canim tabiki baya baya yorgunum mutsuzum,Günaydın herkesee
Ben de akşam hazır sıcak köfteleri görünce dayanamadım, 2 küçük köfte yedim, çok az da meyve.
Bu sabah 2 nohutlu poğaça ve bir parça şekersiz çikolatam var.
Suzn, sen ciddi bir fark, rahatsızlık hissediyormusun? Herkes tsh i hakkıyla ölçemiyor, lab'dan laba farklı aralık genişlikleri de olabiliyor. O yüzden hep aynı lab'da ölçütürün diyorlar.
7 gerçekten ciddi bir rakam. Vücudunda şişlik, aşırı halsizlik, sürekli uyuklama gibi şeyler yok di mi?
selam kızlarrr sohbetiniz çok hoşuma gidiyor ben de sohbetinize dahil olabilirmiyimmm
kurt gıbı aclık da yapıyordurcanim tabiki baya baya yorgunum mutsuzum,
halsizlik var, asiri sac dökülmesi var allahtan saclarim gür,
uyuyamiyorum, kabizlik yapiyor.
yasemin nasılsın . iyi misin .selam kızlarrr sohbetiniz çok hoşuma gidiyor ben de sohbetinize dahil olabilirmiyimmm
listeyi ben de bekliyorum . paylaşır umarım .Listeyi paylaş dedik görmezden geldün
Gel tatlımmm gel "mavimi" ben sokul yanıma hasret giderekselam kızlarrr sohbetiniz çok hoşuma gidiyor ben de sohbetinize dahil olabilirmiyimmm
aynenkurt gıbı aclık da yapıyordur
hosgeldin
yasemin nasılsın . iyi misin .
ben de arada yazıyorum
listeyi ben de bekliyorum . paylaşır umarım .
Gel tatlımmm gel "mavimi" ben sokul yanıma hasret giderek
Benim de var listem yeni başladım diyetisyene ben de paylaşayım isteyen göz atabülüyasemin nasılsın . iyi misin .
ben de arada yazıyorum
listeyi ben de bekliyorum . paylaşır umarım .
canim hemen de buldun cok tesekkür ederim eve gidince ölcecegim
bırakır mıyım ya 1.lige oynuyoz shshsj hahah ama şimdilik iyi yüksek aliyommGidem iki ders çalışam yok anca laf yetiştir ona buna
Sınavlar nasıl gülüm onu deyiver açıklanıyor mu vizeler ders mers bırakayım deme vururum ince belinden seksi popondan
özelden atammListeyi paylaş dedik görmezden geldün
At bakiiim sankim devlet sırrıbırakır mıyım ya 1.lige oynuyoz shshsj hahah ama şimdilik iyi yüksek aliyomm
özelden atamm
bende bi ara diyetisyenle calistim fakat hic Kilo veremedim.Benim de var listem yeni başladım diyetisyene ben de paylaşayım isteyen göz atabülü
64 kilom 165 boyum onu da belirtem
Eki Görüntüle 2563609
İlk hafta için genel bi liste veriyorum sonraki haftalar için düzenleyeceğim dedibende bi ara diyetisyenle calistim fakat hic Kilo veremedim.
listeye baktimda hepsi hemen hemen ayni listeyi veriyorlar, bir de kisiye özel diyorlar
ya cok tatlısınİlk hafta için genel bi liste veriyorum sonraki haftalar için düzenleyeceğim dedi
Kardeşim epey inceldi kuş gibi kaldı güveniyorum beni de kuş gibi yapacuuk gadın inşalla dinimiz amin
İlk hafta için genel bi liste veriyorum sonraki haftalar için düzenleyeceğim dedi
Kardeşim epey inceldi kuş gibi kaldı güveniyorum beni de kuş gibi yapacuuk gadın inşalla dinimiz amin
Amin insallah umarim öyle olurİlk hafta için genel bi liste veriyorum sonraki haftalar için düzenleyeceğim dedi
evet ya bazen uyamiyosun binbir türlü halı oluyo insanınsuzn
bende hayatımda bır kere gıttım onda da 4 kılo aldım
dıyet lıstesı bence cok yanlıs hanı amelıyata gırecek olursun ya da dugunun vardır gelınlık ıcın dıyet yaparsın tamam ama saglık kazanmak ıcın yanlıs kısa vadelı dıyet lıstesıyle kılo verıp de gerı almayanı gormedım
bır mısafır gelıyor veya mısafırlıge gıdıyorsun bır hasta oluyorsun yanı plan sasıyor lısteye uyulmuyor
bırde ben hep 1 dılım ekmek yıyecegıme 1 tabak daha yemek yerım dedıgım ıcınsadece karbonhıdratı ekmekle verıyorlar halbukı en guzel karbonhıdrat kabak havuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?