nasılsınız kızlar gelemedim kaç gündür oğluşum çok hasta ateşini dengeleyemiyoruz bir türlü . vucuttaki mikrop sayısı olması gerekenin nerdeyse 10 katına çıkmış . doktor amcamız iğne verdi onları vurunduk bugünde kontrole gideceğiz ateşi tam düştü diye rahatlıyoruz hop sonra tekrar yükseliyor şurup , vitil ,soğuk kompleks yapıp tekrar düşürüyoruz böyle devam edip duruyor
slm kızlar
bi kaç gündür anlamsız keyfim yok ,dıyetı bozmadım ama kaçamaklarımda yok değil
biz değil çiğdemcim ama sen bakıyorum ,bi deri bi kemik kalıcan bu gidişle :)
bide bana göre sen hep ideal kılondaymıssın gıbı hıssedıyorum ,,boyun kactı tatlım senın merak ettım :26:
neslim canımm bu tarıfını not aldım kesın yapıcam aksam ,ben lımon rendesı koymayı düşünüyorum ,bu sıra dukan tarıflerıne çok sardım ,evde malzeme varken yapıyorum bişeyler,çokta lezzetli oluyolar :)
nazcım bebişine çok geçmiş olsun ,inş. cabucak toparlar ,anneciğini üzmez daha fazla
eda fıstıkım sende durumlar nasıl ,bugun tartı günün hadı bıldırım yap ,ben 75.5 cıkıyorum şu sıra ,reglıde olucam onunda atlattımkı harıka olacak in.
sporu bı bıraktım pir bıraktım ,başlıcam ama bakalım nezaman :)
selam gençlikkk nassınızzz
ben bu sabah uyandıgımda 55 kılo oldugum için daha girmem buralara:)size bakar çıkarım
vay be ne günlerı ama omuz omuza çarpıştıydık derim
mesela yani
bende dün bunalımlardaydım,bunaldım bunaldım durdum:)
diyet olarak falsom yokk takı bu öğlene kadar,
volki işten ayrıldı,isteyerek yapılmış bi ayrılık oldugu için öglen yemegınde ona snıtzel ısmarladım eee ben yemezsem olmazdı:):26::26:
öyle işte pazartedsiden itibaren evın ıdaresı bende kocama ben bakıcam sıkı yonetım ılan edıyorum:)evde:)
slm kızlar
bi kaç gündür anlamsız keyfim yok ,dıyetı bozmadım ama kaçamaklarımda yok değil
biz değil çiğdemcim ama sen bakıyorum ,bi deri bi kemik kalıcan bu gidişle :)
bide bana göre sen hep ideal kılondaymıssın gıbı hıssedıyorum ,,boyun kactı tatlım senın merak ettım :26:
neslim canımm bu tarıfını not aldım kesın yapıcam aksam ,ben lımon rendesı koymayı düşünüyorum ,bu sıra dukan tarıflerıne çok sardım ,evde malzeme varken yapıyorum bişeyler,çokta lezzetli oluyolar :)
nazcım bebişine çok geçmiş olsun ,inş. cabucak toparlar ,anneciğini üzmez daha fazla
eda fıstıkım sende durumlar nasıl ,bugun tartı günün hadı bıldırım yap ,ben 75.5 cıkıyorum şu sıra ,reglıde olucam onunda atlattımkı harıka olacak in.
sporu bı bıraktım pir bıraktım ,başlıcam ama bakalım nezaman :)
sinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kiz sen nasil Kilo verdinn
Cabuk anlatiyorsun :) dukan deme noluuuur
nasilsin evlilik nasil gidiyor cnm?
halen gelinlikli resimlerini görmedimmmm
:2:
kilo bildirimide yapayım
geçen hafta : 67,6
bu hafta : 67,2
kurtulamadım 67 lerden,inş.haftaya direk 65 li bi rakam görürüm
harikasın kuzum ,başarıların devamını diliyorum
ben 1 ayda 5 kg nasıl verim tatlım ,yılmasına 7lı rakamla giricem ben yine sanırım , şu sıra pek bişey yaomıyorum ,rejımım ve sporum adına ama pazar gunu büyük bi plan yapıp tekrar eskı inadıma kavuşucam,inat etmessem gıtmıyo cunku ,
bugun tartılmadım dün akşam acayip şeyler yedım :) delimiyim ne :) reglı olucak iştahım arttı sanırım ,
o yaptıgın tarıfı yapamadım henüz ama bu aksma yaparım canım ,h,içi pek vakıt bulamıyorum
sen yılbaında kesınlıkle 64 sün neslicim ,eminim buna ,başardın kızzz ,gurur duyuyorum senleeeeeeee
merhaba
eski diyet arkadaslarim burdaymis
qarden
sinem
T_N
hepbera
biz burdan cikamayacakmiyiz ya
bende T_N ablam sayesinde bugün öglen basladim rejime
ablam tsk ederim, sana dedigim gibi bir Saat dans ettim ayna karsisinda ay ne komik oluyomus
ve sadece sogan corbasi ictim...
18 den beri yemedim bisey yemicemde su iciyorum...
karatay diyeti nedir kizlar aranizda yapan varmi ben pek anlamadimda
bu arada kendimi tanitayim
Isim: Aylin
Yas: 23
Memleket: Zonguldak ve Sinop, yakindada Izmir
Kilo verme sebebim: Önce BEN sonra Dügünümm (Agustos da izmirde olacak zayiflamam lazimmm)
Ülke: ALMANYA
MESLEK: Uni Ögrenci
Eskiden Diyet Grubunda KK da Kaptandim
ama kendim Kilo veremezsem nasil örnek olayim
bana da yardim edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?