Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

utandım şimdi,o nasıl güzel bi iltifat,teşekkür ederim balım

esram volkanla ilgilide senle ilgilide herşeyin hayırlısı olsun canım,iş sağlığı uzmanı sanırım artık işyerlerinde mecburi olucak,o yüzden önü açık bi kulvar,inş.istediği şekilde olur

kpss ile ilgilide bizde dün akşa aynı şeyi yaşadık,benimde eltim bi kaç senedir şansını deniyo ama olmuyo maalesef,(onunda adı esra)
72 puanı var,genelde 85 üstü kapatmış istediği yerler ama bi baktık ankara sgk 66 ile almış,biz tabi şokk tabi vardır bundada bi hayır,hem bi dahakine sende daha iyi hzırlanıp işi garantiye alırsın,içine sinen bi yer olur

Hakkinizda hayirlisi esracim ikiniz içinde :26:
yeniden sinava niye girmek istiyorsun geçerli olmuyor mu aldigin puan bi sonraki sene için ? :26:

aylin bu arada sormayı unuttum,kaç kilo oldun tatlım ,resimlerde kilon pek yok gibi

sagol canimmmmmmmm valla hatirlarsin belki ILK 80-89 grubdaydik senle 2009 larda...
ozaman 89 kiloyla girmistim oraya
simdi 96,4 ile basliyorum bugun
ne tuafki nisanligimda harika durdum zayif durdum
ben kendimi cözemedim canim hahaha

evet simdi ben o telasa girdim aslinda daha erken girmem gerekiyorduda neyseee....
resimlerini koy da göreyim

sende güzel vermissin valla...
hedefim simdilik 83 felan
yeterli...
veya 75 olursam... hayatimda 7 yi görmedim ya ((

Eki Görüntüle 877111

daha önce paylaşmıştım ama cuma motivesi olsun, 2 resmi birleştirdim

harikaaaaaaaaaa

merhaba canim
ben yakinda hollanda sinirinda biyerde oturucam ama almanya.
Nisanlim orada oturuyor ben Dortmund da okuyorum

evet resimdeki benim, inanki 96 kiloyum haha

GLISEMIK INDEKSI düsük olan gidalari yicem sadece...
kann sekerine Cabuk karismayan gidalar
18 den sonra yemek yasak !

Karatay gibi uygularim...

Son düzenleme:

inanmiyorum aylincim ya saka gibi orda 55lik hatun var derdim ben demekki ince kemiklisin gercekten hic göstermiyorsun ne suratinla ne omuzlarinla
çok avantajlisin kilo verdikce mini minnacik olcaksin bayilirim ya öyle hatunlara

uzakmissin bana ama olsun derdimden anlayan bi gurbetci olman sevindirdi beni
Dügünü neden izmirde yapicaksiniz sormasi ayip :26: hani nisanlinda buraliymis ya ondan sordum aile daha mi cok tr de?

sana en uygun gelen diyeti seçip aramiza katil canim çok zevkli oluyor burda paylasimlar zaten sende bilirsin eskiden taniyorsun herkesi

o resimden öyledir canim fotografcim sagolsun
bende sirf kalca kalin bacak kalin kol vardir
belim ince karnim yok

benim hayalimde deniz kenari kir dügünü vardi hep
insallah gerceklesicek
onlarda izmirli, sülale hep orda, bizimde 80% sülale Istanbul canakkalede.
yani mükemmel olur diye düsündük

bakalim hayirlisi vericem ins
öncesinde dukanla 12 kg vermistim ama insan tutamayinc aliyor geri

sagol QARDEN
sen nasilsin canim nasil gidiyor evlilik

Hakkinizda hayirlisi esracim ikiniz içinde :26:
yeniden sinava niye girmek istiyorsun geçerli olmuyor mu aldigin puan bi sonraki sene için ? :26:

ben 2012 puanıyla yaptım bu tercıhı
sınav 2014te tekrar yapılacak dolayısıyla bu elımdekı puanla sadece hazıranda tercıh hakkım kalıyo sonra yenı sınav yenı puan..
hazınradada denıycem ama bakalım kısmet işi bu yazmam gerken yerı yazmayıp 7 puan altımda kapaması hakkaten gıcık ewttı benı ama hayırlısı boyleymıs napalım
hazıranda bu puanla son kez tercıh yaparım sonrada temmuzda yeı sınaa girerim kısmetse bakalım artıkk

neslıcım senın eltınde kendıne kızıyodur en cok nasıl yazmadım nasıl atladım falan diye,
ben bıde keyfe bak,şehır dışına falan asla diyorum ist.dakı yeri yazmıyorum bu neyın kafasıı:)
volkanın önü açık kısmetse,bı aksılık olmazsa güzel işler yapar gibime gelıyo oda buna güvenerek basti istifayı,allah utandırmasın ınsallah..

aylıncım ıyıym canım saolasın..
evlılık ıyı gidiyo bı yaramazlık yok,şuan tek derdım işşşş
burdan kurtulmam lazım artık bunaldım çokk..

yok yok tek fotografcida degil marifet masallah güzel bi vücudun var canim verirsin bence sen rahat rahat o 12den bile fazlasini..
dukan sana uyduysa yeniden basla bak en güzel örnegimiz nesli ve eda, masallah ikiside basarili gidiyorlar dukan amcada

ne güzel yaaa deniz kenari ve kir dügünü kimin hayali degildirki ne güzelki gerceklestirmek nasip olmus sana hayirlisiyla insallah

Hmm anladim canim, kendine cokta yüklenme ama Allah o an gözüne göstermemis iste yazman gereken yeri, demekki hayirlisi böyleymis canim, insallah daha güzel yerler cikar seneye

hayirli haftasonlari kizlar pazartesi görüsürüz
cabuk gelse pazartesi bu sefer söylenmicem haftasonu cabuk geçti diye

bende bunalımlardaydım önceki gün dün bizimki de işe gitmedi oturduk evde başbaşa ondan girmedim bizimkide ayrıldımı ayrılıyor mu anlamadım. çalışamayacağım bunlarla dedi sonra tlf lar geldi filan biraz morali yerine geldi son durum nedir bilemiyorum. benim derdim işiyle değildi ama oda eklendi... evin idaresini bende almak isterdim ama maaşım kurtarmıyor :)

hakkınıza hayırlısı olsun güzelim inşallah daha iyi bir işe yerleşir...

benimde hiç kaçamağım yok hatta dün yürüyüşümü bile çıktık yaptık....

merhaba tatlım bende eda 31 yaşındayım (nede olsa 2013 teyiz daha :) antalyada yaşıyorum aslen gaziantepliyim... gıda müh. yim içecek firmasında çalışıyorum... bizde diyet gruplarına yarışmaya uğraşırken birde baktık boşa uğraşıyoruz bizi atacaklar gibisinden bir histe oluşmadı değil biz sizden önce davranırız dedik izne ayrıldık burayı kurduk şimdi rahat rahat zayıflıyoruz :) ama yarış düşüncesinden uzak temel düşüncemiz sağlıklı beslenmek olaraktan devam...

karatayı ben denedim 2 ay yaklaşık 4,5 kg da verdim. 2. ayın sonunda kabızlık problemim yüzünden doktora gittim (ciddiydi) doktor diyeti bırakmamı çok sağlıksız olduğunu filan söyledi ilaç verdi ilaçla bile zor çözdük. tabi aç karnına zyt. filan ve karatayda değiştirmem gereken şeyleri söyledi neyse bende az biraz karatayda oynamalar yaptım biraz normale döneyim diye 1 hafta sürdü ben 1 haftada birden kilo aldım 3 kg filan aldım panikte başladı 1 haftada doktora neye gitsem derken ben 6 kg filan aldım böyle hızlı alınca hem endokrine hem kadın doğuma en önemlisi psikiyatriye randevu aldım. ilaçlar gırla endokrin diyetisyene gönderdi psikiyatri psikologa günümü hastane de tamamlayıp karataya noktayı hep beraber koyduk.... pek iyi bir anı değil birde başarılı olanlardan dinlemeni öneririm benim diyet mazim hep kötüydü dukana kadar... şimdi dukanla mutlu mesut ve düzeyli bir birlikteliğimiz var Allah bozmasın...

karatayda onca kabızlık derdi çekince dukana tabi başlamadan 1 ay araştırdım. hala da dikkat ederim o zamanki gibi bir problemim olmadı şimdilik...

evet valla biz böyle mutluyuz demekki bize yarışmak ters gelmiş. :)

şimdi bende sevinsem mi üzülsem mi ayırt edemedim benim 2012 puanım 70 hatta 69,.... dı. yazdığım yerler en düşük 88,..... almış yani kaçırmamışım bir yerleri buna tuhafta olsa sevindim yanlız anacım son atamalar nerdeyse hala 90 larla alıyorlar ben seneye nasıl alıcam bu puanı ya zaten bunalımdaydım tuz biber oldu bu hatta çankırı göç idaresine veri işleme memurunu 100 tam puanla almış... bu vatandaş hangi kafayı yaşıyor anlam veremedim. acep sınav 120 üzerinden de benim mi haberim yok bu nedir yaa herkes basıyor... 2013/2 atamasına kadar sabretmiş bir 100 puanlı vatandaş var yaaa

Allahım yarabbim aklımı koru olanını da kaybetmeyeyim

günaydın kızçelerr

güzel bi gün,güzel bi hafta hatta yılın son ayı hepimiz için mucizelerle dolu geçsin34:

eee nasılsınız bakalım,nası geçti haftasonunuz,varmı kaçamak

benim bol yürüyüşlü sıfır kaçamaksız geçti ama bu sabah biraz artı çıktım,ya su çok içemedim ondan yada reglim bugün yarın teşrif edicek vucut şişmeye başladı,neyse sonuçta ben kendimden eminim,hiçç bozmuyorum moralimi

günaydın sağlıklı ve fit hatunlar...

neslicim bende kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim çokta güzel geçti hatta dayanamadım dün regl oldum kilo aldımmı diye tartıya çıktım 81 olmuşum vay anasını yaaa 7 li rakamlara ne kaldı ki sevindirik oldum hele de regl gelince tüm stresim filan uçuyor... spora biraz önem vermem lazım yanlız sadece pazarımızı sporsuz geçirdik 2 kere merdiven çıktım indim çöpü attım tek sporum o bugün inşallah üstesinden geleceğim. geçen tam karar verdim kondisyon bisikleti almaya gittik kondisyon yerine eliptik daha iyi sonuç veriyor dediler ona doğru kaydım. sonra satıcı arkadaş bu bisikletlerin hepsi bacak basen eritmek için sizde yok yürüyüş bandı almalısınız dedi kocamla bir gözgöze geldik ütü odasına koyarsam kendi olmadığı zamanlar kullanırsam problem yokmuş tabi kararsız kaldığımdan vazgeçtim sanırım spor salonuna gidicem ben yaa kışın spor yapma olasılığı az battaniyemin arasında neskafemi yudumlayıp tv izlemek hep 1. sırada bu toto kalkmalı

edacımm

canım yaa hem uzun zaman sonra regl olmana hemde kilonun birden hoopp diye inmesine çok ama çokkkkkkk sevindimm

desene yeni yıla 70 li kilolarda gireceksin

spor konusuna gelincede ben çok severek gidiyorum yaa,haftada 3 gün gidiyorum,aslında hergünde gidebilirm ama hocayla yapmak çok zevkli geliyo bana,yoksa alet evdede var yapmadıktan sonrasende spor salonuna gidebilirsen bence daha iyi sonuç alırsın,ama aylık olarak anlaş derim

bu arada benimde kondüsyon bisikletim var yıllar önce almıştım ama şimdiki aklım olsa kesinlikle eliptik alırdım,eliptik bütün vücudu çalıştırıyo,özellikle kol ve basenler için süper,ama işte evde ne kadar yapılır tartışılır,benimkiler şu anda balkonda tozlanıyolar mesela,koyacak yer bulamyorum

selam kızlar,
güzel bı hafta olsun hepımıze,
şaka maka 2013üde yedik:)
edacım tebrık ederım masallahın var,
benımde guzel gectı haftasonum az ve öz:)
cuma gunu işten eve yürüyerek gittik ve hızlı tewmpo tam 1saat 15dk sürdü:)
tabı havada soguk olunca cumartesi tüm gün ayy grip oldum ay olucam derken gün bitti sadece bogaz agrısı oldu:)

herkes eksilere gidiyo ben artılara bu ara habire yiyorum ve kendimi durduramıyorum kendimi mutfağa kapatıp sürekli tıkınıyorum 70 kiloya inip tekrar 75 kiloya. çıkıyorum kafayı yiyecem artık ne oldu bana anlamıyorum al ver yoruldum artık ya

kendimi durdurmam lazım ama nasıl biri beni durdursun tartılmıyorum epeydir kaç kilo oldum acaba biraz aldım ama hissediyorum şu an itibarıyla tekrar dönüyorum buraya girip hergün ne yedim yazıcam kaçamakları bile
sabah,hiç yazmayım o kadar yedimki hatırlamıyorum

öğlen.menemen yaptım ekmeksiz yanına ayran

ara,ayva

akşam,balık yapıcam fırında ve salata
ara,sütlü kahve şekersiz

bugün bunları yiyecem 2 litre su ve 3 baradak yeşil çay

şimdi eğer kaçamak yaparsa bunu b uradan yazıcam sizde bana ceza verin dövün çanta fırlatın serbestsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…