Sağlıklı beslenirken;

ne güzel vermissiniz.
nasil geri aldiniz yeme aliskanligini degistirdiniz mi?

kiyamam ya, yok yani bi 3 Kilo veremedim hayret bir sey.
63 kg yum boyum 1,72 60 olamadim ya,
fazla bir sey istemiyorum yagdan versem iyi olacak.
bi ara oldum (bu yil ramazan ayinda) sonra hooop geri aldim
kılo az olunca vermesıde zor oluyor ama
burda sahıt olan kızlar var ben 1 haftada 5 kılo verdıgımı bılırım cunku tombıktım
sımdı yarım kıloyu 2 haftada verebılıyorum cunku 172 boya 60 kıloyum zor gıdıyor oyuzden

ne güzel vermissiniz.
nasil geri aldiniz yeme aliskanligini degistirdiniz mi?

bahane bitmez bendeeeee

spor yapıyordummmm bir ara bırakmak zorunda kaldım sonra toparlayamadımm

şimdi yine 1 senedir spor yapıyorum fakat eskisi kadar değil

önce haftanın 5-6 günü yapardım şimdi 3-4 gün oda öyle ağır değil sadece yürüş yapıyorumm

inş bu sayfa sayesinde geri kalanları veririmmmm

Samsonn geçen sene 21 şekersiz günü de becerememiştim @pfo sayfASINDAA

sekerı kesınce komple kesmek lazım meyveyı falan da sekersız bıle olsa nescafe bıle ıcmemek lazım oda ıctıgınde kanda sekere donusuyor cunku

o Kadar mutsuzum ki su almanlari göresim yok
calismak istemiyorum resmen Burda geyik yapiyorum ya

Son düzenleme:
haklisin ama ne güzel 60kg ya düsmüssün

benımde baslarda troıdde sorun cıktı yavas calısıyordu tsh degerımı ne bırseyler olmaması gereken degerdeymıs pek anlamam bu ıslerden sonuclarımı hatırlamıyorum ama doktor kotu demıstı
bıraz genetık bıraz bagısıklık sıstemının de zayıflamasından olurmus bu beslenmeyle duzelırmıs benım 2 ayda gectı hepsı hatta bır ılac vermıstı f ıle baslayan troıd ıcın onu bıraktık artık gerek kalmamıs sen gıtmıssın baskası gelmıs gıbı bu tum degerler bukadar kısa surede ınanılmaz degısmıs demıstı

benım beslenme bozuklugu sebebıyle gelen sıkıntılarım beslenme duzelınce gıttı

ay öyle bir sey olursa cok sevinirim ama hashimoto gecmiyor sanirim

sekerı kesınce komple kesmek lazım meyveyı falan da sekersız bıle olsa nescafe bıle ıcmemek lazım oda ıctıgınde kanda sekere donusuyor cunku

meyveyi kesemiyorumm işteee

değilse öyle aman aman çok yemek yemem

kızlar bende şu bacakları artık eritme kararı aldım 62lere geldim son 3 4 kilom kaldı Leslie ve 20dklikvideolar düzenli yapılsa iş gorur mu?

leise iş görmez canımm

beslenmeyi oturtuysan eğer

biraz ağırlıkla çalışırsan incelir fakat bölgesel incelme diye birşey yok

O neden biliyor musun, unluyu pirinçi patatesi şekerden saymıyor çoğu. Halbuki bunlar küp şekerden daha hızlı glikoza dönüşüp kan şekerimizi yükseltiyor. Sonrasında başlasın insulin döngüsü. Bak bunları da tamamen kes, çok değil 10 güne canın hiç tatlı bişey çekmiyor. Ben markette dönüp dolaşıyorum, rafları seyrediyorum (bayaa boşum çünkü ) ama canıma çektirecek bişey bulamıyorum.

Ben ki tadelli yi zengin eden, trilaçenin Tr de bu kadar popular olmasını sağlayan insanım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…