tesekkur ederımYaaaaaa meraktan hemen eski yeni fotolarına baktım muhteşemsinnnnnnnnnnnn❤❤❤❤
Yaa ben de meraktan fotoğraflarına baktım. Gerçekten çok güzel olmuşsun.tesekkur ederım
valla bende memnunum yenı halımden nefes nefese kalmıyorum ayakkabı ıcın egılırken gobegım katlanmıyor kalp krızı gecırcek gıbı olmuyorum kıpkırmızı ter ıcınde kalmıyorum terim kokmuyor gıdım yok konusurken gulerken yanagım sıddetlı sallanmıyor kolumu kaldıracak halım olmazdı cok tombıktım be :)
Yaa ben de meraktan fotoğraflarına baktım. Gerçekten çok güzel olmuşsun.
Merak ediyorum spor da yaptın mı? Ve sarkma oldu mu kollarında göbeğinde falan?
Topiği okuma fırsatım olmadı daha, altta fotoğraf şu sayfada dediğin için direkt meraktan oraya daldım
yok kuzum . onlar için egzersiz var .spor yapmadım cunku ınanılmaz spora onyargılı bırıyımona harcayacagım vakıt enerjıyı baska seye harcarım bırde spor yapınca daha cok acıkıyorum elım ayagım tıtrıyor hıc spor yapmadım
hıc bır yerım sarkmadı cunku kıloyu yagdan verdım kasdan verırsenız sarkma ve catlama olur
vucudumda tek sarkan yer gogsum oda emzırmektenlahmacun gıbı olmuslardı . onları kendı halıne bıraktım yapacak bırsey yok tum emzırenlerın ortak kaderı
benımkı amelıyatlık durum ya artık duzelmez :) ancak amelıyat paklar memeytolarımıyok kuzum . onlar için egzersiz var .Eki Görüntüle 2305004
ah kuzum ya.benımkı amelıyatlık durum ya artık duzelmez :) ancak amelıyat paklar memeytolarımı
cunku catladı ve sarktı hamıleyken catlamaya basladı emzırmeyı kestım resmen fos olduacma kapama dugmesı gıbı kaldı oyle tuhaf komık duruyor
hanı hıc bır sorun olmasaydı emzırme donemınde veya sarkma baslangıcında olsaydım da egzersızle destekleseydım olurdu da su asamada ruhuna fatıha
benım 105 d idi ölçüm e sısmandım daah kuzum ya.
benim de memitolardan muzdaripim .
ama zaten küçük olduklarından durumları fena değil .
3 emzirme döneminden geçtiler . malesef ki durumları çok iyi değil .
ama spor yapıyorum . öylelikle düzeldiler .
yüzme vs ile desteklendi.
şu an iyiler . küçük olduklarından çabuk toparlandılar.
hep 75 benimkiler .yazıııkk bana
Ayy ben de spora karşı aynen böyleyim. Mecbur deyip başlayınca bile en fazla 6 gün dayanabildim. Düzenli yapamıyorum. Sıkılıyorum.spor yapmadım cunku ınanılmaz spora onyargılı bırıyımona harcayacagım vakıt enerjıyı baska seye harcarım bırde spor yapınca daha cok acıkıyorum elım ayagım tıtrıyor hıc spor yapmadım
hıc bır yerım sarkmadı cunku kıloyu yagdan verdım kasdan verırsenız sarkma ve catlama olur
vucudumda tek sarkan yer gogsum oda emzırmektenlahmacun gıbı olmuslardı . onları kendı halıne bıraktım yapacak bırsey yok tum emzırenlerın ortak kaderı
bu spor ısıde kısıye gore degısıyor kımısı cok guzel yapıyor vucuduna yarıyor ama bızzat yasadım benım gıbıler (lısede lısanslı voleybol oynadım halıyle duzenlı spor yapıyordum) sporu bıraktıgım an ınanılmaz yaglandımAyy ben de spora karşı aynen böyleyim. Mecbur deyip başlayınca bile en fazla 6 gün dayanabildim. Düzenli yapamıyorum. Sıkılıyorum.
Bu nedenle çok sevindim. Bi umut oldu konu. Ben de 85 oldum 60 a inmek istiyorum da tekrardan
Aynen katılıyorum sana :)bu spor ısıde kısıye gore degısıyor kımısı cok guzel yapıyor vucuduna yarıyor ama bızzat yasadım benım gıbıler (lısede lısanslı voleybol oynadım halıyle duzenlı spor yapıyordum) sporu bıraktıgım an ınanılmaz yaglandım
e bunun yaslılıgı var hastalıgı var futbolcuları goruyoruz sakatlanıp spora ara verıyor 2 haftada cıkan gobek ortada... bende oyleyım daha cok zararı oldu hatta ben ınsan vucuduna uygun olmadıgını dusunuyorum tembellıgıme kılıf olarak
ınsan ıcın en guzel spor . yurumek . yazın yuzmek . agactan meyve toplamak
Yaptim cok guzel oldu ama siyez unu kullandim nohut unu yoktu. Yarinda avokadolu muzlu pidingini denicem. Kilo almazsam iyio bızım burdakılerın mudavım oldugu bırsey oldu
sabah aksam yenır mısafırlerıme de yapıyorum tuzlu kek gıbı oluyor hıc eksık degıl evımızden :)
ben hıc un koymuyorum kabagı daha fazla rendelıyorum un yerıne, maydonozu daha fazla dogruyorum bunların tutucu ozellıgı var ondan faydalanıyorum un yerıne :)Yaptim cok guzel oldu ama siyez unu kullandim nohut unu yoktu. Yarinda avokadolu muzlu pidingini denicem. Kilo almazsam iyi
ben hıc un koymuyorum kabagı daha fazla rendelıyorum un yerıne, maydonozu daha fazla dogruyorum bunların tutucu ozellıgı var ondan faydalanıyorum un yerıne :)
Evet bak bu daha iyiymis.
Ilk gunu basariyla bitirdim diyebilirim. Ama coook yorgunum. Yarin yeni bir gun
mısafır geldıgınızde kendınız ıcınde bırseyler hazırlayınSelamm.. nasilsiniz? son durum.. nasil desem.. misafir telasesinden ne yedigimi ve ictigimi takip edemedim. Su misafirlik isi bozuyor hep. Bana taktik lazim
oy kuzum . her zaman büyük memitolu kadınlara özendim .benım 105 d idi ölçüm e sısmandım dauyurken sırt ustu yatmaya kalkayım agzıma gırıyorlardı dusunsene memelerınden bogulup ölen genc kadın haberı okusan gulmezmıydın korkuyordum
sımdı kalıbına gore degısıyor ama genelde 80 oluyor oyle sarkık kı 75 gıysem jel gıbı ustden fırlıyor 80 gıysem ust kısmı cokuk duruyor bazen gogus pedıyle desteklıyorumyanı vucudumda dans eden ıkı serserı bocek gıbıler
haha . kuzum benim yaa.benımkı amelıyatlık durum ya artık duzelmez :) ancak amelıyat paklar memeytolarımı
cunku catladı ve sarktı hamıleyken catlamaya basladı emzırmeyı kestım resmen fos olduacma kapama dugmesı gıbı kaldı oyle tuhaf komık duruyor
hanı hıc bır sorun olmasaydı emzırme donemınde veya sarkma baslangıcında olsaydım da egzersızle destekleseydım olurdu da su asamada ruhuna fatıha
valla bızım buraların meshur doktoru var metmeh mutaf dunyada meshur bır doktor ona gıttım cok basıt bır ıslem gıbı anlattı ama hem koltuk altından hem gogus altından kesılıp delınıcemoy kuzum . her zaman büyük memitolu kadınlara özendim .
ama malesef benim hamilelik ve emzirme dönemim hariç hep 75 ölçü.
ama küçük olmasının avantajı da sarkma olmaması sanırım .
spor şart tabi nisam.
mümkünse yazıl bi spor şeysine.
sen başarırsın onu da . neyi başarmadın ki.
beyin daha fazla seratonin salgılıyor bundan emin olabilirsin . özellikle kendin evde yapamıyorsan bi merkeze yazılman lazım .
bi dönem ameliyat düşündüm . geçen yıl hatta.
ölçüyü 80 bedene çıkarsam diye. ya da 85 .
çok ciddi araştırdım . arkadaşım yaptırdı.
75 di . 80 bedene çektiler . silikon takıldı tabi.
daha güzel oldu bence
sonra vazgeçtim. çok bi ihtiyacım yok . ameliyat korkum da var .
ama senin yaşın daha çok genç .
o yüzden sanıyorum ameliyat düşünürdüm .
senin bu konuda fikrin nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?