günaydınlar çıtır hatunlar....
neslim mükemmel bir fark yaa yemin ederim hani bize bakıp bakıp yüzün çok güzel böylede güzelsin lafları ediyorlar ya anam hakkaten yalan yahu gözlerinde canlandıramadıklarından öyle diyip geçiyorlar bence... veya daha kötü bir nedenleri var bizi kandırıyorlarşu an iki resmede bakıyorum emin ol yüzün daha bir güzel bu kadar mı etkiler kilo
maşallah 41,5 kere diyorum başka da birşey diyemiyorum...
günaydın mutlu sabahlar hepinize
sabah sürüne sürüne işe geldim resmen,yatak sıcak dışarısı soğuk:18::18:üstelik kocada evde
off memurluk gibisi yok biz kez daha anladım
neyse yinede buna şükür
ayyy canım benim çok teşekkür ederim
dimi edacım banada hep aynı şeyi diyolar işte yüzün tombişken daha güzeldi bak iyice çöker,yaşlı gözükürsün falanhatta dün iş arkadaşım sen kemikli değilsin 60 a inersen çok kötü olursun dedi
kardeşimin eşi (beraber spora gidiyoruz) dukan yapanların öncei sonrasına bakıyorum önceki halleri daha güzel dedi,neymiş yüzleri çirkinleşmiş,yav ben niye öyle görmüyom,valla artık insanlarda art niyet aramaya başladım,kıskanıyolarmı ne
neyse biz söylenenlere kula asmadan yolumuza devam ediyoruz
canım verince anlıyorsun tombiş yüzün söyleyip karşındakini mutlu etme dışında tek bir dayanağı yok bence.... bırak güzelim kemikliyi kemiksizi bunca dışarda zayıf insan var ben birininde amanda yüzüm çok çökmüş biraz kilo alayımda güzelleşeyim dediğini duymadım... bende aynıyım umarım alınmazsın dediklerime bizde kilo sadece göbek değil ki ben omuzlarımın üstünün inceldiğini ilk kez hissediyorum parmaklarımın inceldiğini mesela biz harbi harbi her noktadan eşit miktarlarda veriyoruz. zannediyorlarki zayıflayınca sadece göbeği eriyecek yağ bizim her yerimizde vardı ve her yerden de eriyor işte ben her nerde varsa o meret erisin diyorum... mini mini hatunlar var ince eeee onlarda çok çirkin seferber olup kilo mu aldıralım onlara
bir beden kitle indexi hesaplaması var orda normal insan vasfını sağlayan rakamın içindeysek neremiz çökmüş diye aynada inceleme yapmaya lüzum yok...
bence kötü filan olmazsın bak ne güzel demiş senin kemiklerin iri değil diye demek ki kemiklerine yıllarca eziyet etmişsin fazla yük taşıtarak... ben bir doktora gittiydim 93 kilo iken adamla birbirimize girdiydik 55 olman lazım yuhhhh dediydim. normalin bu dedi ben 75 olsam yeter dedim normalin bu kızım verirsen normal olursun şimdi anormalsin dedi eh o zaman biraz hakaret gibi geliyor ama normalimiz neyse o olmalıyız buda bir gerçek...
Neslim yazdıktan snr aklıma geldi,60 kg düşersen bı derı bu kemik kalırsın :)
Kıloluyken yuzun guzeldı dıyenlerrrrr saçmalamış sana hep dıyorum ya kılo ınsanı cırkın ve yaŞlı gösterıyo,hiç kulak aasma sen bu kıloyla harika duruyosun ve kılo verdıkce gıyım tarzında değişti :)gözümden kaçmadı :)
Neslim bence 65 senın ıcın cok ideal gibi gorunuyo su halınde bile 60 kg görunuyosun ,dukan ve spor gercekten cok sıkılastırmıs bnx 65 kg ideal gıbı fıkrımce arkadasım
65e indikten snr sıkı spor yaparsın canım dahada ıncelirsin hemfe formunu korursun
He 50 lişi rakam gorurum demişsin herhalde buhar olup uçmak istiyosun sen :)
Canım boyuna göre kaç kılo olman gerekıyo dedı ,dukan amca :) ne dedıyse onu yap bence ,duruma gore bakarsın sonra,çıplakken kendıne bakma cunku az degıl 88kg dan düştün illakı deforme olmuştur,sporla sıkılaşmaya calıs :)canımcım
neslihancığım süper gözüküyorsun canım . sen etraftakilerin dediklerine bakma canım kilo gerçekten insanı yaşlı gösteriyor . ben şuanki halime ve eski resimlerime baktıkça bunu daha iyi anlıyorum canım .
teşekkür ederim nazlım
off şu kilo ne lanet bişi yaa,inş.canım sende sağlıklı bi şekilde kurtulacaksın fazlalıklardan,yine eskisi gibi olucaksın
İNŞALLAH canım spor ve diyete devam . akşamları eve geç gittiğim oğlumu yanlız bıraktığım için vicdan azabı çekiyorum biraz ama ona daha iyi bakabilmem için kilolarımdan kurtulmam lazım yoksa hemen nefes nefese kalıyorum yetemiyorum oğluma
Slm kızlar
Moralim bozuk düne göre artıdayım oysakı hiç bozmamıştım rejımımı
Sabah bı kalktım hatta kalkamadım,vucudum agırlaşmış,kendımı patlıcak gıbı hıssettım,hanı tuzlu bişi yemedım,e reglimde yaklaşmadı
Aklıma yanlış hatırlamıyosam neslihan dolunay olucagı zaman boyle hıssedıyoruz demişti,
Bende netten baktım bugun dolunay 17:00 cıvarı varmış,en cok bayanları etkkılermiş,denızde gel git yasandıgı için be bızım vucudumuz su tutarmış,off diyoorum ya nıye biz kadınlarrı etkılıyoo herseyyyy
Neyse spor su ve rejıme devam ,moral bozmak yok,belli yarın eksılere daha fazla gecerım :)
Öptüm hepınızı yarın görüşürüz,
günaydın hanımlar dukana bugün start vermiş bulunuyorum iki haşlanmış yumurta biraz peynirle başladım güne
TN resimlerine bakarken beni görmen lazım MAŞALLAH SUBANALLAH ya yaşlı 38 lik 2 çocuklu evli bi kadından abrtmıyorum 25 yaşında bekar görüc bekleyen genç kıza dönüşmüşsün dukanlamı verdin 20 k yu bide nekadr bi sürede verdin merak ediyorum bend eedanın motivesi senin resimlerin gaza getirid beni dukana başladımm bende daha ilk günüm inşallah sonumda sizin gibi güzel olur ben edanında 2 aya kalmaz tıpkı senin gibi çıtıra dönüşeceğine eminim
Slm kızlar
Moralim bozuk düne göre artıdayım oysakı hiç bozmamıştım rejımımı
Sabah bı kalktım hatta kalkamadım,vucudum agırlaşmış,kendımı patlıcak gıbı hıssettım,hanı tuzlu bişi yemedım,e reglimde yaklaşmadı
Aklıma yanlış hatırlamıyosam neslihan dolunay olucagı zaman boyle hıssedıyoruz demişti,
Bende netten baktım bugun dolunay 17:00 cıvarı varmış,en cok bayanları etkkılermiş,denızde gel git yasandıgı için be bızım vucudumuz su tutarmış,off diyoorum ya nıye biz kadınlarrı etkılıyoo herseyyyy
Neyse spor su ve rejıme devam ,moral bozmak yok,belli yarın eksılere daha fazla gecerım :)
Öptüm hepınızı yarın görüşürüz,
günaydın hanımlar dukana bugün start vermiş bulunuyorum iki haşlanmış yumurta biraz peynirle başladım güne
TN resimlerine bakarken beni görmen lazım MAŞALLAH SUBANALLAH ya yaşlı 38 lik 2 çocuklu evli bi kadından abrtmıyorum 25 yaşında bekar görüc bekleyen genç kıza dönüşmüşsün dukanlamı verdin 20 k yu bide nekadr bi sürede verdin merak ediyorum bend eedanın motivesi senin resimlerin gaza getirid beni dukana başladımm bende daha ilk günüm inşallah sonumda sizin gibi güzel olur ben edanında 2 aya kalmaz tıpkı senin gibi çıtıra dönüşeceğine eminim
tatlım moralini bozma ne kadar artıdasın ödem toplaması biliyorsun nerdeyse 2 kg a kadar fark gösterebiliyor... birde pes etmek diye birşey yok onca kilo verdin bunu başaran başkası mıydı??? az daha sabır edicen o kadar...
slm kızlarrr ,
cmrts 76,5 pazar 77.3 pazartesi 77.1 ,ah dolunay vah dolunay yaktın beni
hepınızze bol eksılı haftalar dıyorumm ,en kısa sürede kurutlmak dileğiyle bu nefret yağlardann
neslimm edaanasılsınız kızlarrr
neslihancım esraya resımlerını attım ,ınanaılmaz fark var dıyo cok begendı senı
off yaw pazar sabahı 2 saat kosubandına bındım ama busabahkı fark 200gr cık vede aksam yemegı yemedıgım halde,neyse moral bozmak yokk,
ee pekı neslı eksıye gecersın dedın kac gram gecerım eksıye bı yukarı bı assagı sıkıldım heee iyice
pes etmıyorum e 2001 den berı hiç 7li rakamı gormedı vucudun cok dogal dıye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?