Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

wauwwwwwwww süpersin kuzum sen yaaa ayağını sürüde git bende peşinden geleyim :)

teşekkür ederim edacımmmbiliyosun bende uzun zamandır duraklamadaydım,çok şükür kırdım,sende süper gidiyosun bence,bu arada tartıldınmı hiç:26::26:

günaydın çiğdoşummaz kaldı sana ulaşmamaaa

Esra nerelerde acaba :26::26::26:

evet ya bende merak ediyorum esrayı:26::26:bi ara evlilik topiklerinde gördüm sanki,umarım herşey yolundadır

yeşilçayı 2 kupa öneriyorlar güzelim yaaa midedeki tüycüklere zarar veriyormuş. bitki çaylarında 2 kupayı geçirmesen iyi olur bence

akşamları da yemiyorsun ya ılık süt içebilirsin...

hım zaramı verıyo , bilmem ben yıllardır 3 kupa içerim ,kendım demliyorum bide sallama çaylardan kullanmıyorum , hanı carpıntı falan da yapmadı ama ,azaltırım madem zararlı mıdeye

kızlar esra ıyı bı sıkıntısı yok sisteme gırıs yapamıyodu ,bıde 1 gun hasta oldu işe gelmedi ,onun dısında ıyı meraklanmayın :),yazar bırazdan sayfaya

Son düzenleme:

tartıldım dün 83 tüm bugün sabah yine 84 sabrımı sınıyor :) sanırım ben bu dengesizlikte bir süre gideceğim ama inşallah sabrım hırsım değişmez :) dün kolumdan tuttu eşim mutfakta beni çekiyordu anaa sen hakkaten zayıflıyorsun kolunda mı zayıfladı yapmasan mı artık bu diyeti filan diye söylendi :)))

gülnihal abla da yok meydanlarda face de görüyorum bir sıkıntı yok gibi ama buraya uğrayamıyor sanırım yoğunluktan esra da oda bir gelicekler hepimiz erimişiz :)

edacım inşallah bi 3 ay sonrada tıpkı senin tn ye teşekkür etmen gibi bende sana ederim inşallah tamam diyorum pazar günü nasipse ben bu işe başlayyaım yazını sanırım 5 kere okudum evet karbonhidratın ana kraliçesii benim vazgeçilmezim her öğün 1 ekmek yiyorum yani günde 2-3 ekmek arsı kesin bitirmiş oluyorum bu diette beni korkutan şeyy ben yemek yapmayı bilmiuyorum mutfağa hiç girmem yani öle yulaf keğeiyl yemek yapmalar falan bana zor gelir yaaa çünkü yumurta kırmaya bile erine insnaım ben seneyde düğünümn var nişanlım beni bi tartıı hemde doğum günümde 11 kasım pazrtesi aile içinde ban iylikmi yaptığını sanıyo anlayamıyorum ama onada kızamıyorum 3 sendir her yolu deniyo beni hırslandırmak için en sonu bu taktiğiide denedi ve ben 98 kg çıktım 1 hafta öncede doktorda 95 tim yani ben bırakın kilo vermeyiii olduğum gibi bile kalamıyorum hep alıyorum ve benim ağustosa düğünüm var nasip ederse Allah vermem lazım ince belşi bi gelin olmalıyım şimdi zayıflamıcamda nezmanda zayıflıcam ben

bak gerekenleri al hemen başla dukan olması şart değil hemen birşeye başlaman lazım. elle tutulur gözle görülür hızlı sonuç içinde mutlaka dukan diyorum. ona sağlıksız diyenleri duyma bile sağlıksız ne yanı varsa törpüleriz... bende dukana başladığımda aynen böyle yükselişe geçmiştim. ve 1 haftada 5 kg verince tek üzüldüğüm şey daha önce neden başlamamış olduğum. kitapta diyor beden kitle indexin 29 un üstüne çıktığında yağ hücreleri kontrolsüzce bölünür ve kilo alırsıneh bu akla uzak değil. dolan yağ hücresi ne olacak patlayıp vücuttan atılacak mı (kulağa ne hoş geldi ama :))) tabiki bölünüp çoğalacak sonraki yediğimiz depo yağlarla oluşanlarda dolacak bölünecek çoğaldıkça çoğalacak... işin özü onlara depo yapacakları besin vermemekte... o yüzden protein... güzelim pazara kadar başta yulaf kepeğin olmak üzere alışverişini yap, dukan testini yap, ve durmadan yapan insanların menülerini oku... mutfakta belli bir marifete sahip olman gerekmez hatta sahipsen aynı şekilde elinin ayarı tutmadığı için sinir olabilirsin amaaaaa yumurta kırmaya erinmeyeceksin güzelim o ana besin maddemiz :)))))))))

nişanlına da kızmana gerek yok ancak zayıflayınca anlayacaksın sende kim varsa çevrende yardım etmeye o yükü taşımaması için uğraşmaya başlayacaksın....

peki kitabı okumam gerklimi bu dukan için direk benim anladığım atk evresi sırf protein sınırsız seyir evresi protein + sebze sınırsız bumudrrr yani yoğurt süt yumurta etle geçiremezmiym bu dönemelri illa yulaf keğeini almammı gerekir sınırsızzzzmı yiyoruz gerekten şuan midem okadar genişlmişki ilk hafta küşçülüne kadfar zor daynıcam acıktıkça yoğurt süt yesem olurmu beni kokrutan ilk hafta olucak çünkü

tatlım ilk 2 gün ben mide kramplarından kıvranmıştım. buna hazırlıklı ol... yulaf kepeği şart güzelim... kitabı okumak şart değil ben okumadan başladım hatta seyire geçtim 2. haftasında mı ne aldım. nette yazanlardan fazlası var tabi kitapta ama ben seyire başladığında okumanı öneririm daha bir kavrıyorsun olanları ha bence okumakta şart değil ama yaptığın diyeti adam neye göre seçmiş nasıl düşünmüş iyi yerleştiriyor. ben atak günlerimde yanımda haşlanmış yumurta ve hindi fümelerimle gezdiğimi bilirim :))) acıkınca direk ver kendini süte yoğurda ben almanı önerdiğim şeyleri yazayım istersen...

yulaf kepeği
yağsız süt yoğurt
en az 6 yumurta :)
tatlandırıcı ilk etapta tablet olanlardan bile alabilirsin yoğurduna bunları ezip karıştır atakta dahil tatlı isteğine iyi gelir.
tavuk göğsü ince fileto kes üstüne baharatlar at yağsız tavaya çok basit yemek benim önerim bunları süte batırıp yulaf kepeğine de batırıp yine yağsız tavada pişirmen eh tabi baharatlarla
az yağlı dana kıyma bunları az az buzlukta saklayabilirsin yine baharatları ekle (dereotu, maydonoz da çok az olur)köfte yap dipnot yulaf kepeği koyacak yer arayışındaysan köftene ekle yulaf kepeğini

tavuk balık için acılı köri baharatı et içinde kimyon süper oluyor...

atağın ilk günlerinde aç yatıcam diye kasma yatmadan 1-2 saat önce tarçınlı süt iç biraz gaz sancısı verebilir çok ağrıtmadığı sürece devam et...

kızlar esranın bilgisayarına engel koymuşlar gıremıyo malesef

inş. engeli kaldırırlarda aramıza katılır tekrar

edacım analdığım kadarıyla yardımcı olmak isteyen bi kişiliğin varr lafın özü sana ihtiyacım var tamamdır pazar günü ilk gün evde geçiricem bu dediklerini ymeğe başlıycam kaç gün atak yapmalıyım onuda bi türlü beceremedim yaparsam bu iş tamam benim bıkmadığım tek şey yoğurt ve süttür acıktıkça içerim pekii merak ettiğim sık sık yemek zorundamıyım ara öğün olmak zorundamı yada yediklerimin toplam kaloriisi yükskemi olmalı hani çok ac bırakma vücuud derler yaa metabolizma çalışmaz benim burcum akrep ben ya çok yerim ya hiç yeme olodum olası ayrsıızm herşeyin b... çıkarım anlıycağın

Edacim alinti yapamadim, arkasindan bosa konusuyormusuz garibimin girisi engellenmis siteye
diyete küsmek cok kötüdür malesef bilirim genelde tatil dönüsleri yasiyorum

Sinem niye engellediler acaba cok üzüldüm simdi esranin gelememesine

Neyse sen cok selam soyle bizden

siz ayni yerdemi calisiyorsunuz esrayla? cok kiskandim simdi valla

inş. canım

,neslim balım napıyosunnnn ,iyimisin konusamıyoruz heç

iyi sayılırım canım ya,sıkıldım bugün,kk da diyet topiklerinde gezinip duruyorum,havada soğudu ,bendede hafiften bi kırıklık var,boğazım falan karıncalanıyo,2 büyük kupa limonlu su içtim

spor öncesi toparlanayım dedim,ya bide nedense bugün çok çabuk acıkıyorum,öğlen 12 gibi yemiştim,şimdi yine acıktım bende bi tavuk döner daha söyledim,hopp mideye,nasıl olsa akşam bişiycik yemicem

sen ne yapıyosun,bakıyorum yine dukana sarmışsın

çizelgemi değiştirdim,hedefimi 60 a çektim

belki o kiloya gelince 50 li rakamlarıda görmek isterim kim bilir

öncelikle hiç bir şeyi kafamıza göre yapmıyoruz.

Dukan Diyeti Türkçe Testi, Test Nasıl Yapılır? | Dukan Diyeti

bu sitede dukanın sitesindeki testi yapman için yardımcı bilgiler var... burdan hangi sahfa kaç gün yapılıyor çıkartabilirsin...

yapıp başlıyoruz...

ilk 2 günü evde geçirecek şekilde ayarla istersen yarın başla cmrt pazar evde geçer cmrt çok hissetmezsin de pazar iyice dokunur...

sık yemen daha iyi güzelim ama izinli gıdaları... ben iş yerine peynir götürürdüm peynir haşlanmış yumurta bunlar atıştırılabilir... süt yoğurt zaten seviyormuşsun söylememe gerek yok... akrep burcu karakteri oturmuş bir burçtur senin bir şeye sinirlenip bir diyete başlaman harfiyen uyman lazım inşallah kısmet bugünedir... :) gitgide alışacaksın zaten çok yeme huyun kayboluyor bende sınırsız herşeyi yerim dedim dedim 1 aydan sonra ara öğünü unuttum sırf sebze günlerinde ara öğünü çok yapıyorum oda sebzeden alacağım lif ve vitaminler yüzünden...

günaydın mutlu sabahlar hepinize

sabah sürüne sürüne işe geldim resmen,yatak sıcak dışarısı soğuk:18::18:üstelik kocada evde

off memurluk gibisi yok biz kez daha anladım

neyse yinede buna şükür

sinemcim isteğin üzerine resim ekliyorum,bakın bakalım fark varmı

ilk resimler 88 kg,diğerleri 67,5 kg

Son düzenleme:
Alıntı yapamadım tel.den giriyorum.
Neslihannnn balımmm ,seni tamerin sevdiği kadar sevıyorummmmm
Cok değişmişsin ,benım 2yıl öncekı tanıdığım hatun bu değillll :)
Canım arkadaşım bak içinin güzelliği bedeninede yansıdı,nihayetinde:)
Dün kırgın vucudum demişssin geçmiş olsun canım dıkkat et kendıne ,çorumun soguda tam soguktuk,ayaz cok oluyo tahmınımce,
Vallahı cok sevındım içim daha da umutla doldu:)
Bende bugun tartıldım 76kg cıktı tartı ,dıyetı bırakıp tekrar baslayınca tıkır tıkır gıdıyo tekrar
Kahvaltımı yaptım ,bırazdan 1 saat koşubandına bınıp ,ev temızlicem yemek yapıcam çok iş var yaw :)
Kocacıgım bugun calışıyo tekim :)evın tadını cıkarıyorum :)

canımın içi sabah sabah duygulandırdın benibende seni çok çok seviyorumki

bende senin adına çok seviniyorum inanki,hele son resimlerini gördüğümde gözlerim dolmuştu,ohh tekrar eksiyede geçmişsin,bak gör devamı tıkır tıkır gelicek

ay canım keşke bende evde olsaydımda tadını çakaraydımyemek ve dip köşe temizlik yapsydım,gerçi temizlik işini tamer yapıcak bugün,artık bende yarın kocamın sevdiği yemeklerden yaparım,kendime dukan mamaları yaparımsana şimdiden kolay gelsin balımm

ha unutmadan sinemim sanada soruyum kuzum benim niyetim 60 a kadar inmek,ama çevremde herkes asla o kadar zayıflama,yakışmaz falan diyo,bende azıcık sinir olmuyo değilim,yani tamam şu andada iyi sayılırım ama ben aynada hala kendimi çok beğenmiyorum,özelliklede çıplaksen ne dersin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…