Off enfes yaaa! Ben de güne 1 tabak bunla başlamak istiyorum.benım canım sabah bol lımonlu mercımek corbası ıstedı corba ıctım
sımdı de 1 kuru hurma ıle turk kahvesı ıcıyorum
aksam da ıcınde nohutlu kuşbaşı etlı havuclu yogurtlu pırasa yemegı var burda şiveydiz derız bız ve salata var
yemegın tarıfını vereyım
etle nohut havuc bunlar duduklude haslanır
pıstıkten sonra ıcıne bıraz ırı ırı pırasa ve yarım sogan 2 diş sarımsak dogranır bır tasım daha kaynatılır en son yumurta sarısıyla terbıye ettıgımız yogurt eklenır 1 tasım kaynatılır altı kapanır
tuz karabıber bıraz safran eklenır
bukadar :)
Eki Görüntüle 2563211 Eki Görüntüle 2563212
oh afıyet olsunOff enfes yaaa! Ben de güne 1 tabak bunla başlamak istiyorum.Eline sağlık Nisaa
Sabah yine 2 tane nohutlu peynirli poğaça yedim çayla. Akşama karabuğdaylı nohut ve yoğurt var.
benım canım sabah bol lımonlu mercımek corbası ıstedı corba ıctım
aksam da ıcınde nohutlu kuşbaşı etlı havuclu yogurtlu pırasa yemegı var burda şiveydiz derız bız ve salata var
yemegın tarıfını vereyım
pıstıkten sonra ıcıne bıraz ırı ırı pırasa ve yarım sogan 2 diş sarımsak dogranır bır tasım daha kaynatılır en son yumurta sarısıyla terbıye ettıgımız yogurt eklenır 1 tasım kaynatılır altı kapanır
tesekkur ederımtuz karabıber bıraz safran eklenır.
SAFRAN nami değer haspir
eline sağlık afiyet olsun
Sağol canım.oh afıyet olsun
bu kısı tertemız gecırıcez gorunuse bakılırsa boyle guzel menuler goruyorum ya vallahı hafıflıyorum kus gıbı oluyorum
hıcte uyduruk degıl pratık dıyelım bız ona :) hızlı sipşak yapıp hemen karın doyurmak zorunda kaldıgımız zamanlara uygun yemeklerın varSağol canım.Uyduruk yemeklerimle burada olacağım inşallah bekle beni topiik
Cansın, güzel enerjini seviyorumhıcte uyduruk degıl pratık dıyelım bız ona :) hızlı sipşak yapıp hemen karın doyurmak zorunda kaldıgımız zamanlara uygun yemeklerın var
ohhhh afiyet olsun canim cektibenım canım sabah bol lımonlu mercımek corbası ıstedı corba ıctım
yemegın tarıfını vereyım
evde ne var malzemelerı yaz hemen menu cıkarayım :)ben aksama ne yiyeyim diye düsünüyorum.
tiroid kontrolüm var 1 Saat sonra, isten cikip gidecegim.
ögle molasi bile veremedim.
arkadasim gelecek türkiyeden onun evraklarini almancaya cevirdim
kabak, kiyma, tavuk, karnibahar, salata icin malzemeler var aklima gelen bunlarevde ne var malzemelerı yaz hemen menu cıkarayım :)
veremedik yagdan Kilo :)
oo super daha ne olsunkabak, kiyma, tavuk, karnibahar, salata icin malzemeler var aklima gelen bunlar
karnabahari yapayim - tarifi begendim.oo super daha ne olsun
ben olsam kıymayı soganla soteler ustune kabakları dograr 1 kasık salca koyar varsa 1 havuc dograr ustunu gececek kadar su koyar kapagını kapatır pısırır yerdım
kabak musakka yapardım yanı ...yanına da salata mis gıbı
sabah da karnabaharı fırında pısırıp yerdım onunda tarıfı su ...borek gıbı oluyor
karnabaharları borcama dılımleyıp koyuyoruz ustune bıraz lor peynır onunda ustune bıraz rendelenmıs kasar peynır 1 bardak su yarım bardak sut gezdırıyoruz bıraz da baharat pısıyor bu borek gıbı oluyor dılımleyıp yıyoruz ıcıne 1 diş dovulmus sarımsak da kattıgımda guzel olmustu aroma vermıstı
gunaydın afıyet olsun cok sevındım bu surecı kolay gecırmeneGünaydin güzel kadinlar
dün günü iyi kapattim aksam 5den sonra bir sey yemedim
ve ac hissetmiyorum kendimi.
umarim böyle devam ederim.
tiroid lerime baktirdim dün TSH 7ye cikmasina ragmen bir sey göremediler yani hashimoto iste.
doktoruma gidip ne yapicak ögrenmem lazim, belki dozu yükseltir.
gunaydın afıyet olsun cok sevındım bu surecı kolay gecırmene
doktordan sonra gelısmelerı buraya yazarsan sevınırım umarım sorun hafıfler sonra hıc gelmemıs gıbı gerı gıder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?