Karataycıyım ben aslen ama biraz duraladım motivasyonum azaldı profesyonel destek almak istedim hiç sevmem ara öğünlü şeyleri ama du bakalım şans veriyorumsuzn
bende hayatımda bır kere gıttım onda da 4 kılo aldım
dıyet lıstesı bence cok yanlıs hanı amelıyata gırecek olursun ya da dugunun vardır gelınlık ıcın dıyet yaparsın tamam ama saglık kazanmak ıcın yanlıs kısa vadelı dıyet lıstesıyle kılo verıp de gerı almayanı gormedım
bır mısafır gelıyor veya mısafırlıge gıdıyorsun bır hasta oluyorsun yanı plan sasıyor lısteye uyulmuyor
bırde ben hep 1 dılım ekmek yıyecegıme 1 tabak daha yemek yerım dedıgım ıcınsadece karbonhıdratı ekmekle verıyorlar halbukı en guzel karbonhıdrat kabak havuc
Go home yankeeeeya cok tatlısın
hadı bakalım ınsallah kılo vermek adına yurudugumuz yollarda bırlık ve beraberlıgımızle bu ısı basaracagız yaglara savas acacagız vucudumuzdan dogduklarına pısman edecegııızzz geldıklerı gıbı gıdecekler
aynen dedigin gibi. hem hergün o yazilani yemek istemiyordum. sonrada kendi kendime kiziyordum bosuna para verdin yazdigi diyet bu bunu kendinde biliyorsun diye. biyere gidincede alternatif ariyorsun, yemegi ben genelde evde pisirip ise getiriyordum.suzn
bende hayatımda bır kere gıttım onda da 4 kılo aldım
dıyet lıstesı bence cok yanlıs hanı amelıyata gırecek olursun ya da dugunun vardır gelınlık ıcın dıyet yaparsın tamam ama saglık kazanmak ıcın yanlıs kısa vadelı dıyet lıstesıyle kılo verıp de gerı almayanı gormedım
bır mısafır gelıyor veya mısafırlıge gıdıyorsun bır hasta oluyorsun yanı plan sasıyor lısteye uyulmuyor
bırde ben hep 1 dılım ekmek yıyecegıme 1 tabak daha yemek yerım dedıgım ıcınsadece karbonhıdratı ekmekle verıyorlar halbukı en guzel karbonhıdrat kabak havuc
nasıl bır etkı yaptın varyaGo home yankeeee
bende yagdan vermem lazim.en guzelı cunkuuu
Eki Görüntüle 2563619
benım ılk kılo vermeye baslama sebebımbende yagdan vermem lazim.
evde tartim var yagida ölcüyor tanita´nin tartisini aldim ama üzerine cikip yag ölcümünden korkuyorum hala azalmiyor cünkü.
bugünde 5 de uyanip ise geldim zombi gibiyim.evet ya bazen uyamiyosun binbir türlü halı oluyo insanın
Hoşgeldin bacım, ne getirdin?selam kızlarrr sohbetiniz çok hoşuma gidiyor ben de sohbetinize dahil olabilirmiyimmm
Daha bu fragman ar yu ridiiii dıtt dııtt dıdıttıt dıttnasıl bır etkı yaptın varya
fuzeyle tam ortamıza dusmus ve patlamayla havaya ucusan renklı balonlar gıbı
cok eglencelı
kiyamam ya, yok yani bi 3 Kilo veremedim hayret bir sey.benım ılk kılo vermeye baslama sebebım
tartıya cıktıgımda yagımı olcsun dıye error vermıstı
esım 130 kıloydu onu bıle olcmustu 104 kıloydum benı olcmemıstı
oturmus aglamıstım aglaya aglaya uyuyakalmıs uyanmıs aglamıs yıne uyumustum
Şiişşt karıştırmaEvli o yalnız
Hoşgeldin bacım, ne getirdin?
nisanin dediği takviyeleri denesen bı ?bugünde 5 de uyanip ise geldim zombi gibiyim.
bir mutsuz benim sanki öyle hissediyorum kendimi.
bazen oturup agliyorum hatta cok fazla yoruyor beni.
olur olur insallah her bünye farkliKarataycıyım ben aslen ama biraz duraladım motivasyonum azaldı profesyonel destek almak istedim hiç sevmem ara öğünlü şeyleri ama du bakalım şans veriyorum
aynen dedigin gibi. hem hergün o yazilani yemek istemiyordum. sonrada kendi kendime kiziyordum bosuna para verdin yazdigi diyet bu bunu kendinde biliyorsun diye. biyere gidincede alternatif ariyorsun, yemegi ben genelde evde pisirip ise getiriyordum.
ama bu sekilde yapildiginda evde ne varsa onu pisirebiliyoruz daha pratik oluyor.
tas gıbı hıc sorun yoknisa sporsuz baya inceldin etlerin sıkı mi şuan
selenyum iciyorum, Omega 3 icmiyorumnisanin dediği takviyeleri denesen bı ?
kız bu nasıl tarif etmetas gıbı hıc sorun yok
bırtek memeytolarım acma kapama dugmesı gıbı oldu
cerrahın kesıp bıcmesı lazım
emzırme sonrası zaten lahmacun kıvamındaydı kılo verınce hepten denız adası gıbı bır sagaaa bır solaaa oldu
onun dısında hıc bır sorun yok catlak selulıt sarkma falan hıc yok cunku tum kıloyu yagdan verdım kas kaybım olmadı
OMEGA 3 te al bir de birşey daha vardı g ile baslayanselenyum iciyorum, Omega 3 icmiyorum
probiyotikte kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?