tsk ederim arastirayim.Teşekkür ederim.
Fena ya, tetikleyen şeylere dikkat edin. Benim bir komşumun da çok ileri derece migren sıkıntısı var, ayda bir acillik oluyordu. Hacamat iyi gelmiş. Bir araştır bence.
tahin ben artık tuketmıyorum canım pekmezsız yıyemem cunku onuSağol canım. Sen yaptın mı kahvaltını? Ağır metallerin, toksinlerin atılımı için tahin çok iyi diyorlar. Tüketiyor musun?
hayirli cumalar herkese
Afiyet olsun Nisaa. Menü süper yine.tahin ben artık tuketmıyorum canım pekmezsız yıyemem cunku onusadece esım ve kızım yıyor bence bende agır metal toksıt kalmamıstır ya ıkı senedır asırı saglıklı ve dıkkatlı beslenıyorum bende de varsa artık zaten kalsın o benımle
6 da yaptım kahvaltımı 1 kase yogurt
3 dılım antep peynırı
10 yesıl zeytın
1 kase nohut salatası lımonlu zeytınyaglı maydonozlu tuzlu bıberlı olanından
bunları yedım suan fıltre kahvesı ıcıyorum
aksam mercımek corbası 2 kase
yogurtlu kerevız salatası
ton balıklı yesıllık salata yıcem
evet ya humusuda cok sevmıstımHayırlı cumalar
Afiyet olsun Nisaa. Menü süper yine.
Tahin en güzel halii Humuuuuus
Ameliyat sonrası ömür boyu kullanılıyormuş. Bizim ailede biçok kişide var, operasyon da geçirdiler.Maşallah canım. Dikkat et yediklerine, TR ye gelince iyi bir uzmana danış. Neden kaynaklanıyor, ne sebep olur öğren, tekrarlamasın inşallah. Değerlerin iyiyse niye ilaç kullanıyorsun ki?
Ya Nisa sizin oralarda da var galiba şu sadece humus yapan yerler, yok pastırmalı, yağlı biberli soslu falan. Insta da görüyorum aklım gidiyorevet ya humusuda cok sevmıstım
cok sevdıgım seylere ben dadanmayayımtahın sırf yag sonucta oturur 3 tabak yerım ondan sonra gelsın gelsın kılocuklar bılıyorsun ayarım yok benım
var var ama esımın amcası bır humus yapıyor aman allahım yok boyle bırsey onun yaptıgı nıye okadar lezzetlı oluyor onu anlamadım ekstra bırsey katmıyor ama herseyı ayarında koyuyor sanırımYa Nisa sizin oralarda da var galiba şu sadece humus yapan yerler, yok pastırmalı, yağlı biberli soslu falan. Insta da görüyorum aklım gidiyor
Ay çok canım çekti yaa. Bu kadar severek yediğim bişeyden bana zarar gelmez diyorum. Bulursam tabak tabak yicemvar var ama esımın amcası bır humus yapıyor aman allahım yok boyle bırsey onun yaptıgı nıye okadar lezzetlı oluyor onu anlamadım ekstra bırsey katmıyor ama herseyı ayarında koyuyor sanırım
ben oyle lezzetlı yapamıyorum mesela macun gıbı oluyor benımkı al parke cılala o derece
valla bıldıgın susam yagı zeytın yagı ustune suslemede cevızAy çok canım çekti yaa. Bu kadar severek yediğim bişeyden bana zarar gelmez diyorum. Bulursam tabak tabak yicem
Amca dan tarifi al Nisaaa
Sen susam yağlı diye başka bişey katmıyorsun diye düşünüyorum, biraz zeytinyağı, gerekirse az da su götürür.
ooyyy
afiyet olsun , enfes duruyorHuzurlu bi hafta sonu olsun arkadaşlar.
Kahvaltıya tariflerdeki nohutlu pogacayi yaptım, çok leziz oldu. :)
Eki Görüntüle 2562679
Sağol canım, güzel oldu, içi yumuşak dışı kıtır. Bende karabugday unu yoktu. Nohut çok az da teff kattım. 1 tane pogaca yesen midene çöküyor ya, baskı hissediyorsun karında. 4 tane bundan yedim nereye gitti emin değilim.afiyet olsun , enfes duruyor
bizim mideler kara delik gibiSağol canım, güzel oldu, içi yumuşak dışı kıtır. Bende karabugday unu yoktu. Nohut çok az da teff kattım. 1 tane pogaca yesen midene çöküyor ya, baskı hissediyorsun karında. 4 tane bundan yedim nereye gitti emin değilim.hiç rahatsız etmedi.
Ya evet, bendeki potansiyel kimsede yok, ama işte gluten olmadığı için rahatsız etmiyor. Yoksa normal bi pogaca ya da simit yesem hemen karnım şişiyor ve ağırlık oluşuyor bende. Sen naptin kahvaltıda?bizim mideler kara delik gibi
bende vardır o potansiyelYa evet, bendeki potansiyel kimsede yok, ama işte gluten olmadığı için rahatsız etmiyor. Yoksa normal bi pogaca ya da simit yesem hemen karnım şişiyor ve ağırlık oluşuyor bende. Sen naptin kahvaltıda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?