Günaydin kizlar hayirli cumalar
Bildirimim:
Geçen hafta 65.3
Bu hafta 65.2100 gramcikkkkk
Selam Aylin hosgeldinnn, öncelikle nisanin hayirli olsun umarim istedigin gibi bir gelinde olursun
Bu fotograftaki sen misin?
Bende kendimi tanitayim ismim çigdem, fransada yasiyorum hatta almanyaya sinirdayiz komsu bile olabiliriz senle almanyada nerdensin
1 buçuk senelik evliyimprogram yazilimcisi olarak bi sirkette calisiyorum veee
166 boyunda 65 kiloyum kalori sayimiyla yediklerime dikkat ediyorumher ne kadar basaririm bilemem ama
Geçen sene evlendikten sonra 68leri gördüm ve 1inci takima basladim ordada bu grubu cok güzel tutturduk yarisma bize uymadigindan ayrilip kendi grubumuzu kurdukminik ailemizle mutluyuz burda dimi kizlar
HARIKA HARIKA HARIKASIN NESLIM MASALLAH SANA
ayyyy süpersin valla tü tü tü
dikkat et lisenin hocalari okuldan kaçmissin diye önünü kesmesin
selam mıllett
bugun bol düşünceli bigün oldu benım için sabahtan beri,
oncelıkle volkanın işten cıkmasının amacı farklı bir iş yapma düşüncesiydi
iş saglıgı ve uzmanı olmak ıcın mevcut işiden ayrılması lazımdı tazmınatıda alabılecek bi dönem gelmişken cıktı
sımdı kulvarını degıstırıyo hakkında hayırlısı ınsallah,,
sonrasında benım 75 2012 kpss puanım vardı,bu tercıh donemınde dur bı denıyım puanlar okadar düşmez ama şans dedım..
18 tercıh yaptım,beyoglu sgk mudurlugunda veri işletmenliği yazıp,memurluk kadrosunu nasıl olduysa atlamışım
ve o memurluk kadrosu 68 ile kapatmışşsabah gordum yıkıldım..
bugun burda son günüm olabılırdı ama kısmett...
temmuzdakı sınava yogunlaşmam için hırs oldu bu bana...
bide diyet konusunda hernekadar ıyı gıdıyo olsamda spora bı türlü adapte olamadımbu aralar,hep bişey çıktı ben motıve olamadım vs..
bide bu aralık ayı cok yogun gececek hem benım için hem aileler için vs..
oyuzden sporu aksatsam bıle dıyetı bırakmamam lazım eger bıdaha kaçarsa ipin ucu,nasıl yakalarım bılmıyorum...
aylın gelmış,hoşgelsdın canım nişanın hayırlı olsun allah tamamına erdırsın..
neslım süpersın balımm harıka gidiyosun maşallah azmıne hayranımm
çigdemcım sende cok zorlama kendını sırf sporla mevcudunu koru yeter bence ama cok zayıflamak ıstıyosanda o kuruyemışlere bi bay bay et artıkın:)
bebeğim hoşgeldinnnn
ben seni açtığın konulardan takip ettim ,harika bi nişan elbisen var ,inş o çok beğendiğin gelinlik vardı ya onuda giyinirsin hemencecik,
yok tatlım dukan bana göre değil bi başlıyorum sonrası gelmiyo ,neslihancıgıma sor o bilir ,her defasında başlama sinem sonunu getiremiyosun diyo,ama ben inatla başlıyorum ,bırakıyorum,
ne karatay ne dukan canım ,saglıklı beslenme ve akşam yemek yemıyerek ve 1 saat koşubandında yürüyerek verdim , sımdı 75 -76 arası gıdıp gelıyorum ,yavaş yavaş gitsin ,kalıcı gitsin mantığındayım artık ,
ay tatlım benım 2 sene önceki kilo verme telaşımdasın desene,koyarım şimdi resimlerimi albüme bakarsın tatlım
evlilik güzel gidiyo ,arada sıkıntılar oluyo ama eskisi gibi değil allaha şükür
aylin bu arada sormayı unuttum,kaç kilo oldun tatlım ,resimlerde kilon pek yok gibi
Bildirimim:
Geçen hafta 65.3
Selam Aylin hosgeldinnn, öncelikle nisanin hayirli olsun umarim istedigin gibi bir gelinde olursun
Bende kendimi tanitayim ismim çigdem, fransada yasiyorum hatta almanyaya sinirdayiz komsu bile olabiliriz senle almanyada nerdensin
166 boyunda 65 kiloyum kalori sayimiyla yediklerime dikkat ediyorumher ne kadar basaririm bilemem ama
Geçen sene evlendikten sonra 68leri gördüm ve 1inci takima basladim ordada bu grubu cok güzel tutturduk yarisma bize uymadigindan ayrilip kendi grubumuzu kurdukminik ailemizle mutluyuz burda dimi kizlar
sagol canimmmmmmmm valla hatirlarsin belki ILK 80-89 grubdaydik senle 2009 larda...
ozaman 89 kiloyla girmistim oraya
simdi 96,4 ile basliyorum bugun
ne tuafki nisanligimda harika durdum zayif durdum
ben kendimi cözemedim canim hahaha
evet simdi ben o telasa girdim aslinda daha erken girmem gerekiyorduda neyseee....
resimlerini koy da göreyim
sende güzel vermissin valla...
hedefim simdilik 83 felan
yeterli...
veya 75 olursam... hayatimda 7 yi görmedim ya((
harikaaaaaaaaaa
merhaba canim
ben yakinda hollanda sinirinda biyerde oturucam ama almanya.
Nisanlim orada oturuyor ben Dortmund da okuyorum
evet resimdeki benim, inanki 96 kiloyum haha
inanmiyorum aylincim ya saka gibi orda 55lik hatun var derdim bendemekki ince kemiklisin gercekten hic göstermiyorsun ne suratinla ne omuzlarinla
çok avantajlisin kilo verdikce mini minnacik olcaksin bayilirim ya öyle hatunlara
uzakmissin banaama olsun derdimden anlayan bi gurbetci olman sevindirdi beni
Dügünü neden izmirde yapicaksiniz sormasi ayip :26: hani nisanlinda buraliymis ya ondan sordumaile daha mi cok tr de?
sana en uygun gelen diyeti seçip aramiza katil canim çok zevkli oluyor burda paylasimlarzaten sende bilirsin eskiden taniyorsun herkesi
Hakkinizda hayirlisi esracim ikiniz içinde :26:
yeniden sinava niye girmek istiyorsun geçerli olmuyor mu aldigin puan bi sonraki sene için ? :26:
o resimden öyledir canimfotografcim sagolsun
bende sirf kalca kalin bacak kalin kol vardir
belim ince karnim yok
benim hayalimde deniz kenari kir dügünü vardi hep
insallah gerceklesicek
onlarda izmirli, sülale hep orda, bizimde 80% sülale Istanbul canakkalede.
yani mükemmel olur diye düsündük
bakalim hayirlisi vericem ins
öncesinde dukanla 12 kg vermistim ama insan tutamayinc aliyor geri
ben 2012 puanıyla yaptım bu tercıhı
sınav 2014te tekrar yapılacak dolayısıyla bu elımdekı puanla sadece hazıranda tercıh hakkım kalıyo sonra yenı sınav yenı puan..
hazınradada denıycem ama bakalım kısmet işi bu yazmam gerken yerı yazmayıp 7 puan altımda kapaması hakkaten gıcık ewttı benı ama hayırlısı boyleymıs napalım
hazıranda bu puanla son kez tercıh yaparım sonrada temmuzda yeı sınaa girerim kısmetse bakalım artıkk
selam gençlikkk nassınızzz
ben bu sabah uyandıgımda 55 kılo oldugum için daha girmem buralara:)size bakar çıkarım
vay be ne günlerı ama omuz omuza çarpıştıydık derim
mesela yani
bende dün bunalımlardaydım,bunaldım bunaldım durdum:)
diyet olarak falsom yokk takı bu öğlene kadar,
volki işten ayrıldı,isteyerek yapılmış bi ayrılık oldugu için öglen yemegınde ona snıtzel ısmarladım eee ben yemezsem olmazdı:):26::26:
öyle işte pazartedsiden itibaren evın ıdaresı bende kocama ben bakıcam sıkı yonetım ılan edıyorum:)evde:)
merhaba
eski diyet arkadaslarim burdaymis
qarden
sinem
T_N
hepbera
biz burdan cikamayacakmiyiz ya
bende T_N ablam sayesinde bugün öglen basladim rejime
ablam tsk ederim, sana dedigim gibi bir Saat dans ettim ayna karsisinda ay ne komik oluyomus
ve sadece sogan corbasi ictim...
18 den beri yemedim bisey yemicemde su iciyorum...
karatay diyeti nedir kizlar aranizda yapan varmi ben pek anlamadimda
bu arada kendimi tanitayim
Isim: Aylin
Yas: 23
Memleket: Zonguldak ve Sinop, yakindada Izmir
Kilo verme sebebim: Önce BEN sonra Dügünümm (Agustos da izmirde olacak zayiflamam lazimmm)
Ülke: ALMANYA
MESLEK: Uni Ögrenci
Eskiden Diyet Grubunda KK da Kaptandim
ama kendim Kilo veremezsem nasil örnek olayim
bana da yardim edin nolur
Bildirimim:
Geçen hafta 65.3
selam mıllett
bugun bol düşünceli bigün oldu benım için sabahtan beri,
oncelıkle volkanın işten cıkmasının amacı farklı bir iş yapma düşüncesiydi
iş saglıgı ve uzmanı olmak ıcın mevcut işiden ayrılması lazımdı tazmınatıda alabılecek bi dönem gelmişken cıktı
sımdı kulvarını degıstırıyo hakkında hayırlısı ınsallah,,
sonrasında benım 75 2012 kpss puanım vardı,bu tercıh donemınde dur bı denıyım puanlar okadar düşmez ama şans dedım..
18 tercıh yaptım,beyoglu sgk mudurlugunda veri işletmenliği yazıp,memurluk kadrosunu nasıl olduysa atlamışım
ve o memurluk kadrosu 68 ile kapatmışşsabah gordum yıkıldım..
bugun burda son günüm olabılırdı ama kısmett...
temmuzdakı sınava yogunlaşmam için hırs oldu bu bana...
bide diyet konusunda hernekadar ıyı gıdıyo olsamda spora bı türlü adapte olamadımbu aralar,hep bişey çıktı ben motıve olamadım vs..
bide bu aralık ayı cok yogun gececek hem benım için hem aileler için vs..
oyuzden sporu aksatsam bıle dıyetı bırakmamam lazım eger bıdaha kaçarsa ipin ucu,nasıl yakalarım bılmıyorum...
aylın gelmış,hoşgelsdın canım nişanın hayırlı olsun allah tamamına erdırsın..
neslım süpersın balımm harıka gidiyosun maşallah azmıne hayranımm
çigdemcım sende cok zorlama kendını sırf sporla mevcudunu koru yeter bence ama cok zayıflamak ıstıyosanda o kuruyemışlere bi bay bay et artıkın:)
günaydın sağlıklı ve fit hatunlar...
neslicim bende kaçamaksız bir hafta sonu geçirdim çokta güzel geçti hatta dayanamadım dün regl oldum kilo aldımmı diye tartıya çıktım 81 olmuşum vay anasını yaaa 7 li rakamlara ne kaldı ki sevindirik oldum hele de regl gelince tüm stresim filan uçuyor... spora biraz önem vermem lazım yanlız sadece pazarımızı sporsuz geçirdik 2 kere merdiven çıktım indim çöpü attım tek sporum obugün inşallah üstesinden geleceğim. geçen tam karar verdim kondisyon bisikleti almaya gittik kondisyon yerine eliptik daha iyi sonuç veriyor dediler ona doğru kaydım. sonra satıcı arkadaş bu bisikletlerin hepsi bacak basen eritmek için sizde yok yürüyüş bandı almalısınız dedi kocamla bir gözgöze geldik ütü odasına koyarsam kendi olmadığı zamanlar kullanırsam problem yokmuş tabi kararsız kaldığımdan vazgeçtim sanırım spor salonuna gidicem ben yaa kışın spor yapma olasılığı az battaniyemin arasında neskafemi yudumlayıp tv izlemek hep 1. sırada bu toto kalkmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?