Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

geçmiş olsun minik kuzuna... inşallah tez vakitte toparlar...

günaydın kızlarkeyfili bi gün olsun hepimiz için

nazlıcım çok geçmiş olsun kuzucuğa,Rabbim şifasını tez zamanda verir inş.

bu arada edacım özellikle sana süper bi tarifim var,dün akşam denedim ve abartmıyorum yemelere doyamadım,içinde yumurta yok,kepek yok,nefis bişey oldu,hani eskiden küçük marketlerde cino diye böyle içi portakallı dışı çikolatalı bişi satılırdı ve ben bayılırdım,valla tadı aynı ona benzedi

ben ilk defa rom aroması kullandım artık ondanmıdır yoksa portakal kabuğu rendesindenmidir çok hoşuma gitti,yanlız ben muffin kalıplarında yapmıştım biraz büyük geldi,görüntü pek hoş olmadı,o yüzden bi dahakine minik kalıplarda yapıcam,kahvenin yanında süper bi atıştırmalık,neyse daha fazla uzatmayımtarif aşağıda

dukandiyetitariflerim: PORTAKALLI MİNİ BROWNI

kizlar selam

esra sinem bizi terketti sanirim
bi deri bi kemik mi kaldiniz kizlar sirrini bizede verin

Dün aksam kayinvalidemlere gittim, inat bu ya oraya ne zaman gitsem karnim acayip sis oluyor yemek yiyesim olmuyor, hepte kadincagiza denk geliyor, kizim hic bisey yemiyosun he diye söylenip duruyor ama dün aksam gerçekten hiç aç degildim öglen biraz taze findik yedim heralde o mu sisirdi napti herneyse bu sabahki bombayi söyleyim 64.9 dum bi günde 1 kilo nasil ama bgn hepsini geri alirim kesin

öglen spora gidicem ohhh is yok patron yok keyif benim

slm kızlar

bi kaç gündür anlamsız keyfim yok ,dıyetı bozmadım ama kaçamaklarımda yok değil

biz değil çiğdemcim ama sen bakıyorum ,bi deri bi kemik kalıcan bu gidişle :)
bide bana göre sen hep ideal kılondaymıssın gıbı hıssedıyorum ,,boyun kactı tatlım senın merak ettım :26:

neslim canımm bu tarıfını not aldım kesın yapıcam aksam ,ben lımon rendesı koymayı düşünüyorum ,bu sıra dukan tarıflerıne çok sardım ,evde malzeme varken yapıyorum bişeyler,çokta lezzetli oluyolar :)

nazcım bebişine çok geçmiş olsun ,inş. cabucak toparlar ,anneciğini üzmez daha fazla
eda fıstıkım sende durumlar nasıl ,bugun tartı günün hadı bıldırım yap ,ben 75.5 cıkıyorum şu sıra ,reglıde olucam onunda atlattımkı harıka olacak in.

sporu bı bıraktım pir bıraktım ,başlıcam ama bakalım nezaman :)

bozmadiysan sorun yok sinemcim gelin ama burayada iki lafin belini kiralim

albümüme foto yükledim ordan görebilirsin, montlu halim bgn spordan cikarken cekindim canim..
ya benim boy 166-167 sanirim tam bilmiyorum :)
kiloda 65lerdeyim iste bu ara... bana göre bi 10 kilo fazlam var vücut kitle endeksine görede (BMI) 7 kilo fazlam var iste
hiçte ideal kiloda degilim malesef
bel kismim ve omuz kismim kalindir ama yaptigim sporlarla bu sene ince kalmayi basariyorum cok sükür, geçen sene durum daha vahimdi

selam gençlikkk nassınızzz

ben bu sabah uyandıgımda 55 kılo oldugum için daha girmem buralara:)size bakar çıkarım
vay be ne günlerı ama omuz omuza çarpıştıydık derim
mesela yani

bende dün bunalımlardaydım,bunaldım bunaldım durdum:)
diyet olarak falsom yokk takı bu öğlene kadar,
volki işten ayrıldı,isteyerek yapılmış bi ayrılık oldugu için öglen yemegınde ona snıtzel ısmarladım eee ben yemezsem olmazdı:):26::26:
öyle işte pazartedsiden itibaren evın ıdaresı bende kocama ben bakıcam sıkı yonetım ılan edıyorum:)evde:)

hahaha valla yolarim seni esra öyle bi durum olursa yine gelip buraya bize motivasyon vermen lazim

hayirdir canim bunalimin kocanin isten cikmasiyla mi ilgili :26:
hayirdir niye birakmak istedi isini :26: yeni bi is aricakmi simdi?
ay zor olur erkegin evde yatipta kadinin ise gitmesi canim ya Allah kolaylik versin sana :26:

kaçirdigin tek sey snitsel olsun yavrum helal hos olsun iki kosu bandinda saliniverirsin gider

merhaba

eski diyet arkadaslarim burdaymis
qarden
sinem
T_N
hepbera

biz burdan cikamayacakmiyiz ya

bende T_N ablam sayesinde bugün öglen basladim rejime
ablam tsk ederim, sana dedigim gibi bir Saat dans ettim ayna karsisinda ay ne komik oluyomus
ve sadece sogan corbasi ictim...
18 den beri yemedim bisey yemicemde su iciyorum...

karatay diyeti nedir kizlar aranizda yapan varmi ben pek anlamadimda

bu arada kendimi tanitayim

Isim: Aylin
Yas: 23
Memleket: Zonguldak ve Sinop, yakindada Izmir
Kilo verme sebebim: Önce BEN sonra Dügünümm (Agustos da izmirde olacak zayiflamam lazimmm)
Ülke: ALMANYA
MESLEK: Uni Ögrenci

Eskiden Diyet Grubunda KK da Kaptandim
ama kendim Kilo veremezsem nasil örnek olayim

bana da yardim edin nolur

sinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kiz sen nasil Kilo verdinn
Cabuk anlatiyorsun :) dukan deme noluuuur

nasilsin evlilik nasil gidiyor cnm?
halen gelinlikli resimlerini görmedimmmm
:2:

sinemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kiz sen nasil Kilo verdinn
Cabuk anlatiyorsun :) dukan deme noluuuur

nasilsin evlilik nasil gidiyor cnm?
halen gelinlikli resimlerini görmedimmmm
:2:

bebeğim hoşgeldinnnn
ben seni açtığın konulardan takip ettim ,harika bi nişan elbisen var ,inş o çok beğendiğin gelinlik vardı ya onuda giyinirsin hemencecik,
yok tatlım dukan bana göre değil bi başlıyorum sonrası gelmiyo ,neslihancıgıma sor o bilir ,her defasında başlama sinem sonunu getiremiyosun diyo,ama ben inatla başlıyorum ,bırakıyorum,
ne karatay ne dukan canım ,saglıklı beslenme ve akşam yemek yemıyerek ve 1 saat koşubandında yürüyerek verdim , sımdı 75 -76 arası gıdıp gelıyorum ,yavaş yavaş gitsin ,kalıcı gitsin mantığındayım artık ,

ay tatlım benım 2 sene önceki kilo verme telaşımdasın desene ,koyarım şimdi resimlerimi albüme bakarsın tatlım
evlilik güzel gidiyo ,arada sıkıntılar oluyo ama eskisi gibi değil allaha şükür

günaydın kızlar hayırlı cumalar

ohh aylinde gelmiş kadro tamamlanmışbugün sana msj atıcaktım kk ya gel diye sen benden önce davranmışsınvalla aylinim karatay,dukan yada kalori yöntemi ne olursa farketmez sana uygun bi beslenme şekliyle devam et canım,bak bizde burdayız,hem artık yarışma kural falanda yok,bize takıl ve zayıflamanın keyfine var

sinemcimm sende inmişsin 75 lere,bide şu sporu bi düzene oturtsan yılbaşına 69 ları görebilrsin bencebu arada yaptınmı o browniciklerden,ben dün akşam dayanmadım yine yaptım,kalıptan parça pinçik çıktı ama tadı süper

esramm nerelerdesin bakem senvolkan la ilgilide hayırlısı olsun,herhalde düşündüğünz bişi var kendi ayrıldığına göre,inş.herşey daha güzel olur canım

çiğdoşumm bugünki kilonu çok merak ediyorum,inş.kurtulmuşsundur 65 belasından

edacımm sende hiç yazmamşısın,dukan sayfasında okudum bişiler,canım sıkkın falan yazmışın,umarım önemli bişi yoktur

nazlım seninde inş.oğluşun iyileşmiştir canım

kilo bildirimide yapayım

geçen hafta : 67,6

bu hafta : 67,2

kurtulamadım 67 lerden,inş.haftaya direk 65 li bi rakam görürüm

kilo bildirimide yapayım

geçen hafta : 67,6

bu hafta : 67,2

kurtulamadım 67 lerden,inş.haftaya direk 65 li bi rakam görürüm

harikasın kuzum ,başarıların devamını diliyorum
ben 1 ayda 5 kg nasıl verim tatlım ,yılmasına 7lı rakamla giricem ben yine sanırım , şu sıra pek bişey yaomıyorum ,rejımım ve sporum adına ama pazar gunu büyük bi plan yapıp tekrar eskı inadıma kavuşucam,inat etmessem gıtmıyo cunku ,
bugun tartılmadım dün akşam acayip şeyler yedım :) delimiyim ne :) reglı olucak iştahım arttı sanırım ,
o yaptıgın tarıfı yapamadım henüz ama bu aksma yaparım canım ,h,içi pek vakıt bulamıyorum
sen yılbaında kesınlıkle 64 sün neslicim ,eminim buna ,başardın kızzz ,gurur duyuyorum senleeeeeeee

evet sinoşum inat etmeyince olmuyo,bide bizim bünyemiz o kadar kilodan sonra ister istemez bi savunmaya geçti,o da vermemek için inat ediyo,işte biraz boğazdan kısarak,biraz hareketi artırarak bunu kırıcaz,hem artık acelemizde yok ben bu kadarına bile şükrediyorum

aslında benim yılbaşı hedefim 63 ama biraz zor gibi gözüküyo,olsun ben 65 altı herşeye razıyım

canım benim bende senle gurur duyuyorum,sende çok yol katettin

he bu arada dün facede kapalı bi dukan sayfası var orda önce sonra yaptım,ayy ne güzel şeyler yazmışlar,valla acaip gaza geldim,durmak yok yola devammm

Günaydin kizlar hayirli cumalar

Bildirimim:

Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.2 100 gramcikkkkk

Selam Aylin hosgeldinnn, öncelikle nisanin hayirli olsun umarim istedigin gibi bir gelinde olursun
Bu fotograftaki sen misin?

Bende kendimi tanitayim ismim çigdem, fransada yasiyorum hatta almanyaya sinirdayiz komsu bile olabiliriz senle almanyada nerdensin
1 buçuk senelik evliyim program yazilimcisi olarak bi sirkette calisiyorum veee
166 boyunda 65 kiloyum kalori sayimiyla yediklerime dikkat ediyorum her ne kadar basaririm bilemem ama
Geçen sene evlendikten sonra 68leri gördüm ve 1inci takima basladim ordada bu grubu cok güzel tutturduk yarisma bize uymadigindan ayrilip kendi grubumuzu kurduk minik ailemizle mutluyuz burda dimi kizlar

Eki Görüntüle 877111

daha önce paylaşmıştım ama cuma motivesi olsun, 2 resmi birleştirdim

HARIKA HARIKA HARIKASIN NESLIM MASALLAH SANA
ayyyy süpersin valla tü tü tü
dikkat et lisenin hocalari okuldan kaçmissin diye önünü kesmesin

selam mıllett
bugun bol düşünceli bigün oldu benım için sabahtan beri,
oncelıkle volkanın işten cıkmasının amacı farklı bir iş yapma düşüncesiydi
iş saglıgı ve uzmanı olmak ıcın mevcut işiden ayrılması lazımdı tazmınatıda alabılecek bi dönem gelmişken cıktı
sımdı kulvarını degıstırıyo hakkında hayırlısı ınsallah,,
sonrasında benım 75 2012 kpss puanım vardı,bu tercıh donemınde dur bı denıyım puanlar okadar düşmez ama şans dedım..
18 tercıh yaptım,beyoglu sgk mudurlugunda veri işletmenliği yazıp,memurluk kadrosunu nasıl olduysa atlamışım
ve o memurluk kadrosu 68 ile kapatmışş sabah gordum yıkıldım..
bugun burda son günüm olabılırdı ama kısmett...
temmuzdakı sınava yogunlaşmam için hırs oldu bu bana...

bide diyet konusunda hernekadar ıyı gıdıyo olsamda spora bı türlü adapte olamadımbu aralar,hep bişey çıktı ben motıve olamadım vs..
bide bu aralık ayı cok yogun gececek hem benım için hem aileler için vs..
oyuzden sporu aksatsam bıle dıyetı bırakmamam lazım eger bıdaha kaçarsa ipin ucu,nasıl yakalarım bılmıyorum...

aylın gelmış,hoşgelsdın canım nişanın hayırlı olsun allah tamamına erdırsın..
neslım süpersın balımm harıka gidiyosun maşallah azmıne hayranımm
çigdemcım sende cok zorlama kendını sırf sporla mevcudunu koru yeter bence ama cok zayıflamak ıstıyosanda o kuruyemışlere bi bay bay et artıkın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…