afiyet olsungunaydın kızlaar
sabah 3 dılım mandalına
peynırlı maydonozlu 2 yumurta omlet
5 sıyah zeytın
3 badem
1 fıltre kahve
suan sahlep ıcıyorum hakıkı olandan
aksam kuru fasulye var :)
hashimotom var zaten ama deger niye yükseldi onu bilemiyorlar, cok fazla stres de yapmis olabilirim ondanda yükelmis olabilir.
nodül falan yok ama
iyotlu ılac falan kullanmadın degıl mı bazı ılaclarda da var ya onlar yasaktı galıba sanahashimotom var zaten ama deger niye yükseldi onu bilemiyorlar, cok fazla stres de yapmis olabilirim ondanda yükelmis olabilir.
nodül falan yok ama
Afiyet olsun Nisacım, enfes bir menü yinegunaydın kızlaar
sabah 3 dılım mandalına
peynırlı maydonozlu 2 yumurta omlet
5 sıyah zeytın
3 badem
1 fıltre kahve
suan sahlep ıcıyorum hakıkı olandan
aksam kuru fasulye var :)
serınledı ama daha kara kısımız gelmedı kombı 36-37 derecede oturuyoruz 2 haftadır :)Afiyet olsun Nisacım, enfes bir menü yineOralar da soğudu mu?
acaba hipertroıdmı kı bazılarının degısmeden ılerlerken bazılarının boyle anı yukselmelerı oluyormus yapısalGünaydın herkesee
Ben de akşam hazır sıcak köfteleri görünce dayanamadım, 2 küçük köfte yedim, çok az da meyve.
Bu sabah 2 nohutlu poğaça ve bir parça şekersiz çikolatam var.
Suzn, sen ciddi bir fark, rahatsızlık hissediyormusun? Herkes tsh i hakkıyla ölçemiyor, lab'dan laba farklı aralık genişlikleri de olabiliyor. O yüzden hep aynı lab'da ölçütürün diyorlar.
7 gerçekten ciddi bir rakam. Vücudunda şişlik, aşırı halsizlik, sürekli uyuklama gibi şeyler yok di mi?
iyotlu ılac falan kullanmadın degıl mı bazı ılaclarda da var ya onlar yasaktı galıba sana
yakın arkadasımda vardı da bu durum resmen bırsey yıyemıyordu herseyın ıcınde vardı oda dengesını sasırıyordu yoksa doktorun bu rahatsızlık ıcın verdıgı ılacıyla bır omur rahat gecırebılıyormussunuz
brokoli, turp, lahana bunlara dikkat ediyorumiyotlu ılac falan kullanmadın degıl mı bazı ılaclarda da var ya onlar yasaktı galıba sana
yakın arkadasımda vardı da bu durum resmen bırsey yıyemıyordu herseyın ıcınde vardı oda dengesını sasırıyordu yoksa doktorun bu rahatsızlık ıcın verdıgı ılacıyla bır omur rahat gecırebılıyormussunuz
arkadasıma doktoru ozel beslenme seklı vermıstı herseyı oku ıyotlu tuz olmasın ozellıkle ıyotlu tuzu cok tuketen yerlerde gorulur bu rahatsızlık demıstı en cokta kadınlarda gorulurmus oksuruk surubu falan ıcemıyor mesela onların ıcınde var dıyebundan hic bahsetmedi Doktor, bazen iyotlu tuzu hatta kullanin diyorlar.
yiyeceklerden bir bilgim yok söyleyeyim ben bunu doktora sadece hapini kullaniyorum iste düzenli.
yok hypotiroid benim kiacaba hipertroıdmı kı bazılarının degısmeden ılerlerken bazılarının boyle anı yukselmelerı oluyormus yapısal
anladim ben bunu bir danisayim doktorumaarkadasıma doktoru ozel beslenme seklı vermıstı herseyı oku ıyotlu tuz olmasın ozellıkle ıyotlu tuzu cok tuketen yerlerde gorulur bu rahatsızlık demıstı en cokta kadınlarda gorulurmus oksuruk surubu falan ıcemıyor mesela onların ıcınde var dıye
Hipertroid daha zor sanki canım, bir de onu daha kolay anlarsın...Çok hızlı çalışıyor metabolizmaları, çok zayıflıyorlar, genelde gözleri dışarı portluyor, bir manda yeseler kilo almıyorlar,acaba hipertroıdmı kı bazılarının degısmeden ılerlerken bazılarının boyle anı yukselmelerı oluyormus yapısal
sımdı arkadasıma yazdım sen nasıl rahatladın dıyeHipertroid daha zor sanki canım, bir de onu daha kolay anlarsın...Çok hızlı çalışıyor metabolizmaları, çok zayıflıyorlar, genelde gözleri dışarı portluyor, bir manda yeseler kilo almıyorlar,ama nodüle falan daha yatkın oluyor hipertroidliler.
diyetisyen listesine başladım 1aylikaypare ackerman neler çeviriyorsun? Hiç sesin çıkmıyor, saldın mı çayıra yoksa da low profile takılıyorsun?
sımdı arkadasıma yazdım sen nasıl rahatladın dıye
aynen sunu yazdı
selenyum probıyotık ve omega 3 fazla tukettım hatta ekstra glutatyon takvıye ilacı aldım dıyor
bagısıklık sıstemını cok guclu tutman gerekıyormus
doktoru boyle tavsıye etmıs
Şu sabah 1 tam, öğlen 2 , ekmekli listelerden değildir inşallahdiyetisyen listesine başladım 1aylikhala paketli gıda yemiyorum ama meyve yiyorum
ekmekli listeŞu sabah 1 tam, öğlen 2 , ekmekli listelerden değildir inşallahdozunda meyveden bişey olmaz da.
Tam tahmin ettiğim gibiekmekli liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?