Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Selam spirochet edaydı sanırım nası gidiyor büyük ihtimalle eski mavi gömleğimi giyiidğine göre baya bi mutlusundur kaç kilo oldu toplam dukanla verdiğin kaç günde tavsiye ediyordun hatırlıyorum bend ebaşalıycam dukana başaramazsa dietisyeen gidicem biraz bilgi verirmisin dukan la ilşkişniz hakkında :)

günaydın hepinizehayırlı cumalar olsun,Rabbim bu mübarek günde bütün dualarınızı kabul etsin

haftanın ilk bomba bildirimi benden gelsin

başlangıç kg : 88,3

geçen hafta :68,3

bu hafta : 67

reglin bitmesiyle özellikle de son 2 günde tartı hep sola kaydı,tabi bide bu hafta protein ağırlıklı beslendim,bol su ve hareket sonuç -1300 gr

hedefime 2 kilocuk kaldı,ama ben bi 65 geleyim o hedefi dahada aşağılara çekicem

günaydın moralim çok bozuk ya yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum bırak kilo vermeyi üstüne bide kilo almışım bu ne iştir anlamadım

geçen hafta 79,9 kg
bu hafta : 81,2 kg

günaydın moralim çok bozuk ya yediklerime dikkat ediyorum spor yapıyorum bırak kilo vermeyi üstüne bide kilo almışım bu ne iştir anlamadım

geçen hafta 79,9 kg

moralini bozma tatlım vucucun sıkılasmıstır sporşa, bide reglın yaklaşmıs olabılırmı ,şişlik olabılır ,hemen karamsar olma olurmu canımcım

harıkasın bal kaymağım benım ,devamını diliyorum ay hedefıne az kaldı desene,
afferın neslim ya bu sefer gerçekten başardınn ,musmutluyumm şuan
resim isterizzzz ,isterizzzzz

moralini bozma tatlım vucucun sıkılasmıstır sporşa, bide reglın yaklaşmıs olabılırmı ,şişlik olabılır ,hemen karamsar olma olurmu canımcım

ne bilim sinem sabah tartıda rakamı görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı . bu hafta full spor yaptım. reglime daha 2 hafta var canım

evet gelelim bana
hayırlı cumalar kızlarr

bı aydır durakladı dıyebılırım vucudum ,e dogal olarak sasırtmak ıcın yedım bende bişiler ,bu hafta basında pazartesı günü 79.7 dim bugun ıtıbarıyle 77.3 üm;(2 gündür kabızlık yasıyorum ,yaşamasam sonuc dahada ıyı olucaktır dıye düşünüyorum)
pazartesıye daha eksılı başlarım inş.
her gün 3 lt su ,3 kupa yeşilçay ,1 saat spor ve akşam yemek yemıyerek devam edıyorum ,
hepinizi çok öptum

ne bilim sinem sabah tartıda rakamı görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı . bu hafta full spor yaptım. reglime daha 2 hafta var canım

stres yapma canım ,yaptıkca dahada şiş hissedersin kendını,
benım reglım 2 hafta onceden belırtılerını gosterırı ,inanılmaz şiş ve gergın hıssederım kendımı , senınde belkı öyledır dıye tahmın edıyorum,sen yıne aynı sekılde rejımıne ve sporuna devam et,elbet bı noktada kırılıcak direnç,
su,yeşilçay ve maden suyu tüketımını arttır biraz daha canım ,kabızlık problemın varmı pekı şu sıra ,oda etkılemıs olabılır.

kabızlık sorunum yok canım çok şükür . bakalım haftaya nasıl olacak kilo bu hafta evdende yemek getirmeye başladım

geçmiş olsun tatlım... ılık süte bal katıp içip yatardım bende eskiden yoksa uyuyamazdım öksürmekten onu da öneririm...

evet güzelim adım eda

dukanla düzeyli bir ilişkimiz var :))) bu yola çıkmamdaki etkenlerden biri T_N arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. çok mutluyum inanılmaz. ben bu kadar hızlı kilo vermemiştim ve bu kiloya gelmemiştim. istersen dukan diyeti deneyimlerimizden takip edebilirsin ne yaptım ne yedim ne içtim ne verdim hepsini yazıyorum. 95 le başlayıp şu an 83 e düştüm gerçi dün 83 tü bugün 84 oldu ama yaklaşık 3 aydır regl olmuyorum olunca eminim daha kolay oynayacak kilom. canım bir sürü yöntem denedim veremiyorum bir türlü diyorsan ve karbonhidrat bağımlılığın varsa bu diyet mucize gibi birşey ama bu yola çıkmadan iyi düşünmek lazım şöyle bir kararlılığa sahip olmalısın 30 kg bile versem haftanın 1 günü protein yiyeceğim. yada verdikten bir süre sonra bırakmayacağım güçlendirme de ne diyorsa yapacağım... yada 2-3 hafta gr oynamadı (veya daha fazla süre) ben diyeti bırakıyorum demiyeceksen başla... hiç nankör bir diyet değil öncelikle yemediğinin yada kurallara uymanın hakkını veriyor... ayrıca ömründe 2 kez yapmanı önerdiği için vereceğin kilo 10 kg ın altındaysa böyle sıkı bir duruma girişmek bana doğru gelmiyor...

gelirsen yardım ederim ben sana...

wauwwwwwwww süpersin kuzum sen yaaa ayağını sürüde git bende peşinden geleyim :)

Günaydinnnn

geçen hafta kaçtim hatirlamiyorum valla ama bu hafta 65.5'im
olsun halimden memnunum aksam ivir zivir yemeden sadece cay ictim yemekten sonra

günaydiiin neslimmmm tebrik ederim seni benim 1 sene önceki kilomdasin resmen

geçen hafta 79,9 kg

siskinliktir canim ya o, sen sabirla yap sporunu birakma, vucudun direnci kirilcak elbet

selam canimmmm vayyyyyy sonuc super yaaa harikasin

geçen hafta 79,9 kg

tatlım bkı değerine bir bak 29 civarı olanların kilo alıp vermeleri istemleri dışında da gelişebiliyor çünkü 29 civarı yağ hücreleri bölünüp çoğalıyormuş belki o kısımdaysan yaptığın kaçamak görünmeyen yanlışlarda tetikliyor olabilir...

geçen hafta 79,9 kg

nazlıcım herşeyi doğru yaptıysan hiç moralini bozma bence,tartıyada çok takılma,bendede çok oldu böyle durumlar,özellikle spora başladığım ilk zamanlar,şimdi senin vücudun uzun zamandır spor yapmaya alışık olmadığı için kasların su toplamış olabilir,yada ne bileyim kas oranın artmıştır,sen stres yapmadan aynen devam et,suyunu artır,bide spordan sonra pek bişey yeme canım,emnim haftaya bomba bi rakam görüceksin

harıkasın bal kaymağım benım ,devamını diliyorum ay hedefıne az kaldı desene,
afferın neslim ya bu sefer gerçekten başardınn ,musmutluyumm şuan
resim isterizzzz ,isterizzzzz

evet sinemim bu sefer gerçekten bende başardığımı düşünüyorum,artık beynime hükmetmeyi öğrendim,ve tek sorunun bu olduğunuda çözdüm

mesela dün akşam bi arkadaşımıza geçmiş olsuna gittik,eşi saolsun bi sürü şey hazırlamış,inan şekersiz çay ve sade kahve dışında hiç bişi yemedim ve ilginç artık canımda istemiyo,bide kız beni 1 senedir görmüyodu resmen şok oldusürekli beni süzdü,çok değişmisin deyim durduhani bunlar dahada gaza getiriyo beni artı sabahta tartıda bu rakamı görünce kendimle gurur duydum
canım aslında resim çekmiştim dün akşam,ama makina evde kaldı,akşam eklerim

ya kabızlık çok fena dimi,bende bu hafta yaşadım,sorunu çözer çözmezde hopp eksiye geçtim,senin eminim o hallolduktan sonra daha güzel rakamlar görüceksin,aynen dediğin şekilde devam et canımcımm

yeşilçayı 2 kupa öneriyorlar güzelim yaaa midedeki tüycüklere zarar veriyormuş. bitki çaylarında 2 kupayı geçirmesen iyi olur bence

akşamları da yemiyorsun ya ılık süt içebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…