- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
ölçü de alTam tahmin ettiğim gibiRandevuyu not et, Ocak 1 de tartıdaki farklarımızı dövüştüreceğiz
Onu ben beceremem ya...yok evde mezro falanölçü de alincelme olması yağdan gitmesi demek bakalım ölçüler ne alemde
öyle kabul etmem al bı mezuraOnu ben beceremem ya...yok evde mezro falanama bende gidecek kas da yok zaten. Basen var toto varr , vericeksem anca bu ikisinden verebilirim. J Lo'dan K. Knightly dönüşücem
bende de basen ve toto var ya. neyse ki 73 kilo halimle alakam yok bildiğin basenim kendine ayrı bir dünya kurmuştu öncedenOnu ben beceremem ya...yok evde mezro falanama bende gidecek kas da yok zaten. Basen var toto varr , vericeksem anca bu ikisinden verebilirim. J Lo'dan K. Knightly dönüşücem
Olsun boşver, bu ikisi göbek yağlanmasından daha iyi...Göbek yağlanıyorsa, iç organlar da tehdit altında. Veririz biz.bende de basen ve toto var ya. neyse ki 73 kilo halimle alakam yok bildiğin basenim kendine ayrı bir dünya kurmuştu önceden
68,3 düm 1 Aralıkta dün 66,5 çıktım.
Sen mikemmel bi detaysın bacım bunlar neee bayıldımEki Görüntüle 2174857
Bu sofra da salata . 1 tabak türlü . Yoğurt mezesi . 1 tane cevizli kofte 1 sarma yedim okadar .
Eki Görüntüle 2174858
YEMEDİM :) bunun yerine 1 avuç badem yedim
Eki Görüntüle 2174859
Sadece çorba salata yedim...
Eki Görüntüle 2174860
YEMEDİM
:)
Yerine 2 tabak salata yedim
Zalımın gızı her yerde seni görüyomölçü de alincelme olması yağdan gitmesi demek bakalım ölçüler ne alemde
ben 62.468,3 düm 1 Aralıkta dün 66,5 çıktım.Sen?
aynen öyle:) hedefin kaç kiloOlsun boşver, bu ikisi göbek yağlanmasından daha iyi...Göbek yağlanıyorsa, iç organlar da tehdit altında. Veririz biz.
ben de seni görüyorum sende gezenti çıktın benim gibiZalımın gızı her yerde seni görüyom
Very niceben 62.4
olsun yüzde hesabi yaparızVery niceÇok adil olmadı o zaman, benim verecek daha fazla kilom olduğu için, vermek de daha kolay olacak
59,5aynen öyle:) hedefin kaç kilo
kesinlikle59,560 da işimi görür ama, 59 kulağa daha ciks geliyor
Gidem iki ders çalışam yok anca laf yetiştir ona bunaaynen öyle:) hedefin kaç kilo
ben de seni görüyorum sende gezenti çıktın benim gibisağlıklı yaşam topiklerinde geziyorum habire
Listeyi paylaş dedik görmezden geldünolsun yüzde hesabi yaparızbide diyetisyen deneyelim dedik
aynen antepde ben burdakı doktorları sevıyorum hastanelerde doktorlarda tahammulu yuksek ınsanlar gercekten ılgılenıyorlarCansın, diyorum hep
Ay doktoru kimmiş Nisa? Antep de mi bu arkadaş? .
Gidip maaşının hatrı sayılır bir kısmını muaynehane de bırakıyorsun, doktor 5 dk da ilacın dozunu sepetleyip yolluyor. Böyle, takviyeli, beslenmeli tedavi öneren, seni dinleyeni bulmak çok zor.
Sen mikemmel bi detaysın bacım bunlar neee bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?