evet . gerçekten zorlanır insan . ama sen alışmışsın böyle.kitap okuyorum
tv ızlıyorum
ütü yapıyorum
muzık dınlıyorum
valla gecıyor zaman ılla yapacak bırsey buluyorum
bazen ooo sabah olmus deyıp farkedıp zorla yatıyorum
yatmasam yatmam yanı
20 yıl geçti tabi gelişmiş orasi:) 20 yıl önceki 20 yıl sonraki ayni olunmuyor ama beyendik avm gelmiş geçmiş en büyük avmydi. ;evet eskı stadyumun ordaydı antebın en buyuguydu sonra adı bedesten oldu onun degıstırdıler lokantasını ıptal ettıler antepde sıvılce kadar kucuk kaldıkose bası bır yerdeydı dımı :) cok degıstı buralar cok gelsen ınanamazsın cok hızlı gelıstı
ozellıkle son 15 senedır anteplıden cok japon ve alman goruyorum burda
aynen benım 10 da yatıp sabah 6 gıbı kalkmam lazım aslında saglıklı olan oevet . gerçekten zorlanır insan . ama sen alışmışsın böyle.
biliyorsundur . bazı hormonlar uykuda salgılanıyor . bunu duydun mu.
gecenin belli saatlerinde uykuda olabilmen lazım .
uyumak istemiyorsun zaten demi. bunun sıkıntısını da gün içinde yaşamıyorsun o zaman .
ben sürünürdüm vallahi senin gibi olsam .
çocuklar yüzünden uykusuz kalınca sürünmüştüm
ee sen en guzelını yapmıssın tren turu :)20 yıl geçti tabi gelişmiş orasi:) 20 yıl önceki 20 yıl sonraki ayni olunmuyor ama beyendik avm gelmiş geçmiş en büyük avmydi. ;
ben bi yerde muhasebe yardimcisi olarak çalıştım işcilerden biri antepliydi. çok kiloluydu:) büroya antep baklavasini getirmişti tadi on nurmara.:)
valla yine Gaziantepe gitmek isterdim küçükken babamin tcdd memur olduğu zamanlar çok şehir şehir gezdim. tren turuna çikmiştik. :) trenleri de özledim yeşillikleri güzellikleri.. tren turu yapmak gerçekten çok güzel oluyor. evlendim eşim benim gibi degil:/ gezmeyi hiç sevmez.
hayır 10 olmaz da 11 olur . hiç yoktan iyidir . hadi 12 olsun o da iyidir . 5 e kadar oturabilmek .aynen benım 10 da yatıp sabah 6 gıbı kalkmam lazım aslında saglıklı olan o
bu sekılde hucrelerım öluyor beynım öluyor bılıyorum malesef
trenleri ben de çok severim .20 yıl geçti tabi gelişmiş orasi:) 20 yıl önceki 20 yıl sonraki ayni olunmuyor ama beyendik avm gelmiş geçmiş en büyük avmydi. ;
ben bi yerde muhasebe yardimcisi olarak çalıştım işcilerden biri antepliydi. çok kiloluydu:) büroya antep baklavasini getirmişti tadi on nurmara.:)
valla yine Gaziantepe gitmek isterdim küçükken babamin tcdd memur olduğu zamanlar çok şehir şehir gezdim. tren turuna çikmiştik. :) trenleri de özledim yeşillikleri güzellikleri.. tren turu yapmak gerçekten çok güzel oluyor. evlendim eşim benim gibi degil:/ gezmeyi hiç sevmez.
babamgil her sene gezmede :) evlene kadar bitti bu iş bende..:) denize girsem 1 haftada bak nasıl zayıflarim hiç çikmam denizden.. deniz kum güneş aşığımee sen en guzelını yapmıssın tren turu :)
yıne gelebılsenız keske burda yer ıcer trenle maraşa falan da gecerdınız bır fasılda olda yerdınız
benım hayat yemeye kurulu bak yıne hıc gezme yok hep yeme
bende de ılac hıc ıse yaramadıhayır 10 olmaz da 11 olur . hiç yoktan iyidir . hadi 12 olsun o da iyidir . 5 e kadar oturabilmek .
çocuklar yüzünden 5 e kadar uyuyamadığım çok oldu .
ve ertesi gün kapkara bi cilt ile işe gittim . cildim kararıyor benim . bilmiyorum . göz altlarım da morarır .
senin uykuya ihtiyacın da yok belki. doktora gittin mi bu konu hakkında .
bi komşum vardı senin gibiydi . aynı sen gibi uyurdu.
hiç de sıkıntısını yaşamıyordu. doktora gitti . ilaç aldı ama işe yaramadı dedi.
hayalım dogu ekspres :)trenleri ben de çok severim .
uzun zamandır binmedim .
arkadaşım gebze de çağırıyor .
adapazarına kadar otobusle gidip ordan trene binmeyi düşünüyorum . trenin tadı başka . çocuklarımı da bindirmek isterim trene. onlar da bilsin bu güzelliği diye.
aynen guneydogu bayababamgil her sene gezmede :) evlene kadar bitti bu iş bende..:) denize girsem 1 haftada bak nasıl zayıflarim hiç çikmam denizden.. deniz kum güneş aşığım
gaziantep akdenize yakın yinede güneydoğu anadoluda kaliyor:) hatayla komşusunuz yemekleri de bir:)
evet babam tcdd memuru olduğu için çok sanslı çocuktumtrenleri ben de çok severim .
uzun zamandır binmedim .
arkadaşım gebze de çağırıyor .
adapazarına kadar otobusle gidip ordan trene binmeyi düşünüyorum . trenin tadı başka . çocuklarımı da bindirmek isterim trene. onlar da bilsin bu güzelliği diye.
doğu ekspress ankara kars arasi sefer yapılıyor diye biliyorum ben doğuya çok bindim:) o zamanda kars istanbuldu.:) gaziantepe toros ekspress gidiliyorduhayalım dogu ekspres :)
kuzum aslında bak 2 de yatıp 6 da kalkman baş ağrısı yapmıyorsa . vucut bunu istiyor . aslında insan olarak hepimizin vucudumuzu dinlemesi lazım .bende de ılac hıc ıse yaramadı
doktor uyusan tabı ıyı olur spor falan yap ama uykun yoksa zorla uyuyacak degılsın dedı
ben profosyonel spor yaparken de boyle az uyuyordum hanı zaten genel olarak cok yorulan bırıyım daha fazla yorulabılmem pek mumkun degıldalagımın falan catlaması gerek daha otesınde
bende tek sıkıntı ödem yapıyor bırde bas agrısı oda 5 gıbı falan uyursam basım agrıyor hıc uyumasam ıyıydı sorun yasamazdım 2 de yatar 6 da kalkarım sorun yok 5 de yatar 8 de kalkarım bas agrısı
aynen :)doğu ekspress ankara kars arasi sefer yapılıyor diye biliyorum ben doğuya çok bindim:) o zamanda kars istanbuldu.:) gaziantepe toros ekspress gidiliyordu
kuzum aslında bak 2 de yatıp 6 da kalkman baş ağrısı yapmıyorsa . vucut bunu istiyor . aslında insan olarak hepimizin vucudumuzu dinlemesi lazım .
ben çok dinlerim mesela.
bu tür şeyleri takip ederim .
başın ağrıdığı saatlerde uyuma.
2 de yat 6 da kalk . gibi.
yani bünye böyle demek ki.
zor gerçekten .
hayatı dolu dolu yaşıyorsun . uyumadan yaşadğın için . biz günün 6-7 saatini uykuda
ınan hıc guzel degılevde olmak çok güzel işte çalışınca hiç dinlenme yok:/
Nisa ben de ciddi düşünüyordum, ama tur görevlisi bir tanıdığım var. Lavoba ihtiyacını sorgulayınca ben hemen vazgeçtim. Long live Pegasushayalım dogu ekspres :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?