Sağlıklı beslenirken;

canim tabiki baya baya yorgunum mutsuzum,
halsizlik var, asiri sac dökülmesi var allahtan saclarim gür,
uyuyamiyorum, kabizlik yapiyor.

Benim de var listem yeni başladım diyetisyene ben de paylaşayım isteyen göz atabülü
64 kilom 165 boyum onu da belirtem

Eki Görüntüle 2563609
bende bi ara diyetisyenle calistim fakat hic Kilo veremedim.
listeye baktimda hepsi hemen hemen ayni listeyi veriyorlar, bir de kisiye özel diyorlar

suzn
bende hayatımda bır kere gıttım onda da 4 kılo aldım
dıyet lıstesı bence cok yanlıs hanı amelıyata gırecek olursun ya da dugunun vardır gelınlık ıcın dıyet yaparsın tamam ama saglık kazanmak ıcın yanlıs kısa vadelı dıyet lıstesıyle kılo verıp de gerı almayanı gormedım

bır mısafır gelıyor veya mısafırlıge gıdıyorsun bır hasta oluyorsun yanı plan sasıyor lısteye uyulmuyor
bırde ben hep 1 dılım ekmek yıyecegıme 1 tabak daha yemek yerım dedıgım ıcın sadece karbonhıdratı ekmekle verıyorlar halbukı en guzel karbonhıdrat kabak havuc

bende bi ara diyetisyenle calistim fakat hic Kilo veremedim.
listeye baktimda hepsi hemen hemen ayni listeyi veriyorlar, bir de kisiye özel diyorlar
İlk hafta için genel bi liste veriyorum sonraki haftalar için düzenleyeceğim dedi
Kardeşim epey inceldi kuş gibi kaldı güveniyorum beni de kuş gibi yapacuuk gadın inşalla dinimiz amin

İlk hafta için genel bi liste veriyorum sonraki haftalar için düzenleyeceğim dedi
Kardeşim epey inceldi kuş gibi kaldı güveniyorum beni de kuş gibi yapacuuk gadın inşalla dinimiz amin
ya cok tatlısın

hadı bakalım ınsallah kılo vermek adına yurudugumuz yollarda bırlık ve beraberlıgımızle bu ısı basaracagız yaglara savas acacagız vucudumuzdan dogduklarına pısman edecegııızzz geldıklerı gıbı gıdecekler

hemen hemen aynı kilodayız bende hedefimi 58 kg yaptımm
ama hiç birzaman tartıya odaklanmıyorummm

Amin insallah umarim öyle olur
bende tiroid´den dolayida zor oldu sanirim.
farkli bir liste vermeliydi bana ben öyle düsünüyorum.

evet ya bazen uyamiyosun binbir türlü halı oluyo insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…