Sağlıklı beslenirken;

canım varmışta her 2 vagon için 1 tuvalet dediydi sanırım. Eee bizim insanımız malum, ilk başlarda girersen iyi de sonrası fena dedi o kadar uzun yol, ben stres yaparım, kullanamda sanırım .
yok kız eski vagonlarda bi wc bulunuyordu.
wc de raylara gidiliyordu inerken tren çok kötü kokuyor bak orasi doğru istasyona varinca wc girme derim. annem bunu sölerdi istasyona vardığında wc ye girince inen binen insanlar için zor olur bide kötü koku yayar derdi.
kilitleme de var. ama şunu şöleyeyim çeşme suyu çok pisti. ben bidondan yıkadim yanina el yıkama küçük bidonu alirdim. trende çeşme suyuyla yıkamayin derim.
biz aslında bi yığın bidonlarla yolculuk yapmışız sıkıntı olmadi babam bi 5 dk gidip yiyecek alirdi. yetiştirirdi.:) gerçekten ödüm koparirdi babam kalcak diye

ben tren yolculugundan vazgectım

ben doğu ekspresi , karesi ekspresi ve sanıyorum bir de kars ekspresine bindim . ama kısa mesafe yani maksimum 5 saat yada 4 saat .
yakın yerlerle gittim .
bilecik de okudum .
ankara , eskişehir . istanbula gittim . yakın yerlerdi. wc kullanma ihtiyacı oluşmadı. bi kez bi baktım da yok çok zor gerçekten . Allah düşürmesin

karasi ekspresi ile 10 saatlik yok gittim ama vc ye gitmedim .
gece bindik genelde . sabah vardık . zaten ihtiyaç oluşmaması için 6-7 saat önceden çay ve su kısıtlaması getiririm kendime.
yıllar oldu binmedim .
adapazarına kadar gidip trene binip gebze, istanbul yapasım var .
hareme kadar gidip . geri gebze ye. arkadaş çağırıyor işte . özledim trenleri.

bilecikte mi okudun? hangi yılıydı?

çok oldu aynı dönemde değilizdir .
1998- 2000 yılları
bilecikte Tcdd lojmanda oturduk bi sürü öğrenci oluyordu bende pencereden dibinde oturup izlerdim bide yakışıklılarda olurdu annemle kapının önünde oturup çay içerdik izlerdik çok özledim o günleri bi süre sonra hızlı trenler çikti tren yolculuğu azaldi. lojmanlarada tadilat çikt sil baştan... biz tam 22 sene oturduk bizde taşindik oradan.. çok güzel günlerdi.. geçmiş hiç bi zaman geriye gelmiyor.

İstanbul da buluşup hızlı trenle Miho'yu basmaya gidelim @Mihail Zoscenko 4 saat.

HAHAH. o zaman sizin oradan bindik biz hep
istasyona inen dik bir bayır vardı . aklımda kalmış . ama güzel yerdi orası da . büyük çınar ağaçları vardı hatırlıyorum.

yakın zamanda yıne bır mersın adana ve ankaraya gıdısım olacak
bır bayılık aldık onun egıtımı var gunluk ev tutarım mersınde 4 gun egıtım
adanaya kuzenımı gormeye gıderım yıne benım katmerlı kuzenım amcamla teyzem evlı benım
babanem annemı cok sevmıs bu aılenın kızları guzel oluyor demıs kucuk amcama da kucuk teyzemı yapmıs onların cocukları katmerlı kuzen
bırlıktede buyudugumuz ıcın aynı mahallede... halıyle samımıyet fazla özlesıyoruz cok

ankaraya da baska bır egıtım ıcın gıdıyor esım gıtmısken teyzemde kalırım malum anne tarafım akrabalar ankarada dayımı teyzemı gorurum

hazıranda da ankaradan sınıf arkadasım muzo evlenıyor aradı cagırdı ona gıdıcem tekrardan

eylulde ıstanbulda olurum

HAHAH. o zaman sizin oradan bindik biz hep
istasyona inen dik bir bayır vardı . aklımda kalmış . ama güzel yerdi orası da . büyük çınar ağaçları vardı hatırlıyorum.
bizim bahçeliydi istasyonun en büyük kavak agaci bizim bahçede olurdu sonrada kestiler onu o çinar agaçlarda gitti kesildi şimdi ohooo bambaşka oldu bahçe mahçe hiç kalmadi. bomboş bir yer oldu şimdi lojmanlarda kaldirdi işyeri oldu orasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…