Nisa ben de ciddi düşünüyordum, ama tur görevlisi bir tanıdığım var. Lavoba ihtiyacını sorgulayınca ben hemen vazgeçtim. Long live Pegasus
evet orası sıkıntılıydı bence tren turu yapacaksan lavaboyu düşünme derimNisa ben de ciddi düşünüyordum, ama tur görevlisi bir tanıdığım var. Lavoba ihtiyacını sorgulayınca ben hemen vazgeçtim. Long live Pegasus
ya anlatsanıza tuvaletı mı yok nedır cok merak ettımevet orası sıkıntılıydı bence tren turu yapacaksan lavaboyu düşünme derim
canım varmışta her 2 vagon için 1 tuvalet dediydi sanırım. Eee bizim insanımız malum, ilk başlarda girersen iyi de sonrası fena dedituvaletı yokmuymus yoksa
Thank youuu!afıyet olsun :)
yok kız eski vagonlarda bi wc bulunuyordu.canım varmışta her 2 vagon için 1 tuvalet dediydi sanırım. Eee bizim insanımız malum, ilk başlarda girersen iyi de sonrası fena dedio kadar uzun yol, ben stres yaparım, kullanamda sanırım .
yok kız eski vagonlarda bi wc bulunuyordu.
wc de raylara gidiliyorduinerken tren çok kötü kokuyor bak orasi doğru istasyona varinca wc girme derim. annem bunu sölerdi istasyona vardığında wc ye girince inen binen insanlar için zor olur bide kötü koku yayar derdi.
kilitleme de var. ama şunu şöleyeyim çeşme suyu çok pisti. ben bidondan yıkadim yanina el yıkama küçük bidonu alirdim. trende çeşme suyuyla yıkamayin derim.
biz aslında bi yığın bidonlarla yolculuk yapmışız sıkıntı olmadi babam bi 5 dk gidip yiyecek alirdi. yetiştirirdi.:) gerçekten ödüm koparirdi babam kalcak diye
kısa yolculuk yap derimben tren yolculugundan vazgectım
ben doğu ekspresi , karesi ekspresi ve sanıyorum bir de kars ekspresine bindim . ama kısa mesafe yani maksimum 5 saat yada 4 saat .yok kız eski vagonlarda bi wc bulunuyordu.
wc de raylara gidiliyorduinerken tren çok kötü kokuyor bak orasi doğru istasyona varinca wc girme derim. annem bunu sölerdi istasyona vardığında wc ye girince inen binen insanlar için zor olur bide kötü koku yayar derdi.
kilitleme de var. ama şunu şöleyeyim çeşme suyu çok pisti. ben bidondan yıkadim yanina el yıkama küçük bidonu alirdim. trende çeşme suyuyla yıkamayin derim.
biz aslında bi yığın bidonlarla yolculuk yapmışız sıkıntı olmadi babam bi 5 dk gidip yiyecek alirdi. yetiştirirdi.:) gerçekten ödüm koparirdi babam kalcak diye
bilecikte mi okudun? hangi yılıydı?ben doğu ekspresi , karesi ekspresi ve sanıyorum bir de kars ekspresine bindim . ama kısa mesafe yani maksimum 5 saat yada 4 saat .
yakın yerlerle gittim .
bilecik de okudum .
ankara , eskişehir . istanbula gittim . yakın yerlerdi. wc kullanma ihtiyacı oluşmadı. bi kez bi baktım da yok çok zor gerçekten . Allah düşürmesin Eki Görüntüle 2251512
karasi ekspresi ile 10 saatlik yok gittim ama vc ye gitmedim .
gece bindik genelde . sabah vardık . zaten ihtiyaç oluşmaması için 6-7 saat önceden çay ve su kısıtlaması getiririm kendime.
yıllar oldu binmedim .
adapazarına kadar gidip trene binip gebze, istanbul yapasım var .
hareme kadar gidip . geri gebze ye. arkadaş çağırıyor işte . özledim trenleri.
çok oldu aynı dönemde değilizdir .bilecikte mi okudun? hangi yılıydı?
bilecikte Tcdd lojmanda oturduk bi sürü öğrenci oluyordu bende pencereden dibinde oturup izlerdim bide yakışıklılarda olurduçok oldu aynı dönemde değilizdir .
1998- 2000 yılları
İstanbul da buluşup hızlı trenle Miho'yu basmaya gidelimben doğu ekspresi , karesi ekspresi ve sanıyorum bir de kars ekspresine bindim . ama kısa mesafe yani maksimum 5 saat yada 4 saat .
yakın yerlerle gittim .
bilecik de okudum .
ankara , eskişehir . istanbula gittim . yakın yerlerdi. wc kullanma ihtiyacı oluşmadı. bi kez bi baktım da yok çok zor gerçekten . Allah düşürmesin Eki Görüntüle 2251512
karasi ekspresi ile 10 saatlik yok gittim ama vc ye gitmedim .
gece bindik genelde . sabah vardık . zaten ihtiyaç oluşmaması için 6-7 saat önceden çay ve su kısıtlaması getiririm kendime.
yıllar oldu binmedim .
adapazarına kadar gidip trene binip gebze, istanbul yapasım var .
hareme kadar gidip . geri gebze ye. arkadaş çağırıyor işte . özledim trenleri.
inşallah canım yaa. Ya da hep beraber kars a mı gitsek? kültür turumu yapsak?sızın antebe gelecegınız yok ben ıstanbula geldıgımde bır gorusme ayarlayalım kahve ıcelım barı olma mı ?
HAHAH. o zaman sizin oradan bindik biz hepbilecikte Tcdd lojmanda oturduk bi sürü öğrenci oluyordu bende pencereden dibinde oturup izlerdim bide yakışıklılarda olurduannemle kapının önünde oturup çay içerdik izlerdik çok özledim o günleri bi süre sonra hızlı trenler çikti tren yolculuğu azaldi. lojmanlarada tadilat çikt sil baştan... biz tam 22 sene oturduk bizde taşindik oradan.. çok güzel günlerdi.. geçmiş hiç bi zaman geriye gelmiyor.
inşallah canım yaa. Ya da hep beraber kars a mı gitsek? kültür turumu yapsak?
bizim bahçeliydi istasyonun en büyük kavak agaci bizim bahçede olurdu sonrada kestiler onuHAHAH. o zaman sizin oradan bindik biz hep
istasyona inen dik bir bayır vardı . aklımda kalmış . ama güzel yerdi orası da . büyük çınar ağaçları vardı hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?