Sağlıklı beslenirken;

Karataycıyım ben aslen ama biraz duraladım motivasyonum azaldı profesyonel destek almak istedim hiç sevmem ara öğünlü şeyleri ama du bakalım şans veriyorum

aynen dedigin gibi. hem hergün o yazilani yemek istemiyordum. sonrada kendi kendime kiziyordum bosuna para verdin yazdigi diyet bu bunu kendinde biliyorsun diye. biyere gidincede alternatif ariyorsun, yemegi ben genelde evde pisirip ise getiriyordum.
ama bu sekilde yapildiginda evde ne varsa onu pisirebiliyoruz daha pratik oluyor.

bende yagdan vermem lazim.
evde tartim var yagida ölcüyor tanita´nin tartisini aldim ama üzerine cikip yag ölcümünden korkuyorum hala azalmiyor cünkü.
benım ılk kılo vermeye baslama sebebım
tartıya cıktıgımda yagımı olcsun dıye error vermıstı
esım 130 kıloydu onu bıle olcmustu 104 kıloydum benı olcmemıstı
oturmus aglamıstım aglaya aglaya uyuyakalmıs uyanmıs aglamıs yıne uyumustum

kiyamam ya, yok yani bi 3 Kilo veremedim hayret bir sey.
63 kg yum boyum 1,72 60 olamadim ya,
fazla bir sey istemiyorum yagdan versem iyi olacak.
bi ara oldum (bu yil ramazan ayinda) sonra hooop geri aldim

zten ömür boyu diyet listesine uymak çok zor

aslında diyet kilo aldırır diyorlar gerçekten de doğru bıraktın an alıyorsun kiloyu

önemli olan doğru beslenmeeee

ben 80 kg düştüm 2 öğün beslenerek ve spor yaparakkk

6-7 kg geri aldım bir bucuk yıldır bir ileri bir geri gidiyorumm

nisa sporsuz baya inceldin etlerin sıkı mi şuan
tas gıbı hıc sorun yok
bırtek memeytolarım acma kapama dugmesı gıbı oldu
cerrahın kesıp bıcmesı lazım
emzırme sonrası zaten lahmacun kıvamındaydı kılo verınce hepten denız adası gıbı bır sagaaa bır solaaa oldu
onun dısında hıc bır sorun yok catlak selulıt sarkma falan hıc yok cunku tum kıloyu yagdan verdım kas kaybım olmadı

kız bu nasıl tarif etme darısı bizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…