ıncelmese benım basen ıncelmezdı kızmeyveyi kesemiyorumm işteee
değilse öyle aman aman çok yemek yemem
leise iş görmez canımm
beslenmeyi oturtuysan eğer
biraz ağırlıkla çalışırsan incelir fakat bölgesel incelme diye birşey yok
afıyet olsun :)bugunkü menüm
sabah kalkınca 1 badak su 1 fincan kahveee
Kahvaltı 11 gibi (2 öğün besleniyorum ben)
1 s.bardağı kadar yoğurt
2 yumurta
6-7 zeytin
2 tam ceviz 2 fındık
1 kuru kaysı
evde yeşilik kalmayıncaaa
ara 14,00 gibi yaparım
1 kahve
1 hurma
akşam
1 s.bardağı kadar yoğurt
1 tabak ıspanak (içinde 1 yk kadar pirinç var )
ya bi düzelirse gluten ve süt ürünlerini bırakarak düzelir diyor uzmanlar canım. Çünkü ana sebebi bu ikisi demeye başladılar yeni yeni...Ben glutene tövbe ettim, peyniri de eskiye göre çok azalttım. Az peynir, az yoğurt şimdilik, bakalım 1 seneye bir fark olacak mı...vay vay vay tam benlik
O neden biliyor musun, unluyu pirinçi patatesi şekerden saymıyor çoğu. Halbuki bunlar küp şekerden daha hızlı glikoza dönüşüp kan şekerimizi yükseltiyor. Sonrasın başlasın insulin döngüsü. Bak bunları da tamamen kes, çok değil 10 güne canın hiç tatlı bişey çekmiyor. Ben markette dönüp dolaşıyorum, rafları seyrediyorum (bayaa boşum çünkü) ama canıma çektirecek bişey bulamıyorum.
Ben ki tadelli yi zengin eden, trilaçenin Tr de bu kadar popular olmasını sağlayan insanım
düzenden cikti malesef bakalim ne olacakevet o omur boyu ama ılacla duzenlenıyor hepsı
evet canim yazmistin haklisin ama yogurt da yemeyeceksek ne yicez biz.ya bi düzelirse gluten ve süt ürünlerini bırakarak düzelir diyor uzmanlar canım. Çünkü ana sebebi bu ikisi demeye başladılar yeni yeni...Ben glutene tövbe ettim, peyniri de eskiye göre çok azalttım. Az peynir, az yoğurt şimdilik, bakalım 1 seneye bir fark olacak mı...
Alternatifleri de var, ıspanağı çiğ karabuğdayla dene, tadı pirinçli versiyona 10 basar. Kısır için de kinoa enfes oluyorçok iyi biliyorummmm
örneğin ıspanağa pirinç koymasam olacakta benım oğlan öle yiyior kendimede özel birşey yapmak istemiyorum
ama daha dikkatli olucammmmm inş...
ıncelmese benım basen ıncelmezdı kız
burdan teeee agrı daglarına uzanıyordu basenım
hatta yapısal dıyordum mumkun degıl dıyordum hatta kemıgım ırı dıyordum doktorum bana bılgısayarından su resmı gosterdı
Eki Görüntüle 2563634 445 kılo bu adam kemıgım ırı dıye bırsey yok yag oranın fazla yagdan kılo verırsen fazlalık kalmaz dedı
saglıklı kılo verdıgını oyle anlarsın zaten o gıtmeyen basenler gıdınce :)
Alternatifleri de var, ıspanağı çiğ karabuğdayla dene, tadı pirinçli versiyona 10 basar. Kısır için de kinoa enfes oluyor
cok iyi afiyet olsunbugunkü menüm
sabah kalkınca 1 badak su 1 fincan kahveee
Kahvaltı 11 gibi (2 öğün besleniyorum ben)
1 s.bardağı kadar yoğurt
2 yumurta
6-7 zeytin
2 tam ceviz 2 fındık
1 kuru kaysı
evde yeşilik kalmayıncaaa
ara 14,00 gibi yaparım
1 kahve
1 hurma
akşam
1 s.bardağı kadar yoğurt
1 tabak ıspanak (içinde 1 yk kadar pirinç var )
meyveyi kesemiyorumm işteee
değilse öyle aman aman çok yemek yemem
leise iş görmez canımm
beslenmeyi oturtuysan eğer
biraz ağırlıkla çalışırsan incelir fakat bölgesel incelme diye birşey yok
Ben de yoğurt yiyorum...haklısın. Şimdilik en azından glutensiz denemek daha mantıklı. Peyniri de bulabiliyorsan keçi ürünleri, ve şirden mayalı tercih et derim.evet canim yazmistin haklisin ama yogurt da yemeyeceksek ne yicez biz.
annem evde yogurt mayaliyor probiyotikle iyi oluyordu yemesem mi
Ben de yoğurt yiyorum...haklısın. Şimdilik en azından glutensiz denemek daha mantıklı. Peyniri de bulabiliyorsan keçi ürünleri, ve şirden mayalı tercih et derim.evet canim yazmistin haklisin ama yogurt da yemeyeceksek ne yicez biz.
yogurt yıyebılırsın yaevet canim yazmistin haklisin ama yogurt da yemeyeceksek ne yicez biz.
Kuzu o kelime Tamamen Faso fiso, nasıl bölgesel caliarak bir bölgede kas yapılıyorsa misal kol kasi, o bölgeden de yağ gider ama okuduklarıma göre ağırlıkla çalışmak gerekiyor bende dumbel vardı onlarla squata başlıyorum bugün 5kg , Leslie yapıp arkasına 20dk leg pilates ve her gün düzenli ağırlıkla 30squat bence işimi görür dur bakalım bugün başlayıp haberdar edicem sizi
tamam canim.Ben de yoğurt yiyorum...haklısın. Şimdilik en azından glutensiz denemek daha mantıklı. Peyniri de bulabiliyorsan keçi ürünleri, ve şirden mayalı tercih et derim.
Bacak hareketleri de indirdim , bakalım ölçülerde nasıl değişim olcak . Kizlar spor challenge başlarsak mi 30gunluk squat plank ve mekik proglamlari var çoğumuzun hayatında spor yok beraber başlarsak belki hem motive olur düzen olur hemde spor alışkanlığı kazaniriz ne dersiniz?başla canım
bende didem ftnes var yotube onu yapıyorum 4 gündeyyimmm
bir turu bitirip 2 ci turda ağırlık artıracam şimdi 3 kg yapıyorummmm
olabiliryogurt yıyebılırsın ya
sut ıcınce vucut gluten etkısı yasıyor oyle etkı verıyor ama yogurt gıbı kefır gıbı donusturulunce fayda saglıyor probıyotıklı yogurt ve kefır tuketebılırsın dogal olması sartıyla
samson sey demek ıstedı sut urunlerınden aldıgı tek yogurt oyle anladım ben yanlıs mı anladım samson
aslında berbat bır bunye vardı ben 60 kıloya dusene kadar saglıksızdım metebolızmam yavastı degerler alt ustu yasadıgınız tum sıkıntılar bende de vardıne bilemmmm hocaların dedii izledim videolarrrrrrrr
genelde orantılı olur yaaaa
zten bu sayfayı hepsini okudum ne güzel sporsuz zayıflamışsınızzzzz
ne güzel bir bünyeniz varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?