wauwwwwwwww süpersin kuzum sen yaaaayağını sürüde git bende peşinden geleyim :)
Günaydinnnn
geçen hafta kaçtim hatirlamiyorum valla ama bu hafta 65.5'im
olsun halimden memnunum aksam ivir zivir yemeden sadece cay ictim yemekten sonra
günaydiiin neslimmmm tebrik ederim senibenim 1 sene önceki kilomdasin resmen
siskinliktir canim ya o, sen sabirla yap sporunu birakma, vucudun direnci kirilcak elbet
selam canimmmm vayyyyyy sonuc super yaaa harikasin
Esra nerelerde acaba :26::26::26:
yeşilçayı 2 kupa öneriyorlar güzelim yaaa midedeki tüycüklere zarar veriyormuş. bitki çaylarında 2 kupayı geçirmesen iyi olur bence
akşamları da yemiyorsun ya ılık süt içebilirsin...
teşekkür ederim edacımmmbiliyosun bende uzun zamandır duraklamadaydım,çok şükür kırdım,sende süper gidiyosun bence,bu arada tartıldınmı hiç:26::26:
günaydın çiğdoşummaz kaldı sana ulaşmamaaa
evet ya bende merak ediyorum esrayı:26::26:bi ara evlilik topiklerinde gördüm sanki,umarım herşey yolundadır
evet güzelim adım eda
dukanla düzeyli bir ilişkimiz var :))) bu yola çıkmamdaki etkenlerden biri T_N arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. çok mutluyum inanılmaz. ben bu kadar hızlı kilo vermemiştim ve bu kiloya gelmemiştim. istersen dukan diyeti deneyimlerimizden takip edebilirsin ne yaptım ne yedim ne içtim ne verdim hepsini yazıyorum. 95 le başlayıp şu an 83 e düştüm gerçi dün 83 tü bugün 84 oldu ama yaklaşık 3 aydır regl olmuyorum olunca eminim daha kolay oynayacak kilom. canım bir sürü yöntem denedim veremiyorum bir türlü diyorsan ve karbonhidrat bağımlılığın varsa bu diyet mucize gibi birşey ama bu yola çıkmadan iyi düşünmek lazım şöyle bir kararlılığa sahip olmalısın 30 kg bile versem haftanın 1 günü protein yiyeceğim. yada verdikten bir süre sonra bırakmayacağım güçlendirme de ne diyorsa yapacağım... yada 2-3 hafta gr oynamadı (veya daha fazla süre) ben diyeti bırakıyorum demiyeceksen başla... hiç nankör bir diyet değil öncelikle yemediğinin yada kurallara uymanın hakkını veriyor... ayrıca ömründe 2 kez yapmanı önerdiği için vereceğin kilo 10 kg ın altındaysa böyle sıkı bir duruma girişmek bana doğru gelmiyor...
gelirsen yardım ederim ben sana...
edacım inşallah bi 3 ay sonrada tıpkı senin tn ye teşekkür etmen gibi bende sana ederim inşallah tamam diyorum pazar günü nasipse ben bu işe başlayyaım yazını sanırım 5 kere okudum evet karbonhidratın ana kraliçesii benim vazgeçilmezim her öğün 1 ekmek yiyorum yani günde 2-3 ekmek arsı kesin bitirmiş oluyorum bu diette beni korkutan şeyy ben yemek yapmayı bilmiuyorum mutfağa hiç girmem yani öle yulaf keğeiyl yemek yapmalar falan bana zor gelir yaaa çünkü yumurta kırmaya bile erine insnaım ben seneyde düğünümn var nişanlım beni bi tartıı hemde doğum günümde 11 kasım pazrtesi aile içinde ban iylikmi yaptığını sanıyo anlayamıyorum ama onada kızamıyorum 3 sendir her yolu deniyo beni hırslandırmak için en sonu bu taktiğiide denedi ve ben 98 kg çıktım 1 hafta öncede doktorda 95 tim yani ben bırakın kilo vermeyiii olduğum gibi bile kalamıyorum hep alıyorum ve benim ağustosa düğünüm var nasip ederse Allah vermem lazım ince belşi bi gelin olmalıyım şimdi zayıflamıcamda nezmanda zayıflıcam ben
bak gerekenleri al hemen başla dukan olması şart değil hemen birşeye başlaman lazım. elle tutulur gözle görülür hızlı sonuç içinde mutlaka dukan diyorum. ona sağlıksız diyenleri duyma bile sağlıksız ne yanı varsa törpüleriz... bende dukana başladığımda aynen böyle yükselişe geçmiştim. ve 1 haftada 5 kg verince tek üzüldüğüm şey daha önce neden başlamamış olduğum. kitapta diyor beden kitle indexin 29 un üstüne çıktığında yağ hücreleri kontrolsüzce bölünür ve kilo alırsıneh bu akla uzak değil. dolan yağ hücresi ne olacak patlayıp vücuttan atılacak mı (kulağa ne hoş geldi ama :))) tabiki bölünüp çoğalacak sonraki yediğimiz depo yağlarla oluşanlarda dolacak bölünecek çoğaldıkça çoğalacak... işin özü onlara depo yapacakları besin vermemekte... o yüzden protein... güzelim pazara kadar başta yulaf kepeğin olmak üzere alışverişini yap, dukan testini yap, ve durmadan yapan insanların menülerini oku... mutfakta belli bir marifete sahip olman gerekmez hatta sahipsen aynı şekilde elinin ayarı tutmadığı için sinir olabilirsin amaaaaa yumurta kırmaya erinmeyeceksin güzelim o ana besin maddemiz :)))))))))
nişanlına da kızmana gerek yok ancak zayıflayınca anlayacaksın sende kim varsa çevrende yardım etmeye o yükü taşımaması için uğraşmaya başlayacaksın....
peki kitabı okumam gerklimi bu dukan için direk benim anladığım atk evresi sırf protein sınırsız seyir evresi protein + sebze sınırsız bumudrrr yani yoğurt süt yumurta etle geçiremezmiym bu dönemelri illa yulaf keğeini almammı gerekir sınırsızzzzmı yiyoruz gerekten şuan midem okadar genişlmişki ilk hafta küşçülüne kadfar zor daynıcam acıktıkça yoğurt süt yesem olurmu beni kokrutan ilk hafta olucak çünkü
tatlım ilk 2 gün ben mide kramplarından kıvranmıştım. buna hazırlıklı ol... yulaf kepeği şart güzelim... kitabı okumak şart değil ben okumadan başladım hatta seyire geçtim 2. haftasında mı ne aldım. nette yazanlardan fazlası var tabi kitapta ama ben seyire başladığında okumanı öneririm daha bir kavrıyorsun olanları ha bence okumakta şart değil ama yaptığın diyeti adam neye göre seçmiş nasıl düşünmüş iyi yerleştiriyor. ben atak günlerimde yanımda haşlanmış yumurta ve hindi fümelerimle gezdiğimi bilirim :))) acıkınca direk ver kendini süte yoğurda ben almanı önerdiğim şeyleri yazayım istersen...
yulaf kepeği
yağsız süt yoğurt
en az 6 yumurta :)
tatlandırıcı ilk etapta tablet olanlardan bile alabilirsin yoğurduna bunları ezip karıştır atakta dahil tatlı isteğine iyi gelir.
tavuk göğsü ince fileto kes üstüne baharatlar at yağsız tavaya çok basit yemek benim önerim bunları süte batırıp yulaf kepeğine de batırıp yine yağsız tavada pişirmen eh tabi baharatlarla
az yağlı dana kıyma bunları az az buzlukta saklayabilirsin yine baharatları ekle (dereotu, maydonoz da çok az olur)köfte yap dipnot yulaf kepeği koyacak yer arayışındaysan köftene ekle yulaf kepeğini
tavuk balık için acılı köri baharatı et içinde kimyon süper oluyor...
atağın ilk günlerinde aç yatıcam diye kasma yatmadan 1-2 saat önce tarçınlı süt iç biraz gaz sancısı verebilir çok ağrıtmadığı sürece devam et...
kızlar esranın bilgisayarına engel koymuşlar gıremıyo malesef
inş. engeli kaldırırlarda aramıza katılır tekrar
çok üzüldüm ya,inş.geçici bi durumdur:26::26:
inş. canım
,neslim balım napıyosunnnn ,iyimisin konusamıyoruz heç
edacım analdığım kadarıyla yardımcı olmak isteyen bi kişiliğin varr lafın özü sana ihtiyacım var tamamdır pazar günü ilk gün evde geçiricem bu dediklerini ymeğe başlıycam kaç gün atak yapmalıyım onuda bi türlü beceremedim yaparsam bu iş tamam benim bıkmadığım tek şey yoğurt ve süttür acıktıkça içerim pekii merak ettiğim sık sık yemek zorundamıyım ara öğün olmak zorundamı yada yediklerimin toplam kaloriisi yükskemi olmalı hani çok ac bırakma vücuud derler yaa metabolizma çalışmaz benim burcum akrep ben ya çok yerim ya hiç yeme olodum olası ayrsıızm herşeyin b... çıkarım anlıycağın
kızlar esranın bilgisayarına engel koymuşlar gıremıyo malesef
inş. engeli kaldırırlarda aramıza katılır tekrar
Alıntı yapamadım tel.den giriyorum.
Neslihannnn balımmm ,seni tamerin sevdiği kadar sevıyorummmmm
Cok değişmişsin ,benım 2yıl öncekı tanıdığım hatun bu değillll :)
Canım arkadaşım bak içinin güzelliği bedeninede yansıdı,nihayetinde:)
Dün kırgın vucudum demişssin geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne ,çorumun soguda tam soguktuk,ayaz cok oluyo tahmınımce,
Vallahı cok sevındım içim daha da umutla doldu:)
Bende bugun tartıldım 76kg cıktı tartı ,dıyetı bırakıp tekrar baslayınca tıkır tıkır gıdıyo tekrar
Kahvaltımı yaptım ,bırazdan 1 saat koşubandına bınıp ,ev temızlicem yemek yapıcam çok iş var yaw :)
Kocacıgım bugun calışıyo tekim :)evın tadını cıkarıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?