Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

günaydınlar çıtır hatunlar....

neslim mükemmel bir fark yaa yemin ederim hani bize bakıp bakıp yüzün çok güzel böylede güzelsin lafları ediyorlar ya anam hakkaten yalan yahu gözlerinde canlandıramadıklarından öyle diyip geçiyorlar bence... veya daha kötü bir nedenleri var bizi kandırıyorlar şu an iki resmede bakıyorum emin ol yüzün daha bir güzel bu kadar mı etkiler kilo

maşallah 41,5 kere diyorum başka da birşey diyemiyorum...

ayyy canım benim çok teşekkür ederim

dimi edacım banada hep aynı şeyi diyolar işte yüzün tombişken daha güzeldi bak iyice çöker,yaşlı gözükürsün falanhatta dün iş arkadaşım sen kemikli değilsin 60 a inersen çok kötü olursun dedi

kardeşimin eşi (beraber spora gidiyoruz) dukan yapanların öncei sonrasına bakıyorum önceki halleri daha güzel dedi,neymiş yüzleri çirkinleşmiş,yav ben niye öyle görmüyom,valla artık insanlarda art niyet aramaya başladım,kıskanıyolarmı ne

neyse biz söylenenlere kula asmadan yolumuza devam ediyoruz

ben haftanın 3 günü çalışıyorum ya memur olsam sanırım söylenirim :))))

canım verince anlıyorsun tombiş yüzün söyleyip karşındakini mutlu etme dışında tek bir dayanağı yok bence.... bırak güzelim kemikliyi kemiksizi bunca dışarda zayıf insan var ben birininde amanda yüzüm çok çökmüş biraz kilo alayımda güzelleşeyim dediğini duymadım... bende aynıyım umarım alınmazsın dediklerime bizde kilo sadece göbek değil ki ben omuzlarımın üstünün inceldiğini ilk kez hissediyorum parmaklarımın inceldiğini mesela biz harbi harbi her noktadan eşit miktarlarda veriyoruz. zannediyorlarki zayıflayınca sadece göbeği eriyecek yağ bizim her yerimizde vardı ve her yerden de eriyor işte ben her nerde varsa o meret erisin diyorum... mini mini hatunlar var ince eeee onlarda çok çirkin seferber olup kilo mu aldıralım onlara

bir beden kitle indexi hesaplaması var orda normal insan vasfını sağlayan rakamın içindeysek neremiz çökmüş diye aynada inceleme yapmaya lüzum yok...

bence kötü filan olmazsın bak ne güzel demiş senin kemiklerin iri değil diye demek ki kemiklerine yıllarca eziyet etmişsin fazla yük taşıtarak... ben bir doktora gittiydim 93 kilo iken adamla birbirimize girdiydik 55 olman lazım yuhhhh dediydim. normalin bu dedi ben 75 olsam yeter dedim normalin bu kızım verirsen normal olursun şimdi anormalsin dedi eh o zaman biraz hakaret gibi geliyor ama normalimiz neyse o olmalıyız buda bir gerçek...

Neslim yazdıktan snr aklıma geldi,60 kg düşersen bı derı bu kemik kalırsın :)
Kıloluyken yuzun guzeldı dıyenlerrrrr saçmalamış sana hep dıyorum ya kılo ınsanı cırkın ve yaŞlı gösterıyo,hiç kulak aasma sen bu kıloyla harika duruyosun ve kılo verdıkce gıyım tarzında değişti :)gözümden kaçmadı :)
Neslim bence 65 senın ıcın cok ideal gibi gorunuyo su halınde bile 60 kg görunuyosun ,dukan ve spor gercekten cok sıkılastırmıs bnx 65 kg ideal gıbı fıkrımce arkadasım

65e indikten snr sıkı spor yaparsın canım dahada ıncelirsin hemfe formunu korursun
He 50 lişi rakam gorurum demişsin herhalde buhar olup uçmak istiyosun sen :)
Canım boyuna göre kaç kılo olman gerekıyo dedı ,dukan amca :) ne dedıyse onu yap bence ,duruma gore bakarsın sonra,çıplakken kendıne bakma cunku az degıl 88kg dan düştün illakı deforme olmuştur,sporla sıkılaşmaya calıs :)canımcım

edacım niye yanlış anlayım canım,söylediklerine harfiyen katılıyorum

evet dukanda heryerden eşit gidiyo,ben bunu sporda ölçülerimi aldırdıktan sonra daha iyi anladım

işin aslı bende insan mutlu olduğu kiloda olmalı,bakalım daha pek mutlu değilim ben

sendemi bürütüs

bende kesinlikle kilonun yaşlı gösterdiğine inanıyorum,giyim tarzımda canım malum kiloluyken gözün çok şeyde kalıyo,hep zayıf ama zevksiz giyinenlere şaşardım,ben o kiloda olucam bak neler alırım diye,şimdi yavaş yavaş gardırobumu değiştiriyorum

sinemcim gel 63 te anlaşalım,şaka bi yana benim amacım yılbaşına kadar seyiri devam ettirip sonrasında güçlendirmeye geçmek,o zaman kadarda ne giderse kabulümdür

spora zaten allahtan bişi olmasa hep devam etmeyi düşünüyorum canım,sadece sıkılaşmak için değil kendimide iyi hissediyorum,pozitif enerji veriyo bana

dukan bana idealin 65 dedi,normalde 21 kasımda bitmesi gerekiyodu ama şurda kaldı 1 hafta hayatta veremem o zamana kadar 2 kg yu,duraklamarla maalesef biraz uzadı seyir,bende işte yılbaşına kadar yapayım diyorum,65 in altına inersem daha iyi olur gibime geliyo,hem güçlendirmede ilk zamanlar kg artışı oluyomuş,riske atmak istemiyorum

neslihancığım süper gözüküyorsun canım . sen etraftakilerin dediklerine bakma canım kilo gerçekten insanı yaşlı gösteriyor . ben şuanki halime ve eski resimlerime baktıkça bunu daha iyi anlıyorum canım .

teşekkür ederim nazlım

off şu kilo ne lanet bişi yaa,inş.canım sende sağlıklı bi şekilde kurtulacaksın fazlalıklardan,yine eskisi gibi olucaksın

teşekkür ederim nazlım

off şu kilo ne lanet bişi yaa,inş.canım sende sağlıklı bi şekilde kurtulacaksın fazlalıklardan,yine eskisi gibi olucaksın

İNŞALLAH canım spor ve diyete devam . akşamları eve geç gittiğim oğlumu yanlız bıraktığım için vicdan azabı çekiyorum biraz ama ona daha iyi bakabilmem için kilolarımdan kurtulmam lazım yoksa hemen nefes nefese kalıyorum yetemiyorum oğluma

canım ya kıyamamşu anda daha küçük olduğu için bence çokta anlamaz nazlıcım,büyümeden herşeyin farkına varmadanda sen kilolarından kurtulmuş olursun zaten hem annesi zayıf mutlu olursa oğluşuda mutlu olur dimi

ben bu hafta senden çok güzel bi sonuç bekliyorum

Slm kızlar
Moralim bozuk düne göre artıdayım oysakı hiç bozmamıştım rejımımı
Sabah bı kalktım hatta kalkamadım,vucudum agırlaşmış,kendımı patlıcak gıbı hıssettım,hanı tuzlu bişi yemedım,e reglimde yaklaşmadı
Aklıma yanlış hatırlamıyosam neslihan dolunay olucagı zaman boyle hıssedıyoruz demişti,
Bende netten baktım bugun dolunay 17:00 cıvarı varmış,en cok bayanları etkkılermiş,denızde gel git yasandıgı için be bızım vucudumuz su tutarmış,off diyoorum ya nıye biz kadınlarrı etkılıyoo herseyyyy
Neyse spor su ve rejıme devam ,moral bozmak yok,belli yarın eksılere daha fazla gecerım :)
Öptüm hepınızı yarın görüşürüz,

günaydın hanımlar dukana bugün start vermiş bulunuyorum iki haşlanmış yumurta biraz peynirle başladım güne
TN resimlerine bakarken beni görmen lazım MAŞALLAH SUBANALLAH ya yaşlı 38 lik 2 çocuklu evli bi kadından abrtmıyorum 25 yaşında bekar görüc bekleyen genç kıza dönüşmüşsün dukanlamı verdin 20 k yu bide nekadr bi sürede verdin merak ediyorum bend eedanın motivesi senin resimlerin gaza getirid beni dukana başladımm bende daha ilk günüm inşallah sonumda sizin gibi güzel olur ben edanında 2 aya kalmaz tıpkı senin gibi çıtıra dönüşeceğine eminim

Son düzenleme:
slm kızçelerim,hepinize bol hareketli az kalorili musmutlu bi hafta diliyorum

canım yazının başını okurken dolunaydan diye düşünüyodumki se sonlara doğru yazmışsın,evet maalesef dolunayın böyle bi etkisi var,bende az birazcık artıdayım,gerçi ben biraz haftasonu sebzeye çok yüklendim,bide pazar çok su içemedim muhtemelen ondandır,sen hiçç moralini bozma canım,aynen devam et,suyunu hareketini ihmal etme,eksiye geçmen an meselesi

bende senin yazını okuyunca gözlerim bi açıldı görmen lazımcanım ya çok teşekkür ederim,yanlız durumumun o kadar vahim olduğunu o zamanlar pek farkedememiştim,hala zayıf bile görüyodum kendimi,şimdi iki resim arasında farka bakınca nasıl büyük haksızlık etmişim kendime daha iyi anlıyorum

canım şöyle söleyim ben geçen sene eylülde 88 kg ile diyetisyene başladım,onunla şubata kadar 12 kg verdim,sonra bi 6 ay kadar 2 al 1 ver şeklinde devam ettim,sonra araya tatil falan girdi,kilom tekrar artmaya başladı,baktım durduramıyorum kendimi ramazan bayramı sonrası 78,8 ile dukana başladım,şu anda 67 kg yumyılbaşına kadar bu şekilde devam adip yılbaşından sonrada güçlendirme (yani kilonu sabit tutma) evresine geçicem

sende dukana başlamışsın,inan kurallara harfiyen uyduğun takdirde harika kg ve incelme sağlarsın dukandaama dediğim gibi kurallara uyman lazım,maalesef dukan kaçamak kabul etmiyo,mantığını anlaman için kitabını mutlaka okumanı tavsiye ederim,birde facede dukan diyeti tariflerim sayfası var ordanda çok yardım alabilrsin,sürekli okuman motive olman lazım,birde dukan testini yapmalısın,kilona göre sana hangi evreyi kaç gün yapacağın çıkıyo,ha bide olmazsa olmazın yulaf kepeğini mutlaka temin et,o olmadan dukan olmaz

eda da bende elimizden gelen desteği yaparız,ama herşeyden önemlisi senin kararlı olman lazım,yani ya bugün canım bunu istedi yedim yarın tekrar başlarım gibi bişey söz konusu değil,dukan hayatında 2 kere yapabileceğin bi diyet,mesela bu benim 2.denemem,daha öncede kilo verdim ama sonunda eski beslenme şeklime döndüğüm için verdiğimin 2 katını aldım,o yüzden bu son şansımı iyi kullanmam lazımdı ve sanırım başardımda

slm kızlarrr ,
cmrts 76,5 pazar 77.3 pazartesi 77.1 ,ah dolunay vah dolunay yaktın beni
hepınızze bol eksılı haftalar dıyorumm ,en kısa sürede kurutlmak dileğiyle bu nefret yağlardann

neslimm edaa nasılsınız kızlarrr
neslihancım esraya resımlerını attım ,ınanaılmaz fark var dıyo cok begendı senı
off yaw pazar sabahı 2 saat kosubandına bındım ama busabahkı fark 200gr cık vede aksam yemegı yemedıgım halde,neyse moral bozmak yokk,
ee pekı neslı eksıye gecersın dedın kac gram gecerım eksıye bı yukarı bı assagı sıkıldım heee iyice
pes etmıyorum e 2001 den berı hiç 7li rakamı gormedı vucudun cok dogal dıye dusunuyorum

tatlım moralini bozma ne kadar artıdasın ödem toplaması biliyorsun nerdeyse 2 kg a kadar fark gösterebiliyor... birde pes etmek diye birşey yok onca kilo verdin bunu başaran başkası mıydı??? az daha sabır edicen o kadar...

:))) haklısın valla güzelim yüzünde çok küçük duruyor diyen bir sürü insan tanıyorum beden yaşımız ise uuuuu :)

inşallah benim seyir dönemimde şubatta bitiyor dediğin gibi olurmuyum ki olurum yaaa olurum olurum Allahın izniyle...

nesli de demiş durmadan oku motive ol inşallah benim gibi 1 aya kalmaz dukan amcaya dua eder durursun...

EDAAAAAAAAAAA BACIMMMMMMMMM çok değil 500 gr artı ama bana yasattıgı his 500 kılo ,gerçekten son gıden kılolar gıtmiyomus onu ogrendım ,senı takıpp edıyorum dukan sayfasından ,vallahı yapanlara ıyı bılgıler verıyosun ,kaptın sen bu dukanı ,sonunu getırıcegıne ınanıyorum ben ,senınde 7 leri görmene az kaldı ,sen benden sonra 12 kg verdın nerdeyse ben hala yerımde sayıyorum

canım ya sende esraya çok slm söle,daha ne kadar sürecekmiş peki bu durum,artık hiç giremicekmi kk ya:26::26:

evet sinemcim yazının sonunda cevabı aslında sen vermişsin,bende uzun zaman 60 lı rakamları hiç görmediğim için çok takıldım,nerdeyse 1,5 ay 69-68 arası gidip geldim,yeni yeni oynamaya başladı tartı,o yüzden biraz sabır canım

yanlız 2 saat koşubandıda kas oranını artırmış olabilir,keşke yağ kas su oranını ölçen tartı olsa bunu çok daha net görebilrdik,muhtemelen senin yağ oranın azaldı ama kas yoğunluğun arttı,buda tartıya artı şekilde yansıdı,hiç canını sıkma,bence bu cuma 75 leri görüceksin gibi geliyo,ama aynı şekilde devam edersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…