Sağlıklı beslenirken;

sabah
2 haslanmıs yumurta
10 badem
3dılım peynır
7 zeytın yedım

fıltre kahvemı ıcıyorum

canım cok tursu ıstıyor ölcem tursu dıye
bırde leblebı tozu ekşi varya cocukken yerdık ondan ıstıyor

esıme dıyım de kerevız alırken alsın

aksama tursu komasına gırerım yanında ayranla

damagım kasınıyor artık oyle cok ıstıyor

kitap okuyorum
tv ızlıyorum
ütü yapıyorum
muzık dınlıyorum
valla gecıyor zaman ılla yapacak bırsey buluyorum
bazen ooo sabah olmus deyıp farkedıp zorla yatıyorum
yatmasam yatmam yanı
evet . gerçekten zorlanır insan . ama sen alışmışsın böyle.

biliyorsundur . bazı hormonlar uykuda salgılanıyor . bunu duydun mu.
gecenin belli saatlerinde uykuda olabilmen lazım .
uyumak istemiyorsun zaten demi. bunun sıkıntısını da gün içinde yaşamıyorsun o zaman .
ben sürünürdüm vallahi senin gibi olsam .
çocuklar yüzünden uykusuz kalınca sürünmüştüm

20 yıl geçti tabi gelişmiş orasi:) 20 yıl önceki 20 yıl sonraki ayni olunmuyor ama beyendik avm gelmiş geçmiş en büyük avmydi. ;
ben bi yerde muhasebe yardimcisi olarak çalıştım işcilerden biri antepliydi. çok kiloluydu:) büroya antep baklavasini getirmişti tadi on nurmara.:)
valla yine Gaziantepe gitmek isterdim küçükken babamin tcdd memur olduğu zamanlar çok şehir şehir gezdim. tren turuna çikmiştik. :) trenleri de özledim yeşillikleri güzellikleri.. tren turu yapmak gerçekten çok güzel oluyor. evlendim eşim benim gibi degil:/ gezmeyi hiç sevmez.

aynen benım 10 da yatıp sabah 6 gıbı kalkmam lazım aslında saglıklı olan o
bu sekılde hucrelerım öluyor beynım öluyor bılıyorum malesef

ee sen en guzelını yapmıssın tren turu :)
yıne gelebılsenız keske burda yer ıcer trenle maraşa falan da gecerdınız bır fasılda olda yerdınız
benım hayat yemeye kurulu bak yıne hıc gezme yok hep yeme

aynen benım 10 da yatıp sabah 6 gıbı kalkmam lazım aslında saglıklı olan o
bu sekılde hucrelerım öluyor beynım öluyor bılıyorum malesef
hayır 10 olmaz da 11 olur . hiç yoktan iyidir . hadi 12 olsun o da iyidir . 5 e kadar oturabilmek .
çocuklar yüzünden 5 e kadar uyuyamadığım çok oldu .
ve ertesi gün kapkara bi cilt ile işe gittim . cildim kararıyor benim . bilmiyorum . göz altlarım da morarır .

senin uykuya ihtiyacın da yok belki. doktora gittin mi bu konu hakkında .
bi komşum vardı senin gibiydi . aynı sen gibi uyurdu.
hiç de sıkıntısını yaşamıyordu. doktora gitti . ilaç aldı ama işe yaramadı dedi.

trenleri ben de çok severim .
uzun zamandır binmedim .
arkadaşım gebze de çağırıyor .
adapazarına kadar otobusle gidip ordan trene binmeyi düşünüyorum . trenin tadı başka . çocuklarımı da bindirmek isterim trene. onlar da bilsin bu güzelliği diye.

babamgil her sene gezmede :) evlene kadar bitti bu iş bende..:) denize girsem 1 haftada bak nasıl zayıflarim hiç çikmam denizden.. deniz kum güneş aşığım
gaziantep akdenize yakın yinede güneydoğu anadoluda kaliyor:) hatayla komşusunuz yemekleri de bir:)

bende de ılac hıc ıse yaramadı
doktor uyusan tabı ıyı olur spor falan yap ama uykun yoksa zorla uyuyacak degılsın dedı
ben profosyonel spor yaparken de boyle az uyuyordum hanı zaten genel olarak cok yorulan bırıyım daha fazla yorulabılmem pek mumkun degıl dalagımın falan catlaması gerek daha otesınde

bende tek sıkıntı ödem yapıyor bırde bas agrısı oda 5 gıbı falan uyursam basım agrıyor hıc uyumasam ıyıydı sorun yasamazdım 2 de yatar 6 da kalkarım sorun yok 5 de yatar 8 de kalkarım bas agrısı

hayalım dogu ekspres :)

aynen guneydogu baya
mersıne 3 saat adanaya 2 saat maraşa 1 saat uzaklıktayız ama ayrı bır uctayız :) doguda kalıyoruz
ve okadar ılgınc kı adanaya gıderken son tunelden gecıyoruz 3 tunel var arası 3 dk . son tunelden cıktıgımız an bır nem sıcak carpıyor ınsana sankı bır cızgıyle ayrılmıs o cızgı sonrası adana

evet babam tcdd memuru olduğu için çok sanslı çocuktum
trenin tadi daha başka. benim kızım 2 yaşında trene hiç binmedi. hep arabayla...aslinda trenler bana ücretsiz işitme engelli olduğum için tek başınada gönderimyor benim eş.:/
bence çocuklarinizi trenle taniştirin. koltuklari da geniş geniş rahat.. :)
ben tren turuna çikarken yataklı vagonu seçmişiz bi oda bize aitti.:)

kuzum aslında bak 2 de yatıp 6 da kalkman baş ağrısı yapmıyorsa . vucut bunu istiyor . aslında insan olarak hepimizin vucudumuzu dinlemesi lazım .
ben çok dinlerim mesela.
bu tür şeyleri takip ederim .
başın ağrıdığı saatlerde uyuma.
2 de yat 6 da kalk . gibi.
yani bünye böyle demek ki.
zor gerçekten .
hayatı dolu dolu yaşıyorsun . uyumadan yaşadğın için . biz günün 6-7 saatini uykuda

bazen 4 de yatıp 8 de kalkıyorum ya
kendımı sey hıssedıyorum sankı uzaydan gelmısım gıbı
baska bır zaman kavramındaymısım gıbı kafam karısıyor

evde olmak çok güzel işte çalışınca hiç dinlenme yok:/
ınan hıc guzel degıl
ofıste aktıf calıstıgımda daha az yoruluyordum
cayım onume gelıyordu yemegımı soyluyordum hersey daha duzenlıydı calıstıgım ıcın benden beklentıler azdı

sımdı hersey bana bakıyor dınlenemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…