Sağlıklı beslenirken;

benım canım sabah bol lımonlu mercımek corbası ıstedı corba ıctım
sımdı de 1 kuru hurma ıle turk kahvesı ıcıyorum
aksam da ıcınde nohutlu kuşbaşı etlı havuclu yogurtlu pırasa yemegı var burda şiveydiz derız bız ve salata var

yemegın tarıfını vereyım
etle nohut havuc bunlar duduklude haslanır
pıstıkten sonra ıcıne bıraz ırı ırı pırasa ve yarım sogan 2 diş sarımsak dogranır bır tasım daha kaynatılır en son yumurta sarısıyla terbıye ettıgımız yogurt eklenır 1 tasım kaynatılır altı kapanır
tuz karabıber bıraz safran eklenır

bukadar :)

Off enfes yaaa! Ben de güne 1 tabak bunla başlamak istiyorum. Eline sağlık Nisaa

Sabah yine 2 tane nohutlu peynirli poğaça yedim çayla. Akşama karabuğdaylı nohut ve yoğurt var.

Off enfes yaaa! Ben de güne 1 tabak bunla başlamak istiyorum. Eline sağlık Nisaa

Sabah yine 2 tane nohutlu peynirli poğaça yedim çayla. Akşama karabuğdaylı nohut ve yoğurt var.
oh afıyet olsun
bu kısı tertemız gecırıcez gorunuse bakılırsa boyle guzel menuler goruyorum ya vallahı hafıflıyorum kus gıbı oluyorum

tuz karabıber bıraz safran eklenır.
SAFRAN nami değer haspir

eline sağlık afiyet olsun

Sağol canım. Uyduruk yemeklerimle burada olacağım inşallah bekle beni topiik
hıcte uyduruk degıl pratık dıyelım bız ona :) hızlı sipşak yapıp hemen karın doyurmak zorunda kaldıgımız zamanlara uygun yemeklerın var

ohhhh afiyet olsun canim cekti

ben aksama ne yiyeyim diye düsünüyorum.
tiroid kontrolüm var 1 Saat sonra, isten cikip gidecegim.
ögle molasi bile veremedim.
arkadasim gelecek türkiyeden onun evraklarini almancaya cevirdim

ben aksama ne yiyeyim diye düsünüyorum.
tiroid kontrolüm var 1 Saat sonra, isten cikip gidecegim.
ögle molasi bile veremedim.
arkadasim gelecek türkiyeden onun evraklarini almancaya cevirdim
evde ne var malzemelerı yaz hemen menu cıkarayım :)

kabak, kiyma, tavuk, karnibahar, salata icin malzemeler var aklima gelen bunlar
oo super daha ne olsun
ben olsam kıymayı soganla soteler ustune kabakları dograr 1 kasık salca koyar varsa 1 havuc dograr ustunu gececek kadar su koyar kapagını kapatır pısırır yerdım
kabak musakka yapardım yanı ...yanına da salata mis gıbı
sabah da karnabaharı fırında pısırıp yerdım onunda tarıfı su ...borek gıbı oluyor
karnabaharları borcama dılımleyıp koyuyoruz ustune bıraz lor peynır onunda ustune bıraz rendelenmıs kasar peynır 1 bardak su yarım bardak sut gezdırıyoruz bıraz da baharat pısıyor bu borek gıbı oluyor dılımleyıp yıyoruz ıcıne 1 diş dovulmus sarımsak da kattıgımda guzel olmustu aroma vermıstı

karnabahari yapayim - tarifi begendim.
kiymayi köfte yapayim ben, kiymayi tek köfte olarak yiyebiliyorum :)
Tesekkür ederim

Günaydin güzel kadinlar

dün günü iyi kapattim aksam 5den sonra bir sey yemedim
ve ac hissetmiyorum kendimi.
umarim böyle devam ederim.
tiroid lerime baktirdim dün TSH 7ye cikmasina ragmen bir sey göremediler yani hashimoto iste.
doktoruma gidip ne yapicak ögrenmem lazim, belki dozu yükseltir.

gunaydın afıyet olsun cok sevındım bu surecı kolay gecırmene

doktordan sonra gelısmelerı buraya yazarsan sevınırım umarım sorun hafıfler sonra hıc gelmemıs gıbı gerı gıder :)

gunaydın kızlaar
sabah 3 dılım mandalına
peynırlı maydonozlu 2 yumurta omlet
5 sıyah zeytın
3 badem
1 fıltre kahve

suan sahlep ıcıyorum hakıkı olandan

aksam kuru fasulye var :)

gunaydın afıyet olsun cok sevındım bu surecı kolay gecırmene

doktordan sonra gelısmelerı buraya yazarsan sevınırım umarım sorun hafıfler sonra hıc gelmemıs gıbı gerı gıder :)

hashimotom var zaten ama deger niye yükseldi onu bilemiyorlar, cok fazla stres de yapmis olabilirim ondanda yükelmis olabilir.
nodül falan yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…