diye ohh be artık giyebileceğim inşallah...

Günaydin kizlar oooo herkes toplanmis burada

Esram hosgeldin canim, çok çok geçmis olsun yaa iznini hasta gecirmek kadar kötü bisey yok malesef :44:
Bu arada benim is yerinde pek noodle'im kalmamisti geçen stok yaptim 10'lu paket aldim arada bi yerim diye, ama eski istahim kalmadi ona karsi zor durumda kalinca yiyorum artik

Neslim kuzum nazar mi degdi ki sana ama yinede bu zamana kadar iradeni kirmadin o kadar kaçamaginda olsun bence canim

özlem, eda, sinem; seher ve naz selam hepinize unuttugum varsa affola

daha doğrusu yapamadığımı biliyosunn
çok özeniyorum size çokk

ahahaaa biliyorum şekerim
mide bulantısı var hafif hafif diğerleri belirtilerde adet zamanında olan şeyler yarın sabah yapıcam testi hayırlısı bakalım :) çok sevindim ablacım 5 kg da verirsin rahatlıkla inş. süper :)

sehercim adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse birebir aynıymış,ama psikolojikte olabilir,vücudunu çok dinleme bence,bide merak ettiğim bebiş istiyomusunuz:26:

özlemcim kimseler yok diye bişey yazmamazlık etme,herkes senin gibi geliyo yazmadan gidiyo,sonrada topik sessiz kalıyo,yazın iki satır bişiler zaten gelen okuyup oda yazar dimi(ay ne karışık bi cümle oldu)

ee nasılsın bakalım,işlerini bitirip bi an önce dönmeye bak,kilolarda artmaya başlamış,şu aralar tehlikeli zamanlar,aman diyimm

günaydın kuzucumm

canım tadını kendine göre ayarlayaydın ya,bide aç karnına mideni bulandırmıştır tabi,sen en iyisi akşam yemeye bak,bide bundan çok mucize bekleme tatlım,sonuçta tatlı isteğini gidermek için uydurulmuş bişey,ama yapan çoğu kişide duraklama kırdı,bendede aynı şekilde,umarım sanada faydası olur

günaydın edacımm

ayy ayy eski kıyafetlerin içine girilmeye başlanmış ne kaa güzel,bence önemli olan bu,tamam tartıda eksilme olmayabilir ama vucut bu duraklamalarda kesinlikle sıkılaşıyoaynen devam şekerim

günaydın tatlışımm

evet evet nazar değdi,zaten herkes deyip duruyodu,nasıl dayanıyosun,çok iradelisin falan,neyseki kaçamaklar öyle çok abartılacak bişi değildi,bugün yine döndüm eski kiloma,şimdi inişe geçme vakti

hoşgeldin çiğdemcim ,nasılsın rejime odaklanabildinmmii

edacım harıka bi duygudur ,eskı dar olan kıyafetlerının içine girmek,benide bekle alısverıs için ,alıcagım okadar cok sey varkı ,şimdi lik bende keemerle sıkıyorum ,helede bı 70 e düşim ozaman gönul rahatlıgıyla alıcam ,sende bekle bi süre,evde olanları giyin :)

neslihancım aç karnına berbat bişiymiş,digerınıde yerım yarın aksam sonra bakıcam duruma ,cok mucize beklemıyorum ama genede şöle 3 kg atsa ne alaa :) :)

naz seher sizde gelin kızlar ,1 msj yazın 3 msj alın

bu arada esra ortalarda yok iş yerınden mail attım cevap yok ,merak ettım nerede bu kuzuuu :18::18::18::18:

günaydın hepinize

bugün bende çok pozitifim,dün akşam sporada gittim,valla bütün negatif enerjimi bırakıp geldim,samba,salsa,çaça ne varsa yaptıkyani yapmaya çalıştık,halimiz çok komikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…