Sağlıklı beslenirken;

Mercimek keki denemistim. Aynı dereotlu pogaca gibi oluyor. Gideri var, ama biraz gaz yapıyor sanki. Bak bu benim yediğim tereyağlı, bundan olur, olmadı yulaf da çok iyi sindirim için. Ekmeğe çok bulasmamaya çalış derim. Hem şeker hem gluten.

netten tarife bakayım nohut poğaçası olmadı ekmeğini yaparım

ekmek bagırsak calıstırmaz tam aksıne ıshal olana ekmek verırler bagırsagını tutsun dıye
ekmege baslamana cok uzuldum

ekmeği kesince de leblebi falan yiyorum o kadar ama yok wc işi olmuyor
sağlıklı alternatif arıyorum sanırım nohutlu poğaçayi denicem
yedıklerın vucuduna yeterlı gelıyor atık saglamıyor demektır daha once yedıklerın dırek atıktı oyuzden daha fazla cıkabılıyordun tuvalete
her beslenme degısıklıgıne gectıgınde gecıcı kabızlık olur gerekırse 4 tabak salata yıyebılırsın o surecte ve probıyotıklı yogurt gercekten ıyı gelıyor sabah yıyecegın 1 kuru kayısı 1 cevızde yeterlı olur

dürüm yapmam gerekırse ben marulla yapıyorum mesela ... nohutlu puaca guzel olur Samsonn yulaflı kurabıyen vardı kahvaltıda ekmek gıbı de gıderı olan onun tarıfını yazabılır mısın

Hiç böyle düşünmedim bak . Tamam tekrar deneyelim o zmn

Aa o çok uyduruk, epeydir yapmadım, ama yeniyor çaya aypare ackerman 1 yumurta, biraz peynir, sonra içine yulaf ezmesi, az zeytin yağı, başka ne istersen ekle, pul biber, nane olur.. ya da kuru domates olur. Küçük yassi parçalar haline getirip firinliyor sonra ofisde çayla yiyordum. Güzel oluyor, ayrıca yulaf acayip bağırsak çalıştırıyor.
Nohutlu tarif burada zaten. İlk sayfaya bak, bir sürü süper sağlıklı alternatif var.

teşekkür ederim canim deneyip haber vereceğim sana

ben glutensiz ekmek yedim bugün bir dilim nasil kötü mü yaptim ki?
glutensız oldugundan emınsenız sorun yok maalesef glutensız yazılı on paketı olan gıdaların arka paket ıcındekıler kısmına bakınca eser mıktarda gluten var yazıyor
yanı glutensız yazan bırcok sey glutenlı

emınsenız sorun yok afıyet olsun

sanirim buna yurtdisinda cok dikkat ediyorlar cünkü gluten alerjisi olan biri dava acabilir, arkasinda bir sey yazmiyordu.

Günaydin herkese
Günaydın Suzn , günaydın arkadaşlar, hayırlı, güzel bir hafta olsun herkese.

ben glutensiz ekmek yedim bugün bir dilim nasil kötü mü yaptim ki?
Gluteni olmasa bile un en basit carb'lardan. Vücut da çok hızlı glikoza dönüşüyor. Bir dilim ekmeğin glisemik indeksi sofra şekerinden bile fazla. Bir de orada nasıl bilmiyorum, ama TR de çoğu glutensiz ürün mısır ve pirinç nişastasından yapılıyor, ikisi de sağlıklı alternatifler değil. Sen az yemişsin, 1 dilimden bişey olmaz, ama glutensiz yiyorum, sorun yok düşünmemeli.

Bir de tok tutmaya faydası oldu mu dersin?

kahvaltida yedim baya tuttu ama tabiki yumurta da yedim o zaten tok tutuyor ondan olmus olabilir.

öyle glutensiz diye cok yemedim. misir ve pirinci inceleyecegim.

bugün kahvaltiya kendime yulaf pisirdim
2 yemek kasigi yulaf ile 1 bardak az yagli süt,
icinede 1 Tatli kasigi Kakao ekledim,
ve 1 hurma koydum.

bugün kahvaltiya kendime yulaf pisirdim
2 yemek kasigi yulaf ile 1 bardak az yagli süt,
icinede 1 Tatli kasigi Kakao ekledim,
ve 1 hurma koydum.
Güzel oldu mu? Yulaf ezmesi ile mi yapılıyor? Soğuk ve tembel sabahlar için iyi bir fikir gibi.

Güzel oldu mu? Yulaf ezmesi ile mi yapılıyor? Soğuk ve tembel sabahlar için iyi bir fikir gibi.
evet ben seviyorum, Pudding gibi oluyor, yok bildigimiz yulaf onun bi biraz daha büyük tanecikligi var, ve ya Kücük olani eger büyük aldiysam onu cekiyorum robotta ama Kücük aldiysam o sekilde pisiriyorum, kakaoyuda ekliyorum.
hurma ile de tatlaniyor zaten.

Günaydin herkese
gunaydın afıyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…