Sağlıklı beslenirken;

Teşekkür ederim.
Fena ya, tetikleyen şeylere dikkat edin. Benim bir komşumun da çok ileri derece migren sıkıntısı var, ayda bir acillik oluyordu. Hacamat iyi gelmiş. Bir araştır bence.
tsk ederim arastirayim.
benimde öyle Serum takiyorlar ve ya igne yoksa gecmiyor.
migrenim icinde zaten glutenden sekerden uzak durmaya calisiyorum.

Sağol canım. Sen yaptın mı kahvaltını? Ağır metallerin, toksinlerin atılımı için tahin çok iyi diyorlar. Tüketiyor musun?
tahin ben artık tuketmıyorum canım pekmezsız yıyemem cunku onu sadece esım ve kızım yıyor bence bende agır metal toksıt kalmamıstır ya ıkı senedır asırı saglıklı ve dıkkatlı beslenıyorum bende de varsa artık zaten kalsın o benımle

6 da yaptım kahvaltımı 1 kase yogurt
3 dılım antep peynırı
10 yesıl zeytın
1 kase nohut salatası lımonlu zeytınyaglı maydonozlu tuzlu bıberlı olanından
bunları yedım suan fıltre kahvesı ıcıyorum

aksam mercımek corbası 2 kase
yogurtlu kerevız salatası
ton balıklı yesıllık salata yıcem

hayirli cumalar herkese

Hayırlı cumalar
Afiyet olsun Nisaa. Menü süper yine.

Tahin en güzel halii Humuuuuus

Hayırlı cumalar

Afiyet olsun Nisaa. Menü süper yine.

Tahin en güzel halii Humuuuuus
evet ya humusuda cok sevmıstım
cok sevdıgım seylere ben dadanmayayım tahın sırf yag sonucta oturur 3 tabak yerım ondan sonra gelsın gelsın kılocuklar bılıyorsun ayarım yok benım

Maşallah canım. Dikkat et yediklerine, TR ye gelince iyi bir uzmana danış. Neden kaynaklanıyor, ne sebep olur öğren, tekrarlamasın inşallah. Değerlerin iyiyse niye ilaç kullanıyorsun ki?
Ameliyat sonrası ömür boyu kullanılıyormuş. Bizim ailede biçok kişide var, operasyon da geçirdiler.

evet ya humusuda cok sevmıstım
cok sevdıgım seylere ben dadanmayayım tahın sırf yag sonucta oturur 3 tabak yerım ondan sonra gelsın gelsın kılocuklar bılıyorsun ayarım yok benım
Ya Nisa sizin oralarda da var galiba şu sadece humus yapan yerler, yok pastırmalı, yağlı biberli soslu falan. Insta da görüyorum aklım gidiyor

Ya Nisa sizin oralarda da var galiba şu sadece humus yapan yerler, yok pastırmalı, yağlı biberli soslu falan. Insta da görüyorum aklım gidiyor
var var ama esımın amcası bır humus yapıyor aman allahım yok boyle bırsey onun yaptıgı nıye okadar lezzetlı oluyor onu anlamadım ekstra bırsey katmıyor ama herseyı ayarında koyuyor sanırım
ben oyle lezzetlı yapamıyorum mesela macun gıbı oluyor benımkı al parke cılala o derece

Ay çok canım çekti yaa. Bu kadar severek yediğim bişeyden bana zarar gelmez diyorum. Bulursam tabak tabak yicem

Amca dan tarifi al Nisaaa

Sen susam yağlı diye başka bişey katmıyorsun diye düşünüyorum, biraz zeytinyağı, gerekirse az da su götürür.

valla bıldıgın susam yagı zeytın yagı ustune suslemede cevız
yag oglu yag ıstedıgı kadar masum olsun evet lezzetlı saglıklı ama yenılmesı gereken mıktar maksımum 3 yemek kasıgı olur kuzu
keske sınırsız yıyebılsek

ya bende onu anlamıyorum bu kadar hersey ılerledı gelıstı hala yedıkce kılonun sabıt kalması bulunamadı yanı ben belkı 1 ton yemek ıstıyorum hıc ınsanlıga hızmet etmıyorlar

bizim mideler kara delik gibi

Ya evet, bendeki potansiyel kimsede yok, ama işte gluten olmadığı için rahatsız etmiyor. Yoksa normal bi pogaca ya da simit yesem hemen karnım şişiyor ve ağırlık oluşuyor bende. Sen naptin kahvaltıda?
bende vardır o potansiyel ben yine ekmeğe düştüm ekmek yemeyince kabız oluyorum diye diye bunyeme de öyle mesaj verdim kendimi ona inandirmisim. mercimek ten ekmek yapiyolar ondan mı yapsam diye düşünüyorum. ekmek peynir zeytin hindi füme ve ceviz yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…